orestis28 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Βρε παιδια αντιμετωπιζει κανενας πρόβλημα με εφαρμογες στο κινητο? Μεχρι τωρα οσες εφαρμογες ειχα κατεβασει λειτουργουσαν μια χαρα. Χθες κατεβασα το itube και με το που το ανοιγω μου βγαζει μηνυμα "το itube διακοπηκε". Το απεγκατεστησα 2-3 φορες , αλλα δεν δουλευει με τιποτα. Σημερα κατεβασα το SVOX Ariadne. Και μου κανει τα ιδια και σε αυτό. Με το που το ανοιγω , βγαζει μηνυμα ότι διακοπηκε και το κλεινει. Ξερει κανενας τι μπορει να παιζει? Εχει κανενας από εσας καποια από αυτές τι εφαρμογες? Εκανα και επανεκινηση της συσκευης , αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Βρε παιδια αντιμετωπιζει κανενας πρόβλημα με εφαρμογες στο κινητο? Μεχρι τωρα οσες εφαρμογες ειχα κατεβασει λειτουργουσαν μια χαρα. Χθες κατεβασα το itube και με το που το ανοιγω μου βγαζει μηνυμα "το itube διακοπηκε". Το απεγκατεστησα 2-3 φορες , αλλα δεν δουλευει με τιποτα. Σημερα κατεβασα το SVOX Ariadne. Και μου κανει τα ιδια και σε αυτό. Με το που το ανοιγω , βγαζει μηνυμα ότι διακοπηκε και το κλεινει. Ξερει κανενας τι μπορει να παιζει? Εχει κανενας από εσας καποια από αυτές τι εφαρμογες? Εκανα και επανεκινηση της συσκευης , αλλα τιποτα. τώρα τα εγκατέστησα και τα δυο (το svox trial) μια χαρά παίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) τώρα τα εγκατέστησα και τα δυο (το svox trial) μια χαρά παίζουν Δοκιμασα να απενεργοποιησω το adguard, μηπως τα μπλοκαρε για καποιο λογο αυτό. Ανοιξα το itube και δουλεψε. Το svox όμως συνεχισε να μου το κλεινει. Στη συνεχεια ενεργοποιησα και παλι το adguard και ανοιξα παλι το itube και αυτή τη φορα δουλευει κανονικα και μπλοκαρει μονο τις διαφημίσεις. Δεν ξερω αν εφταιγε αυτό αλλα τωρα το itube δουλευει μια χαρα. Το svox όμως δεν δουλευει με τιποτα. Το ανοιγω και μολισ παταω continue , βγαζει το μηνυμα ότι σταματησε και μου το κλεινει.:( Καμια ιδεα κανεις? τι άλλο μπορει να φταιει? edit Νομιζω ότι το βρηκα . Επρεπε να επιλεξω την ελληνικη γλωσσα μεσα στο Svox Classic TVS. Edited May 26, 2015 by orestis28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Lollipop θα δούμε ? Πάει και ο Μάιος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 δεν κατάλαβα τι εννοείς?ποιο home button χάνεις? edit (τρεις τελιτσες πάνω δεξιά στον chrome)ρυθμίσεις-συγχώνευση καρτελών και εφαρμογών-απενεργοποιημενη Απενεργοποιημένη την έχω. Στην kitkat στις ρυθμίσεις του chrome, εμφανιζόταν στις ρυθμίσεις η επιλογή για εμφάνιση του κουμπιού αρχικής σελίδας καθώς και ο ορισμός της σελίδας. Έτσι έθετα την αρχική μου και δίπλα στο address bar είχα το κουμπί home. Στην lollipop στις ρυθμίσεις του chrome έχει εξαφανιστεί η επιλογή αυτή. Αν θες κι εφόσον έχεις lollipop, παρέθεσέ μου screenshot ότι εσένα σου εμφανίζεται αυτή η ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Απενεργοποιημένη την έχω. Στην kitkat στις ρυθμίσεις του chrome, εμφανιζόταν στις ρυθμίσεις η επιλογή για εμφάνιση του κουμπιού αρχικής σελίδας καθώς και ο ορισμός της σελίδας. Έτσι έθετα την αρχική μου και δίπλα στο address bar είχα το κουμπί home. Στην lollipop στις ρυθμίσεις του chrome έχει εξαφανιστεί η επιλογή αυτή. Αν θες κι εφόσον έχεις lollipop, παρέθεσέ μου screenshot ότι εσένα σου εμφανίζεται αυτή η ρύθμιση. σε μένα πάντα έτσι ήταν,το δεύτερο είναι απο το meizu mx3 με kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 σε μένα πάντα έτσι ήταν,το δεύτερο είναι απο το meizu mx3 με kitkat Τι να σου πω. Πάντως διάβασα άρθρο που λέει ότι δεν παίζει ρόλο αν η rom είναι kitkat ή lollipop αλλά γενικά η rom στην ύπαρξη ή όχι του home button στον chrome. Μπορεί κάποιος με kitkat στο Alpha να ανεβάσει screen shot των ρυθμίσεων του chrome για να το επιβεβαιώσουμε αν γίνεται ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Σημερα παρελαβα, μετα απο φορτιση το ανοιξα πριν λιγο.. Μου ζητησε μια αναβαθμιση μικρη 17mb και μετα απο Restart μου ζητησε αλλη μια 815mb για τη Lollipop !!!!!!!! Ωραια !!!!!!! Εντυπωσεις σε λιιιιγες μερες να δουλεψει 2-3 φορες.. Πρωτη επαφη σαν ογκος, βαρος, παλαμη... εκπληκτικη! Ελπιζω να ειναι ετσι και στη λειτουργια του ή και στη μπαταρια του Edit: Βλεπω απο το κουτακι οτι προκειτε για Γαλλικη συσκευη (Το λεω για το οτι πηρε τη Lollipop αμεσως) Edited May 26, 2015 by GoldMikE Edit Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Σημερα παρελαβα, μετα απο φορτιση το ανοιξα πριν λιγο.. Μου ζητησε μια αναβαθμιση μικρη 17mb και μετα απο Restart μου ζητησε αλλη μια 815mb για τη Lollipop !!!!!!!! Ωραια !!!!!!! Εντυπωσεις σε λιιιιγες μερες να δουλεψει 2-3 φορες.. Πρωτη επαφη σαν ογκος, βαρος, παλαμη... εκπληκτικη! Ελπιζω να ειναι ετσι και στη λειτουργια του ή και στη μπαταρια του Edit: Βλεπω απο το κουτακι οτι προκειτε για Γαλλικη συσκευη (Το λεω για το οτι πηρε τη Lollipop αμεσως) Μια από τα ίδια, σήμερα παρέλαβα και γω και ακριβώς το ιδιο έγινε, δυο αναβαθμίσεις ,γαλλικο επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Τυχεροι!!! Εγω εν αναμονη ακομη. Ισπανικη εκδοση... Ανυπομονώ για update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μπορεί κάποιος με kitkat στο Alpha να ανεβάσει screen shot των ρυθμίσεων του chrome για να το επιβεβαιώσουμε αν γίνεται ; :) http://i404.photobucket.com/albums/pp130/orestis28/Screenshot_2015-05-27-10-21-21.png http://i404.photobucket.com/albums/pp130/orestis28/Screenshot_2015-05-27-10-21-32.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το θέμα με την κάμερα που προβληματίζει κατόχους άλλων κινητών Samsung και κυρίως του S5, με παγώματα και εμφάνιση του mm-qcamera-daemon process, έχει εμφανιστεί σε κατόχους του galaxy alpha... Θέλω να εγκαταστήσω το Viber και διστάζω, γιατί για πολλούς είναι η αιτία των παραπάνω προβλημάτων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το θέμα με την κάμερα που προβληματίζει κατόχους άλλων κινητών Samsung και κυρίως του S5, με παγώματα και εμφάνιση του mm-qcamera-daemon process, έχει εμφανιστεί σε κατόχους του galaxy alpha... Θέλω να εγκαταστήσω το Viber και διστάζω, γιατί για πολλούς είναι η αιτία των παραπάνω προβλημάτων... Και εγω κι η κοπελα μου εχουμε galaxy alpha.Η επικοινωνια μας καθημερινα γινεται μονο μεσω viber και μιλαμε αρκετα. Ουτε με κιτ κατ ουτε με λολλιποπ αντιμετωπισε κανενας θεμα με την καμερα.Γενικα δεν ειχα θεματα με αυτο το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 @orestis28, ευχαριστώ για το screenshot. Επιβεβαιώνεται οπότε ότι η lollipop στο Alpha στερεί την επιλογή home button και αρχικής σελίδας στις ρυθμίσεις του chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Και εγω κι η κοπελα μου εχουμε galaxy alpha.Η επικοινωνια μας καθημερινα γινεται μονο μεσω viber και μιλαμε αρκετα. Ουτε με κιτ κατ ουτε με λολλιποπ αντιμετωπισε κανενας θεμα με την καμερα.Γενικα δεν ειχα θεματα με αυτο το κινητο.. Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μετα απο πολυ ωρα hd gaming λεω υπευθυνα οτι αυτο το μικρο κινητακι ειναι ενα θαυμα δυναμης και δεν κολαει πουθενα! Παιζω τα πιο βαρια hd games,τα πηγαινει ολα σφαιρα δεν κολλησε ποτε! Σε ολα οτι και να εχω κανει και εκτος του hd gaming δεν με εχει απογοητευσει. Η συσκευη ειναι κρυφη δυναμη . Πολλα αστερια αν μπορουσα να ψηφισω. Θα το πουλαγα μονο για το s6 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μετα απο πολυ ωρα hd gaming λεω υπευθυνα οτι αυτο το μικρο κινητακι ειναι ενα θαυμα δυναμης και δεν κολαει πουθενα! Παιζω τα πιο βαρια hd games,τα πηγαινει ολα σφαιρα δεν κολλησε ποτε! Σε ολα οτι και να εχω κανει και εκτος του hd gaming δεν με εχει απογοητευσει. Η συσκευη ειναι κρυφη δυναμη . Πολλα αστερια αν μπορουσα να ψηφισω. Θα το πουλαγα μονο για το s6 !!! Ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις και έτσι νιώθω και γω για αυτή τη συσκευή. Το S6 EDGE θα ήταν το μόνο που θα μπορούσε να με κάνει να το αντικαταστήσω και αυτό λόγω της καλύτερης κάμερας του. Αλλά επειδή το έχω 7 μήνες , λέω να κλείσω χρόνο και παραπάνω και μετά βλέπουμε. Πάντως αν δεν ήταν η κάμερα στο S6 EDGE, ούτε που θα το σκεφτόμουν και ας είναι καλύτερη συσκευή πιο premioum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά αν χρησιμοποιείτε το ultimate power saving υπάρχει δυνατότητα να προσθέσετε ότι εφαρμογή θέλετε στο βασικό μενού.. https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=3O5lVe-DFoH-UJbpgZAC&url=http://techtrickz.com/how-to/how-to-add-more-apps-to-ultra-power-saving-mode-on-samsung-galaxy-phone/&ved=0CDAQFjAE&usg=AFQjCNH1s9-LJ-7NwRi49w6HDTwqBpVh5w&sig2=wk4JUttPXT_tbopwr-sE7g (Θέλει root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 [ATTACH]61337[/ATTACH] Για να δούμε! Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Εγω μεχρι στιγμης εχω κολλησει απο τη micro-sim του S5 στη nano-sim του Alpha!!! χαχαχχα Λογω δουλειας ακομα μονο εφαρμογες εβαλα.. θα αργησουν οι εντυπωσεις απο μενα λογικα :lol: Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferno_lb Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 αφου πηρα αυτο το εξαιρετικο κινητο, αρχισε το κουμπακι να μου κανει κατι περιεργο που νιωθω κατα την αφη (το κεντρικο) αλλα δεν ειναι αυτο το ζητημα μου αν και θα ηταν καλο να μαθω τι παιζει να φταιει. Έχω το ίδιο θέμα εδώ και μία εβδομάδα, έχω την εντύπωση ότι σε 1-2 μήνες θα μου μείνει στο χέρι, μοιάζει σαν να "ξεκούμπωσε" κάπως. Υπ'όψιν τη συσκευή την έχω από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της, οπότε είναι κάτι που ίσως αργότερα το εμφανίσει σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Λετε να μας μεινει στο χερι;; εγω το εχω περιπου δυο μηνες και κουνιεται πολυ λιγο χωρις να ανυσηχω ακομη. αν και τροπο ξεκλείδωμα του εχω το δακτυλικο αποτύπωμα αλλα και παλι δεν το πιεζω.. τι να πω θα δειξει ευχομαι να μην παθει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Λετε να μας μεινει στο χερι;; εγω το εχω περιπου δυο μηνες και κουνιεται πολυ λιγο χωρις να ανυσηχω ακομη. αν και τροπο ξεκλείδωμα του εχω το δακτυλικο αποτύπωμα αλλα και παλι δεν το πιεζω.. τι να πω θα δειξει ευχομαι να μην παθει κατι... Αυτό το απειροελάχιστο παίξιμο στο κουμπί το έχει και εμένα από τη μέρα που το πήρα , δηλαδή πριν 7,5 μήνες και έχει μείνει όπως ήταν ίδιο και απαράλαχτο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Εξάλλου όπως διαβάζω και αλλού για S6 & S6 EDGE, και εκεί ισχύει σε πάρα πολλά το ίδιο πράγμα. Πρέπει να είναι τελικά χαρακτηριστικό της Samsung .....xa!xa!xa! Πάντως πιστεύω κρίνοντας από τη << συμπεριφορά >> του δικού μου, ότι δε πρέπει να σας ανησυχεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Αυτό το απειροελάχιστο παίξιμο στο κουμπί το έχει και εμένα από τη μέρα που το πήρα , δηλαδή πριν 7,5 μήνες και έχει μείνει όπως ήταν ίδιο και απαράλαχτο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Εξάλλου όπως διαβάζω και αλλού για S6 & S6 EDGE, και εκεί ισχύει σε πάρα πολλά το ίδιο πράγμα. Πρέπει να είναι τελικά χαρακτηριστικό της Samsung .....xa!xa!xa! Πάντως πιστεύω κρίνοντας από τη << συμπεριφορά >> του δικού μου, ότι δε πρέπει να σας ανησυχεί. Καθυσηχαστικο αυτο γιατι αρχισα να ανυσηχω, γιατι και εγω ειχα αυτη την απορια..ουτε εγω νομιζω οτι θα εχουμε προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Για οποιον τον ενδιαφερει να ενημερωσω πως πια με kingroot.apk v.4.1.0 ειναι εφικτο το rootαρισμα της συσκευης χωρις να γραψει ο knox. Φυσικα μονο το root.Μην επιχειρησετε να φλασαρετε custom recovery για να βαλετε αλλη ρομ. Οι φωτογραφιες ειναι απο το δικο μου που τελικα μαλλον δεν θα το πουλησω http://oi61.tinypic.com/2jcsoih.jpg http://oi61.tinypic.com/2gv0avs.jpg Υγ.Το γραφω συνεχεια αλλα δεν πειραζει. Αν δεν ξερετε τι κανετε μην το κανετε.Εγω προτεινω,δεν επιβαλλω και δεν εχω την ευθυνη για τις δικες σας συσκευες. Edited May 28, 2015 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts