Jump to content

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δες μερικές σελίδες πίσω έχουν ανέβει κάποιες

εψαξα σποραδικα στα σημεια που αναφερουν 2 παιδια οτι την πηραν αλλα δεν βλεπω τπτ..

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εψαξα σποραδικα στα σημεια που αναφερουν 2 παιδια οτι την πηραν αλλα δεν βλεπω τπτ..

σελίδα 60 ποστ #894

Αν κρινω απο τις αναβαθμισεις σε αλλα κινητα σε λολλιποπ,χειροτερη αυτονομια.

Αν είναι σαν του note 3 τότε η βελτίωση στην εμπειρία χρήσης και σε μπαταρία στην lollipop θα είναι εμφανής :rolleyes:

σελίδα 60 ποστ #894

Σςυχαριστω φίλε μου..Σαν καλύτερο μου φαίνεται με την extended

Από ποιότητα συνομιλίας (ακουστικό κτλ) τι λέει το alpha;

παρα πολυ καλο.....εγω που ειμαι κ κουφαλογο.....:lol:

android or ios or wm......who cares.....???

παρα πολυ καλο.....εγω που ειμαι κ κουφαλογο.....:lol:

Συμφωνώ και συμπληρώνω και πολύ καλό σήμα.

Συμφωνώ και συμπληρώνω και πολύ καλό σήμα.

Αν δεν κάνω λάθος έχει HD voice. Εσείς που το έχετε μπορείτε να μας πείτε

Μια αλλη απορια...ειδα καπου οτι το κινητο φορτιζει γρηγορα αλλα με τον φορτιστη που βρηκα μεσα μου φανηκε οτι εκανε αρκετη ωρα..Μετα προσπαθησα να φορτισω ενα lg g2 mini με τον ιδιο και σε 1,30 ωρα απο το 3% πηγε μονο στο 23%!!!!

Μια αλλη απορια...ειδα καπου οτι το κινητο φορτιζει γρηγορα αλλα με τον φορτιστη που βρηκα μεσα μου φανηκε οτι εκανε αρκετη ωρα..Μετα προσπαθησα να φορτισω ενα lg g2 mini με τον ιδιο και σε 1,30 ωρα απο το 3% πηγε μονο στο 23%!!!!

Το κινητό με τον φορτιστή του φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα. Για δοκίμασε με κάποιον άλλο αντίστοιχο σε amp φορτιστή μήπως έχει πρόβλημα ο δικός του...

Εχω αυτον απο το lg g2 mini να τον δοκιμασω?δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ιδιος στα mah....

Διάβασε πάνω στον φορτιστή τι amp λέει στο output. Στο δικό μου λέει 1,55. Δεν πειράζει αν δεν είναι ακριβώς ίδιος. Κάπου κοντά να είναι.

Πλήρης ικανοποίηση για την μπαταρία του τηλεφώνου μια μέρα με αρκετά μεγάλη χρήση με wifi χωρίς καθόλου 4g και φωτεινότητα στο αυτόματο. [ATTACH]57362[/ATTACH][ATTACH]57363[/ATTACH][ATTACH]57364[/ATTACH][ATTACH]57365[/ATTACH]

Κατοχος πριν 5 μερες του alpha.η μπαταρια με ικανοποιει πληρως με τη χρηση που του κανω.πρωτη φορτιση κ μ εβγαλε 2 μερες.τωρα ειμαι με 47% χρηση 1 μερα 2 ωρες με χρηση 4g και το gps που δουλεψα για μια διαδρομη 40 λεπτων.

Αυτό που σε όλους εσάς βγάζει 2....&...3 μέρες το άλφα. ...φέρτε το σε μένα μα δω αν λέτε αλήθειες.... Εγώ με άλφα και αιφον 6.......Ούτε μία μέρα σχεδόν δεν βγάζουν ...όλη μέρα ανοιχτά 3g WiFi Facebook viper whatsapp και άλλα. ...και μου φαίνεται πολύ περίεργο να σας κρατάει τόσο. .....κανένα κινητό δε εν μου έβγαλε τόσο ούτε το LG g2....τεσπα. ...αναμένουμε να δούμε και καμιά lollipop αγανακτησαμε πια.....

Αυτό που σε όλους εσάς βγάζει 2....&...3 μέρες το άλφα. ...φέρτε το σε μένα μα δω αν λέτε αλήθειες.... Εγώ με άλφα και αιφον 6.......Ούτε μία μέρα σχεδόν δεν βγάζουν ...όλη μέρα ανοιχτά 3g WiFi Facebook viper whatsapp και άλλα. ...και μου φαίνεται πολύ περίεργο να σας κρατάει τόσο. .....κανένα κινητό δε εν μου έβγαλε τόσο ούτε το LG g2....τεσπα. ...αναμένουμε να δούμε και καμιά lollipop αγανακτησαμε πια.....

Φίλε μου κανείς μας δε λέει ψέματα. Εσύ το γράφεις εξάλλου, το ξεζουμίζεις το τηλέφωνο, όλα ανοικτά και καλά κάνεις. Εμείς ή τουλάχιστον εγώ και αρκετοί άλλοι, δε τα έχουμε όλα ανοικτά παρά μόνο όταν χρειάζεται ότι μας χρειάζεται. Εμένα λοιπόν με αυτή τη χρήση , οθόνη 3+ ώρες και στο φουλ φωτεινότητα πάντα, ανοικτή για όποιο λόγο, φτάνει να με βγάλει από το 100% στο 10% περίπου με κλήσεις σχεδόν 20 λεπτά την ημέρα και στη διάρκεια της πάντα θα ανοίξουν όταν τα χρειάζομαι το WiFi, τα δεδομένα θα βγάλω και καμιά φοτό ίσως και κανά μικρό βίντεο ( λόγο δουλειάς μου χρειάζονται ) θα παίξω και λίγο, θα σερφάρω επίσης λίγο, θα είμαι συνδεμένος με το ΒΤ του αυτοκινήτου ή το ακουστικό τουλάχιστον 6 ώρες και με αυτή τη χρήση βγάζω από 3 έως 4 μέρες εύκολα και ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ να πω ψέματα. Συνέταιρος με τη σαμυ δεν είμαι, αντίθετα αν είχα το παραμικρό θέμα, θα είχα λόγο να τη κράζω για να μου το διορθώσει. Αφού όμως με υπερκαλύπτει γιατί να γκρινιάζω και να λέω ψέματα;

Για να μη το κουράζω περισσότερο, είναι πολύ απλό, η χρήση που κάνεις είναι πολύ << βαριά >> και για αυτό αυτές οι διαφορές.

Σαν smartphone χρήση δεν έχει καλή μπαταρία. Ίσως και να μην βγάλει την μέρα. Σαν χρήση τηλέφωνο μόνο ναι βγάζει 3 μέρες.αλλά είσαι όλη την ώρα κλείσε άνοιξε wifi data. Ο καθένας το δουλεύει αλλιώς

Σαν smartphone χρήση δεν έχει καλή μπαταρία. Ίσως και να μην βγάλει την μέρα. Σαν χρήση τηλέφωνο μόνο ναι βγάζει 3 μέρες.αλλά είσαι όλη την ώρα κλείσε άνοιξε wifi data. Ο καθένας το δουλεύει αλλιώς

Εγω παλι το wifi δεν το κλεινω ποτε, και δεν βλεπω να εχει καμια φοβερη επιπτωση στην μπαταρια.

Αυτή τη στιγμη ας πουμε που δειχνει 1ημερα και 6 ωρες με μπαταρια, το wifi μονιμα ανοιχτο εχει καταναλωσει μολις 5%. Δεν νομιζω ότι είναι και τοσο τραγικη η καταναλωση για να καθομαι να ανοιγοκλείνω το wifi.

βρε παιδια οποιος χρειαζετε περισσοτερη ενεργεια,,,η παιρνει μεγαλυτερη μπαταρια εχει αναφερθει,πιο πισω...η ενα power bank και καθαρισες...την δευτερη λυση την εχω εγω.....αλλα σπανια το χρησιμοποιω.....
android or ios or wm......who cares.....???

Άντε ντε... Έχουμε βαρεθεί να μετράμε μέρες εδώ μέσα. Μάλλον κάποιοι αγοράζουν κινητό για να το κοιτάνε. Κλειστό. Αν το ανοίξουν νομίζουν ότι χρεώνονται.....

Eγω πιστευω οτι τελικα ο μεσος ορος ειναι καπου στη μεση..ουτε μπορουμε να πιστευουμε οτι μαυτη την μπαταρια το κινητο εχει την σουπερ αυτονομια και λογικο ειναι αλλα ουτε και τραγικη

...αν κρινω απο καποια σχολια καποιων παιδιων εδω η χρηση που γινεται απο μερικους ειναι βαρια και δεν νομιζω οτι αυτο το κινητο μαυτες τις ιντσες ειναι η καταλληλη γιαυτους..εγω προσωπικα δεν το πηρα ουτε για ταινιες ουτε για βαρια παιχνιδια και απο χθες που το εχω θεωρω λαθος μου που τοσο καιρο επαιζα σε κινητα με 5,2 ιντσες και πανω...ειναι απιστευτα βολικο γρηγορο και με τρομερο κρατημα..απλα θα παρω και την extended battery και τοτε σιγουρα θα ολοκληρωθει με τον καλυτερο τροπο η ουτως η αλλως αριστη εμπειρια χρησης ...

Eγω πιστευω οτι τελικα ο μεσος ορος ειναι καπου στη μεση..ουτε μπορουμε να πιστευουμε οτι μαυτη την μπαταρια το κινητο εχει την σουπερ αυτονομια και λογικο ειναι αλλα ουτε και τραγικη

...αν κρινω απο καποια σχολια καποιων παιδιων εδω η χρηση που γινεται απο μερικους ειναι βαρια και δεν νομιζω οτι αυτο το κινητο μαυτες τις ιντσες ειναι η καταλληλη γιαυτους..εγω προσωπικα δεν το πηρα ουτε για ταινιες ουτε για βαρια παιχνιδια και απο χθες που το εχω θεωρω λαθος μου που τοσο καιρο επαιζα σε κινητα με 5,2 ιντσες και πανω...ειναι απιστευτα βολικο γρηγορο και με τρομερο κρατημα..απλα θα παρω και την extended battery και τοτε σιγουρα θα ολοκληρωθει με τον καλυτερο τροπο η ουτως η αλλως αριστη εμπειρια χρησης ...

Το καλο με αυτη τη συσκευη ειναι οτι περνει εξτρα μπαταρια, εχεις μαζι σου μια και εισαι οκ, το βλεπω και εγω για δευτερο γιατι αυτο το μεγεθος μου αρεσει, ειμαι αναμεσα σε αυτο και το α5 αλλα εκει δεν αλλαζει μπαταρια.

Εάν καποιος θελει ένα κινητο που θα είναι προεκταση του χεριου του, ειλικρινά δεν καταλαβαινω γιατι ασχολητε με το alpha αλλα και με κινητα που εχουν μικρη μπαταρια, αλλα και λιγες ιντσες. Υπαρχουν πολλα περισσοτερα κινητα που απευθύνονται σε τέτοιους χρηστες και νομιζω είναι πολύ πιο καταλληλα γι αυτους.

Το alpha εξ ορισμου , με το μικρο μέγεθος τη μικροτερη οθονη και την μικρη σε χωρητικότητα μπαταρια, είναι ένα κινητο που απευθύνεται σε αυτους που θελουν απλα ένα κινητο για όταν το χρειάζονται. Το ποτε θα το χρειαζονται θα το κρινουν αυτοι. Γι αυτό αποφασισαν να παρουν ένα κινητο σαν το alpha, αλλιως θα επερναν phablet.

Το alpha είναι αξιοπρεπεστατο, αλλα για χρηστες που κανουν μετρια χρηση.

Αν καποιος θελει ένα κινητο που θα αντικαταστησει το λαπτοπ ή το tablet του, δεν θεωρω ότι τοσο η μπαταρια του alpha οσο και οι ιντσες του είναι καταλληλα γι αυτους. Καθως και η μη δυνατοτητα επεκτασης μνημης , είναι ένα άλλο μειον για τέτοιους χρηστες.

Ευτυχως οι εταιριες μας δεινουν τοσες επιλογες, που το βασικο που πρεπει να καθορίσουμε είναι τι ακριβως χρειαζομαστε εμεις και μετα να κατευθυνθούμε σε κινητα που είναι καταλληλα γι αυτό ακριβως που θελει ο καθενας μας.

• The title was changed to Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)