galanakop Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Το τηλέφωνο είναι στα ίδια επίπεδα με το m8. Άσε τα review να λένε ότι θέλουν... 6 ώρες οθόνη σε 24ωρο χρήση έχω, και είμαι από αυτούς που το ζορίζω το κάθε τηλέφωνο που έχω στα χέρια μου... Δεν υπάρχει πιο πλήρες τηλέφωνο σε αυτές τις ίντσες... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Το τηλέφωνο είναι στα ίδια επίπεδα με το m8. Άσε τα review να λένε ότι θέλουν... 6 ώρες οθόνη σε 24ωρο χρήση έχω, και είμαι από αυτούς που το ζορίζω το κάθε τηλέφωνο που έχω στα χέρια μου... Δεν υπάρχει πιο πλήρες τηλέφωνο σε αυτές τις ίντσες... Ωραία, άρα από ότι λες και καταλαβαίνω ( γιατί το m8 δε το ξέρω ), θα βγάλω με τη χρήση που κάνω εγώ , π.χ ούτε 30 λεπτά οθόνη την ημέρα , και με όλα τα άλλα που είπα, τις 3 μέρες μίνιμουμ. Σε εμπιστεύομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Το τηλέφωνο είναι στα ίδια επίπεδα με το m8. Άσε τα review να λένε ότι θέλουν... 6 ώρες οθόνη σε 24ωρο χρήση έχω, και είμαι από αυτούς που το ζορίζω το κάθε τηλέφωνο που έχω στα χέρια μου... Δεν υπάρχει πιο πλήρες τηλέφωνο σε αυτές τις ίντσες... Πλακα κανεις; :blink: Εχει κανει μαγικα με την καταναλωση των amoled, αλλιως δε βγαινουν αυτοι οι χρονοι... :) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Πλακα κανεις; :blink: Εχει κανει μαγικα με την καταναλωση των amoled, αλλιως δε βγαινουν αυτοι οι χρονοι... :) Καμία πλάκα... Το έχω αναφέρει από την πρώτη εβδομάδα που το δουλεύω. Μιλάμε για χρόνους με WiFi έτσι??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καμία πλάκα... Το έχω αναφέρει από την πρώτη εβδομάδα που το δουλεύω. Μιλάμε για χρόνους με WiFi έτσι??? Ναι το ξερω, σε διαβαζω συνεχεια φιλε μου. :) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καμία πλάκα... Το έχω αναφέρει από την πρώτη εβδομάδα που το δουλεύω. Μιλάμε για χρόνους με WiFi έτσι??? Τελικά το πήρα το τηλέφωνο σήμερα. Το χρώμα Gold, πολύ όμορφο γιατί δεν είναι ακριβώς χρυσό φέρνει και προς το ασημί. Στο χέρι πούπουλο . Το μέγεθος για μένα ιδανικό. Δουλεύει αστραπή στα πάντα. Είναι πραγματικά πανέμορφο και κλειστό και ανοικτό. Το ερωτεύτηκα.... χα!χα!χα! Στο θέμα φωτογραφία, στο αυτόματο που το έχω δουλέψει μέχρι τώρα ( εκεί εξάλλου με ενδιαφέρει σχεδόν κατά 90% ) είναι σε όποια συνθήκη και αν δοκίμασα καταπληκτικό. Δεν το περίμενα. Σε σχέση ειδικά με το SP πού έχω είναι μέρα με τη νύχτα στις δύσκολες συνθήκες. Στο θέμα μπαταρίας, το άνοιξα με 55% μπαταρία, το έχω << σκίσει >> στη κυριολεξία, καταλαβαίνεται τώρα, η οθόνη έχει μείνει ανοικτή πάνω από 2,5 ώρες , κοντεύει τις 3 ώρες. Είμαι πάνω από 1,5 ώρα στο WiFi για διάφορα καταβέσματα, το έχω συγχρονίσει με ΒΤ πάνω από 1 ώρα για διάφορα με τον υπολογιστή και περίπου έχω μιλήσει 10 λεπτά μέχρι τώρα. Το άνοιξα λοιπόν στις 11.00 π.μ. με 55% και αυτή τη στιγμή μετά από 4 ώρες με όλα αυτά που περιέγραψα και άλλα, είναι στο 37%. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Έλεγα πωςτο SP σκίζει από αυτονομία, αλλά αν το δούλευα έτσι και το SP από 55% θα είχα πάει στο 15% και πολύ λέω. Στο stanbuy βέβαια και τη σταμίνα ενεργοποιημένη το ξέχαναγα, θα δω πως παίζει υπό φυσιολογικές συνθήκες χρήσης που κάνω εγώ , τι γίνεται και θα ενημερώσω. Πάντως με σκληρό δούλεμα το Alpha είναι πολύ καλύτερο! ΟΥΤΕ και αυτό το περίμενα , τόσο πολύ τουλάχιστον. Φίλε galanakop πραγματικά σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έδωσες , ήταν πολύτιμες και πάνω από όλα ΑΛΗΘΙΝΕΣ. Μέχρι τώρα επιβεβαιώνω απόλυτα όσα έχεις πει και με το παραπάνω. θα ενημερώσω και εγώ στη πορεία για το πως είναι το τηλέφωνο γενικώς μετά από λίγες μέρες που θα έχω κάνει και πλήρης φορτίσεις και θα έχω μπει στο φυσιολογικό τρόπο λειτουργείας μου. Και πάλι ευχαριστώ, είναι μια υπέροχη συσκευή, δε μετάνιωσα καθόλου που τελικά δε πήρα το Ζ3, ειδικά σε θέμα μεγέθους και φωτογραφίας μου είναι αισθητά καλύτερο ίσως και παραπάνω από αισθητά...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_Xalk Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Τελικά το πήρα το τηλέφωνο σήμερα. Το χρώμα Gold, πολύ όμορφο γιατί δεν είναι ακριβώς χρυσό φέρνει και προς το ασημί. Στο χέρι πούπουλο . Το μέγεθος για μένα ιδανικό. Δουλεύει αστραπή στα πάντα. Είναι πραγματικά πανέμορφο και κλειστό και ανοικτό. Το ερωτεύτηκα.... χα!χα!χα! Στο θέμα φωτογραφία, στο αυτόματο που το έχω δουλέψει μέχρι τώρα ( εκεί εξάλλου με ενδιαφέρει σχεδόν κατά 90% ) είναι σε όποια συνθήκη και αν δοκίμασα καταπληκτικό. Δεν το περίμενα........Και πάλι ευχαριστώ, είναι μια υπέροχη συσκευή, δε μετάνιωσα καθόλου που τελικά δε πήρα το Ζ3, ειδικά σε θέμα μεγέθους και φωτογραφίας μου είναι αισθητά καλύτερο ίσως και παραπάνω από αισθητά...! Φιλε leonid111,αν σου ειναι ευκολο,μηπως θα μπορουσες να ανεβασεις 2-3 φωτογραφιες με το gold χρωμα σε κανονικες συνθηκες να παρουμε μια γευση;; Πηρα την αποφαση να αγορασω το alpha και ψαχνομαι στο χρωμα,οντας αναμεσα και στο silver,το οποιο ομως δεν εχω δει απο κοντα! Θα περιμενω νεο σου σχολιο επισης οσον αφορα το θεμα μπαταριας,με ενδιαφερει πολυ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Φιλε leonid111,αν σου ειναι ευκολο,μηπως θα μπορουσες να ανεβασεις 2-3 φωτογραφιες με το gold χρωμα σε κανονικες συνθηκες να παρουμε μια γευση;; Πηρα την αποφαση να αγορασω το alpha και ψαχνομαι στο χρωμα,οντας αναμεσα και στο silver,το οποιο ομως δεν εχω δει απο κοντα! Θα περιμενω νεο σου σχολιο επισης οσον αφορα το θεμα μπαταριας,με ενδιαφερει πολυ! :) Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό, αλλά αυτό που θα δεις σαν φωτό σε πλαίσιο , puplic κτλ, αυτό είναι, όπως το βλέπεις , δε μοιάζει και τόσο με χρυσό, θα το έλεγα ελαφρώς χρυσίζον προς το ασημίζων χα!χα! πέρα από τα αστεία όμως αυτή είναι η απόχρωση στο Gold, είναι ευτυχώς πολύ μακριά από τα κλασικά χρυσίζοντα. Παιδιά κάτι ακόμα, στο antutu benchmark έβγαλε 48669!!!!! δε το πιστεύω, το έχει πρώτο από όλα. Όχι ότι με νοιάζει ότι είναι πρώτο αλλά είναι πάρα πολύ ψηλά... τι να πω ,μέχρι στιγμής με εκπλήσσει συνεχώς πολύ ευχάριστα. Μη το ματιάσω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 θετικα τα πρωτα μυνηματα, αν και θυμαμαι τι κραξιμο ειχε φαει εδω μεσα, οταν ειχαν παρουσιαστει τα τεχνικα χαρ/κα. Μια χαρα το βλεπω για οσους ενδιαφερονται για λιγες ιντσες οθονη, ειδικα σε λιγο που θα πεσει και η τιμη του. Θα την ανεβασει τη σαμυ αυτο το κινητο, πολλοι απογοητευμενοι με τα πλαστικουρια που την ειχαν εγκαταληψει θα επιστρεψουν, ειδικα αν δεν παρουσιασει και τιποτα παιδικες ασθενειες στην αρχη, πραγμα που δεν εχω διαβασει μεχρι στιγμης απ τους πρωτους χρηστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 To είδα και γω σήμερα στο πλαίσιο πάτρας, πραγματικά πανέμορφο, δίπλα του τα s5/s5 mini έμοιαζαν λίγα. Είναι το 1ο κινητό της sammy, πλην note, που μου κέντρισε το ενδιαφέρον, θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μαζεμένο σε ύψος αλλά αυτό είναι πταίσμα ενώ είναι πούπουλο, πολύ ελαφρύ. Για όποιον δεν θέλει πολλές ίντσες θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα. Η μόνη μου ένσταση είναι η μπαταρία(αφού σαν νούμερο είναι μικρό) αλλά από ότι διαβάζω και εκεί τα πάει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 To είδα και γω σήμερα στο πλαίσιο πάτρας, πραγματικά πανέμορφο, δίπλα του τα s5/s5 mini έμοιαζαν λίγα. Είναι το 1ο κινητό της sammy, πλην note, που μου κέντρισε το ενδιαφέρον, θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μαζεμένο σε ύψος αλλά αυτό είναι πταίσμα ενώ είναι πούπουλο, πολύ ελαφρύ. Για όποιον δεν θέλει πολλές ίντσες θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα. Η μόνη μου ένσταση είναι η μπαταρία(αφού σαν νούμερο είναι μικρό) αλλά από ότι διαβάζω και εκεί τα πάει πολύ καλά. Από ότι βλέπω φίλε μου τα πάει πάρα πολύ καλά, τόσο που μου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψω. Με βεβαιότητα όμως και ακρίβεια θα σας πω προς το τέλος της εβδομάδας. Τα πρώτα δείγματα πάντως ξαναλέω είναι εξαιρετικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 ....και η τιμη στα 514 ηδη στο bestprice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 ....και η τιμη στα 514 ηδη στο bestprice Expensive ακόμα.... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 To είδα και γω σήμερα στο πλαίσιο πάτρας, πραγματικά πανέμορφο, δίπλα του τα s5/s5 mini έμοιαζαν λίγα. . Ακριβώς την ίδια σκέψη είχα και εγώ...πολύ καλύτερο από τις φωτογραφίες!:D Το είδα σήμερα από κοντά στο πλαίσιο περιστερίου και έπαθα σοκ....πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα και αν και το Noteλι 4 είναι σε ίδια επίπεδα όπως το alpha,το αλουμίνιο γύρω του θα είναι φοβερό σαν κατασκευή!:cool: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ακριβώς την ίδια σκέψη είχα και εγώ...πολύ καλύτερο από τις φωτογραφίες!:D Το είδα σήμερα από κοντά στο πλαίσιο περιστερίου και έπαθα σοκ....πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα και αν και το Noteλι 4 είναι σε ίδια επίπεδα όπως το alpha,το αλουμίνιο γύρω του θα είναι φοβερό σαν κατασκευή!:cool: Τελικα δειχνει να αλλαζουν πολλα στα νεα μοντελα της Σαμυ. Μεγαλη απορια θα ειναι βεβαια το S6 και η κατευθυνση που θα ακολουθησει, προς Alpha & Note με μεταλλικα στοιχεια ή κλασσικα τη προηγουμενη γραμμη της σειρας S; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Σήμερα το είδα και εγώ σε μπλε στα media markt Θεσσαλονίκης. Μπορώ να πω από χρώμα και ομορφιά είναι πολύ ωραίο και το θεωρώ άξιο ανταγωνιστή του μηλοφωνου. Πολύ μικρή η οθόνη και οταν το έβαλα δίπλα στο s5 μου ήταν η νύχτα με τη μέρα. Πάντως είναι πολύ ωραίο τηλέφωνο και αν δεν ήθελα μεγάλη οθόνη άνετα θα το αγόραζα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Σήμερα το είδα και εγώ σε μπλε στα media markt Θεσσαλονίκης. Μπορώ να πω από χρώμα και ομορφιά είναι πολύ ωραίο και το θεωρώ άξιο ανταγωνιστή του μηλοφωνου. Πολύ μικρή η οθόνη και οταν το έβαλα δίπλα στο s5 μου ήταν η νύχτα με τη μέρα. Πάντως είναι πολύ ωραίο τηλέφωνο και αν δεν ήθελα μεγάλη οθόνη άνετα θα το αγόραζα!! Πάντως αν και μικρή είναι σίγουρα πιο φωτεινή η οθόνη Ντίνο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πάντως αν και μικρή είναι σίγουρα πιο φωτεινή η οθόνη Ντίνο... Ναι όντως πιο φωτεινή και σε χρώματα όμορφη. Το μόνο που με ανησυχεί και σε αυτό αλλά και στο Νοτε 4 είναι το μεταλλικό πλαίσιο γύρω γύρω που μου δίνει την αίσθηση ότι θα ξεβαψει. Και κάτι ακόμα αν και σε εκθεσιακό κομμάτι βέβαια που το έχουν κατακρεουργισει είναι το home button που μου έκανε κάποια σκαλωματα και είχα την αίσθηση ότι ήταν στον αέρα... Δεν ξέρω αν είναι γενικό πρόβλημα που μάλλον δεν θα είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ναι όντως πιο φωτεινή και σε χρώματα όμορφη. Το μόνο που με ανησυχεί και σε αυτό αλλά και στο Νοτε 4 είναι το μεταλλικό πλαίσιο γύρω γύρω που μου δίνει την αίσθηση ότι θα ξεβαψει. Και κάτι ακόμα αν και σε εκθεσιακό κομμάτι βέβαια που το έχουν κατακρεουργισει είναι το home button που μου έκανε κάποια σκαλωματα και είχα την αίσθηση ότι ήταν στον αέρα... Δεν ξέρω αν είναι γενικό πρόβλημα που μάλλον δεν θα είναι.. Όχι και στο alpha αλλά και στο νοτελι το home button δουλεύει μια χαρά. Μάλλον το έχουν διαλύσει τόσα χέρια εκεί που το πιάνουν... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Λοιπόν έχει περάσει ένα 24ωρο από τη δεύτερη φόρτιση. Η χρήση μέχρι στιγμής σε αυτό το 24ωρο είναι 1 ώρα και 10 λεπτά συνολική οθόνη, 12 λεπτά ομιλίας, περίπου 10 λεπτά βίντεο ( 7 λεπτά σε FHD και 3 λεπτά σε UHD ) για να δούμε και τις δυνατότητές του και εκεί, αρκετές φωτογραφίες για να είμαστε απολύτως σίγουροι για τη ποιότητα του, περίπου 1 ώρα σύνδεση με το Car kit με BT χωρίς όμως να τύχει να κάνω συνομιλία, ανοικτό WiFi για περίπου 10 λεπτά για να κατεβάσω μερικά apps κ.α., και λίγο σκαλισματάκι για να το διαμορφώσω στα γούστα μου ( screen savers , φάκελοι κ.τ.λ. ). Το ποσοστό μπαταρίας είναι τώρα στο 76%, πιστεύω μέχρι στιγμής άριστα, τουλάχιστον για τη δική μου χρήση, που συνήθως είναι και λιγότερη από αυτή που έγραψα. Πρόβλημα μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι. Η θερμοκρασία που μου δείχνει η μπαταρία μετά από τη πιο έντονη χρήση που του έχω κάνει ( πριν τη δεύτερη φόρτιση οθόνη συνεχόμενα 1 ώρα και 20 λεπτά ανοικτή και να του πετάω τα μάτια έξω, μετά συγχωρήσεως ) , δε ξεπέρασε του 37 βαθμούς. Αν κάτι έχω να παρατηρήσω , είναι χωρίς να μπορώ ακόμα να το πω με απόλυτη βεβαιότητα, πως όταν φτάσει να ανεβάζει θερμοκρασία, που είπαμε ότι και να κάνεις δε φτάνει ψηλά ( με το SP ) σε παρόμοιες χρήσεις με το Alpha ξεπερνούσε τους 46 βαθμούς, τότε όταν π.χ. έχει φουλ σήμα, σα να πέφτει μια γραμμή για λίγο και μετά πάλι φουλ και πάλι για λίγο μία γραμμή κάτω. Πουθενά βέβαια δε δημιούργησε κανένα θέμα , αλλά είναι κάτι που νομίζω συμβαίνει και δεν είναι τυχαία πτώση του σήματος από εξωτερικούς παράγοντες. Ξαναλέω πάντως , ότι και από τη θερμοκρασία να είναι , ανεπαίσθητο το φαινόμενο αφού μιλάμε από φουλ σήμα μία γραμμή κάτω και για λίγο. Επίσης επιβεβαιώνω η φωτογραφία στο αυτόματο πάρα πολύ καλή, το βίντεο σε FHD αξιοπρεπέστατο για κινητό και όχι μόνο , είδα ότι τράβηξα σε 55αρα FHD τηλεόραση πολύ καλή και έκρινα. Το UHD δε μπορώ να σας πω πως δείχνει σε τηλεόραση , αφού δεν έχω UHD Player αλλά ούτε και TV. Στην οθόνη του κινητού δείχνει απίθανα, αλλά αυτό δε μετρά για μένα. Αυτά μέχρι στιγμής, θα επανέλθω για όσους ενδιαφέρονται , όταν φτάσει στο τέρμα η μπαταρία από αυτή τη φόρτιση , για να σας πως διάρκεια και χρήση και εννοείται αν δω και κάποιο << θέμα >>. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Λοιπόν έχει περάσει ένα 24ωρο από τη δεύτερη φόρτιση. Η χρήση μέχρι στιγμής σε αυτό το 24ωρο είναι 1 ώρα και 10 λεπτά συνολική οθόνη, 12 λεπτά ομιλίας, περίπου 10 λεπτά βίντεο ( 7 λεπτά σε FHD και 3 λεπτά σε UHD ) για να δούμε και τις δυνατότητές του και εκεί, αρκετές φωτογραφίες για να είμαστε απολύτως σίγουροι για τη ποιότητα του, περίπου 1 ώρα σύνδεση με το Car kit με BT χωρίς όμως να τύχει να κάνω συνομιλία, ανοικτό WiFi για περίπου 10 λεπτά για να κατεβάσω μερικά apps κ.α., και λίγο σκαλισματάκι για να το διαμορφώσω στα γούστα μου ( screen savers , φάκελοι κ.τ.λ. ). Το ποσοστό μπαταρίας είναι τώρα στο 76%, πιστεύω μέχρι στιγμής άριστα, τουλάχιστον για τη δική μου χρήση, που συνήθως είναι και λιγότερη από αυτή που έγραψα. Πρόβλημα μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι. Η θερμοκρασία που μου δείχνει η μπαταρία μετά από τη πιο έντονη χρήση που του έχω κάνει ( πριν τη δεύτερη φόρτιση οθόνη συνεχόμενα 1 ώρα και 20 λεπτά ανοικτή και να του πετάω τα μάτια έξω, μετά συγχωρήσεως ) , δε ξεπέρασε του 37 βαθμούς. Αν κάτι έχω να παρατηρήσω , είναι χωρίς να μπορώ ακόμα να το πω με απόλυτη βεβαιότητα, πως όταν φτάσει να ανεβάζει θερμοκρασία, που είπαμε ότι και να κάνεις δε φτάνει ψηλά ( με το SP ) σε παρόμοιες χρήσεις με το Alpha ξεπερνούσε τους 46 βαθμούς, τότε όταν π.χ. έχει φουλ σήμα, σα να πέφτει μια γραμμή για λίγο και μετά πάλι φουλ και πάλι για λίγο μία γραμμή κάτω. Πουθενά βέβαια δε δημιούργησε κανένα θέμα , αλλά είναι κάτι που νομίζω συμβαίνει και δεν είναι τυχαία πτώση του σήματος από εξωτερικούς παράγοντες. Ξαναλέω πάντως , ότι και από τη θερμοκρασία να είναι , ανεπαίσθητο το φαινόμενο αφού μιλάμε από φουλ σήμα μία γραμμή κάτω και για λίγο. Επίσης επιβεβαιώνω η φωτογραφία στο αυτόματο πάρα πολύ καλή, το βίντεο σε FHD αξιοπρεπέστατο για κινητό και όχι μόνο , είδα ότι τράβηξα σε 55αρα FHD τηλεόραση πολύ καλή και έκρινα. Το UHD δε μπορώ να σας πω πως δείχνει σε τηλεόραση , αφού δεν έχω UHD Player αλλά ούτε και TV. Στην οθόνη του κινητού δείχνει απίθανα, αλλά αυτό δε μετρά για μένα. Αυτά μέχρι στιγμής, θα επανέλθω για όσους ενδιαφέρονται , όταν φτάσει στο τέρμα η μπαταρία από αυτή τη φόρτιση , για να σας πως διάρκεια και χρήση και εννοείται αν δω και κάποιο << θέμα >>. Ευτυχώς που με άκουσες. Χαχαχα. Εγώ δυστυχώς δεν το κράτησα, διότι ήρθε το νοτελι έχω το iphone 6 και το z3 και έπρεπε κάποιο να φύγει. Θα αναγκαστω να δώσω και άλλο ένα ακόμα από τα παραπάνω αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Πιστεύω τώρα για να πάμε στα του alpha ότι η σαμμυ έχει κάνει το κόλπο γκροσο με το μικρό αλλά θαυματουργό alpha. Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα το ξαναπάρω όταν βαρεθω τα μεγάλα αλλά αυτή τη φορά σε χρυσό χρώμα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ευτυχώς που με άκουσες. Χαχαχα. Εγώ δυστυχώς δεν το κράτησα, διότι ήρθε το νοτελι έχω το iphone 6 και το z3 και έπρεπε κάποιο να φύγει. Θα αναγκαστω να δώσω και άλλο ένα ακόμα από τα παραπάνω αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Πιστεύω τώρα για να πάμε στα του alpha ότι η σαμμυ έχει κάνει το κόλπο γκροσο με το μικρό αλλά θαυματουργό alpha. Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα το ξαναπάρω όταν βαρεθω τα μεγάλα αλλά αυτή τη φορά σε χρυσό χρώμα. Η αλήθεια είναι αυτή << ευτυχώς που σε άκουσα >> στο είπα και σε προηγούμενο ποστ , σε ευχαριστώ οι πληροφορίες σου ήταν σημαντικότατες στο να το ψάξω με λεπτομέρεια πριν και μετά την αγορά του. Σε χρυσό το πήρα και εγώ, είναι πάρα πολύ όμορφο, κυρίως γιατί δεν είναι ακριβώς χρυσό, είναι απόχρωση ελαφριά θα έλεγα του χρυσού με ασημίζουσα χροιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Έτσι ακριβώς... Αντε με το καλό να το χαρείς... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 ... Εγώ δυστυχώς δεν το κράτησα, διότι ήρθε το νοτελι έχω το iphone 6 και το z3 και έπρεπε κάποιο να φύγει... Άντε να δούμε και ένα συγκριτικό όχι τόσο σε απόλυτα νούμερα αλλά σε αίσθηση, καθημερινότητα, πρακτικότητα ;). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Να πω και γω την χαρά μου... :)... είμαι ευτυχής που το επέλεξα θα έχω από αύριο το alpha δίνω το gs5 και θα έχω το iphone 6 & alpha. ...δύο κινητά φωτιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts