Jump to content

megaro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About megaro

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

megaro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα, Πως μπορώ να μπλοκάρω το viber απο το κινητό του παιδιού μου ώστε να μη μπορεί να το ξανακατεβασει;
  2. Καλημέρα, Πως μπορώ να μπλοκάρω το viber απο το κινητό του παιδιού μου ώστε να μη μπορεί να το ξανακατεβασει;
  3. megaro

    iPhone 6S

    - Καλησπέρα , βρήκα 1 iPhone 6s (κλειδωμένο και κλειστό) και ψάχνω τρόπο να βρω τον κάτοχο του. Τι μπορώ να κάνω; Αστυνομία και Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που ήρθα σε επαφή δε μπορούν να βοηθήσουν. Πως μπορώ να το συνδέσω στο internet ώστε εάν εχει find my phone ο κάτοχος του να το εντοπίσει; Ευχαριστώ - "Καλησπέρα φίλε μου. Θα σου πρότεινα να το συνδέσεις στην εφαρμογή iTunes μήπως και σου δώσει περισσότερες πληροφορίες. Δεν έχει καλέσει έως τώρα" - Καλημέρα, ευχαριστώ, συνδέοντας το στο iTunes ζητάει αφενός να απαντήσω στο τηλέφωνο (κλήση ή μήνυμα δε μπορεί να προβληθεί γιατί η κάρτα είναι κλειστή - όχι συνδεδεμένη στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας του κατόχου) , ζητάει το APPLE ID του χρήστη του τηλεφώνου. Εάν δημιουργήσω νέο APPLE ID δε γνωρίζω τις πιθανές συνέπειες στις ρυθμίσεις ή τα στοιχεία του κατόχου. Any other ideas?
  4. - Καλησπέρα , βρήκα 1 iPhone 6s (κλειδωμένο και κλειστό) και ψάχνω τρόπο να βρω τον κάτοχο του. Τι μπορώ να κάνω; Αστυνομία και Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που ήρθα σε επαφή δε μπορούν να βοηθήσουν. Πως μπορώ να το συνδέσω στο internet ώστε εάν εχει find my phone ο κάτοχος του να το εντοπίσει; Ευχαριστώ

    - "Καλησπέρα φίλε μου. Θα σου πρότεινα να το συνδέσεις στην εφαρμογή iTunes μήπως και σου δώσει περισσότερες πληροφορίες. Δεν έχει καλέσει έως τώρα"

    - Καλημέρα, ευχαριστώ, συνδέοντας το στο iTunes ζητάει αφενός να απαντήσω στο τηλέφωνο (κλήση ή μήνυμα δε μπορεί να προβληθεί γιατί η κάρτα είναι κλειστή -

    όχι συνδεδεμένη στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας του κατόχου) , ζητάει το APPLE ID του χρήστη του τηλεφώνου. Εάν δημιουργήσω νέο APPLE ID δε γνωρίζω τις πιθανές συνέπειες στις ρυθμίσεις ή τα στοιχεία του κατόχου. Any other ideas?

×
×
  • Create New...