hic_et_nunc Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Είναι καποιες στιγμες στην αριστερη πλευρα της οθόνης που κανει κάτι σαν κιτρινιλα μονο σε σκουρο φοντο η λευκο αλλά εξαφανίζεται μετα απο λίγο....φταιει που είναι η μπαταρία απο πίσω και ζεσταινετε λόγω οτι πολύ λεπτο;έχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο κανεις; Τι εννοείς εξαφανίζεται μετα απο λίγο; ;; εχει ή δεν εχει κιτρινίλα; ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 προφανως εχει θεμα το τηλεφωνο του Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ολα καλα...το ελιωσα ολη μερα και δεν εμφανισε τιποτα....ευτυχως....μαλλον ειναι που εχουν περασει χρονια απο την τελευταια φορα που ειχα κινητο με amoled οθονη(galaxy s2) και δεν ειμαι συνηθησμενος σε αυτες γιαυτο ισως μου φανηκε καπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλημέρα παιδιά Κατ αρχάς να σας πω ότι πρώτη φορά στέλνω σε foroum και είμαι και ψιλοάσχετος με την τεχνολογία των κινητών και μου αρέσουν περισσότερο τα κάπως μικρά τηλέφωνα που όμως είναι γρήγορα και εύχρηστα. Έχω λοιπόν και εγώ αποφασίσει να πάρω το alpha μετά από πολύ ψάξιμο και γνώμες φίλων και γνωστών ( σχεδόν όλες αρνητικές ) να το πάρω λόγω και του ότι έπεσε αρκετά η τιμή του (Public 449 σε 24 άτοκες) . Οι περισσότεροι που μου έλεγαν αρνητικά στεκόταν στην αδύναμη μπαταρία του που όμως νομίζω εμένα θα με καλύψει σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα και εγώ δεν νομίζω ότι θα του κάνω και τρομερή χρήση για παιχνίδια και τέτοια...Το πιο σοωαρό αρνητικό που μου λένε είναι ο επεξεργαστής του επειδή δεν είναι snapdragon που υποτίθεται είναι ο καλύτερος. Θέλω αν μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας πάνω σε αυτά έτσι ώστε να το παραγγείλω σήμερα κιόλας :p μιας και πιστεύω δεν θα πέσει άλλο η τιμή του άμεσα..... Ευχαριστώ Το ότι έχει τον exynos και όχι τον snapdragon, οι φίλοι σου το θεωρούν μειονέκτημα; Εδώ οι κάτοχοι και μελλοντικοί κάτοχοι του note4 ( ίσως το καλύτερο κινητό του 2014 και όχι μόνο ) σκοτώνονται να βρουν την έκδοση με τον exynos , γιατί δεν έρχεται Ελλάδα , που είναι ανώτερος από τον snapdragon που εισάγεται εδώ και το Alpha που τον έχει σε αποκλειστικότητα είναι στα μείον του για αυτούς; Κάτι τους ξεφεύγει μάλλον.... ή ίσως δεν είναι και σε φάση αλλαγής κινητού, οπότε το να βρεθείς εσύ με το διαμαντάκι, ίσως τους είναι κάπως....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πληροφοριακά και μόνο το ΝΟΤΕ 4 είτε snap η exynos δεν έχει απολύτως καμία διαφορά. Ειδικά ο snap έχει καλύτερη υποστήριξη. Αν και όποια exynos vs snap έχω δει και διαβάσει τα παράπονα πήγαιναν προς την exynos συσκευή νοτε 4. Χθες είχα την ευκαιρία να το έχω μια ώρα στα χέρια μου το κινητό.Επιτέλους μια συσκευή από samsung που τρέχει όπως πρέπει, αλλά πολύ μικρή δίπλα στο θηρίο το νοτε 4. Μινιατούρα ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πληροφοριακά και μόνο το ΝΟΤΕ 4 είτε snap η exynos δεν έχει απολύτως καμία διαφορά. Ειδικά ο snap έχει καλύτερη υποστήριξη. Αν και όποια exynos vs snap έχω δει και διαβάσει τα παράπονα πήγαιναν προς την exynos συσκευή νοτε 4. Χθες είχα την ευκαιρία να το έχω μια ώρα στα χέρια μου το κινητό.Επιτέλους μια συσκευή από samsung που τρέχει όπως πρέπει, αλλά πολύ μικρή δίπλα στο θηρίο το νοτε 4. Μινιατούρα ήταν Snap: καλυτερη υποστήριξη, ελάχιστα πιο αποδοτικος σε βαρυ gaming exynos: Πιο smooth εμπειρία, χωρις υπερθερμανσεις, καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Σε γενικες γραμμες ομως δεν εχουν τεράστια διαφορά αν και οταν εχω επιλογή, πηγαινω παντα σε exynos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Snap: καλυτερη υποστήριξη, ελάχιστα πιο αποδοτικος σε βαρυ gaming exynos: Πιο smooth εμπειρία, χωρις υπερθερμανσεις, καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Σε γενικες γραμμες ομως δεν εχουν τεράστια διαφορά αν και οταν εχω επιλογή, πηγαινω παντα σε exynos. Έχω τον snap. Φουλ ζορισμα με data και υπερθέρμανση μηδέν. Μπαταρία 7:45 sot. Χαζά κολλήματα και τέτοια δεν μου έχει κάνει.απορώ κιόλας επειδή από εμπειρία μου από s4,s5, s5 mini, s3 έβλεπα αδικιολογητα κολλήματα. Στο Alpha kai note 4 δεν έχω δει κάτι τέτοιο.Οφείλω ένα μπράβο να το πω.Διαφορές ανάμεσα στα κινητά δεν πρόκειται να δει κανείς. Οn topic τώρα για το Alpha έκανε ότι καλύτερο ή samsung με την συσκευή αυτή. Μαζί με το Ζ3 compact είναι οι καλύτερες συσκευές σε εκείνη την κατηγορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Έχω τον snap. Φουλ ζορισμα με data και υπερθέρμανση μηδέν. Μπαταρία 7:45 sot. Χαζά κολλήματα και τέτοια δεν μου έχει κάνει.απορώ κιόλας επειδή από εμπειρία μου από s4,s5, s5 mini, s3 έβλεπα αδικιολογητα κολλήματα. Στο Alpha kai note 4 δεν έχω δει κάτι τέτοιο.Οφείλω ένα μπράβο να το πω.Διαφορές ανάμεσα στα κινητά δεν πρόκειται να δει κανείς. Οn topic τώρα για το Alpha έκανε ότι καλύτερο ή samsung με την συσκευή αυτή. Μαζί με το Ζ3 compact είναι οι καλύτερες συσκευές σε εκείνη την κατηγορία Προς το παρόν ναι ουσιαστική διαφορά δεν θα δει κάποιος. Ομως Ο exynos 5430 του alpha και ο exynos 5433 του note 4 ειναι 64-bit. Προς το παρόν δεν εκμεταλευονται τη συγκεκριμένη δυνατότητα αλλά μόλις πάρουμε την 5.0 Lollipop, τοτε και το alpha και το note 4 with exynos θα ειναι στα 64bit ενω το note 4 με snap στα 32bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό.ούτε και αν οποιοσδήποτε βγάζει πχ παραπάνω σκορ στο antutu. Αυτά είναι για λόγους ψυχολογικούς αν κάποιος έχει παραπάνω σκορ. Στην πράξη διαφορά δεν θα δει. Με την lollipop θα πάνε αυτόματα στα 64Bit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Προς το παρόν ναι ουσιαστική διαφορά δεν θα δει κάποιος. Ομως Ο exynos 5430 του alpha και ο exynos 5433 του note 4 ειναι 64-bit. Προς το παρόν δεν εκμεταλευονται τη συγκεκριμένη δυνατότητα αλλά μόλις πάρουμε την 5.0 Lollipop, τοτε και το alpha και το note 4 with exynos θα ειναι στα 64bit ενω το note 4 με snap στα 32bit Εισαι σιγουρος οτι ο επεξεργαστής του άλφα ειναι στα 64? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δουλέψει κανένα από τα δύο στα 64bit. Δεν γίνεται να σαμποτάρει η εταιρεία το note 4 με τον snapdragon. Το θέμα είναι πως λόγω του ότι είναι hardware locked οι επεξεργαστές στα 32bit , δεν βλέπω να μπορεί κάποιος να το ξεκλειδώσει στο xda. Επίσης η leaked lollipop για το note 4 exynos στα 32 bit τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό.ούτε και αν οποιοσδήποτε βγάζει πχ παραπάνω σκορ στο antutu. Αυτά είναι για λόγους ψυχολογικούς αν κάποιος έχει παραπάνω σκορ. Στην πράξη διαφορά δεν θα δει. Με την lollipop θα πάνε αυτόματα στα 64Bit? Η λογική λέει οτι αφού είναι 64bit, μολις παρουν L δεν θα μείνουν κλειδωμένα στα 32bit Εισαι σιγουρος οτι ο επεξεργαστής του άλφα ειναι στα 64? Ναι σίγουρα Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δουλέψει κανένα από τα δύο στα 64bit. Δεν γίνεται να σαμποτάρει η εταιρεία το note 4 με τον snapdragon. Το θέμα είναι πως λόγω του ότι είναι hardware locked οι επεξεργαστές στα 32bit , δεν βλέπω να μπορεί κάποιος να το ξεκλειδώσει στο xda. Επίσης η leaked lollipop για το note 4 exynos στα 32 bit τρέχει. Αφου πρακτικά ειναι 64-bit, δε βρίσκω λόγο να μείνουν στα 32. Οπως και να χει σε κανα δυο βδομάδες θα το μάθουμε. Ισως να μην το διαφημισε η Samsung για να μη δημιουργησει συγχυση στους αγοραστές. Αν θυμάστε πρωτα πήραμε το alpha και μετα απο καιρο μαθαμε οτι ειναι η πρωτη συσκευή με gorilla glass 4. Άβυσσος η ψυχη της samsung :) Edited January 19, 2015 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Επειδή όπως όλοι ξέρουμε, η συσκευή μέχρι στιγμής είναι έτσι και αλλιώς αστέρι, στη πράξη, αν τελικά πάει στα 64bit τι θα δούμε σαν διαφορά, που να κάνει και αίσθηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Επειδή όπως όλοι ξέρουμε, η συσκευή μέχρι στιγμής είναι έτσι και αλλιώς αστέρι, στη πράξη, αν τελικά πάει στα 64bit τι θα δούμε σαν διαφορά, που να κάνει και αίσθηση; Ουσιαστικά εχεις μεγαλύτερη ταχύτητα στα παντα και ομαλότερη λειτουργια(λόγω των 2πλασιων "θεσεων" που δημιουργουνται), λιγότερη καταναλωση ενέργειας, καλυτερη διαχείριση ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ουσιαστικά εχεις μεγαλύτερη ταχύτητα στα παντα και ομαλότερη λειτουργια(λόγω των 2πλασιων "θεσεων" που δημιουργουνται), λιγότερη καταναλωση ενέργειας, καλυτερη διαχείριση ram. Μάλιστα, ευπρόσδεκτα όλα αυτά αν έρθουν, αλλά προσωπικά είμαι και έτσι απόλυτα καλυμμένος, οπότε δε καίγομαι. Δε λέω βέβαια και όχι, αρκεί να παραμείνει η συσκευή απροβλημάτιστη και αψεγάδιαστη, όπως είναι τώρα. Έτσι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Μάλιστα, ευπρόσδεκτα όλα αυτά αν έρθουν, αλλά προσωπικά είμαι και έτσι απόλυτα καλυμμένος, οπότε δε καίγομαι. Δε λέω βέβαια και όχι, αρκεί να παραμείνει η συσκευή απροβλημάτιστη και αψεγάδιαστη, όπως είναι τώρα. Έτσι οκ. Μια απ ιδια κι εγώ, κανενα προβλημα ή παράπονο. Αλλά αν ειναι να γίνει ακομα καλύτερη η συσκευή, ευπροσδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Το έχει κάνει κάποιος root? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) καλησπερα παιδια μηπως εχει κανει αγορασει απο το public? Ειναι unbranded η συσκευη? ρωταω επειδη η εταιρεια συνεργαζεται με την wind. ευχαριστω! Edited January 19, 2015 by giorgos88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 καλησπερα παιδια μηπως εχει κανει αγορασει απο το public? Ειναι unbranded η συσκευη? ρωταω επειδη η εταιρεια συνεργαζεται με την wind. ευχαριστω! unbranded ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δουλέψει κανένα από τα δύο στα 64bit. Δεν γίνεται να σαμποτάρει η εταιρεία το note 4 με τον snapdragon. Το θέμα είναι πως λόγω του ότι είναι hardware locked οι επεξεργαστές στα 32bit , δεν βλέπω να μπορεί κάποιος να το ξεκλειδώσει στο xda. Επίσης η leaked lollipop για το note 4 exynos στα 32 bit τρέχει. αυτο που λες εχει λογικη ως προς το note. το alpha ποια συσκευη θα μπορουσε να σαμποταρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 αυτο που λες εχει λογικη ως προς το note. το alpha ποια συσκευη θα μπορουσε να σαμποταρει; Πέτρο θα πάει αλυσίδα. Αν ξεκλειδώσει τον Exynos του Alpha θα πρέπει να κάνει το ίδιο και στο Note. Προσωπική μου άποψη, είναι ότι δεν θα το κάνει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πως είναι δυνατόν η συσκευή να κάνει αυτό το υψηλό σκορ στο antutu? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Το έχει κάνει κάποιος root? Exynos mode + φτυσιμο απο xda αρα γιατι να το κάνεις root;;; Για να πεταξεις σαβουρα που δεν εχει;;; Πέτρο θα πάει αλυσίδα. Αν ξεκλειδώσει τον Exynos του Alpha θα πρέπει να κάνει το ίδιο και στο Note. Προσωπική μου άποψη, είναι ότι δεν θα το κάνει. Ισως και να χεις δίκιο. Ενας 64bit processor μπορεί να λειτουργήσει χωρις πρόβλημα και σε 32bit, αρα λογικά θα έπρεπε να ηταν ηδη ξεκλειδωτος. Πως είναι δυνατόν η συσκευή να κάνει αυτό το υψηλό σκορ στο antutu? Συνδυασμος πανίσχυρου επεξεργαστή + hd screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Βρε παιδιά,αφού ειναι τόσο καλο το κινητό γιατί η Samsung έριξε τόσο την τιμή;ειναι σαν να το απαξιώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Βρε παιδιά,αφού ειναι τόσο καλο το κινητό γιατί η Samsung έριξε τόσο την τιμή;ειναι σαν να το απαξιώνει. Αυτό γίνεται με ολα τα κινητά ειδικά οταν κοντεύουν να έρθουν τα καινούργια μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts