Jump to content

Ρ800: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

MorFeAs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Exw egkatasthsei to mobipocket reader,dioti ta alla de mporesa na ta vrw agorasmena.mono sto c exw vrei ton fakelo library.sto d,metaferontai ws documents?

de kserw.

Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα!

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sotsirx (25 Οκτ. 2004 , 14:38)

Exw egkatasthsei to mobipocket reader,dioti ta alla de mporesa na ta vrw agorasmena.mono sto c exw vrei ton fakelo library.sto d,metaferontai ws documents?

de kserw.

Κάνε εγκατάσταση το πρόγραμμα στον D και θα εμφανιστεί εκεί το D:\library

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

geia ;) meta apo poly kairo...to p800 mou ta ftyse :*( to akustiko kai to microfono den douleuoyn otan milaw alla otan akouw mp3 to ixeio leitourgei kanonika...Otan to fortizw den deixnei tpt (dil oute to lampaki einai anameno oute tpt ...)Dokimasa na format alla ta idia ...ti kanw twra ?????
http://www.inflatable.net/costumes/keno.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος keno (26 Οκτ. 2004 , 19:55)

geia ;) meta apo poly kairo...to p800 mou ta ftyse :*( to akustiko kai to microfono den douleuoyn otan milaw alla otan akouw mp3 to ixeio leitourgei kanonika...Otan to fortizw den deixnei tpt (dil oute to lampaki einai anameno oute tpt ...)Dokimasa na format alla ta idia ...ti kanw twra ?????

Βγάλε τη μπαταρία για κάμποση ώρα από το τηλέφωνο και δοκίμασε μετά να το φορτίσεις ή να το ανολιξεις και να το βάλεις στη πρίζα μετά.

Όσον αφορά το ακουστικό βλέπε service.

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CLARC (27 Οκτ. 2004 , 02:14)

paidia to smart movie gia pc full pou mporo na to bro?gia p900 oxi series 60

Κάνε ένα ποστ με το mail σου στο "P800/900 Apps & Games Requests".

129026.png?1640591734

Παράθεση Αρχικό Μήνυμα από το μέλος QPWOEI ( 7 Οκτ. 2004 , 19:44) Geia sas paidia. To provlima pou exw einai to eksis. Gia na katharisw teleiws to P800 moy toy ekana format (apo to "krifo" menou) kai ta esvisa ola. Eixa parei prin backup omws to mono pou ithela na kanw restore itan oi epafes (contacts.cdb) kai ta minimata moy sms(c:/system/mail). ws edw kala. Sto restore pou egine me to filemanager tis epocware (kai enw oi epafes epanilthan kanonika) ta minimata moy den diavazontai me to minima The message is incomplete Unexpected end of file. Vlepw ti lista me ta minimata moy kanonika alla den mporw na ta anoiksw. Ypopsiazomai oti xreiazetai kai kana allo arxeiaki gia na min exei provlima me ta sms. Exw psaksei arketa gi ayto to thema sto diktyo alla den exw vgalei akri. An kapoios mporei na voithisei tha imoyn evgnomwn. To restore me to programma tis sony-ericsson den einai lisi giati tha moy epanaferei kai apomoinaria proigoumenwn programmatwn. Eyxaristw prokatavolika

Καλως ηρθες στο φορουμ Δεν ειμαι βεβαιος γιατι γινεται αυτο. Δοκιμασε να σβησεις το "index" απο το folder "mail" και κανε επανεκκινηση στο κινητο.

Ευχαριστώ florinaperis για την γρήγορη απάντηση αλλα αυτό δυστυχώς δεν δούλεψε. Δεν έβλεπα κανένα μήνυμα. Δυστυχώς. Καμιά άλλη ιδέα? Έχω αρχίσει να μου τη δίνει το θέμα. Υπαρχουν στο νετ κάποιοι που τους πέτυχε και κάποιοι με το ίδιο πρόβλημα με μένα. Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.

ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ COPY/PASTE ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ***.app ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ Ρ800. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FILE MANAGER ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος artakigeorge (28 Οκτ. 2004 , 05:50)

ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ COPY/PASTE ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ***.app ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ Ρ800. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FILE MANAGER ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ???

Αν αναφέρεσαι στον file manager της Epocware, τότε αρκεί

να σύρεις το αρχείο που θέλεις στο φάκελο που θέλεις.

Υ.Γ. Θερμή παράκληση να μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί

είναι σαν να φωνάζεις. :)

To p900 μου μετά από δέκα μήνες απροβλημάτιστης λειτουργίας, όταν το ανοίγω μπαίνει σε ένα ατελείωτο "loop" εκίνησης, δίνω pin κάρτας πάει να ξεκινήσει αλλά μετά δύο δευτερόλεπτα ξανακάνει reset, μου ξαναζητάει to pin και πάει λέγοντας !!!

Καμμιά συμβουλή για να αποφύγω το SonyEricsson Service ?

Thanx

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sotmike (28 Οκτ. 2004 , 18:57)

To p900 μου μετά από δέκα μήνες απροβλημάτιστης λειτουργίας, όταν το ανοίγω μπαίνει σε ένα ατελείωτο "loop" εκίνησης, δίνω pin κάρτας πάει να ξεκινήσει αλλά μετά δύο δευτερόλεπτα ξανακάνει reset, μου ξαναζητάει to pin και πάει λέγοντας !!!

Thanx

Μετά από τόσους μήνες καλό θα ήταν να του έκανες ένα φορμάτ με τον εξής τρόπο και αφού είσαι με το πορτάκι κλειστό.

jog Πάνω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

jog Κάτω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

*

129026.png?1640591734

Παράθεση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sotmike (28 Οκτ. 2004 , 18:57)

Thanx

Μετά από τόσους μήνες καλό θα ήταν να του έκανες ένα φορμάτ με τον εξής τρόπο και αφού είσαι με το πορτάκι κλειστό.

jog Πάνω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

jog Κάτω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

*

Μα για να του κάνω format πρέπει να ξεκινήσει έστω και μια φορά !!

Αυτό δεν ξεκινάει καθόλου, είναι κολλημένο σε μια ατέρμονη φάση εκίνησης !!

Thanks anyway

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sotmike (28 Οκτ. 2004 , 23:35)

Μα για να του κάνω format πρέπει να ξεκινήσει έστω και μια φορά !!

Αυτό δεν ξεκινάει καθόλου, είναι κολλημένο σε μια ατέρμονη φάση εκίνησης !!

Thanks anyway

Αν ξεκολλήσει, θα γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Βγάλε την κάρτα μνήμης και ξεκίνησε το κινητό έτσι.

Βγάλε την κάρτα μνήμης, βάλτο να φορτίζει και ξεκίνησέ το πάλι.

Βγάλε την μπαταρία από το κινητό, άστο έτσι για 10-15 λεπτά π.χ. και μετά βάλε μπαταρία και δοκίμασε να το ανοίξεις, χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα.

Κάνε το ίδιο με το παραπάνω, αλλά αυτή την φορά να έχεις το κινητό να φορτίζει.

(Φαίνονται περίεργα αυτά, όμως μπορεί έτσι να ξεκινήσει. Σαν βασικότερο είναι, να έχεις βγάλει την μπαταρία από το κινητό για αρκετή ώρα και μετά να το ξεκινήσεις και πάλι, μέχρι να σε βγάλει σε μενού που λέει μόνο του για φορμάτ).

Αν δεν γίνεται κάτι τελικά, αναγκαστικά πας σε service για update.

μολις φορτωσα (H/Y με Ελληνικα WinXP Home SP1) ενα Chronos Class 1 bluetooth USB dongle, με drivers (widcomm 1.4.2 build 12) - εμφανιστηκαν ενα σωρο εικονιδια στο Bluetooth Tasks/View my Bluetooth services

My audio gateway

My dial-up networking

my file transfer

my network access

my pim synchronisation

my bluetooth serial port

my headset

my pim item transfer

my fax

Ερωτηση για αρχη - θελω να συνδεθω με τον Ρ800/Opera στο Internet μεσω της ADSL συνδεσης που εχω και οχι του P800/GPRS.

Τι πρεπει να κανω, καθοτι οταν επιλεγω σελιδα συνεχιζει να με ρωταει αν θελω να χρησιμοποιησω το GPRS Connection - χωρις να μου δινει αλλες επιλογες (δηλ bluetooth) ????

To P800 θελω να εναι μακρυα απο το PC

Προσπαθησα και να ενεργοποιησω το audio gateway (δεξι κλικ στο εικονιδιο του P800 apo to "discover services", "connect voice gateway" - ακουσα ηχους απο τα ηχεια του Η/Υ, εμφανιστηκε message στο Ρ800 "sound transf/no match found" kai μετα 2-3 sec εκανε disconnect

..........

τελικα καταφερα να κανω ενα γρηγορο connection μεσω DSL κανοντας κατι με τα σειριακα (P800 bluetooth serial port) --- δεν ξερω αν αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος

Παντως ειναι εντυπωσιακο να βλεπεις να κατεβαινουν οι ιστοσελιδες ταχυτατα στο Ρ800 - ενω εισαι σε διπλανο δωματιο απο τον Η/Υ ...

Μετα απο reboot, αρχισε να κανει crash το bluetooth stack - με εξαφανισμενο το εικονιδιο του bluetooth απο το tray, ξαφνικα καταφερα να κανω connect με το voice gateway και να δωσω voice call command απο το μικροφωνο του Η/Υ - ενω ακουγα τη κληση απο τα ηχεια !!!!

Μαλλον πρεπει να βρω ενα αναλυτικο how-to για Ρ800 και Widcomm drivers...

O Opera δουλευει σε landscape (wide screen) mode?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mrwireless (31 Οκτ. 2004 , 03:02)

O Opera δουλευει σε landscape (wide screen) mode?

Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Σχετικά με το bluetooth, μόνο με το my bluetooth serial port μπορείς να συνδεθείς με το κινητό και να έχεις ίντερνετ μέσω της σύνδεσης του pc σου (ανεξάρτητα την σύνδεση που έχεις δηλαδή - pstn, adsl κ.λ.π.). Το audio gateway δεν το έχω δοκιμάσει πάντως.

Na kanw kai gw merikes afeleis erwtiseis.Mporw na kanw update ap to spiti sto p800?An nai, pws?Pia einai i teleftaia ekdosi?

Akoma, pws mporw na kanw format sti siskeui?

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 ( 3 Νοέ. 2004 , 19:52)

Na kanw kai gw merikes afeleis erwtiseis.Mporw na kanw update ap to spiti sto p800?An nai, pws?Pia einai i teleftaia ekdosi?

Akoma, pws mporw na kanw format sti siskeui?

δυστυχως οχι :( για φορματ ξεκινας με το jog dial μια πανω μετα * κατω-κατω-*κατω* ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SteveCH ( 8 Νοέ. 2004 , 14:50)

Mia voithia egatistho to Total ir Remote kano kai register kai meta apo ligo kairo mou zitaei na kano register kai leei sinexos demo version ti mporo na kano

Exo tin 1.03 version

Γύρισε την ημερομήνια 3 ή 6 μήνες πίσω κάνε κανονικά το register και μετά ρύθμισε κανονικά την ημερομηνία.

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος songokuyy ( 8 Νοέ. 2004 , 10:34)

δεν δουλευει το p800 μου

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=48017

Ξερει καποιος πως μπορω να επιλεγω την εμφανιση του αριθμου μου

και την αποκρυψη του αριθμου μου οταν κανω κληση με επιλογη απο επαφες.

Κίμων Μοσχάτο

Η Ζωή είναι Ωραία :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dtm (10 Νοέ. 2004 , 10:57)

Ξερει καποιος πως μπορω να επιλεγω την εμφανιση του αριθμου μου

και την αποκρυψη του αριθμου μου οταν κανω κληση με επιλογη απο επαφες.

Mέσα από τις επαφές δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι αντιγραφή τον αριθμό,επικόλληση στην κεντρική οθόνη και πατώντας το πλήκτρο επιλογών (είναι αυτό που βρίσκεται πάνω από το κουμπί "3") επιλέγεις απόκρυψη/εμφάνιση.

P.S:Καλώς ήλθες στο MyPhone! :)

129026.png?1640591734

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...