Guest lagoudakis Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis Υπάρχει, όμως δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει (με την καθημερινή νορμάλ χρήση του stylus) :) Αντέχει η οθόνη σε κάτι τέτοια. Το δικό μου τόσους μήνες, έχει μερικές "γρατσουνιές-διαδρόμους", οι οποίες δεν φαίνονται παρά μόνο αν κάτσεις και κοιτάς την οθόνη... για να δεις αν έχει γρατσουνιές ;) Με την καθημερινή χρήση και κάνοντας τις όποιες εργασίες με τον κινητό, δεν φαίνονται καν αυτές οι "γραμμούλες". Αρκεί, να μην έχεις το μυαλό σου διαρκώς σε αυτό, γιατί τότε, ακόμα και το παραμικρό θα φαίνεται πρόβλημα ;) δικιο εχεις περη αλλα ειναι η πρωτη φορα που γουσταρω ετσι ενα κινητο!!δεν το ακουμπαω ξανα μεχρι να βαλω screen protector :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sm0ky Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 to p800 kai to p900 ine ta idia aplos alazun stin o8oni ( xroma megethos)? | | ----SmoKy---- | | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 nomizw file mou edw tha breis oles tis apanthseis http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?s=&forumid=21 paidia kalispera se olous epitelous sas brhka an kai tyxaia kathws perimena mataia na anoiksei to unwired kai oxi to myphone :) eimai enas neos katoxos tou P assion 800 kai kuriolektika to exw ksezoumisei. Tha ithela an mporeite na mou apanthsete se kapoies erwthseis 1 exw dokimasei oles tis ekdoseis to ir r***te alla meta apo ena reboot mou zhtaei ksana na kanw register ti ftaiei? 2 ebala to color schemes kai kata lathos tropopoihsa ta standard xrwmata to p800 esbhsa ola ta arxei ths psiloc-epsint alla kai pali ta xrwmata den allazoun kamia lysh? 3 pws bazoume monimh apokrypsh kai oxi me #31# ? 4 pws ginetai h antigrafh apo thlefwno sth sim? 5 mporoume na kanoume omadikes agores px gia mnhmes klp san forum? eyxaristw gia ton xrono sas elpizw na mhn egina poly kourastikos kai ena arxeiaki hxou gia to kalwsorisma :pskata.zip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον entexnon nomizw file mou edw tha breis oles tis apanthseis http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?s=&forumid=21 paidia kalispera se olous epitelous sas brhka an kai tyxaia kathws perimena mataia na anoiksei to unwired kai oxi to myphone :) eimai enas neos katoxos tou P assion 800 kai kuriolektika to exw ksezoumisei. Tha ithela an mporeite na mou apanthsete se kapoies erwthseis 1 exw dokimasei oles tis ekdoseis to ir r***te alla meta apo ena reboot mou zhtaei ksana na kanw register ti ftaiei? 2 ebala to color schemes kai kata lathos tropopoihsa ta standard xrwmata to p800 esbhsa ola ta arxei ths psiloc-epsint alla kai pali ta xrwmata den allazoun kamia lysh? 3 pws bazoume monimh apokrypsh kai oxi me #31# ? 4 pws ginetai h antigrafh apo thlefwno sth sim? 5 mporoume na kanoume omadikes agores px gia mnhmes klp san forum? eyxaristw gia ton xrono sas elpizw na mhn egina poly kourastikos kai ena arxeiaki hxou gia to kalwsorisma :p 1)Σου προτεινω το Τotal IrRemote (απο το μαγαζι :whistle: ) -- ως τωρα δεν μου εχει ζητησει 2η φορα κωδικο...και εχει και αρκετες αλλες μαρκες και βελτιωσεις... 2)Μπορεις να εγκαταστησεις το handy day και να ορισεις το φοντο που θες (sky blue νομιζω) ή αν θες μπορω να σου στειλω το οριτζιναλ (give your mail) 3)Θα πρεπει να το ζητησεις απο τον παροχο του δικτιου σου... 4)Αφου επιλεξεις την επαφη που θες πατας επεξεργασια και εξεγωγη στη σιμ (πρεπει να το κανεις για καθε επαφη) 5)Θα πρεπει να κανονιστει κατι τετοιο.......(εγω ειμαι μεσα.....) Πολυ γαματο το αρχειακι..... :p facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sm0ky to p800 kai to p900 ine ta idia aplos alazun stin o8oni ( xroma megethos)? Ρίξε μια ματιά στο: SonyEricsson P900: Πληροφορίες και νέα για να ενημερωθείς σχετικά με το Ρ900 και ποιές διαφορές έχει με το Ρ800. (Στο συγκεκριμένο thread κάνουμε Post μόνο με νέα και πληροφορίες σχετικά με το Ρ900). 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sm0ky Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 xmm , akusa kati kai ta pexa apo to forum . Ali8eui oti to p800 den mporei me tpt na mpei internet me cu karta ( se msn , sites ...) ??? | | ----SmoKy---- | | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sm0ky Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 a ida tin apadisi:P okz thx | | ----SmoKy---- | | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sm0ky Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 8elo tin apopsi sas: Pio kinito protinete p800 i p900 ? ( apadiste mu exei simasis , mias pou xerete ) | | ----SmoKy---- | | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sm0ky 8elo tin apopsi sas: Pio kinito protinete p800 i p900 ? ( apadiste mu exei simasis , mias pou xerete ) Μπορείς να κάνεις την συγκεκριμένη ερώτησή στο: SonyEricsson P900: Απόψεις - Εντυπώσεις όπου εκεί γίνεται και η συζήτηση για το όλο θέμα του Ρ900. (Όταν κάποιο μήνυμα σου έχει κάποιο λάθος ή κάτι θέλεις να συμπληρώσεις σε αυτό, τότε πάτα το κουμπί Edit που βρίσκεται πάνω δεξιά στο πλαίσιο που περιλαμβάνει το μήνυμά σου) ;) 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Βγήκε στο site της SE έκδοση γλώσσας για organizer version R5A Download εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Τα μυνήματα push sto P800 τι είναι????????? NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 UIQ 2.1 for the P800 Petition In light of the recent launch of the Sony Ericsson P900, which incorporates the latest version of UIQ, P800 owners have started a petition to Sony Ericsson requesting that they keep supporting the P800 by offering an upgrade to UIQ 2.1 for existing P800 users. If you are a P800 owner and believe that Sony Ericsson should provide this kind of support, you can sign the petition here:http://www.petitiononline.com/p800/petition.html Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον potakas UIQ 2.1 for the P800 Petition In light of the recent launch of the Sony Ericsson P900, which incorporates the latest version of UIQ, P800 owners have started a petition to Sony Ericsson requesting that they keep supporting the P800 by offering an upgrade to UIQ 2.1 for existing P800 users. If you are a P800 owner and believe that Sony Ericsson should provide this kind of support, you can sign the petition here:http://www.petitiononline.com/p800/petition.html Νομιζω οτι πρεπει να φτιαξεις ενα νεο θεμα με μεγαλα γραμματα γι'αυτιο ωστε να το δουν ολοι.........(ειπα να φτιαξω εγω αλλα μιας και βρηκες εσυ το λινκ)........ :) facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Pasxos_C Τα μυνήματα push sto P800 τι είναι????????? Αν θυμαμαι καλα ειναι μηνυματα που στελνονται μεσω wap απο διαφορα wap sites που σε πληροφορουν π.χ για καποιο update του site,καποια νεα κλ.π σαν newsletter...........ως τωρα δεν εχω λαβει καποιο ....... ;) facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 Νομιζω οτι πρεπει να φτιαξεις ενα νεο θεμα με μεγαλα γραμματα γι'αυτιο ωστε να το δουν ολοι.........(ειπα να φτιαξω εγω αλλα μιας και βρηκες εσυ το λινκ)........ :) Αν νομίζεις ότι χρειάζεται,κάντο(εγώ πάντως το postαρα και στο Ρ800: Games-Emulators-Applications για να το δούν όλοι). Α! και την επόμενη φορά να μην φοβάσαι μην παρεξηγηθεί κάποιος.Ολοι στο ίδιο στρατόπεδο είμαστε έτσι κι αλλιώς ;) Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 εχει εκγαταστησει κανενας απο σας το καινουργιο pc suite 2.0.1 ; η sonyericsson υποστηριζει οτι δουλευει εξισου καλα με το ρ800 οσο με το ρ900 αλλα μπορει κανεις να το πει με σιγουρια; αν το εχει εκγαταστησει κανενας ας κανει ενα post να μας πει της εντυπωσεις του,και τα υπερ και κατα. :!: Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mathios εχει εκγαταστησει κανενας απο σας το καινουργιο pc suite 2.0.1 ; η sonyericsson υποστηριζει οτι δουλευει εξισου καλα με το ρ800 οσο με το ρ900 αλλα μπορει κανεις να το πει με σιγουρια; αν το εχει εκγαταστησει κανενας ας κανει ενα post να μας πει της εντυπωσεις του,και τα υπερ και κατα. :!: Χωρίς να το έχω εγκαταστήσει, δουλεύει κανονικότατα όπως έχουν πει πολλοί που το έχουν εγκαταστήσεις. Υπάρχει υποστίρηξη για Lotus Notes 6.0 και διορθώνει πολλά bugfixes και την σταθερότητα στο πρόγραμμα. Προβλήματα συνάντησαν κάποιοι που είχαν το antivirus από Mcafee στην επικοινωνία του κινητού μέσω του suite. Με Norton δεν αναφέρθηκε κάτι. Edit Στο site της SE ανέβηκε για: - PC Suite for P900 release 2.0.1 French Version - PC Suite for P900 release 2.0.1 German Version - PC Suite for P900 release 2.0.1 Italian Version - PC Suite for P900 release 2.0.1 Spanish Version - PC Suite for P900 release 2.0.1 Swedish Version οπότε θα βγει και για τα Ελληνικά. Είναι συμβατό με το Ρ800. Περισσότερα 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 δηλαδη να το εγκαταστησω η να μεινω στο παραδοσιακο 1.5.1; ποια ειναι η αποψη σου; Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mathios δηλαδη να το εγκαταστησω η να μεινω στο παραδοσιακο 1.5.1; ποια ειναι η αποψη σου; Μόλις βγει η Ελληνική έκδοση δεν χάνεις κάτι αν το εγκαταστήσεις :) Ίσα ίσα. Την Αγγλική έκδοση δεν βλέπω κανέναν λόγο να την βάλεις. Μόλις βγει η Ελληνική version θα την εγκαταστήσω και εγώ. Εκτός και αν έχεις Mcafee στο Pc και υπάρξει κάποιο πρόβλημα (από ότι λένε). 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 δεν θελω την ελληνικη εκδοση,προτιμαω την αγγλικη ετσι και αλλιως το αγγλικο 1.5.1 εχω και τωρα. απο anti virus εχω norton 2004. Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mathios δεν θελω την ελληνικη εκδοση,προτιμαω την αγγλικη ετσι και αλλιως το αγγλικο 1.5.1 εχω και τωρα. απο anti virus εχω norton 2004. Νομίζω ότι κάποιος φίλος από εδώ είπε ότι το έχει εγκαταστήσει (αν θυμάμαι καλά). Δεν θα έχεις πρόβλημα πιστεύω. Όμως και αν (λέμε τώρα) κάτι δεις ότι δεν δουλεύει καλά, γυρνάς στην προηγούμενη έκδοση :) 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 ρε παιδια μπορω με καποιο τροπο να βαλω τα ελληνικα γραμματα πρωτα στα πληκτρα οταν γραφω μηνυμα με κλειστο το flip?thank you! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nikostzach ρε παιδια μπορω με καποιο τροπο να βαλω τα ελληνικα γραμματα πρωτα στα πληκτρα οταν γραφω μηνυμα με κλειστο το flip?thank you! Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό φίλε μου και δεν μπορεί να αλλάξει με κάποια πατέντα στο λειτουργικό γιατί το αρχείο για το πληκτρολόγιο του flip βρίσκεται στην rom και δεν μπορεί να τροποποιηθεί :( 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 ok!ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPOOKY Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 κατ' αρχην ευχαρισατω τον florinaperis για την πληροφοριση σε προηγουμενη απορια μου ( εχω μεινει καταπληκτος απο την καλοπροαιρετη αντιματωπιση στο forum ). Αν μπορει καποιος να με ενημερωσει επειδη ψαχνω για μεταχειρισμενο P800 τι πρεπει να ελεγξω για να μην εχω προβληματα αργοτερα? λάθε βιώσας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts