Jump to content

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω ψηθεί για το κινητό ... Αξίζει; Έχει κουσούρια όμως υπερθέρμανση στο αλουμίνιο η τίποτε άλλο ;
android or ios or wm......who cares.....???

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω ψηθεί για το κινητό ... Αξίζει; Έχει κουσούρια όμως υπερθέρμανση στο αλουμίνιο η τίποτε άλλο ;

Δεν ζεσταινεται καθόλου οσο κι αν το ζορισεις. Αν ριξεις μια ματιά στο νημα, θα διαπιστώσεις οτι ουσιαστικά πρόκειται για μία συσκευή διχως προβλήματα.

ουτε εγω εχω παρατηρησει υπερθερμανση.

Παιδιά ένας φίλος είναι έτοιμος να μπει στην παρέα σας,έχει διαβάσει όλο το νήμα και θέλει τα φώτα σας για 2 πράγματα.

1ον με όλη μέρα ανοιχτό 3g (to 4g μέχρι να έχει αρκετή κάλυψη δεν τον ενδιαφέρει) χρήση συχνή μες τη μέρα fb kai viber ,λιγο gaming και σίγουρα 1μιση ώρα ομιλίας θα βγάζει άνετα μια μέρα?Σύμφωνα με τα γραφόμενα εδώ η απάντηση ειναι ναι πιστεύω, συμφωνείτε?

2ον Θα ήθελε ενα mini poll σχετικά με το χρώμα! έχει απορρίψει μαύρο,λευκό αλλα θέλει τη γνώμη σας για τα υπόλοιπα 3. Αυτός ψήνεται για scuba blue απλά στο νήμα δεν φαίνεται να αρέσει σε πολλούς!Άσε που έχει αρχίσει να εξαφανίζεται απο τα φθηνότερα skroutzομάγαζα!

ευχαριστώ

Παιδιά ένας φίλος είναι έτοιμος να μπει στην παρέα σας,έχει διαβάσει όλο το νήμα και θέλει τα φώτα σας για 2 πράγματα.

1ον με όλη μέρα ανοιχτό 3g (to 4g μέχρι να έχει αρκετή κάλυψη δεν τον ενδιαφέρει) χρήση συχνή μες τη μέρα fb kai viber ,λιγο gaming και σίγουρα 1μιση ώρα ομιλίας θα βγάζει άνετα μια μέρα?Σύμφωνα με τα γραφόμενα εδώ η απάντηση ειναι ναι πιστεύω, συμφωνείτε?

2ον Θα ήθελε ενα mini poll σχετικά με το χρώμα! έχει απορρίψει μαύρο,λευκό αλλα θέλει τη γνώμη σας για τα υπόλοιπα 3. Αυτός ψήνεται για scuba blue απλά στο νήμα δεν φαίνεται να αρέσει σε πολλούς!Άσε που έχει αρχίσει να εξαφανίζεται απο τα φθηνότερα skroutzομάγαζα!

ευχαριστώ

Εννοείς ολη μερα 3G χωρις να μπαινει καθόλου σε wifi;;;; Αν το σημα ειναι σταθερό δε θα υπαρχει πρόβλημα, οπως και σε καθε αλλη συσκευή.

Απο κοντά τα έχει δει;;; Το μπλε θα το άφηνα στο τέλος. Εγω εχω λευκό αλλα και το gold ειναι απίστευτο

Ναι μόνο 3g!Κυρίως έτσι το δουλεύει.Το σήμα σπίτι του ειναι αρκετα καλό!Θα την παλέψει?Επειδή βλέπω πως κάποιοι φτάνουν τισ 2 μέρες με αρκετό wifi είναι τόσο τραγικά πιο ενεργοβόρο το 3g δηλαδή?

Το χουμε δει παρέα μόνο λευκό και μαύρο!Είναι στα Χανιά και γενικά δεν υπάρχει σε άλλο χρώμα εκεί στα public!Αλλού δεν το έχουν καν στην έκθεση!Και εσύ τα ίδια για το μπλέ δηλαδη..

Το χρυσό είναι πολύ ιδιάιτερο για να το πάρεις αν δεν το δείς απο κοντά!έχουμε φώτο απο κανέναν εδώ μέσα ?Το ασημένιο παραπίσω έχει κάποιες φώτο δείχνει αρκετα ωραίο!Ας περιμένουμε να δούμε την γνώμη και των υπολοίπων για το χρώμα..

Ναι μόνο 3g!Κυρίως έτσι το δουλεύει.Το σήμα σπίτι του ειναι αρκετα καλό!Θα την παλέψει?Επειδή βλέπω πως κάποιοι φτάνουν τισ 2 μέρες με αρκετό wifi είναι τόσο τραγικά πιο ενεργοβόρο το 3g δηλαδή?

Το χουμε δει παρέα μόνο λευκό και μαύρο!Είναι στα Χανιά και γενικά δεν υπάρχει σε άλλο χρώμα εκεί στα public!Αλλού δεν το έχουν καν στην έκθεση!Και εσύ τα ίδια για το μπλέ δηλαδη..

Το χρυσό είναι πολύ ιδιάιτερο για να το πάρεις αν δεν το δείς απο κοντά!έχουμε φώτο απο κανέναν εδώ μέσα ?Το ασημένιο παραπίσω έχει κάποιες φώτο δείχνει αρκετα ωραίο!Ας περιμένουμε να δούμε την γνώμη και των υπολοίπων για το χρώμα..

Για τη χρήση που θέλει , εύκολα πολύ θα έχει τη μέρα. Αν κάνει και αυτά τα ολίγα για τη φόρτιση της μαπαταρίας ( ποστ Νο 511, σελ 35 ) θα είναι και αρκετά παραπάνω.

Εγώ έχω το χρυσό και δε το μετάνιωσα που πήρα αυτό το ακριβώς αντίθετο και τα είχα δει όλα τα χρώματα. Μοιάζει με χρυσό, βασικά έχει μια ασημίζουσα προς ελαφριά χρυσή χροιά. Είναι πολύ elegance και εξαιρετικά απαλό σαν χρώμα. Άμα το δει από κοντά είμιαι κατά 99% σίγουρος που θα το προτιμήσει.

Κατά την άποψή μου ( βέβαια γούστα είναι αυτά μη παρεξηγηθώ ) η σειρά στα χρώματα είναι:

1. Golg

2. Ασημί

3. Λευκό

4. Μαύρο ( ή θα μπορούσε να είναι: 3. Μαύρο & 4. Λευκό )

5. Μπλε

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο.

Για τη χρήση που θέλει , εύκολα πολύ θα έχει τη μέρα. Αν κάνει και αυτά τα ολίγα για τη φόρτιση της μαπαταρίας ( ποστ Νο 511, σελ 35 ) θα είναι και αρκετά παραπάνω.

Εγώ έχω το χρυσό και δε το μετάνιωσα που πήρα αυτό το ακριβώς αντίθετο και τα είχα δει όλα τα χρώματα. Μοιάζει με χρυσό, βασικά έχει μια ασημίζουσα προς ελαφριά χρυσή χροιά. Είναι πολύ elegance και εξαιρετικά απαλό σαν χρώμα. Άμα το δει από κοντά είμιαι κατά 99% σίγουρος που θα το προτιμήσει.

Κατά την άποψή μου ( βέβαια γούστα είναι αυτά μη παρεξηγηθώ ) η σειρά στα χρώματα είναι:

1. Golg

2. Ασημί

3. Λευκό

4. Μαύρο ( ή θα μπορούσε να είναι: 3. Μαύρο & 4. Λευκό )

5. Μπλε

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο.

Θα συμφωνήσω με τη σειρά που τα βάζεις, ίσως το 1-2 να είναι 2-1 για κάποιους αλλά γενικά αυτά τα δύο πρώτα είναι τα χρώματα που του δίνουν μια πιο premium αίσθηση

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Κι εγω πιστευω ότι με παρα πολύ χρηση , μια ημερα θα τη βγαζει με την μπαταρια. Τοσο εβγαζα τις πρωτες μερες που του ειχα αλλαξει τον αδοξαστο.

Εγω το wi-fi το εχω ανοιχτο συνεχεια. Δεν βλεπω να εχει μεγαλη καταναλωση.

Οσον αφορα στα χρωματα. το χρυσο δεν το εχω δει, ουτε το μπλε. Το μπλε φαινεται πολύ εντονο, νομιζω ότι αν δεν το δεις από κοντα δυσκολα να αποφασίσεις να το παρεις. Απο την άλλη το χρυσο φαινεται ομορφο αλλα νομιζω ότι είναι θεμα γουστου αν θα το επιλεξεις.

Εγω το πηρα σε ασημενιο χωρις να το εχω δει από κοντα και τελικα δεν το μετανιωσα. Είναι πολύ ωραιο. και τωρα που του εβαλα θηκη αξακολουθει να είναι ωραιο , αν και η θηκη είναι πολύ πιο ασημι από το κινητο. Το κινητο στην ουσια είναι ασημι-γκρι.

Με λίγα λόγια καταλήγουμε ανάμεσα στο ασημένιο και στο χρυσό! Φίλε leonid111 μήπως μπορείς να το τραβήξεις μια 2 φωτογραφίες να δούμε πως φαίνεται κάτω απο φυσικό φωτισμό ?

Σας ευχαριστώ όλους για τη γνώμη σας πάνω στο χρώμα!

Εγω τα χω δει ολα τα χρώματα Live. Του πάει πολύ το χρυσό αλλα επειδή ειχα χρόνια να παρω λευκό χρώμα smartphone και μου ειχε κολλήσει κι ετσι κατεληξα στο λευκό. Και το μπλε ωραίο είναι αλλά του προσδίδει μια πιο "παιδικη" νότα.

Για μενα παει 1. Gold 2. White 3. Silver 4. Black 5. Blue

Με λίγα λόγια καταλήγουμε ανάμεσα στο ασημένιο και στο χρυσό! Φίλε leonid111 μήπως μπορείς να το τραβήξεις μια 2 φωτογραφίες να δούμε πως φαίνεται κάτω απο φυσικό φωτισμό ?

Σας ευχαριστώ όλους για τη γνώμη σας πάνω στο χρώμα!

Ελπίζω να μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από αυτές. Είναι τραβηγμένες με το sony SP που η κάμερά του υπολείπεται πολύ σε σχέση με του Alpha, ειδικά σε φυσικό φωτισμό. Δυστυχώς σέλφι δε μπορούσε να βγάλει :lol:

Στη πραγματικότητα πάντως είναι αισθητά πιο όμορφο το χρώμα του, αλλά πιστεύω και έτσι θα βγάλεις συμπέρασμα.

Εχει δει ότι βίντεο υπάρχει αλλά δεν νομίζω οτι πολυβγαίνει άκρη απο εκει!Φίλε leonid111 να σαι καλα για τις φώτο θα σου πάρω δώρο ενα swiffer!

:lol: Άρα το χρώμα μοιάζει περισσότερο champagniζε σωστά?έτσι φαίνεται και στα video!Δεν ξέρω αν θα τολμήσει gold μάλλον θα πάει για το πιο safe silver!

Να στε καλά παιδιά για τη βοήθεια!

Το ότι καλυπτει τους αισθητήρες και την καμερα , δεν επιρεαζει την αποδοση τους? Οσα εχω δει μεχρι τωρα το κενο αφηνει ακαλυπτους τους αισθητήρες , ενώ καποια αφηνουν ακαλυπτη και την καμερα.

Οχι φίλε Ορέστη. Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στου αισθητήρες η οτιδήποτε άλλο. Αυτό συμβαίνει με κάποιες μεμβράνες και με χαμηλού κόστους tempered glass. Όπως προ-ανέφερα όμως με το αζημίωτο φυσικά. Και αν κάποιος θελήσει να ξοδευτεί καλύτερα να αποφύγει το USA-Post για να μην μπλέξει με customs (τελωνείο). Αν και συνήθως αυτό ίσχυε για πράγματα/αντικείμενα/εμπορεύματα που έφερα ηλεκτρολυτικούς παράγοντες (μπαταρίες,κινητά κ.τ.λ. αυτό ισχύει και στην Ευρωπαική Νομοθεσία Αποστολής) τώρα έχουν "ζορίσει" τα πράγματα λόγω "περιστατικών".

Edited by Programmer
Corrected Spelling Error

Οχι φίλε Ορέστη. Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στου αισθητήρες η οτιδήποτε άλλο. Αυτό συμβαίνει με κάποιες μεμβράνες και με χαμηλού κόστους tempered glass. Όπως προ-ανέφερα όμως με το αζημίωτο φυσικά. Και αν κάποιος θελήσει να ξοδευτεί καλύτερα να αποφύγει το USA-Post για να μην μπλέξει με customs (τελωνείο). Αν και συνήθως αυτό ίσχυε για πράγματα/αντικείμενα/εμπορεύματα που έφερα ηλεκτρολυτικούς παράγοντες (μπαταρίες,κινητά κ.τ.λ. αυτό ισχύει και στην Ευρωπαική Νομοθεσία Αποστολής) τώρα έχουν "ζορίσει" τα πράγματα λόγω "περιστατικών".

Ευχαριστω για την απαντηση.

Βασικα ότι εχω παρει μεσο usa-post ποτε δεν ειχα πρόβλημα με τελωνειο. Μιλαμε για κοστος κατω των 100 ευρω παντα. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι τελευταια.

Αλλα ετσι κι αλλιως αν κατεληγα να παρω αυτό, μονο από έναν συγκεκριμενο συμφερει. ολοι οι αλλοι εχουν μεταφορικα πανω από 10 ευρω, κατι που εκτινάσσει το κοστος.

Στον μονο που βρηκα ελαχιστα μεταφορικα είναι αυτος http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-Tempered-Glass-Screen-Protector-SGP11092-GLAS-tR-SLIM-for-Galaxy-Alpha-/390974683978?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item5b07e83b4a

ωστοσο παραμενει ένα τσουχτερο προϊον.

Παιδια πηγα και το ειδα σημερα.....εμεινα.....:confused: φευγει το 5αρι.....:cool: και σας ερχομαι....:shifty: Πολυ προσεγμενο κινητο Μπραβο.....ουτε πλαστικα μπεζελ ουτε τιποτε,και σωστο μεγεθος.....
android or ios or wm......who cares.....???

Καλησπερα στην παρεα....νεος κατοχος του alpha....το πηρα σε χρωμα χρυσο....η πρωτη εντυπωση ειναι οτι παει σφαιρα!

Διάβασε το ποστ μου Νο 511, σελ 35 από άυτό εδώ το νήμα και πιστεύω θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Ευχαριστω πολυ το τσεκαρα

Να ενημερώσω οσους δεν γνωρίζουν και θελουν να πετάξουν το mymagazine πόσο απλό είναι. Κανουμε pinch in στην αρχική οθόνη, μετα παμε ρυθμίσεις αρχικης οθονης και ξετικαρουμε το my magazine. https://www.dropbox.com/sc/6iqchgctttfqfe1/AAC-3_sV9JWd8shPBYM4KV6Ia Αυτο ήταν!

Παιδια εχω μια απορια..μεχρι προσφατα με το πληκτρο αρχικης οθονης επεστρεφα στην αρχικη!! Τωρα δεν ξερω τι εκανα, οταν το παταω μια φορα μου ανοιγει το google search....μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στα settings???ειναι λιγακι εκνευρηστικο...επισης οι φωτο ειναι συχνα θολες και αργει πολυ να βγαλει φωτο απο την ωρα που παταω το πληκτρο...

Να ενημερώσω οσους δεν γνωρίζουν και θελουν να πετάξουν το mymagazine πόσο απλό είναι. Κανουμε pinch in στην αρχική οθόνη, μετα παμε ρυθμίσεις αρχικης οθονης και ξετικαρουμε το my magazine. https://www.dropbox.com/sc/6iqchgctttfqfe1/AAC-3_sV9JWd8shPBYM4KV6Ia Αυτο ήταν!

Με αυτό τον τροπο αν καταλαβα καλα απλα φευγει από την αρχικη οθονη. Συνεχιζει όμως να υπαρχει και να ενημερώνετε. Εγω μιας και δεν το ηθελα καθολου,απο την πρωτη μερα, το εβγαλα από την αρχικη οθονη με τον τροπο που λες και μετα πηγα από τη διαχείριση εφαρμογών και το εβαλα ως ανενεργο.

Το εχω πάρει σε μαύρο και είμαι κατενθουσιασμένος ( εν σχέσει με το iphone5s) που είχα

σε όλα. Θέλω να πάρω τη θήκη την samsung sview με το ενεργό παράθυράκι, αλλά δεν ξέρω αν είναι λειτουργικά εύκολο η θα μου σπάσει τα νεύρα, την έχει κανείς σς χρήση να μας πεί τη γνώμη του ? Επίσης αυξάνει πολύ το βάρος της συσκευής?

Παιδια εγω με την μπαταρια εχω μεγαλο θεμα με ανοιχτο wifi.τοποθεσια και φωτεινοτητα στην μεση πεφτει 1% γυρω στο 1 λεπτο... δηλαδη σε 100 λεπτα σβηνει το τηλεφωνο...και χθες το βραδυ το αφησα με 48% στις 00:10 και 6:30 το πρωι το κινητο ηταν κλειδωμενο και το κοιταξα και ειχε 11% .... παιζει να εχει θεμα να το κοιταξω ? Η επειδη ειναι οι πρωτες φορες κατεβαινει ετσι?

Το εχω πάρει σε μαύρο και είμαι κατενθουσιασμένος ( εν σχέσει με το iphone5s) που είχα

σε όλα. Θέλω να πάρω τη θήκη την samsung sview με το ενεργό παράθυράκι, αλλά δεν ξέρω αν είναι λειτουργικά εύκολο η θα μου σπάσει τα νεύρα, την έχει κανείς σς χρήση να μας πεί τη γνώμη του ? Επίσης αυξάνει πολύ το βάρος της συσκευής?

Δεν λες τι σημαινει λειτουργικα ευκολο για σενα. Κατι που μπορει να βολευει καποιον μπορει εσενα να μην σε βολευει ή το αντιθετο.

Εγω παντως την εχω παρει. Όπως είναι λογικο μεγαλωνει λιγο και ο ογκος και το βαρος αλλα όχι τιποτα φοβερο. Κατά τα αλλα είναι πολύ ομορφη και πολύ μαλακη. Επισης δεν παγωνει το χερι σου κάθε φορα που πιανεις τη συσκευη. Αυτό που για μενα είναι πολύ βολικο ,είναι ότι μπορεις να απαντήσεις η να απορρίψεις κληση χωρις να ανοίξεις την θηκη, μιας και εμφανιζει τα πληκτρα στην οθονη της θηκης που είναι αρκετα μεγαλη. Το δευτερο που είναι επισης πολύ εξυπηρετικο είναι ότι αν δεν θες να χρησιμοποιησεις το πληκτρο της οθονης της θηκης για να απαντήσεις σε μια κληση, απλα φερνεις το τηλ. στο αυτι σου (χωρις να εχεις ανοιξει την θηκη) και αμεσως απανταει στην κληση.

Επισης δειχνει τα στοιχεια αυτου που σε καλει, και εμφανιζει και τη δυνατοτητα να στειλεις αμεσα τυποποιημενο μηνυμα σε αυτόν που σε καλει χωρις να απαντησεις στην κληση.

Τελος, προσθετει με την τοποθετηση της στις ρυθμίσεις στο φοντο, μια επιλογή "παραθυρο S view" μεσα από οπου μπορεις να επιλεξεις το φοντο που θα εχει το παραθυρο. Επισης μπορεις να επιλεξεις αν θα φαινεται ο καιρος και τα βηματα κατι που ριθμιζεις από ένα πληκτρο αφης που εμφανιζει, καθως και μπορεις να ανοίξεις και την καμερα παλι χωρις να ανοίξεις τη θηκη.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια εγω με την μπαταρια εχω μεγαλο θεμα με ανοιχτο wifi.τοποθεσια και φωτεινοτητα στην μεση πεφτει 1% γυρω στο 1 λεπτο... δηλαδη σε 100 λεπτα σβηνει το τηλεφωνο...και χθες το βραδυ το αφησα με 48% στις 00:10 και 6:30 το πρωι το κινητο ηταν κλειδωμενο και το κοιταξα και ειχε 11% .... παιζει να εχει θεμα να το κοιταξω ? Η επειδη ειναι οι πρωτες φορες κατεβαινει ετσι?

Εγω το wi fi το εχω ανοιχτο μονιμα . σε 1ημερα 5ωρες και 10 λεπτα δειχνει καταναλωση μπαταριας από wi fi 6%.

επισης τη φωτεινοτητα την εχω στο full και για το ιδιο διαστημα που γραφω από πανω δειχνει καταναλωση οθονης 25%.

Υποθετω ότι κατι παιζει με την μπαταρια σου. Και εμενα καινουργιο είναι αλλα δεν τρωει ετσι την μπαταρια.

Μηπως υπαρχει κατι άλλο που ευθύνεστε για τοση μεγαλη καταναλωση? Γιατι εμενα τις πρωτες μερες που το σκαλιζα ακατάπαυστα και με τα από πανω όπως τα εγραψα κραταγε μια μερα η μπαταρια.

Edited by orestis28

• The title was changed to Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)