andrewk Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Μια ερώτηση χωρίς παρεξήγηση. Όταν έχεις το Μ8, για ποιο λόγο να πας σ αυτήν την συσκευή; Στο μόνο που υπερέχει είναι στην κάμερα. Το m8 έχει φυγει και τωρα ψαχνω κατι άλλο με καλη ποιότητα κατασκευής...Ειναι να μην εχεις το μικρόβιο της αλλαγής. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Μια ερώτηση χωρίς παρεξήγηση. Όταν έχεις το Μ8, για ποιο λόγο να πας σ αυτήν την συσκευή; Στο μόνο που υπερέχει είναι στην κάμερα. Κώστα ξεχνάς ότι υπερέχει και κατά πολύ μάλιστα σε μέγεθος και βάρος. Είναι πούπουλο(εκτός από όμορφο και ποιοτικό). Αυτό και μόνο για μερικούς είναι λόγος αγοράς :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κώστα ξεχνάς ότι υπερέχει και κατά πολύ μάλιστα σε μέγεθος και βάρος. Είναι πούπουλο(εκτός από όμορφο και ποιοτικό). Αυτό και μόνο για μερικούς είναι λόγος αγοράς :) Και το θα κάνεις βρε Μάνο θα πας σε κατώτερη οθόνη, επιδόσεις, smoothness, αυτονομία και θα δώσεις επιπλεον τουλάχιστον 2 κατοστάρικα μαζί με το Μ8 ; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Και το θα κάνεις βρε Μάνο θα πας σε κατώτερη οθόνη, επιδόσεις, smoothness, αυτονομία και θα δώσεις επιπλεον τουλάχιστον 2 κατοστάρικα μαζί με το Μ8 ; Δε μιλάω για μένα, εγώ δε μπορώ να κατέβω τόσο σε οθόνη και ας είναι καθαρή 4.7" Αλλά για μερικούς(ες) είναι βασικό αυτό που έγραψα όπως και η κάμερα. Εγώ προσωπικά μόνο για δεύτερο θα το έπαιρνα αλλά είναι to much για 2η συσκευή προς το παρόν :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 http://youtu.be/6qlSc-L7YUs?list=UUSmx2-FECOOtgvZPPpCfiFg :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 http://youtu.be/6qlSc-L7YUs?list=UUSmx2-FECOOtgvZPPpCfiFg :respect: κουκλια... και τα δυο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Eχει τελικα παρει (η αν το ειδε καπου)κανεις το χρυσο η το ασημι να μας πεις πως φαινονται σε σχεση με το μπλε ,μαυρο ,ασπρο γιατι το ασπρο και μπλε δεν με πολυ αρεσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Eχει τελικα παρει (η αν το ειδε καπου)κανεις το χρυσο η το ασημι να μας πεις πως φαινονται σε σχεση με το μπλε ,μαυρο ,ασπρο γιατι το ασπρο και μπλε δεν με πολυ αρεσαν Έχω πάρει το χρυσό, το οποίο είναι επί της ουσίας μια πολύ ελαφριά απόχρωση του χρυσού με ασημίζουσα χροιά. Πρώτη φορά σε κινητό προτίμησα αλλαγή χρώματος από το μαύρο που συνήθιζα, διότι αυτό για τα δικά μου γούστα είναι πάρα πολύ όμορφο και ό λόγος διότι μόνο χρυσό δεν είναι, αλλά υποψία αυτού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Έχω πάρει το χρυσό, το οποίο είναι επί της ουσίας μια πολύ ελαφριά απόχρωση του χρυσού με ασημίζουσα χροιά. Πρώτη φορά σε κινητό προτίμησα αλλαγή χρώματος από το μαύρο που συνήθιζα, διότι αυτό για τα δικά μου γούστα είναι πάρα πολύ όμορφο και ό λόγος διότι μόνο χρυσό δεν είναι, αλλά υποψία αυτού. Σε ευχαριστω για την απαντηση απο τι βλεπω σε βιντεακια ειναι κατι το ξεχωριστο και ομορφο σε σχεση με τα αλλα χρωματα του αλφα που κυκλοφορουν Edited October 26, 2014 by irovoudou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 παιδια το πηρε ο κολητος μου εχθες σε χρυσο .. το τηλεφωνο ειναι πανεμορφο ποιοτητα κατασκευης οθονη αν και 720p δεν το καταλαβενεις με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Παιδιά και κατά τη δική μου άποψη , σε αυτό το κινητό το χρώμα που του πάει περισσότερο ( όχι επειδή το πήρα εγώ χα!χα! αλλά σοβαρά ) είναι το λεγόμενο χρυσό, που απλά και μόνο μοιάζει με χρυσό, μετά το ασημί και μετά τα υπόλοιπα. Βέβαια αυτά είναι γούστα, μη παρεξηγηθώ, απλά βλέπω πως οι περισσότερες απόψεις, συγκλίνουν με αυτή που και εγώ έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 review (έκδοση με Qualcomm Snapdragon 801) : http://www.neowin.net/news/the-galaxy-alpha-samsungs-answer-to-the-iphone-6 review (εκδοση με exynos) : http://www.pocket-lint.com/review/130837-samsung-galaxy-alpha-review Έρχεται ή έκδοση με snap Ευρώπη; Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 review (έκδοση με Qualcomm Snapdragon 801) : http://www.neowin.net/news/the-galaxy-alpha-samsungs-answer-to-the-iphone-6 review (εκδοση με exynos) : http://www.pocket-lint.com/review/130837-samsung-galaxy-alpha-review Έρχεται ή έκδοση με snap Ευρώπη; Αν επιτρέπεται γιατί σε ενδιαφέρει η έκδοση με τον snap; Όλοι ψάχνονται ( ειδικά αν δεις και στο νήμα του Note 4 ) να βρουν με τον exynos γιατί στο note 4 δεν έρχεται στην Ευρώπη και είναι πολύ καλύτερος από τον Snap. Φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και στο Alpha. Δε διάβασα τα Review που έβαλες, αλλά λένε ότι υπερέχει σε κάτι η Snap από τον exynos; Άσε που προσωπικά δε γνώριζα ότι το Alpha το βγάζει και με Snap, πίστευα μόνο με exynos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Για να ξέρω τι να ψάξω όταν το παραγγείλω καποια στιγμή. Μην έχω καμία έκπληξη που δεν περίμενα.... Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Μήπως ξέρει κανεις πιο είναι το τελευταίο λογισμικό του άλφα ??γερμανικό έχω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Μήπως ξέρει κανεις πιο είναι το τελευταίο λογισμικό του άλφα ??γερμανικό έχω ... Δες αν σε βοηθάει αυτό που έβαλα: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Τελικα αξιζει η αγορα αυτου του κινητου;; Απο μπαταρια τι λεει; Με καθημερινο σερφαρισμα, ενεργοποιημενο wifi, bluetooth και κανενα 20 μαξιμουμ τηλεφωνα αντεχει μια μερα η μπαταρια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Τελικα αξιζει η αγορα αυτου του κινητου;; Απο μπαταρια τι λεει; Με καθημερινο σερφαρισμα, ενεργοποιημενο wifi, bluetooth και κανενα 20 μαξιμουμ τηλεφωνα αντεχει μια μερα η μπαταρια;; Εύκολα , πολύ εύκολα! Διάβασε αν δε βαριέσαι έως 3 με 4 σελίδες πιο πίσω και θα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Δες αν σε βοηθάει αυτό που έβαλα: για δες το δικό μου. .Είναι πιο παλιό. .? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 για δες το δικό μου. .Είναι πιο παλιό. .? Η << έκδοση Βασικού φάσματος >> είναι διαφορετική , πιο καινούργια σε μένα, δε ξέρω αν παίζει ρόλο. Γιατί δε το συνδέεις στο Samsung Kies , θα σου πει αμέσως αν θέλει update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Η << έκδοση Βασικού φάσματος >> είναι διαφορετική , πιο καινούργια σε μένα, δε ξέρω αν παίζει ρόλο. Γιατί δε το συνδέεις στο Samsung Kies , θα σου πει αμέσως αν θέλει update. Μέσο ΟΤΑ όχι λες ε? Χμμμμμ θα το κοιτάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπέρα!! Ήμουν το Σάββατο στο public και είδα το νέο Samsung Galaxy Alpha! Στην περιγραφή του επεξεργαστή όμμως δεν αναγράφονταν τα GHz! Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για τον επεξεργαστή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_alpha-6573.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Πάντως κακά τα ψέματα το τηλέφωνο σήμερα που το είδα με κέρδισε χωρίς καν να το ξεκλειδώσω.. Σε μέγεθος S4,5 πιστεύω επίσης θα σαρώσει. Εκπληκτική συσκευή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Ant+ support τι ειναι ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts