Tefthimi1 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Ειμαι κατοχος του lenovo yoga book και θα ηθελα να με ενημερωσει οποιος γνωριζει ποια εφαρμογη απο την ηδη εγκατεστημενη μπορω εκ νεου να εγκαταστησω αλλα να δουλευει το pen στην ειδικη επιφανεια που εχει. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι θελω να επεξεργαστω ενα κειμενο η μια φωτογραφια και δεν μπορω. Εχω κατεβασει καποιες οι οποιες ομως δουλευουν πανω στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Γεια σας φιλοι. Εχω ενα lenovo a319 και δυο βδομαδες πριν τελειωσει η διετης εγγυηση βλεπω οτι η μπαταρια του πεθαινει ( πολυ μεγαλη μειωση της αυτονομιας του κινητου) Ειναι κατι που το καλυπτει η εγγυηση ή οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 μου επεσε το κινητο το zuk z2 με την οθονη,οπτικα δεν επαθε κατι,στην αρχη εδειχνε κομπλε μετα ομως απο μια επαννεκινηση η αφη δουλευε για 2-3 δευτερολεπτα και σταματουσε μετα ,μολις εκλεινα την οθονη κλειδωνοντας το τηλ με το δεξι κουμπι ξαναδουλευε η αφη παλι για τοσο,ξερει κανείς τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 δες αν κάποια από της φύσες κουνιέται Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaro Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Καλημέρα, Πως μπορώ να μπλοκάρω το viber απο το κινητό του παιδιού μου ώστε να μη μπορεί να το ξανακατεβασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros924 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για την αποδοχή στην ομάδα σας. Έχω ένα Laptop Lenovo Y580 και αντιμετωπίζω ένα μικρό αλλά ουσίας πρόβλημα. Δεν έχω κάποια ένδειξη φωτεινή ή όποια άλλη να μου δείχνει οτι έχω ενεργοποιημένο το capsLk. Όπως καταλαβαίνεται είναι ένα πρόβλημα όταν πρέπει να συμπληρώσω κάποιους κωδικούς και δεν γνωρίζω αν έχω πεζά ή κεφαλαία. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ ??? Σας ευχαριστώ και περιμένω κάποια λύση στο πρόβλημά μου. Με εκτίμηση Σταύρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroskou1926 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Καλησπέρα σας. Καλό μήνα. Σήμερα το πρωί που άνοιξα το tablet, υπήρχε μια ενημέρωση γυρω στα 49mb. Την πάτησα να γίνει και όταν ολοκληρώθηκε έκανε επανεκκίνηση και όταν γύρισα στο tablet μετά από 5 λεπτά, είδα πως έχει κολλήσει φορτωνοντας και γράφοντας '' Εκκίνηση Android '' '' Προετοιμασία Google''. Το ανοιγόκλεισα πολλές φορές και έβγαζε βελτιστοποιηση σε 1 απο 7, 2,3, κτλπ. Γεμισε στο 7στα7 και πάλι μου βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα. Τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroskou1926 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Εκανα Factory Reset και δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Κάτι που σκέφτομαι είναι να γίνει εγκατάσταση της εφαρμογής Viber και μετά να εγκατασταθεί μια εφαρμογή η οποία κλειδώνει την πρόσβαση σε εφαρμογές (Viber). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannina20 Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Καλησπερα σε ολους . Το Z5 η ελληνικη αντιπροσωπια της lenovo , το εχει φερει στην Ελλαδα ? Θα το φερει ή οχι , γνωριζει καποιος φιλος ? Σας ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 δεν υπαρχει πουθενα στην χωρα μας οσο και να εψαξα σε καποιο καταστημα,μονο σε ξενα καταστηματα https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lenovo-z5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannina20 Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Σ' ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση . Να παρω ενα τηλ στην lenovo Ελλαδας αν θα το φερουν ? Ειναι πολυ καινουργιο , πιστευω θα το φερουν . Τι πιστευεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Μακαρι να γνωριζουν εδω στην Ελλαδα,δοκιμασε δεν εχεις να χασεις κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Χωρις super amoled κ με επεξεργαστη στο 1.8 θ αξιζει τα λεφτα του αραγε ... Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Σήμερα είδα ότι ξεκίνησαν οι πωλήσεις,στο bangood με ένα κουπόνι πάει στα 209€(με όλα τα έξοδα μέσα).Είναι πολύ όμορφο το άτιμο αλλά το είχε μόνο σε μαύρο,μ αρέσει πιο πολύ το άλλο χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Το έχει και το geekbuying σε μπλε στα 225! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Το έχει και το geekbuying σε μπλε στα 225! Είναι αξιόπιστο το geekbuying? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrisafism Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Μηπως το εχει αγορασει καποιος , για να μας γραψει ενα συντομο review???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogr90 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Εδώ και μερικές μέρες ξαφνικά η μπαταρία του κινητού δείχνει ότι καταναλώνεται γρήγορα και το κινητό σβήνει.Οταν το ξαναανοιξω δείχνει πχ 65% υπόλοιπο μπαταρίας και πάλι σβήνει. Σε πολλά φόρουμ αναφέρεται το ίδιο πρόβλημα.. Κάποια βοήθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Κάνοντας αποριψη κλήσης, έστειλε μήνυμα (καλέστε αργοτερα) και ΧΡΕΩΘΗΚΑ το sms. Ξέρει κανείς πως θα διακόψω αυτή την ΥΠΗΡΕΣΙΑ !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Κάνοντας αποριψη κλήσης, έστειλε μήνυμα (καλέστε αργοτερα) και ΧΡΕΩΘΗΚΑ το sms. Ξέρει κανείς πως θα διακόψω αυτή την ΥΠΗΡΕΣΙΑ !!!!!!!!Στη δική μου συσκευή το αναφέρει σαν "γρήγορες απαντήσεις". Σε εσένα προφανώς θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο στις ρυθμίσεις τηλεφώνου μάλλον. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Και εμένα έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ το αναφέρει !!!!! Δεν βλέπω όμως πως μπορώ να το απενεργοποιήσω !!!! ΥΓ. Μπήκαν και έσβησα το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ των μηνυμάτων, όμως αυτό φαντάζομαι δεν λύνει το πρόβλημα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Εκανες απόρριψη με λάθος τρόπο.Αντί να τραβήξεις προς το κόκκινο(απόρριψη) το τράβηξες προς το απάντηση με sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο !!!!! Αυτό είναι το ΛΑΘΟΣ που έκανα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ituhabitu Δημ. January 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2024 Γεια σε όλους, Πήρα το T14 gen3 μου πριν από μερικές εβδομάδες. Επέλεξα την επιλογή για μια κάρτα simcard wwan. Ωστόσο, μου διαφεύγει κάτι; Δεν βλέπω καμία διεπαφή wwan πουθενά στα παράθυρα. Τοποθέτησα κάρτα SIM αλλά δεν λαμβάνω τίποτα. Υποτίθεται ότι πρέπει να παραγγείλω μια άλλη μονάδα να συνδεθεί στην υποδοχή pci ή κάτι τέτοιο; Είμαι λίγο μπερδεμένος. Γιατί δεν ήταν μια σαφής επιλογή κατά την παραγγελία του υπολογιστή; Σίγουρα θα το έβαζα από το εργοστάσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts