AlienTechGR Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Μια χαρά. Αξίζει για 60 ευρώ λέτε; Πιστεύω θα με καλύψει άνετα, και δύσκολα θα βρω κάτι ανώτερο σε αυτά τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Ήρθε και η Nougat :D :D http://forum.xda-developers.com/xperia-sp/orig-development/rom-aosp-nougat-xperia-sp-t3449300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basilis_M1244 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Μια χαρά. Αξίζει για 60 ευρώ λέτε; Πιστεύω θα με καλύψει άνετα, και δύσκολα θα βρω κάτι ανώτερο σε αυτά τα χρήματα. Εμένα πάντως με έχει πεθάνει στα κολλήματα με την nougat δεν ξέρω πως θα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigoris3 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 (edited) Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ! Καταρχάς έχω κάνει root το τηλέφωνο εδώ και 2 χρόνια αλλά είμαι με stock έκδοση και κλειδωμένο bootloader. Έκανα απεγκατάσταση κάποιες εφαρμογές του συστήματος τύπου Xperia+facebook που δεν τις είχα απεγκαταστήσει παλιότερα και καταλάθος έκανα απεγκατάσταση και μία ακόμη εφαρμογή που δεν πρόσεξα το όνομα της. Το αποτέλεσμα είναι να μου γράψει στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει κτλ. Έκανα το λάθος (; ) να το κλείσω και το τώρα που το ξανά ανοίγω κάνει bootloop. Φορτίζει κανονικά όμως. Κάρτα SD δεν έχει επάνω και χθες είχα κάνει backup τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Μπορώ να κάνω κάτι εγώ ή πρέπει να πάει για επισκευή και πόσο περίπου θα κοστίσει; Edited March 16, 2017 by Grigoris3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ! Καταρχάς έχω κάνει root το τηλέφωνο εδώ και 2 χρόνια αλλά είμαι με stock έκδοση και κλειδωμένο bootloader. Έκανα απεγκατάσταση κάποιες εφαρμογές του συστήματος τύπου Xperia+facebook που δεν τις είχα απεγκαταστήσει παλιότερα και καταλάθος έκανα απεγκατάσταση και μία ακόμη εφαρμογή που δεν πρόσεξα το όνομα της. Το αποτέλεσμα είναι να μου γράψει στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει κτλ. Έκανα το λάθος (; ) να το κλείσω και το τώρα που το ξανά ανοίγω κάνει bootloop. Φορτίζει κανονικά όμως. Κάρτα SD δεν έχει επάνω και χθες είχα κάνει backup τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Μπορώ να κάνω κάτι εγώ ή πρέπει να πάει για επισκευή και πόσο περίπου θα κοστίσει;, Δες αν μπορείς να κάνεις επανεγκατάσταση - επιδιόρθωση του λογισμικού με το xperia companion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigoris3 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 , Δες αν μπορείς να κάνεις επανεγκατάσταση - επιδιόρθωση του λογισμικού με το xperia companion. Ναι!! Τα κατάφερα! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ναι!! Τα κατάφερα! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Καλημέρα σας, Κάποια βλακεία μάλλον έκανα στη συσκευή και θέλω τη βοήθεια σας Επιχείρησα root access μέσω kingroot (βαράτε ελευθερα, αλλα το εργαλείο που βρηκα στο xda βαραγε στο antivirus) μετά από λίγη ώρα λοιπόν και αφου είχα μπει στο system configuration για να παω και για ξεκλειδωμα bootloader, κανει επανεκκινησεις. Φτανει μέχρι το sony logo, και ξανα σβησιμο. Δοκιμασα απο το xperia companion επιδιορθωση αλλα βγαζει μυνημα οτι πλεον δεν υποστηριζεται η συσκευη. Έχουμε αλλο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Μέσω του flashtool θα κατεβάσεις και θα περάσεις ότι firmware θέλεις. Αφού έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader πέρνα την 8.1. Δουλεύει σχετικά καλά και γρήγορα σε συνδυασμό με το patch που υπάρχει για την μικρή μνήμη που έχει το κινητό Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Μέσω του flashtool θα κατεβάσεις και θα περάσεις ότι firmware θέλεις. Αφού έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader πέρνα την 8.1. Δουλεύει σχετικά καλά και γρήγορα σε συνδυασμό με το patch που υπάρχει για την μικρή μνήμη που έχει το κινητό Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν τον ξεκλειδωσα ακομη, ας ξεκινησω απο εκει λοιπόν. Θα με αφησει άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Δυστυχως ούτε σε fastboot δεν θελει να μπει. μου κανει εντυπωση πως μπρικαρε ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaaNooS Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Καλησπερα.. Ξερω οτι ειναι παλιο το θεμα (και το μοντελο) αλλα εχω ενα SP (C 5303) κολλημενο που για 'συναισθηματικους' λογους θαθελα να το κανω να ξαναδουλεψει. Ας τα παρουμε τα πραματα απο την αρχη.. Το τηλεφωνο το ειχε η ανηψια μου.. Ως νεα της εποχης το 'ελιωνε'.. 2 φορες τη μερα το φορτιζε γιατι δεν αντεχε την υπερβολικη χρηση.. Συνεχως διαμαρτυροταν οτι κολλουσε διαρκως κ της εβγαζε μηνυμα οτι 'η εφαρμογη ταδε δεν ανταποκρινεται'.. Ετσι της προτεινα να κανει hard reset μηπως και ξαναζωντανεψει.. Ξεκινησε λοιπον τη διαδικασια (με το power και το volume down) αλλα ξεκινωντας να φορτωνει κολλησε στην οθονη που λεει "γινεται αναβαθμιση του Android. Βελτιστοποιηση εφαρμογης 1 απο 1" και τις μικρες μπαριτσες ακινητες. Ετσι μου το παρεδωσε μηπως και το αναστησω Εμεινε ετσι μεχρι που εκλεισε απο μπαταρια, γιατι οση ωρα και να κρατουσε το power button πατημενο δεν εκλεινε. Ψαχνοντας βρηκα αυτο Plug the phone into the computer, reset your device (yellow button), than immediately press and hold volume down key. If computer respond with sound and green led notification on phone, next step is SUS (Sony update service) to factory reset your device and start with latest stock firmware. και το εκλεισα. Δοκιμασα πολλες φορες να κανω hard reset αλλα χωρις επιτυχια Δοκιμασα software repair με το Xperia Companion αλλα λεει οτι ειναι παλιο μοντελο και δεν το υποστηριζει πια Καποια αλλη ιδεα ?? καποιο software ισως που μπορει να σβησει αυτο που το κολλαει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaaNooS Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Καλησπερα.. Ξερω οτι ειναι παλιο το θεμα (και το μοντελο) αλλα εχω ενα SP (C 5303) κολλημενο που για 'συναισθηματικους' λογους θαθελα να το κανω να ξαναδουλεψει. Ας τα παρουμε τα πραματα απο την αρχη.. Το τηλεφωνο το ειχε η ανηψια μου.. Ως νεα της εποχης το 'ελιωνε'.. 2 φορες τη μερα το φορτιζε γιατι δεν αντεχε την υπερβολικη χρηση.. Συνεχως διαμαρτυροταν οτι κολλουσε διαρκως κ της εβγαζε μηνυμα οτι 'η εφαρμογη ταδε δεν ανταποκρινεται'.. Ετσι της προτεινα να κανει hard reset μηπως και ξαναζωντανεψει.. Ξεκινησε λοιπον τη διαδικασια (με το power και το volume down) αλλα ξεκινωντας να φορτωνει κολλησε στην οθονη που λεει "γινεται αναβαθμιση του Android. Βελτιστοποιηση εφαρμογης 1 απο 1" και τις μικρες μπαριτσες ακινητες. Ετσι μου το παρεδωσε μηπως και το αναστησω Εμεινε ετσι μεχρι που εκλεισε απο μπαταρια, γιατι οση ωρα και να κρατουσε το power button πατημενο δεν εκλεινε. Ψαχνοντας βρηκα αυτο Plug the phone into the computer, reset your device (yellow button), than immediately press and hold volume down key. If computer respond with sound and green led notification on phone, next step is SUS (Sony update service) to factory reset your device and start with latest stock firmware. και το εκλεισα. Δοκιμασα πολλες φορες να κανω hard reset αλλα χωρις επιτυχια Δοκιμασα software repair με το Xperia Companion αλλα λεει οτι ειναι παλιο μοντελο και δεν το υποστηριζει πια Καποια αλλη ιδεα ?? καποιο software ισως που μπορει να σβησει αυτο που το κολλαει ? καμια ιδεα ρε παιδια ?? μηπως πρεπει να γραψω σε αλλο σημειο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaaNooS Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 καμια ιδεα ρε παιδια ?? μηπως πρεπει να γραψω σε αλλο σημειο ?? Λοιπον δοκιμασα software repair με το Xperia Companion αλλα λεει οτι ειναι παλιο μοντελο και δεν το υποστηριζει πια. Δοκιμασα με flash tool αλλα κι αυτο λεει οτι ειναι παλιο μοντελο και δεν το υποστηριζει πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaaNooS Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Αφου το πηγα σε δυο service και δεν καταφεραν να το ξεκολλησουν γιατι δεν εβρισκαν το Android 4.2 λεει, ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια πριν το στειλω για ανακυκλωση.. Ψαχνοντας στο διαδικτυο ειδα αυτο https://forum.xda-developers.com/xperia-sp/help/fix-bricked-xperia-sp-t3439751 Αφου κατεβασα το stock firmware απο δω https://xperiastockrom.com/sony-xperia-sp-c5303 κι ακολουθησα τις οδηγιες που βρηκα εδω https://xperiastockrom.com/flash-sony-xperia-stock-rom ετρεξα το flashtool με 2 errors Το πρωτο ηταν το System.sin error! flashtool! που το ελυσα οπως εδω https://forum.xda-developers.com/xperia-sp/help/sin-error-flashtool-t2846599 Το δευτερο ηταν οτι χρειαζοταν παλια εκδοση του flashtool που την κατεβασα απο δω https://androidfilehost.com/?fid=24562946973630873 Αυτο ηταν.. Το τηλεφωνο ξεκολλησε κ εχει ενα ολοκαινουργιο Android Ευχαριστω εμενα για τη βοηθεια που μου προσφερα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark Scizor Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Αφου το πηγα σε δυο service και δεν καταφεραν να το ξεκολλησουν γιατι δεν εβρισκαν το Android 4.2 λεει, ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια πριν το στειλω για ανακυκλωση..Ψαχνοντας στο διαδικτυο ειδα αυτο https://forum.xda-developers.com/xperia-sp/help/fix-bricked-xperia-sp-t3439751Αφου κατεβασα το stock firmware απο δω https://xperiastockrom.com/sony-xperia-sp-c5303 κι ακολουθησα τις οδηγιες που βρηκα εδω https://xperiastockrom.com/flash-sony-xperia-stock-rom ετρεξα το flashtool με 2 errorsΤο πρωτο ηταν το System.sin error! flashtool! που το ελυσα οπως εδω https://forum.xda-developers.com/xperia-sp/help/sin-error-flashtool-t2846599Το δευτερο ηταν οτι χρειαζοταν παλια εκδοση του flashtool που την κατεβασα απο δω https://androidfilehost.com/?fid=24562946973630873Αυτο ηταν..Το τηλεφωνο ξεκολλησε κ εχει ενα ολοκαινουργιο Android Ευχαριστω εμενα για τη βοηθεια που μου προσφερα ..Σε αυτό σου είχε κολλήσει Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 NFC 4/128 Android 10 | MiUI 12.0.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts