Sofos_5 Δημ. September 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ευχαριστω παρα πολυ. Εχω αρχισει να κατεβαζω την Vodafone gr rom 1.4gb . Αυτο που θα ηθελα να γνωριζω ειναι αν μετα βγει η 5.1.1 ή πολυ πιο μετα η 6(milkshake) ,αν θα μπορει η συσκευη μετα απο αυτη την διαδικασια να λαμβανει ενημερωσεις. Λογικα ναι οτι θα βγαζει η vodafone γοα το alpha και οχι η samsung ισπανικη καλη ωρα οπως ειμαι τωρα. Επισης ηθελα να ρωτησω τι κανει το δευτερο εργαλειο που γραφεις στην αρχη,δηλαδη μετα απο την sammobile οπου διάλεξα την ρομ το επομενο βημα δεν καταλαβαινω τι κανει. Χιλια ευχαριστω και παλι!! Όπως σωστά είπες θα δέχεσαι ενημερώσεις της Vodafone και όχι της έκδοσης που έχεις αυτή τη στιγμή περασμένη. Όσον αφορά τη δεύτερη ερώτηση σου, επειδή "παίζεις" με εργαλεία τα οποία μπορούν να σου αχρηστεύσουν τη συσκευή σου με μια λάθος επιλογή, καλύτερα ψάξε, διάβασε και κατανόησε τί και πώς πρέπει να κάνεις και έπειτα προχωράς. Ρίξε μια ματιά και στον οδηγό της υπογραφής μου για τη καλύτερη κατανόηση της όλης διαδικασίας. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Δούλεψα το κινητό για 2 μέρες στην lollipop με επαναφορά και στήσιμο απ την αρχή. Νομίζω έχει διορθωθεί κάπως η lollipop γιατί πιο παλιά που την είχα περάσει είχε πολλά θέματα. Διαπίστωσα ότι στην lollipop μου δεσμεύει ένα μεγάλο ποσοστό της μνήμης ραμ χωρίς να έχω πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες, διέγραψα ή απενεργοποίησα όσες εφαρμογές δεν χρειαζόμουν και έτρεχαν στο παρασκήνιο αλλά και πάλι δεν διορθώθηκε η κατάσταση, εν τέλει έκανα downgrade στην kitkat έστησα πάλι το κινητό από την αρχή, έχω πλέον τα δεδομένα μόνιμα σε 2G και μόνο όταν χρειαστεί το αλλάζω. Η μπαταρία έστρωσε, και πλέον άνετα με βγάζει μια μέρα και μερικές φορές και παραπάνω ανάλογα την χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Όπως σωστά είπες θα δέχεσαι ενημερώσεις της Vodafone και όχι της έκδοσης που έχεις αυτή τη στιγμή περασμένη. Όσον αφορά τη δεύτερη ερώτηση σου, επειδή "παίζεις" με εργαλεία τα οποία μπορούν να σου αχρηστεύσουν τη συσκευή σου με μια λάθος επιλογή, καλύτερα ψάξε, διάβασε και κατανόησε τί και πώς πρέπει να κάνεις και έπειτα προχωράς. Ρίξε μια ματιά και στον οδηγό της υπογραφής μου για τη καλύτερη κατανόηση της όλης διαδικασίας. Καλησπερα. Που τον βρισκω τον οδηγο που αναφέρεις; Αυτο που δεν κατανοησα ειναι εφοσον κατεβαινει με αργους ρυθμους η ρομ 5.0.2 (vfgr) στον υπολογιστη μου απο sammobile,το δευτερο βημα με το προγραμματακι απο xda στο τι χρειαζεται; εκτος και αν εχω κανει το λαθος και απλα απο sammobile βλεπεις τι εχει κυκλοφορησει απο επισημες roms αλλα τις την κατεβαζεις μεσω αυτου του software που πρεπει να κατεβασεις απο xda. Ευχαριστω και παλι, που θα παει θα την βρω την ακρη. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως σωστά είπες θα δέχεσαι ενημερώσεις της Vodafone και όχι της έκδοσης που έχεις αυτή τη στιγμή περασμένη. Όσον αφορά τη δεύτερη ερώτηση σου, επειδή "παίζεις" με εργαλεία τα οποία μπορούν να σου αχρηστεύσουν τη συσκευή σου με μια λάθος επιλογή, καλύτερα ψάξε, διάβασε και κατανόησε τί και πώς πρέπει να κάνεις και έπειτα προχωράς. Ρίξε μια ματιά και στον οδηγό της υπογραφής μου για τη καλύτερη κατανόηση της όλης διαδικασίας. Οκ μπηκα απο pc και εμφανιστηκε ο οδηγος σου γιατι απο κινητο δεν εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Καλησπερα. Που τον βρισκω τον οδηγο που αναφέρεις; Αυτο που δεν κατανοησα ειναι εφοσον κατεβαινει με αργους ρυθμους η ρομ 5.0.2 (vfgr) στον υπολογιστη μου απο sammobile,το δευτερο βημα με το προγραμματακι απο xda στο τι χρειαζεται; εκτος και αν εχω κανει το λαθος και απλα απο sammobile βλεπεις τι εχει κυκλοφορησει απο επισημες roms αλλα τις την κατεβαζεις μεσω αυτου του software που πρεπει να κατεβασεις απο xda. Ευχαριστω και παλι, που θα παει θα την βρω την ακρη. Το προγραμματάκι από xda το παραθέτω γιατί: 1. είναι 1.000 φορές πιο γρήγορο σε download από το sammobile 2. τσεκάρει ότι έχει κατεβεί σωστά η έκδοση (την πρώτη φορά που κατέβασα από sammobile δεν κατέβηκε η πλήρης έκδοση, δεν το κατάλαβα, προσπάθησα να την περάσω στη συσκευή μου, και μου τη γ@μησε) 3. Ξεzipάρει μόνο του. @ sofos_5 αν θέλεις για αυτούς τους λόγους, μπορείς να το προσθέσεις στον οδηγό σου. Edited September 10, 2015 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Το προγραμματάκι από xda το παραθέτω γιατί: 1. είναι 1.000 φορές πιο γρήγορο σε download από το sammobile 2. τσεκάρει ότι έχει κατεβεί σωστά η έκδοση (την πρώτη φορά που κατέβασα από sammobile δεν κατέβηκε η πλήρης έκδοση, δεν το κατάλαβα, προσπάθησα να την περάσω στη συσκευή μου, και μου τη γ@μησε) 3. Ξεzipάρει μόνο του. @ sofos_5 αν θέλεις για αυτούς τους λόγους, μπορείς να το προσθέσεις στον οδηγό σου.[/quote Εχεις δικιο απο sammoile αργει εκνευριστηκα πολυ και δεν κατεβηκε και ολοκληρη...Τες παντων αλλα απο το προγραμματακι βαζω τα στοιχεια απο phone info και δεν βρισκει τιποτα για update,μαλλον κατι δεν καταχωρω σωστα αλλα τι ειναι το θεμα.πεδευομαι 2 ωρες με το προγραμματακι αλλα δεν μου βγαζει firmware.Eπισης η συσκευη μου ειναι unbranded ισπανικη,παιζει ρολο αν βαλω rom vodafone ελληνικη οπως εσυ ή να προτιμησω καποια απο ισπανικη(πχ movistar 5.0.2) που βγηκε και πολυ προσφατα ή δεν παιζει κανενα ρολο αυτο?. σκουρα τα πραγματα για εμας που μπαινουμε τωρα στο νοημα αυτων τον κινησεων...Ευχαριστω για την βοηθεια φιλε yiangoun και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Εγώ έβαλα αυτά, τσέκαρα το auto και μου τη βρήκε. Model SM-G850F Region VGR Για το "ποια να βάλω" δεν το έχω ψάξει. Εγώ έβαλα ελληνική Vodafone γιατί είμαι συνδρομητής της και δεν έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές της. Το μόνο μειονέκτημά της είναι ότι έπειδή έχω κρυπτογραφημένη συσκευή, όταν το κάνω επανεκκίνηση, στο πρώτο μενού για να ΄βαλω τους κωδικούς μου είναι γραμμένα στα λετονικά. (?). Μετά όλα τα άλλα είναι στα ελληνικά χωρίς να κάνω κάτι εξτρά. Edited September 10, 2015 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Εγώ έβαλα αυτά, τσέκαρα το auto και μου τη βρήκε. Model SM-G850F Region VGR Για το "ποια να βάλω" δεν το έχω ψάξει. Εγώ έβαλα ελληνική Vodafone γιατί είμαι συνδρομητής της και δεν έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές της. Το μόνο μειονέκτημά της είναι ότι έπειδή έχω κρυπτογραφημένη συσκευή, όταν το κάνω επανεκκίνηση, στο πρώτο μενού για να ΄βαλω τους κωδικούς μου είναι γραμμένα στα λετονικά. (?). Μετά όλα τα άλλα είναι στα ελληνικά χωρίς να κάνω κάτι εξτρά. Το θεμα ειναι οτι δεν κατεβαινει καμια απο sammobile ολες καταιβαινουν λαθος και το προγραμματακι δεν μου βρισκει τιποτα.Εχω μπει phneinfo εχψ βρει εκδοσεις και οτι αλλο ζηταει και παλι τιποτα.Μου στελνει αυτο: Error: Could not send BinaryInform. Status code 200/400 Request was invalid. Are you sure the input data is correct? Τι θελει για να δουλεψει και να αρχισει να κατεβαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Δεν ξέρω. Εμένα δε μου το έκανε. Για δες στο thread του xda μήπως το έχει κάνει και σε άλλους και πως λύνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 αυτα βαζω και δεν μου βγαζει τιποτα...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Δεν ξέρω. Εμένα δε μου το έκανε. Για δες στο thread του xda μήπως το έχει κάνει και σε άλλους και πως λύνεται. διαβασα δεν υπαρχει κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 αυτα βαζω και δεν μου βγαζει τιποτα...:O Λογικό γιατί το region ποτέ δεν αποτελείται από 2 γράμματα. Πάντα 3 γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Λογικό γιατί το region ποτέ δεν αποτελείται από 2 γράμματα. Πάντα 3 γράμματα. Βαζω και 3 γραμματα δηλαδη ESP ή SPA λογω ισπανικης rom που φοραει αλλα τιποτα δεν επιστρεφει αποτελέσματα παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Βαζω και 3 γραμματα δηλαδη ESP ή SPA λογω ισπανικης rom που φοραει αλλα τιποτα δεν επιστρεφει αποτελέσματα παλι. Πολύ σωστά δε σου επιστρέφει κάποια έκδοση, γιατί δεν υπάρχει καμία με τέτοιο product code. Ψάξε στο sammobile καλύτερα την έκδοση που θέλεις και διάβασε τους κωδικούς της ώστε να την αναζητήσεις στο προγραμματακι σωστά. Τα ESP & SPA είναι αρχικά εθνικής ομάδος μπάσκετ και πίστα της F1 Επίσης, το γεγονός ότι φοράς ισπανική έκδοση, δε δεσμεύει την επιλογή σου ως προς τη χώρα της έκδοσης. Μπορείς για παράδειγμα να φορέσεις τη ρωσική χωρίς κανένα πρόβλημα. Edited September 11, 2015 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) @dan81 δες κι εδώ στη 3η στήλη τους κωδικούς region: http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G850F Πηγαίνοντας το mouse πάνω από κάθε κωδικό, σου δείχνει σε ποια χώρα αντιστοιχεί. Γνώμη μου είναι να προτιμήσεις μια χώρα με το μεγαλύτερο αριθμό στο changelist ώστε να αυξήσεις την πιθανότητα να έχουν διορθωθεί κάποια bugs προηγούμενων εκδόσεων :) Πριν λίγες μέρες ήταν η ρώσικη ( SER ), τώρα είδα ότι βγήκε μια νεότερη, η αυστριακή ( DRE) Edited September 11, 2015 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλησπερα και παλι. κατεβασα ρομ απο sammobile (vgr)την εκανα unzip χωρις errors 2,27 GB (2.441.160.276 bytes) (με το προγραμματακι δοκιμασα απειρους συνδιασμους απο την ρομ που φοραω,την βρηκα στο sammobile, δεν κατεβαζει τιποτα) Τωρα επειδη δεν εχω ξαναδει το odin σε ποιο απο ολα κανω add την rom? bl ap cp csc χρειαζεται κατι αλλο? Ευχαριστω παιδια και παλι συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Αν εχει μόνο ενα αρχείο τοτε το βάζεις στο ap . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 παιδια βοηθεια το εκανα και μου εβγαλε fail. To κινητο δεν ξεκιναει και ειμαι να κλαιω με μαυρο δακρι αν παθει κατι. Βασικα εγω φταιω γιατι δεν πας χωρις επαρκεις γνωσεις να κανεις τετοια πραγματα. τι μπορω να κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 παιδια βοηθεια το εκανα και μου εβγαλε fail. To κινητο δεν ξεκιναει και ειμαι να κλαιω με μαυρο δακρι αν παθει κατι. Βασικα εγω φταιω γιατι δεν πας χωρις επαρκεις γνωσεις να κανεις τετοια πραγματα. τι μπορω να κανω τωρα? Φαινεται οτι αυτη που κατεβασες δεν ειναι συμβατη οποτε η κατεβαζεις μια αλλη που να ειναι συμβατη η βαζεις την αρχικη και θα εισαι παλι οκ. Μην ανησυχεις λογικα δεν θα εχεις προβλημα. εγω για παραδειγμα αρχικη ειχε ουγγρικη και εβαλα την γαλλικη Lollipop ελληνικη δεν μπαινει με τιποτε θελει αλλαγη στο pitfile αλλα νομιζω οτι ειναι επικινδυνο οποτε δοκιμαζεις καποιας αλλης χωρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 κατεβαζω ισπανικη lollipop απο το site που εστειλε ο ipred γιατι το προγραμματακι απο xda δεν μου δουλευει. Πιστευω οτι αυτη θα ειναι συμβατη (XEC),απο οσο θυμαμαι στο phone info στις available csc codes πρεπει να ηταν μεσα αυτη. Ευχομαι να μην εχω θεμα τι να πω εδω ισχυει αυτο που λεμε ¨¨αν δεν παθεις πως θα μαθεις¨¨?? Ευχαριστω και παλι παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 κατεβαζω ισπανικη lollipop απο το site που εστειλε ο ipred γιατι το προγραμματακι απο xda δεν μου δουλευει. Πιστευω οτι αυτη θα ειναι συμβατη (XEC),απο οσο θυμαμαι στο phone info στις available csc codes πρεπει να ηταν μεσα αυτη. Ευχομαι να μην εχω θεμα τι να πω εδω ισχυει αυτο που λεμε ¨¨αν δεν παθεις πως θα μαθεις¨¨?? Ευχαριστω και παλι παιδια. Μάλλον κάτι θα παίζει με τα Windows σου για να μη σου δουλεύει το προγραμματάκι. Δυο εκδόσεις lollipop είχα δοκιμάσει να κατεβάσω και είχαν κατέβει μια χαρά με super ταχύτητα. Καλή επιτυχία στο update και ακόμη καλύτερη επιτυχία στο downgrade αν θελήσεις να γυρίσεις πίσω. Μακάρι τα bugs της lollipop να έχουν διορθωθεί στην έκδοση που κατεβάζεις. Με την κατανάλωση ram, μια ταραχή θα την πάθεις πάντως αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι μόνο ψυχολογικό το θέμα και όχι πρακτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Καλησπερα και παλι. με το προγραμματακι δοκιμασα απειρους συνδιασμους απο την ρομ που φοραω,την βρηκα στο sammobile, δεν κατεβαζει τιποτα Καλημέρα. Κατ' αρχήν ό,τι τέτοιο εργαλείο "τρέχεις" στον υπολογιστή σου, πρέπει να το τρέχεις με Administrational Rights (Δεξί κλικ στην εφαρμογή, Εκτέλεση ως Διαχειριστής) Όσον αφορά τη λειτουργία του SamFirm είναι ποιο απλή απ' όσο νομίζεις. 1. Γραφεις model SM-G850F και 2. το Region αυτό που θέλεις να κατεβάσεις. Τα 3 γράμματα που δηλώνουν την έκδοση που θέλεις, τα γράμματα της έκδοσης του region τα βρίσκεις από εκεί που έχουμε πει, δε τα βάζεις από το μυαλό σου. Τα τρία αυτά γράμματα είναι πάντα κεφαλαία αγγλικά. 3. Τικάρεις το κουτάκι Auto. 4. Πατάς Check update. Αν όλα πήγαν καλά, θα σου εμφανίσει την έκδοση που θέλεις προς "κατέβασμα". Τώρα για το Download. 5. Τσεκάρεις τα δύο κουτάκια "CheckCRC32" και το "Decrypt Automatically" 6. Πατάς το κουμπί Download Λογικά αν όλα πάνε καλά θα το κατεβάσει και θα το ξε zip άρει. Την έκδοση που που κατέβασε τη βρίσκεις στο φάκελο που τρέχει το SamFirm. Προτείνω πριν αρχίσεις ο,τιδήποτε, να δημιουργήσεις ένα φάκελο στο Desktop σου, μέσα να βάλεις το SamFirm.exe, και από εκεί να το τρέξεις, ώστε να βρεις έυκολα την έκδοση που θα κατεβάσεις. μέσα στο φάκελο αυτό. παιδια βοηθεια το εκανα και μου εβγαλε fail. To κινητο δεν ξεκιναει και ειμαι να κλαιω με μαυρο δακρι αν παθει κατι. Βασικα εγω φταιω γιατι δεν πας χωρις επαρκεις γνωσεις να κανεις τετοια πραγματα. τι μπορω να κανω τωρα? Όσον αφορά το FAIL του ODIN δε θέλει αλλαγή στο PIT file (Αυτό δεν το αλλάζουμε ποτέ, αν θέλουμε να κρατήσουμε εγγύηση). Έχεις FAIL στη διαδικασία εγγραφής του Hidden.img. Αυτό λύνεται ως εξής. 1. Ενεργοποιείς στα windows να βλέπεις τις καταλήξεις των αρχείων σου. 2. Το αρχείο που έχεις κατεβάσει και "φλάσαρες" στον κινητό σου έχει κατάληξη .tar.md5 3. Δεξί κλικ πάνω του, και επιλέγεις rename. 4. Σβήνεις την κατάληξη .md5 5. Μόλις γίνει αυτό, το αρχείο μετατρέπεται σε ένα "απλό" zip 6. Δεξί κλικ στο νέο αρχείο και ζε zip άρεις στο φάκελο .... με το όνομα του αρχείου. 7. Αφου τελειώσει η διαδικασία του ξε zip, μπαίνεις μέσα στο φάκελο και βρίσκεις το hidden.img 8. Δεξί κλικ πάνω του , rename, και το μετονομάζεις σε hidden.img.tar 9. Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή σου. 10. Ανοίγεις το Odin. 11. Το Odin λογικά πρέπει να βλέπει το κινητό σου (αυτό το καταλαβαίνεις από το κουτάκι ID:COM ότι έγινε μπλε) 12. Φορτώνεις στο AP το νέο hidden.img.tar (μόνο αυτό, όχι ολόκληρη την έκδοση. Η υπόλοιπη έκδοση έχει περαστεί κανονικά στη συσκευή σου). 13. Πατάς Start στο Odin. 14. ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ. Καλώς ήρθες στο Lolipop. Edited September 12, 2015 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλημέρα. Κατ' αρχήν ό,τι τέτοιο εργαλείο "τρέχεις" στον υπολογιστή σου, πρέπει να το τρέχεις με Administrational Rights (Δεξί κλικ στην εφαρμογή, Εκτέλεση ως Διαχειριστής) Όσον αφορά τη λειτουργία του SamFirm είναι ποιο απλή απ' όσο νομίζεις. 1. Γραφεις model SM-G850F και 2. το Region αυτό που θέλεις να κατεβάσεις. Τα 3 γράμματα που δηλώνουν την έκδοση που θέλεις, τα γράμματα της έκδοσης του region τα βρίσκεις από εκεί που έχουμε πει, δε τα βάζεις από το μυαλό σου. Τα τρία αυτά γράμματα είναι πάντα κεφαλαία αγγλικά. 3. Τικάρεις το κουτάκι Auto. 4. Πατάς Check update. Αν όλα πήγαν καλά, θα σου εμφανίσει την έκδοση που θέλεις προς "κατέβασμα". Τώρα για το Download. 5. Τσεκάρεις τα δύο κουτάκια "CheckCRC32" και το "Decrypt Automatically" 6. Πατάς το κουμπί Download Λογικά αν όλα πάνε καλά θα το κατεβάσει και θα το ξε zip άρει. Την έκδοση που που κατέβασε τη βρίσκεις στο φάκελο που τρέχει το SamFirm. Προτείνω πριν αρχίσεις ο,τιδήποτε, να δημιουργήσεις ένα φάκελο στο Desktop σου, μέσα να βάλεις το SamFirm.exe, και από εκεί να το τρέξεις, ώστε να βρεις έυκολα την έκδοση που θα κατεβάσεις. μέσα στο φάκελο αυτό. Όσον αφορά το FAIL του ODIN δε θέλει αλλαγή στο PIT file (Αυτό δεν το αλλάζουμε ποτέ, αν θέλουμε να κρατήσουμε εγγύηση). Έχεις FAIL στη διαδικασία εγγραφής του Hidden.img. Αυτό λύνεται ως εξής. 1. Ενεργοποιείς στα windows να βλέπεις τις καταλήξεις των αρχείων σου. 2. Το αρχείο που έχεις κατεβάσει και "φλάσαρες" στον κινητό σου έχει κατάληξη .tar.md5 3. Δεξί κλικ πάνω του, και επιλέγεις rename. 4. Σβήνεις την κατάληξη .md5 5. Μόλις γίνει αυτό, το αρχείο μετατρέπεται σε ένα "απλό" zip 6. Δεξί κλικ στο νέο αρχείο και ζε zip άρεις στο φάκελο .... με το όνομα του αρχείου. 7. Αφου τελειώσει η διαδικασία του ξε zip, μπαίνεις μέσα στο φάκελο και βρίσκεις το hidden.img 8. Δεξί κλικ πάνω του , rename, και το μετονομάζεις σε hidden.img.tar 9. Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή σου. 10. Ανοίγεις το Odin. 11. Το Odin λογικά πρέπει να βλέπει το κινητό σου (αυτό το καταλαβαίνεις από το κουτάκι ID:COM ότι έγινε μπλε) 12. Φορτώνεις στο AP το νέο hidden.img.tar (μόνο αυτό, όχι ολόκληρη την έκδοση. Η υπόλοιπη έκδοση έχει περαστεί κανονικά στη συσκευή σου). 13. Πατάς Start στο Odin. 14. ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ. Καλώς ήρθες στο Lolipop. @yiangoun τα εκανα ολα οτι εγραψες ακριβως.οκ και το προγραμματακι δουλεψε κανονικα κατεβασα ρομ και ακολουθησα τα παντα αλλα παλι fail σε ολες τις διαδικασιες. Αν μπορεις σε παρακαλω πολυ mailme me to ioannis.margaritoulis@gmail.com να ανταλαξουμε κανα skype η τηλεφωνο να μιλησουμε γιατι εχω προβλημα μεγαλο,δεν εχω κινητο και ξερεις πως ειναι και να μην μπορεις με τιποτα να το φτιαξεις. Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 @yiangoun τα εκανα ολα οτι εγραψες ακριβως.οκ και το προγραμματακι δουλεψε κανονικα κατεβασα ρομ και ακολουθησα τα παντα αλλα παλι fail σε ολες τις διαδικασιες. Αν μπορεις σε παρακαλω πολυ mailme me to ioannis.margaritoulis@gmail.com να ανταλαξουμε κανα skype η τηλεφωνο να μιλησουμε γιατι εχω προβλημα μεγαλο,δεν εχω κινητο και ξερεις πως ειναι και να μην μπορεις με τιποτα να το φτιαξεις. Ευχαριστω!! Παιδια ολα οκ καταφερα τουλαχιστον να κατεβασω την μανισια την περασα και ολα οκ ηταν οπως πριν σαν να μην εγινε τιποτα.Θα περιμενω την επισημη,ποσο μπορει να αργησει,;dεν μπορω να πεδευομαι αλλο. Σας ευχαριστω και παλι παρα πολυ για ολη την υποστηριξη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ποιος Launcher είναι καλύτερος για την kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ποιος Launcher είναι καλύτερος για την kitkat? Εγω εχω nova και πεταει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts