gianniskar26 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 οχι κιτκατ εχω ακομα.Αν το ξανακανει θα το κοιταξω.Η εφερμογες που τρεχουν στην διαχιριση εφαρμογων π.x messenger,waths up κτλ τρωνε και μπαταρια ,cpu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 οχι κιτκατ εχω ακομα.Αν το ξανακανει θα το κοιταξω.Η εφερμογες που τρεχουν στην διαχιριση εφαρμογων π.x messenger,waths up κτλ τρωνε και μπαταρια ,cpu? Το κακό που κάνουν οι εφαρμογές με αυτόματες ενημερώσεις και αυτόματη αποστολή ειδοποιήσεων ( facebook, what's up, mail, viber, καιρός κτλ) είναι ότι δεν αφήνουν το κινητό να πέσει σε "βαθύ ύπνο" όταν δεν το χρησιμοποιείς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Να ρωτήσω κατι;αυτό που διαβάζω ότι μπορούμε να χρησιμοποιησουμε το δακτυλικο αποτύπωμα αντί για κωδικούς σε PayPal και τα σχετικά γίνεται; και αν ναι πως; γιατί εγώ δεν έχω βρει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Να ρωτήσω κατι;αυτό που διαβάζω ότι μπορούμε να χρησιμοποιησουμε το δακτυλικο αποτύπωμα αντί για κωδικούς σε PayPal και τα σχετικά γίνεται; και αν ναι πως; γιατί εγώ δεν έχω βρει κάτι Τυπικα γινετε. Θα πρεπει να μπεις στην εφαρμογη που υπαρχει στο κινητο σου "PayPal". Ομως........οπως θα διαπιστωσεις κι εσυ μπαινοντας η εφαρμογη δεν ειναι διαθέσιμη για την ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Να ρωτήσω κατι;αυτό που διαβάζω ότι μπορούμε να χρησιμοποιησουμε το δακτυλικο αποτύπωμα αντί για κωδικούς σε PayPal και τα σχετικά γίνεται; και αν ναι πως; γιατί εγώ δεν έχω βρει κάτι Γίνεται κανονικά. Βάλε την εφαρμογή nnl fingerprint passport και δοκίμασε πάλι στο PayPal Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Τελικα αξιζει η αναβαθμιση σε lollipop? Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Τελικα αξιζει η αναβαθμιση σε lollipop? Φίλε μου σε αυτή την ερώτηση θα πάρεις 2 απαντήσεις. Εγώ και κάποιοι άλλοι φίλοι εδώ θα σου πούμε όχι λόγω διαφόρων bugs. Πχ σε μένα δεν δούλευε σωστά το gps ( έχανε σήμα ανά διαστήματα κατά τη διαδρομή), η κατανάλωση μπαταρίας μου φαινόταν μεγαλύτερη, στις κλήσεις ορισμένες φορές δεν δούλευε το πλήκτρο τερματισμού, το scrolling στις επαφές ήταν πολύ βαρύ, το ξεκλείδωμα της οθόνης δεν ήταν smooth όπως στην kitkat , σε κάποιους δεν δούλευε σωστά το κουμπί των recent apps και τέλος η κατανάλωση ram ήταν αυξημένη με τις ίδιες εφαρμογές κατά 300-400mb. Αυτά ακόμα και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αντίθετα άλλοι φίλοι εδώ θα σου πουν ότι δεν έχουν απολύτως κανένα από τα παραπάνω θέματα με εξαίρεση τη ram όπου δεν νομίζω να μην έχουν παρατηρήσει την μεγάλη αύξηση της κατανάλωσής της ( ούτως ή άλλως πάντως η αυξημένη κατανάλωση ram δεν επιφέρει κάτι αρνητικό στη χρήση - πιο πολύ ψυχολογική είναι η ενόχληση). Με άλλα λόγια ασφαλές συμπέρασμα δεν θα βγάλεις. Γνώμη μου είναι να προχωρήσεις στο update μόνο αν σε καίει πολύ ψυχολογικά ή αν έχεις κάποιο πρακτικό πρόβλημα με την kitkat ή αν σου αρέσει πολύ η ασπρίλα της lollipop. Εγώ προχώρησα στο update πριν μήνες από περιέργεια κυρίως. Στη συνέχεια γύρισα πίσω και επειδή μπρίκαρε το κινητό για κάποιες ώρες και αγχώθηκα τρελά μέχρι να το ξεμπρικάρω, δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Ούτως ή άλλως και τέλεια να είναι η lollipop , η ασπρίλα μου βαράει στα μάτια. Μια χαρά είμαι με kitkat χωρίς κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskar26 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Οταν βαζουμε "εξοικονομηση ενεργειας"τι χανουμε στην ουσια?π.χ δουλευουν μονο 4 πυρηνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Φίλε μου σε αυτή την ερώτηση θα πάρεις 2 απαντήσεις. Εγώ και κάποιοι άλλοι φίλοι εδώ θα σου πούμε όχι λόγω διαφόρων bugs. Πχ σε μένα δεν δούλευε σωστά το gps ( έχανε σήμα ανά διαστήματα κατά τη διαδρομή), η κατανάλωση μπαταρίας μου φαινόταν μεγαλύτερη, στις κλήσεις ορισμένες φορές δεν δούλευε το πλήκτρο τερματισμού, το scrolling στις επαφές ήταν πολύ βαρύ, το ξεκλείδωμα της οθόνης δεν ήταν smooth όπως στην kitkat , σε κάποιους δεν δούλευε σωστά το κουμπί των recent apps και τέλος η κατανάλωση ram ήταν αυξημένη με τις ίδιες εφαρμογές κατά 300-400mb. Αυτά ακόμα και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αντίθετα άλλοι φίλοι εδώ θα σου πουν ότι δεν έχουν απολύτως κανένα από τα παραπάνω θέματα με εξαίρεση τη ram όπου δεν νομίζω να μην έχουν παρατηρήσει την μεγάλη αύξηση της κατανάλωσής της ( ούτως ή άλλως πάντως η αυξημένη κατανάλωση ram δεν επιφέρει κάτι αρνητικό στη χρήση - πιο πολύ ψυχολογική είναι η ενόχληση). Με άλλα λόγια ασφαλές συμπέρασμα δεν θα βγάλεις. Γνώμη μου είναι να προχωρήσεις στο update μόνο αν σε καίει πολύ ψυχολογικά ή αν έχεις κάποιο πρακτικό πρόβλημα με την kitkat ή αν σου αρέσει πολύ η ασπρίλα της lollipop. Εγώ προχώρησα στο update πριν μήνες από περιέργεια κυρίως. Στη συνέχεια γύρισα πίσω και επειδή μπρίκαρε το κινητό για κάποιες ώρες και αγχώθηκα τρελά μέχρι να το ξεμπρικάρω, δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Ούτως ή άλλως και τέλεια να είναι η lollipop , η ασπρίλα μου βαράει στα μάτια. Μια χαρά είμαι με kitkat χωρίς κανένα θέμα. Σε ευχαριστω πολυ!και αν θελω να επιστρεψω στη kitkat πως το κανω; Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Σε ευχαριστω πολυ!και αν θελω να επιστρεψω στη kitkat πως το κανω; Όπως αναβαθμίζεις έτσι γυρνάς και πίσω. :) Δες το post 3 - "Διαδικασία αλλαγής Firmware" στον ακόλουθο οδηγό : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Να προσθέσω ότι η lollipop έχει πιο πολύ lag σε σημείο να γίνεται εκνευριστικο κάποιες στιγμές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Γίνεται κανονικά. Βάλε την εφαρμογή nnl fingerprint passport και δοκίμασε πάλι στο PayPal Σε μενα παντως που αυτη η εφαρμογη ειναι εγκατεστημενη και παλι δεν δουλευει. Οταν μπαινω στην εφαρμογη Paypal, μου λεει να κανω update στην εφαρμογη, παταω να κανει και με παει στο store και εκει δεν μου κανει το update. Λεει δεν υπαρχει η εφαρμογη στο καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπερα!2 ερωτησεις : τι ειναι το antutu και κατι σκορ που αναφερονται.? Και χθες υστερα απο 6μηνες απροβληματιστης χρησης του κινητου ξαφνικα κολλησε μαυρισε η οθονη φαινοντουσαν μονο η ωρα και και το σημα της cosmote πανω πανω και για να ξεκολησει αναγκαστηκα να αφαιρεσω την μπαταρια..εχει καποιος καμμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπερα!2 ερωτησεις : τι ειναι το antutu και κατι σκορ που αναφερονται.? Και χθες υστερα απο 6μηνες απροβληματιστης χρησης του κινητου ξαφνικα κολλησε μαυρισε η οθονη φαινοντουσαν μονο η ωρα και και το σημα της cosmote πανω πανω και για να ξεκολησει αναγκαστηκα να αφαιρεσω την μπαταρια..εχει καποιος καμμια ιδεα; Το antutu μετρά τις επιδόσεις επεξεργαστή, ram, κάρτας γραφικών, αποθηκευτικού χώρου και βάσει αυτών των μετρήσεων βγάζει σκορ για το κινητό. Το Alpha με τις 50.000 συγκατελέγεται στα top κινητά όσο αφορά τις επιδόσεις. Το βοηθά βέβαια η hd οθόνη που δεν απαιτεί πολλά από την κάρτα γραφικών. Πραγματικός δυναμίτης το άτιμο. Μάλλον το έχεις στουμπώσει το κινητό. Στη θέση σου, αν επαναλαμβανόταν κάτι τέτοιο, θα έριχνα οπωσδήποτε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν λυνόταν το θέμα με την επαναφορά εργοστασιακών τότε θα το πήγαινα στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Το antutu μετρά τις επιδόσεις επεξεργαστή, ram, κάρτας γραφικών, αποθηκευτικού χώρου και βάσει αυτών των μετρήσεων βγάζει σκορ για το κινητό. Το Alpha με τις 50.000 συγκατελέγεται στα top κινητά όσο αφορά τις επιδόσεις. Το βοηθά βέβαια η hd οθόνη που δεν απαιτεί πολλά από την κάρτα γραφικών. Πραγματικός δυναμίτης το άτιμο. Μάλλον το έχεις στουμπώσει το κινητό. Στη θέση σου, αν επαναλαμβανόταν κάτι τέτοιο, θα έριχνα οπωσδήποτε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν λυνόταν το θέμα με την επαναφορά εργοστασιακών τότε θα το πήγαινα στο service. Ευχαριστω για τις απαντησεις! Δεν νομιζω οτι το εχω στουμπωσει ισα ισα πουεχω 5-6 βασικες εφαρμογες και αρκετες φωτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Καλησπερα!2 ερωτησεις : τι ειναι το antutu και κατι σκορ που αναφερονται.? Και χθες υστερα απο 6μηνες απροβληματιστης χρησης του κινητου ξαφνικα κολλησε μαυρισε η οθονη φαινοντουσαν μονο η ωρα και και το σημα της cosmote πανω πανω και για να ξεκολησει αναγκαστηκα να αφαιρεσω την μπαταρια..εχει καποιος καμμια ιδεα; Νομίζω ότι ενεργοποιήθηκε κατά λάθος η λειτουργία του flip cover της Samsung. Θα σε γελασω για το πως επανέρχεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Η μπαταρια πως παει παιδια...?? Εστρωσε..?? Το ειχα οταν πρωτοβγηκε....και δυσαρεστηθηκα,ενω το κινητο φυσαει παντου.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskar26 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Γιατι καμια φορα αργει να ανοιξει τα δεδομενα δηλ παταω το κουμπι κινηση δεδομενων και μετα απο καποια λεπτα εμφανιζει το σημα οτι ανοιξαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Η μπαταρια πως παει παιδια...?? Εστρωσε..?? Το ειχα οταν πρωτοβγηκε....και δυσαρεστηθηκα,ενω το κινητο φυσαει παντου.... http://s28.postimg.org/6kziux1zd/Screenshot_2015_08_26_15_47_31.jpg Γιατι καμια φορα αργει να ανοιξει τα δεδομενα δηλ παταω το κουμπι κινηση δεδομενων και μετα απο καποια λεπτα εμφανιζει το σημα οτι ανοιξαν Εμένα μου τα ανοίγει τσακ μπαμ. Μήπως να έκανες μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ; Εννοείται πως θα έχεις κρατήσει backup των αρχείων σου πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Παιδια καλησπερα. Ποιο λετε οτι ειναι το καλυτερο προγραμμα προβλεψης καιρου freeware ή μη γιατι εκει μέσα υπαρχουν απειρα και δεν ξερω ποιο να βαλω. Καλυτερο φυσικά εννοώ να ειναι σχετικα ελαφρύ ακριβες .εχω βαρεθει της samsung γιατι μου εμαφανιζεται και χαλια λόγω ότι τρεχω nova prime.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Το transparensy...νομιζω ειναι το καλυτερο απ'αυτα που δοκιμασα αν και το weather for android εχει αλλαξει παροχο και πηγε κι'αυτο foreca. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskar26 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 http://s28.postimg.org/6kziux1zd/Screenshot_2015_08_26_15_47_31.jpg Εμένα μου τα ανοίγει τσακ μπαμ. Μήπως να έκανες μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ; Εννοείται πως θα έχεις κρατήσει backup των αρχείων σου πριν. Το εκανα προσφτατα επαναφορα.Μαλλον απο οτι καταλαβα αργει οταν το εχω σε gsm και παω να το αλλαξω σε lte και παταω να ανοξουν και τα δεδομενα τοτε αργει. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κατι που μολις ειδα.Οταν φορτιζουμε το κινητο αναβει κοκκινο led.Αυτο το κοκκινο δεν ειναι εντονο.Εκει που ηταν εντονο ξαφνικα επεσε η "δυναμη του".Τωρα το φορτιζω κλειστο και ειναι κανονικα-εντονη η ενδειξη του led.Το ανοιγω παλι το κινητο αναβαει κανονικα το led.Το κλειδωνω παλι πεφτει η "δυναμη" του led.Χαχα τι γινεται τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Παιδια υπαρχει κάποιος χρηστης που να χρησιμοποιεί αρκετο καιρο Lollipop official ή μη και να δουλευει αψογα το κινητο οπως με kitkat;;;πολλα λέγονται και γραφονται για την lollipop και πιο πολλα αρνητικα και δεν ξερω τι να κανω οταν ερθει με το καλο το update,αν και δεν το βλεπουμε γιατι εχει καθυστέρησει πολυ η εταιρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Μαλλον απο οτι καταλαβα αργει οταν το εχω σε gsm και παω να το αλλαξω σε lte και παταω να ανοξουν και τα δεδομενα τοτε αργει. Και όταν το κάνω αυτό άμεσα μπαίνει στο internet. Μόνο που περνούν καμιά 10αριά δευτερόλεπτα μέχρι να πάει από το Ε στο 4G. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Παιδια υπαρχει κάποιος χρηστης που να χρησιμοποιεί αρκετο καιρο Lollipop official ή μη και να δουλευει αψογα το κινητο οπως με kitkat;;;πολλα λέγονται και γραφονται για την lollipop και πιο πολλα αρνητικα και δεν ξερω τι να κανω οταν ερθει με το καλο το update,αν και δεν το βλεπουμε γιατι εχει καθυστέρησει πολυ η εταιρια.. Αστο σε KitKat.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts