taliban Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδες SOS Μου ηρθε invite για 1+2 Πως το αγοραζουμε τωρα με paypal? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6281074 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 καλημέρα!!!! κανένα καλό profile για ak kernel?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Υπάρχει Thread στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Υπάρχει Thread στο xda. το ξέρω υπάρχει thread κ εδω που βοηθάει ο ενα τον άλλον εαν ηταν θα εγραφα στο xda Edited September 11, 2015 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 το ξέρω υπάρχει thread κ εδω που βοηθάει ο ενα τον άλλον εαν ηταν θα εγραφα στο xda Καλημέρα φίλε μου. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό StyoKing_V11 μαζί με synapse . στο xda λένε οτι είναι πολύ καλό. https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347792458 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλημέρα φίλε μου. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό StyoKing_V11 μαζί με synapse . στο xda λένε οτι είναι πολύ καλό. https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347792458 Ευχαριστώ φιλε να σαι καλά θα δοκιμάσω αυτό! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μα καλά τι λακαμάδες είναι. Υποτίθεται είναι συσκευή για χακερς και δεν σου αφήνουν να περάσεις αναβάθμιση αμα έχεις custom recovery.. Ό,τι να ΄ναι! Γιατί δεν το φτιάχνουν;;; Σε ποια ρομ; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μα καλά τι λακαμάδες είναι. Υποτίθεται είναι συσκευή για χακερς και δεν σου αφήνουν να περάσεις αναβάθμιση αμα έχεις custom recovery.. Ό,τι να ΄ναι! Γιατί δεν το φτιάχνουν;;; Σε ποια ρομ; Ο φίλος εννοεί να μπορείς να κάνεις αναβάθμιση OTA από CM 12S με TWRP σε COS 12.1. Δυστυχώς φίλε fantoma ktm δε γίνεται και αυτό γιατί η TWRP δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο όχι μόνο για το OneplusOne αλλά και για οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Διάβασε εδώ αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ο φίλος εννοεί να μπορείς να κάνεις αναβάθμιση OTA από CM 12S με TWRP σε COS 12.1. Δυστυχώς φίλε fantoma ktm δε γίνεται και αυτό γιατί η TWRP δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο όχι μόνο για το OneplusOne αλλά και για οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Διάβασε εδώ αναλυτικά. Στην oxygen γίνετε κανονικά; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ο φίλος εννοεί να μπορείς να κάνεις αναβάθμιση OTA από CM 12S με TWRP σε COS 12.1. Δυστυχώς φίλε fantoma ktm δε γίνεται και αυτό γιατί η TWRP δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο όχι μόνο για το OneplusOne αλλά και για οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Διάβασε εδώ αναλυτικά. Ευχαριστώ! Την πέρασα την 5.1.1 εχτές και μια χαρά μου φαίνεται. Πρέπει να περάστηκε σωστά με την πρώτα αφού έγιναν τα απαραίτητα clear dalvik+cache πριν και μετά. Νομίζω έχω αρκετά καλύτερη μπαταρία στο standby. Για κανονική χρήση θέλω περισσότερο χρόνο για να κρίνω. Μερικές εφαρμογές κράσαραν στην αρχή αλλά ήθελαν τα απαραίτητα updates και όλα κυλάνε ομαλότατα. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Στην oxygen γίνετε κανονικά; Όχι. Official update OTA με TWRP δεν γίνεται. Για ΟΤΑ update θέλεις stock recovery είτε αυτή είναι της cm είτε της oxygen. Ευχαριστώ! Παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Όχι. Official update OTA με TWRP δεν γίνεται. Για ΟΤΑ update θέλεις stock recovery είτε αυτή είναι της cm είτε της oxygen. Παρακαλώ! Μα στην μεταφορά από CM που ήρθε το τηλέφωνο σε oxygen σου λέγανε να βάλεις twrp για να φλασαρουμε. Μετά από εκεί δεν περνεις αναβάθμιση; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μα στην μεταφορά από CM που ήρθε το τηλέφωνο σε oxygen σου λέγανε να βάλεις twrp για να φλασαρουμε. Μετά από εκεί δεν περνεις αναβάθμιση; Φίλε maxime μιλάμε για OTA update. Δεν μιλάμε για φλασάρισμα μέσω TWRP. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Φίλε maxime μιλάμε για OTA update. Δεν μιλάμε για φλασάρισμα μέσω TWRP. :) Ε αυτό λέω. Ότι όταν φλασαρε κάποιος μετά πο CM την oxygen στην πρώτη έκδοση 1.0 από εκεί και μετέπειτα δεν ξαναπηρε ota? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ε αυτό λέω. Ότι όταν φλασαρε κάποιος μετά πο CM την oxygen στην πρώτη έκδοση 1.0 από εκεί και μετέπειτα δεν ξαναπηρε ota? Ο φίλος ρώτησε το εξής: Μπορεί κάποιος που έχει για παράδειγμα τη CM 12S ρουταρισμένη με recovery TWRP να αναβαθμίσει σε COS 12 Over The Air (OTA) ; Η απάντηση είναι όχι για τους λόγους που είπαμε πιο πάνω. Όσο να αφορά την oxygen os το τελευταίο update (1.0.2) που έχει κυκλοφορήσει δεν έχει έρθει ΟΤΑ και πρέπει να το φλάσάρεις από recovery. Αν τώρα το επόμενο update που πάρει η oxygen έρθει OTA και έχεις TWRP δεν θα μπορείς να το εγκαταστήσεις. Θα πρέπει να φλασάρεις από TWRP το ζιπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ρε παιδια σου λενε να το εχεις με στοκ (recovery kernel) για να αποφυγουν προβληματα που μπορει να προκυψουν απο τους διαφορους συνδιασμους εδω βγαινουν προβληματα οταν εισαι με στοκ kernel recovery για φαντασου να πρεπει να καθοντε να λυνουν προβληματα με οτι συνδιασμο μπορει να εχει ο καθενας ετσι και αλλιως μπορεις να κατεβασεις το zip και να το περασεις με την custom recovery κανοντας μονο wipe cahse/davlik και να κρατησεις εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Πολύ ευχαριστημένος με την 5.1.1 Πρέπει να έχει κάτσει αρκετά καλά φτου φτου σκορδα.. Μόνη παραφωνία στις ρυθμίσεις, η επιλογή των ήχων μένει πράσινη και δεν παίρνει το χρώμα του θέματος όπως τα υπόλοιπα. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλημέρα. Πως αλλάζαμε το delay στο button press? Και ποιά ήταν η χρυσή τομή? Είχε ειπωθεί ξανά στο παρελθόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Τελευταια ενημερωση, ειχε πριν λιγες μερες, αλλα η incremental, ειναι ιδια. Τι φαση? http://cyanogen-ota-bacon.somee.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Τελευταια ενημερωση, ειχε πριν λιγες μερες, αλλα η incremental, ειναι ιδια. Τι φαση? http://cyanogen-ota-bacon.somee.com περίεργο..... που θα βρούμε ολο το zip... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 περίεργο..... που θα βρούμε ολο το zip... Μαλλον δεν ειναι καινουργιο update... http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/official-cm11s-roms-ota-updates-t2906746 Μαλλον καποια κινητα βγηκαν με αλλο κωδικο incremental οπως καταλαβα και εβγαλαν και για εκεινους την 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καλημέρα. Πως αλλάζαμε το delay στο button press? Και ποιά ήταν η χρυσή τομή? Είχε ειπωθεί ξανά στο παρελθόν.. Ρυθμίσεις, επιλογές για προγραμματιστές, και δοκίμασε με τα: κλίμακα κίνησης παραθύρου, μετάβασης και διάρκειας animator..Εγώ τα έχω στο 0,5 και τα τρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) Πρωτη φορα ειδα απο τοτε που βγηκε η 5.1.1 εχω δει τετοια μπαταρια καλη. 5 ωρες οθονη, με 19% μπαταρια, 10 ωρες ανοιχτο wifi κτλ. Απλα, δεν μπορω να ανεβασω τωρα φωτο, ισως εντος της ημερας. Edited September 21, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Πρωτη φορα ειδα απο τοτε που βγηκε η 5.1.1 εχω δει τετοια μπαταρια καλη. 5 ωρες οθονη, με 19% μπαταρια, 10 ωρες ανοιχτο wifi κτλ. Απλα, δεν μπορω να ανεβασω τωρα φωτο, ισως εντος της ημερας. Καλημέρα φίλε Με ποια Ρομ κ τι ρυθμίσεις? Ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Και εγώ χθες είχα 7 ώρες ανοιχτή οθόνη με υπόλοιπο 9% λιώσιμο μόνο με Wi-Fi..είναι αναλόγως την χρήση..Για μένα μόνο τα δεδομένα τρώνε άσκοπα την μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts