deltaplus Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Ε και τι γινεται δηλαδη;; πρεπει να παμε σε χωρα που θα μας πει η google για να κατεβασουμε την εφαρμογη;;;;.... πολυ παραξενο μου ακουγεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Τι γίνεται με την lollipop στα ελληνικά alpha ρε παιδιά; την πήρε κάνεις; θα την πάρουμε ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Το ιδιο και σε μενα δεν δουλευει To ιδιο και σε μενα... Το πηγα σε ενα service της samsung και μου ειπαν θα το κρατησουν 2 3 εργασιμες μερες οποτε δεν το αφησα γιατι δεν με επειγει τοσο πολυ. Παντως εχω δοκιμασει τα παντα. Μεχρι και factory reset Θα τηλεφωνησω και σε αλλα service points μπας και εχω πιο αμεση επισκευη Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Στην πανεπιστημίου 48 αν θυμάμαι καλα ενα μαγαζί που εχει και τηλέφωνα, και ειναι σέρβις της σαμσουνγκ. Στειλε με πμ....που ακριβως διοτι δεν βγαζω ακρη....την επαθα και εγω στο bezel απο κακης ποιοτητας μεταλικη θηκη...:X Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Τι γίνεται με την lollipop στα ελληνικά alpha ρε παιδιά; την πήρε κάνεις; θα την πάρουμε ή μπα; http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G850F/EUR/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Σήμερα πριν μερικές ώρες πέρασα την 5.0.2 μέσω Samsung Kies 3, δε μου είχε έρθει ειδοποίηση στο κινητό, αλλά μόνο όταν το σύνδεσα όπως σας είπα στο Kies. Είπα να κάνω το εγχείρημα με βαριά καρδιά ( είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη συσκευή μέχρι τώρα, άψογη σε όλα της παντού και πάντα ) μιας και αύριο κλείνει ακριβώς ένας χρόνος που έχω το κινητό και είπα να του κάνω ένα δώρο για τα γενέθλιά του χα!χα!χα! Θα μου πείτε μέρα που διάλεξα και γω να κάνω την αναβάθμιση Τρίτη και 13ης....... για να δούμε, πάντως μέχρι στιγμής ότι τεστ και αν έχω κάνει πάει άψογα. Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα χειρότερο και τίποτα όμως καλύτερο που να μου κάνει εντύπωση, εκτός από το διαφορετικό << περιβάλλον >> βέβαια. Αν κάτι << στραβό >> δω θα ποστάρο και εννοείται αν κάποιος θέλει κάτι να δοκιμάσω μου λέει. Καλό βράδυ σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Μετα απο διάφορες παλινωδίες κατέληξαν με ενα scuba blue .Έβαλα την extended battery και πήρα τη neo hybrid θηκη της spigen σε μπλε χρωμα. Φοραω την κιτκατ και είμαι full ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Σήμερα πριν μερικές ώρες πέρασα την 5.0.2 μέσω Samsung Kies 3, δε μου είχε έρθει ειδοποίηση στο κινητό, αλλά μόνο όταν το σύνδεσα όπως σας είπα στο Kies. Είπα να κάνω το εγχείρημα με βαριά καρδιά ( είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη συσκευή μέχρι τώρα, άψογη σε όλα της παντού και πάντα ) μιας και αύριο κλείνει ακριβώς ένας χρόνος που έχω το κινητό και είπα να του κάνω ένα δώρο για τα γενέθλιά του χα!χα!χα! Θα μου πείτε μέρα που διάλεξα και γω να κάνω την αναβάθμιση Τρίτη και 13ης....... για να δούμε, πάντως μέχρι στιγμής ότι τεστ και αν έχω κάνει πάει άψογα. Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα χειρότερο και τίποτα όμως καλύτερο που να μου κάνει εντύπωση, εκτός από το διαφορετικό << περιβάλλον >> βέβαια. Αν κάτι << στραβό >> δω θα ποστάρο και εννοείται αν κάποιος θέλει κάτι να δοκιμάσω μου λέει. Καλό βράδυ σε όλους! Λεωνίδα θα ήθελα αν μπορείς και αν είσαι πολύ παρατηρητικός και ψείρας να μου πεις τα εξής : 1) Το εφέ ξεκλειδώματος της οθόνης, σου φαίνεται εξίσου smooth με την kitkat ή είναι λίγο απότομο ; 2) Το scrolling σε όλο το UI ( όχι στις home screens) σου φαίνεται πιο βαρύ, ίδιο ή πιο ελαφρύ από την kitkat ; Για παράδειγμα σκρόλαρε κάτω πάνω στην stock εφαρμογή επαφών. Γίνεται το σκρολάρισμα γρήγορα και ελαφρά ή σου φαίνεται βαρύτερο σε σχέση με την kitkat ; 3) Έχεις νιώσει να ζεσταίνεται πιο εύκολα η συσκευή ; 4) Χρησιμοποιείς τη συσκευή για πλοήγηση ; Πχ έχεις το Sygic; Αν ναι τότε σε διαδρομή μισής-μίας ώρας ακούς όλες τις οδηγίες κανονικά ή ξαφνικά κόβονται και διαπιστώνεις ότι έχει χαθεί το σήμα gps ; 5) Η κατανάλωση μπαταρίας στο deep sleep, όταν δεν χρησιμοποιείς τη συσκευή δλδ, σου φαίνεται ίδια ; ( αυτό χρειάζεται μέρες για να το δεις βέβαια) 6) Τι μέση χρησιμοποιούμενη ram βλέπεις ; Γύρω στο 1,2 GB ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Λεωνίδα θα ήθελα αν μπορείς και αν είσαι πολύ παρατηρητικός και ψείρας να μου πεις τα εξής : 1) Το εφέ ξεκλειδώματος της οθόνης, σου φαίνεται εξίσου smooth με την kitkat ή είναι λίγο απότομο ; 2) Το scrolling σε όλο το UI ( όχι στις home screens) σου φαίνεται πιο βαρύ, ίδιο ή πιο ελαφρύ από την kitkat ; Για παράδειγμα σκρόλαρε κάτω πάνω στην stock εφαρμογή επαφών. Γίνεται το σκρολάρισμα γρήγορα και ελαφρά ή σου φαίνεται βαρύτερο σε σχέση με την kitkat ; 3) Έχεις νιώσει να ζεσταίνεται πιο εύκολα η συσκευή ; 4) Χρησιμοποιείς τη συσκευή για πλοήγηση ; Πχ έχεις το Sygic; Αν ναι τότε σε διαδρομή μισής-μίας ώρας ακούς όλες τις οδηγίες κανονικά ή ξαφνικά κόβονται και διαπιστώνεις ότι έχει χαθεί το σήμα gps ; 5) Η κατανάλωση μπαταρίας στο deep sleep, όταν δεν χρησιμοποιείς τη συσκευή δλδ, σου φαίνεται ίδια ; ( αυτό χρειάζεται μέρες για να το δεις βέβαια) 6) Τι μέση χρησιμοποιούμενη ram βλέπεις ; Γύρω στο 1,2 GB ; Καλημέρα. Λοιπόν μετά από περίπου 24 ώρες και έχοντας κάνει αρκετό ψάξιμο ( όσο είναι δυνατόν μέσα σε ένα 24ωρο ) , έχω να σου πω τα εξής σε αυτά που ρωτάς : 1) Είναι ελάχιστα πιο απότομο. Αν δε μου το είχες πει δε θα το είχα παρατηρήσει. Άρα μικρό το κακό. 2) Νομίζω ακριβώς το ίδιο, δε βλέπω κάποια διαφορά. 3) Όχι, το αντίθετο θα έλεγα. 4) Δυστυχώς σε αυτό δε μπορώ να σου πω, δε το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, για να μη πω ποτέ, έχω Gps ενσωματωμένο στο αυτοκίνητο. 5) Εδώ λοιπόν είναι αυτό που σήμερα το πρωί μου έκανε ΦΟΒΕΡΗ εντύπωση, γιατί είναι κάτι που πάντα με ενδιέφερε και το έλεγξα λεπτομερώς. Λοιπόν με ακριβώς τα ίδια όταν το άφηνα το βράδυ, είχε κατανάλωση περίπου 1% για κάθε 2-2,5 ώρες. Εχθές λοιπόν το άφησα στις 11.00μ.μ. στο 74% και σήμερα το πρωί στις 7.30 π.μ. ήταν στο 72%!!!!!! δηλαδή 1% για περίπου 4,5 ώρες. Αν αυτό για κάποιο λόγο δεν ήταν τυχαίο, θα το ελέγξω με λεπτομέρεια ξανά και τις επόμενες μέρες , είναι φοβερή η βελτίωση, σχεδόν το διπλάσιο. Πρέπει όμως να πω ότι το ψιλιάστικα και κατά τη χθεσινή χρήση, είδα ότι η κατανάλωση ήταν αναλογικά μικρότερη, αλλά δεν ήμουν βέβαιος. Τώρα τείνω να βεβαιωθώ , θα το τσεκάρω όμως όπως είπα αρκετά και θα ξαναγράψω για αυτό. 6) Ναι είναι λιγότερη η χρησιμοποιούμενη ram. Όχι όσο λες, αλλά με ακριβώς τα ίδια που είχα και πριν με την κιτ κατ, μου κατανάλωνε περίπου 1,45 - 1,55 από τα 1,83 και τώρα από 1,25 - 1,35. Ότι άλλο θες να δω πες μου και εννοείται ότι ότι δω και γω θα ξαναποστάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Μετα την κιτκατ εβαλα την γαλλικη 5.0.2 η οποία σε γενικές γραμμες δουλευε σχετικα καλα μετα εβαλα την ιταλικη 5.0.2 και τελος χθες εβαλα την ελληνικη 5.0.2 τα συμπερασματα είναι ότι η ιταλικη 5.0.2 που είναι ιδια εκδοση με την ελληνικη 5.0.2 εχει διαφορα κατά την γνωμη μου περισσοτερο ως προς την κινηση δεν είναι αποτομη και είναι περισσοτερο σμουθ. Η μπαταρια είναι μερα με την νυχτα (καλύτερη) σε σχεση με την γαλλική 5.0.2 αλλα και με την κιτκατ 4.4.4. Τώρα οσο για την Ram και εκει υπαρχει διαφορά ως προς το καλυτερο . Edited October 14, 2015 by zorbas100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Παντως οσον αφορα το σημειο 6 που αναφερεται στην ραμ οντως εκει εκειμενετο μεχρι που ηλθε μια αναβαθμηση της ιδιας της 5.02 και τωρα ο μεσος ορος ειναι στο : 1,05 μπορει να φτασει οταν γινεται χρηση και στο 1,4 αλλα μετα απο καθαρισμα με το cccleaner και απενεργοποιηση επανερχεται στο 1,02 η 1,03 τπ πολυ.επισης η λολι 5.02 ειναι ιδια σε σμουθ με την κιτ κατ κανενα προβλημα ουτε ποιο αγριο ουτε τιποτε ακριβως το ιδιο. σε υπερθερμανση υπερτερει παλι απο την κιτ κατ δηλαδη θερμενεται λιγοτερο, και απο μπαταρια σαφως καλυτερη διαχειριση και διαρκεια.με το sygic μια φορα το χρησιμοποιησα με loli παλι δεν ειδα προβλημα αν και το ειχα αρκετη ωρα γιατι ηταν λιγο περιεργοι οι δρομοι που γυρναγα εδειχνε κανονικα χωρις διακοπες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskar26 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Παιδια την lolipop θα την παρω μεσω update στο κινητο η μεσω υπολογιστη πρπει να το σθνδεσω.Πως θα καταλαβω ποια region εχω.Στο κινητο παντω εχεις κατι εφαρμογες τυπυ serie A και τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Παιδια την lolipop θα την παρω μεσω update στο κινητο η μεσω υπολογιστη πρπει να το σθνδεσω.Πως θα καταλαβω ποια region εχω.Στο κινητο παντω εχεις κατι εφαρμογες τυπυ serie A και τετοια Συνδέσου στο Samsung Kies3 και θα σου πει εκείνο αυτόματα αν χρειάζεσαι αναβάθμιση και ποια έκδοση λογισμικού έχεις, και από εκεί θα τη πάρεις. Προς το παρόν στην Ελλάδα, από τι ξέρω , επίσημα μόνο έτσι τη παίρνεις ( την αναβάθμιση , μη παρεξηγηθώ χα!χα! ) δεν έχει ξεκινήσει μέσω ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Συνδέσου στο Samsung Kies3 και θα σου πει εκείνο αυτόματα αν χρειάζεσαι αναβάθμιση και ποια έκδοση λογισμικού έχεις, και από εκεί θα τη πάρεις. Προς το παρόν στην Ελλάδα, από τι ξέρω , επίσημα μόνο έτσι τη παίρνεις ( την αναβάθμιση , μη παρεξηγηθώ χα!χα! ) δεν έχει ξεκινήσει μέσω ΟΤΑ. μεσω kies μου λεει οτι νεοτερη αναβαθμιση ειναι 4.4.4 ....:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 μεσω kies μου λεει οτι νεοτερη αναβαθμιση ειναι 4.4.4 ....:( Εγώ που συνδέθηκα εχθές μου έβγαλε την 5.0.2. Προφανώς έχει να κάνει με τη προέλευση της συσκευής. Η δική μου είναι αγορασμένη από γνωστή αλυσίδα πριν ένα χρόνο, unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εγώ που συνδέθηκα εχθές μου έβγαλε την 5.0.2. Προφανώς έχει να κάνει με τη προέλευση της συσκευής. Η δική μου είναι αγορασμένη από γνωστή αλυσίδα πριν ένα χρόνο, unbranded. Εμενα ειναι branded απο ΟΤΕ...:O Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Παιδιά ευχαριστώ για το feedback για τις εκδόσεις lollipop με changelist πάνω από 56000. Φαίνεται βελτιώθηκε αρκετά η αρχική γαλλική. :) Ξέχασα να ρωτήσω και κάτι άλλο αλλά φοβάμαι πως κανείς σας δεν θα μπορέσει να μου δώσει σίγουρη απάντηση. Λοιπόν, έστω ότι στην kitkat, είχα μια φωτογραφία σε πολύ καλή ανάλυση που απεικόνιζε ένα ηλιοβασίλεμα. Η διαβάθμιση των χρωμάτων του ουρανού εμφανιζόταν σωστά χωρίς να ξεχωρίζουν γραμμές διαβάθμισης του χρώματος. Mιλώ για το πως έβλεπα τη φωτό στη stock εφαρμογή συλλογής ή και σε οποιαδήποτε εφαρμογή συλλογής.Στη γαλλική lollipop αντίθετα , σε όλες τις εφαρμογές συλλογής φωτογραφιών, το rendering της ίδιας φωτό ήταν μάπα. Αντί πχ το μπλε να γίνεται σταδιακά πορτοκαλί, εμφάνιζε γραμμές διαβάθμισης. Το φως του ήλιου αντί να διαχέεται ομοιόμορφα εμφάνιζε ημικύκλια. Όποιος ασχολείται λίγο με τη φωτογραφία θα καταλάβει τι εννοώ. Αν μπορείτε με απόλυτη σιγουριά να με διαβεβαίωσετε ότι ούτε αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει πλέον, τότε θα τη βάλω κι εγώ τη lollipop. Για να μου απαντήσετε σίγουρα θα πρέπει να θυμάστε πως βλέπατε μια φωτό στην kitkat που είχε gradient ( πχ ουρανός όπου το μπλε γίνεται όλο και πιο ανοιχτό προς τον ορίζοντα, φωτό με μαύρο που γίνεται σταδιακά λευκό κτλ ) και πως τη βλέπετε τώρα :) Edited October 14, 2015 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Και στις φωτο εμενα ειναι αψογο, δεν εχει τετοια degrade που λες, ειναι κανονικοτατες. και ειχα αρκετες σε φακελο photo που ειχα δημιουργησει και με την αναβαθμιση δεν τον εσβησε, διατηρηθηκε ο φακελος με τις φωτο κανονικα...σαν να μην εγινε τιποτε, παρ'ολο που ειχα διατηρησει το αρχειο και στο θεο s2...για παν ενδεχομενο.....ολα αυτα ομως με την σκανδιναβικη λολι, αυτη φοραω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rabbit961 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Αγόρασα τον περασμένο Σεπτέμβριο το Alpha SM-G850F AUT (Switzerland) KitKat 4.4.4 με PDA G850FXXU2BOA2 και πέρασα με obin την SM-G850F EUR Lollipop 5.0.2 με PDA G850FXXU2COI3. Το τηλέφωνο λειτούργει άψογα δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά και μέσω του Phone INFO Samsung (Knox Warranty Void: 0x0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παοδια μπορε να μου εξηγησει καποιος....πηρα μεταχειρο το κινητο,και βλεπω εχει γραψει ο knox με την εφαρμογη samsung info...αλλα με αλλα root check λεει οτι δεν ειναι ροοτ,οπως επισης οποια εφαρμογη βαζω που θελει ροοτ να ειναι η συσκευη γραφει οτι δεν την τρεχει διοτι δεν ειμαι δοοταρισμενος....!!!!! Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παοδια μπορε να μου εξηγησει καποιος....πηρα μεταχειρο το κινητο,και βλεπω εχει γραψει ο knox με την εφαρμογη samsung info...αλλα με αλλα root check λεει οτι δεν ειναι ροοτ,οπως επισης οποια εφαρμογη βαζω που θελει ροοτ να ειναι η συσκευη γραφει οτι δεν την τρεχει διοτι δεν ειμαι δοοταρισμενος....!!!!! Ο προηγούμενος χρήστης θα επανέφερε original rom πριν στο δώσει. Αν γράψει ο knox δεν ξεγράφει. Οπότε μπορείς να κάνεις άφοβα root τώρα, αφού δεν ισχύει πια η εγγύηση.... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ο προηγούμενος χρήστης θα επανέφερε original rom πριν στο δώσει. Αν γράψει ο knox δεν ξεγράφει. Οπότε μπορείς να κάνεις άφοβα root τώρα, αφού δεν ισχύει πια η εγγύηση.... Ειναι με exynos...νομιζω υπαρχει κολπο που ξεγραφει....ισχυει...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ειναι με exynos...νομιζω υπαρχει κολπο που ξεγραφει....ισχυει...??? Με μια πρόχειρη αναζήτηση πιστεύω πως όχι. Μόνο στο Note 3 κατάφεραν την επαναφορά (exynos πάλι). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Και στις φωτο εμενα ειναι αψογο, δεν εχει τετοια degrade που λες, ειναι κανονικοτατες. και ειχα αρκετες σε φακελο photo που ειχα δημιουργησει και με την αναβαθμιση δεν τον εσβησε, διατηρηθηκε ο φακελος με τις φωτο κανονικα...σαν να μην εγινε τιποτε, παρ'ολο που ειχα διατηρησει το αρχειο και στο θεο s2...για παν ενδεχομενο.....ολα αυτα ομως με την σκανδιναβικη λολι, αυτη φοραω. Ok, thanks. Λογικά όλες οι εκδόσεις με PDA: G850FXXU2COI3 - Changelist : 5614954 θα είναι ίδιες ανεξαρτήτως χώρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Λοιπόν επιβεβαιώνω και πάλι πως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει ανέβει αισθητά και σε stand by πολύ. Επίσης κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Αυτό όμως που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι ότι εγώ εκτός την αύξηση διάρκειας ζωής της μπαταρίας που είναι σημαντικό ( προσωπικά πάντως ποτέ δε με προβλημάτισε ) και την αλλαγή περιβάλλοντος ( που προσωπικά πάλι, λιγότερο μου αρέσει η ασπρίλα της λόλι ποπ), τι διαφορετικό - σημαντική βελτίωση μας έφερε η λόλι ποπ, από τη μέχρι τώρα εξαιρετική λειτουργεία στις συσκευές μας Κιτ Κατ, που υπήρχε πια τόση αγωνία να τη πάρουμε; Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να εκμεταλλευτώ και γω ο καημένος τις όποιες έξτρα δυνατότητες.....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts