giannisvas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Δε νομίζω ότι είναι συγκρίσιμα τα δύο αυτά τηλέφωνα. Ούτε από το πρώτιστο και οφθαλμοφανές του μεγέθους αλλά και γενικότερα είναι άλλη φιλοσοφίας η μια συσκευή με την άλλη. Το note 3 όπως και το 4 είναι πιο ( ή και χωρίς το << πιο >> ) επαγγελματικές συσκευές, το Alpha είναι μια εξαιρετική συσκευή αλλά είναι πιο πολύ τηλέφωνο , μια πολύ elegance συσκευή, ποιοτικότατη , Premium και κατά γενική ομολογία πολύ όμορφη που έχει και πολλές άλλες δυνατότητες. Το note 3 & 4 είναι μια συσκευή με εξαιρετικά πολλές δυνατότητες, καλύπτει σχεδόν άριστα έναν απαιτητικό επαγγελματία που ξέρει να το χειρίζεται, ειδικά το 4 μια πολύ όμορφη και αυτή συσκευή που είναι ΚΑΙ τηλέφωνο. Αν αυτά τα έχεις λάβει σοβαρά υπόψη σου, τότε είσαι οκ. Ξερω τι θα πάρω αλλά ισως αρχικα μου φανεί περίεργη η μικρή οθόνη. Δεδομένου οτι εχω και 8" και 10.5" ιντσων tablet και επειδη με κουρασε ολο το καλοκαίρι το Note καθως έπρεπε να κουβαλάω τσαντάκι, ειπα να παρω ενα τηλέφωνο περισσότερο διαχειρισιμο, μεζεμενο, λεπτο και όμορφο και δυνατό, οποτε το alpha νομιζω θα με κάλυψει πληρως. Ενα σοκ ομως απ τις 5,7 στις 4,7 θα το παθω :lol: τουλάχιστον την πρώτη μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ξερω τι θα πάρω αλλά ισως αρχικα μου φανεί περίεργη η μικρή οθόνη. Δεδομένου οτι εχω και 8" και 10.5" ιντσων tablet και επειδη με κουρασε ολο το καλοκαίρι το Note καθως έπρεπε να κουβαλάω τσαντάκι, ειπα να παρω ενα τηλέφωνο περισσότερο διαχειρισιμο, μεζεμενο, λεπτο και όμορφο και δυνατό, οποτε το alpha νομιζω θα με κάλυψει πληρως. Ενα σοκ ομως απ τις 5,7 στις 4,7 θα το παθω :lol: τουλάχιστον την πρώτη μερα Εντάξει λοιπόν , όλα καλά πιστεύω. Έχει μια τέτοια αίσθηση στο χέρι που θα ξεχάσεις αμέσως το θέμα μεγέθους οθόνης. Με το καλό να παραλάβεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Εντάξει λοιπόν , όλα καλά πιστεύω. Έχει μια τέτοια αίσθηση στο χέρι που θα ξεχάσεις αμέσως το θέμα μεγέθους οθόνης. Με το καλό να παραλάβεις! Να σαι καλά. Την επόμενη εβδομάδα θα παραλάβω γιατι δεν υπηρχε αμεσα διαθέσιμο απ το καταστημα που το παρήγγειλα. Θα γραψω κι εγω τις εντυπώσεις μου μολις παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geraw Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Μολις μου ηρθε το κινητο...παιδια απλα τα σπαει! Ιδανικο μεγεθος και τελεια αισθηση στο χερι. Οσο για κολληματα. Εβαλα να κατεβαινουν 20 εφαρμογες και δεν καταλαβε τιποτα το θηριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Μολις μου ηρθε το κινητο...παιδια απλα τα σπαει! Ιδανικο μεγεθος και τελεια αισθηση στο χερι. Οσο για κολληματα. Εβαλα να κατεβαινουν 20 εφαρμογες και δεν καταλαβε τιποτα το θηριο! Με γειά και καλοδούλευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgial Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Μπορεί κάποιος να μας πει τις εντυπώσεις από τη λειτουργία του gps? Για iGO ή navigon θα ήταν ιδανικά! Πόσο γρήγορα κλειδώνει δορυφόρους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Μολις μου ηρθε το κινητο...παιδια απλα τα σπαει! Ιδανικο μεγεθος και τελεια αισθηση στο χερι. Οσο για κολληματα. Εβαλα να κατεβαινουν 20 εφαρμογες και δεν καταλαβε τιποτα το θηριο! Μεγια! Καλοδουλευτο φιλε. Η διαφορά απ το note 3 πως σου φαίνεται; ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geraw Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Η διαφορα απο το Note 3 ειναι αισθητη αλλα ευχαριστη. Για εμενα τουλαχιστον αφου εχω μικρα χερια ειναι στο ιδανικο μεγεθος. Κολλημα η Lag 4 ωρες συνεχομενα που το δουλευω δεν εχω δει. Ουτε εχει ζεσταθει ποτε. Ειναι υπεροχη συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ίσως η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει. Το κινητό τα σπάει άσχημα σε εμπειρία χρήσης, αλλά και σεantutu. .. Score 49299 Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Παιδια καποιος που να το εχει παρει σε Silver να μας πει εντυπώσεις , πως δειχνει σε αυτή την αποχρωση? Το αργοτερο σε δυο εβδομάδες σκέφτομαι να το παρω, και είμαι αναμεσα στο λευκο και το Silver. Όμως οπου και αν πηγα , μονο σε μαυρο το ειχαν και ετσι δεν καταφερα να δω πως είναι το ασημι από κοντα. Αν καποιος το εχει ας πει και ακομα καλυτερα αν μπορει να ανεβασει καποιες φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Έχουμε κανένα νέο για την lolipop. ? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παιδια καποιος που να το εχει παρει σε Silver να μας πει εντυπώσεις , πως δειχνει σε αυτή την αποχρωση? Το αργοτερο σε δυο εβδομάδες σκέφτομαι να το παρω, και είμαι αναμεσα στο λευκο και το Silver. Όμως οπου και αν πηγα , μονο σε μαυρο το ειχαν και ετσι δεν καταφερα να δω πως είναι το ασημι από κοντα. Αν καποιος το εχει ας πει και ακομα καλυτερα αν μπορει να ανεβασει καποιες φωτο. Εν τέλει και παρά την περιπέτεια που είχε άτομο (εσωτερικός συνεργάτης) στην Ελλάδα με την αγορά και την άμεση επιστροφή του, τελικά αποφάσισε να το αγοράσει πάλι, από το εξωτερικό αυτή την φορά. Αν είναι εύθικτο (λόγω χρόνου) θα προσπαθήσω να το δανειστώ και να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες. Ωστόσο δύο βίντεο, στα οποία φαίνονται σχετικά καθαρά τα χρώματα στα επισυνάπτω παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εν τέλει και παρά την περιπέτεια που είχε άτομο (εσωτερικός συνεργάτης) στην Ελλάδα με την αγορά και την άμεση επιστροφή του, τελικά αποφάσισε να το αγοράσει πάλι, από το εξωτερικό αυτή την φορά. Αν είναι εύθικτο (λόγω χρόνου) θα προσπαθήσω να το δανειστώ και να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες. Ωστόσο δύο βίντεο, στα οποία φαίνονται σχετικά καθαρά τα χρώματα στα επισυνάπτω παρακάτω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Βγήκε νεο update σημερα για το Alpha στην σελίδα του sammobile για Ελλάδα (G850FXXU2BNK3_G850FEUR2BNK3_EUR.zip) Δυστηχώς δεν ειναι το Lolipop... :blink: Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Βγήκε νεο update σημερα για το Alpha στην σελίδα του sammobile για Ελλάδα (G850FXXU2BNK3_G850FEUR2BNK3_EUR.zip) Δυστηχώς δεν ειναι το Lolipop... :blink: Πριν 2 εβδομάδες είχαν δώσει και άλλο update, εγώ δεν είδα κάτι διαφορετικό , αυτό ξέρουμε τι κάνει; Επίσης το πήρες μέσω ΟΤΑ ή με WiFi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Ίσως η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει. Το κινητό τα σπάει άσχημα σε εμπειρία χρήσης, αλλά και σεantutu. .. Score 49299 και το δικο μου εβγαλε 49600. δηλαδη εχει εφαμιλλες επιδοσεις με τον snap 805; η υπαρχουν και αλλοι παραγοντες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 και το δικο μου εβγαλε 49600. δηλαδη εχει εφαμιλλες επιδοσεις με τον snap 805; η υπαρχουν και αλλοι παραγοντες; Βγαζει περισσότερο λογο χαμηλοτερης αναλυσης οθονης. Φαντασου οτι το tab s με 2040p οθόνη, εχει μια γενιά exynos πισω σε σχεση με το alpha που εχει μολις 720p. Φαντάζομαι πως θα συμπεριφερεται :) . Αντε να μου έρθει την Παρασκευή. .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 και το δικο μου εβγαλε 49600. δηλαδη εχει εφαμιλλες επιδοσεις με τον snap 805; η υπαρχουν και αλλοι παραγοντες; Υποτίθεται ότι ο Exynos ο οκταπύρηνος που φοράει το Alpha είναι καλύτερος. αν δε κάνω λάθος , αλλά και εμένα τις πρώτες μέρες που δεν ήταν πολύ φορτωμένο τόσο έβγαζε, τώρα μετά από δύο μήνες και αρκετό φόρτωμα ( όχι τρελό ) βγάζει περίπου 41.500. Στη πράξη όμως δεν έχω δει καμία μα καμία διαφορά. Τελικά όλες αυτές οι μετρήσεις επί της ουσίας νομίζω είναι να χουμε να λέμε.... τι να πω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Βγαζει περισσότερο λογο χαμηλοτερης αναλυσης οθονης. Φαντασου οτι το tab s με 2040p οθόνη, εχει μια γενιά exynos πισω σε σχεση με το alpha που εχει μολις 720p. Φαντάζομαι πως θα συμπεριφερεται :) . Αντε να μου έρθει την Παρασκευή. .... καλα φανταζεσαι! κορυφαια επιλογη! στο μονο που μετανοιωσα ειναι που το πηρα 500 πριν 15 μερες και τωρα εχει 410! :mad: Υποτίθεται ότι ο Exynos ο οκταπύρηνος που φοράει το Alpha είναι καλύτερος. αν δε κάνω λάθος , αλλά και εμένα τις πρώτες μέρες που δεν ήταν πολύ φορτωμένο τόσο έβγαζε, τώρα μετά από δύο μήνες και αρκετό φόρτωμα ( όχι τρελό ) βγάζει περίπου 41.500. Στη πράξη όμως δεν έχω δει καμία μα καμία διαφορά. Τελικά όλες αυτές οι μετρήσεις επί της ουσίας νομίζω είναι να χουμε να λέμε.... τι να πω; εκανα ακομη μια δοκιμη με κλεισιμο εφαρμογων παρασκηνιου. κανα note 4 για κοντρα εχουμε; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 καλα φανταζεσαι! κορυφαια επιλογη! στο μονο που μετανοιωσα ειναι που το πηρα 500 πριν 15 μερες και τωρα εχει 410! :mad: εκανα ακομη μια δοκιμη με κλεισιμο εφαρμογων παρασκηνιου. κανα note 4 για κοντρα εχουμε; :lol: Χα!χα!χα! Έτσι βάλε τις κόντρες τώρα που στροφάρει γερά η τουρμπίνα και είναι στα νιάτα της!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 καλα φανταζεσαι! κορυφαια επιλογη! στο μονο που μετανοιωσα ειναι που το πηρα 500 πριν 15 μερες και τωρα εχει 410! :mad: εκανα ακομη μια δοκιμη με κλεισιμο εφαρμογων παρασκηνιου. κανα note 4 για κοντρα εχουμε; :lol: Δε πειράζει μωρε, υγεία! Κι εγω λιγο παραπάνω θα το παρω γιατί τα καταστήματα με τις χαμηλότερες τιμες δε μου εμπνέουν εμπιστοσύνη καθως εχουν μπολικες αρνητικές κριτικές. Σήμερα φεύγει το δικο μου και πέμπτη θα το εχω οπως ενημερωθηκα προ 10λεπτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Δε πειράζει μωρε, υγεία! Κι εγω λιγο παραπάνω θα το παρω γιατί τα καταστήματα με τις χαμηλότερες τιμες δε μου εμπνέουν εμπιστοσύνη καθως εχουν μπολικες αρνητικές κριτικές. Σήμερα φεύγει το δικο μου και πέμπτη θα το εχω οπως ενημερωθηκα προ 10λεπτου Από που το πήρες φίλε αν επιτρέπεται? ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 το update το πέρασα με το Odin από firmware που κατέβασα από το sammobile. το κινητό είναι πάρα πολύ δυνατό, η μπαταρία του δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανένα άλλο, ίσα ίσα που από θέμα αυτονομίας με βολεύει πάρα πολύ που σε χρόνο ρεκόρ η μπαταρία γεμίζει στο 100%. Το μόνο που με ξενέρωσε είναι ότι κανείς από το XDA δεν ασχολείται με την συσκευη αυτή. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Από που το πήρες φίλε αν επιτρέπεται? ? Ευχαριστώ Cityshop.gr Το εκανα παραγγελία την προηγούμενη εβδομάδα αλλα δεν ειχαν απόθεμα οποτε περιμενα μεχρι σημερα που παρελαβαν και εστειλαν αμεσως. Στις κριτικες που εχει το συγκεκριμένο καταστημα δεν εχει αναφερθεί τιποτα για ανοιγμενες συσκευες ή κατι τετοιο οποτε πηγα σ αυτό. Επισης με ενημερωσαν οτι η συσκευη ειναι unbranded και πιθανότατα γερμανική χωρις ομως να ειναι 100% σίγουροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Και από phonegallery που παρέλαβε η κοπέλα μου την προηγούμενη εβδομάδα ένα χρυσό ήταν unbranded , Και όλα κομπλέ με το κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts