nikchris Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ναι έτσι είναι φίλε μόλις γίνει official θα γίνουν και μαγικά.... Καταλαβαινεις τη διαφορα beta/nightly με official; Οχι; Το ξερα! Αυτό που ξεχνάτε παίδες είναι ότι οι cm nigtlys είναι official αυτές θα πάρετε ota και επειδή δεν πιστεύω σε θαύματα μην τα περιμένετε στην μπαταρία Πραγματικα, και συγνωμη προκαταβολικα για το υφος μου, αλλα δεν το κατεχεις. Θα σου προτεινα να ριξεις πολυ διαβασμα πριν ξαναποσταρεις κατι αντιστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 εχώ ενα πρόβλημα , όταν μου αποσυνδέετε απο το bluetooth δεν χτυπάει όταν με παίρνουν τηλέφωνο ανάβει η οθόνη κανονικά αλλα είναι σαν να είναι σε αθόρυβη λειτουργία μου το κάνει με ότι lollipop ¨εχω δοκιμάσει έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καταλαβαινεις τη διαφορα beta/nightly με official; Οχι; Το ξερα! Πραγματικα, και συγνωμη προκαταβολικα για το υφος μου, αλλα δεν το κατεχεις. Θα σου προτεινα να ριξεις πολυ διαβασμα πριν ξαναποσταρεις κατι αντιστοιχο. Όχι φίλε είμαι λιγότερο έξυπνος από εσένα και μιας και είσαι τόσο γνώστης μπες στο site της cm και πες μου που λέει beta για τις nightlys πουθενά;;;;; το ξερα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Όχι φίλε είμαι λιγότερο έξυπνος από εσένα και μιας και είσαι τόσο γνώστης μπες στο site της cm και πες μου που λέει beta για τις nightlys πουθενά;;;;; το ξερα Θα συμφωνήσω μαζί σου. Από τη στιγμή που η official rom του κινητού μας είναι η Cyanogen (δεν μ' ενδιαφέρει η O2, είναι κάτι το διαφορετικό και καινούριο οπότε δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης), από αυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς στα thread των rom και των kernel, και χωρίς να είμαι περισσότερο ή λιγότερο έξυπνος από κάποιον, γνωρίζω ότι την ημέρα που βγαίνει το update για την πχ. CM11S, έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια commits με αυτά που είχε η Nightly της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ημέρας. Άρα και φυσικά οι Nightlies δεν είναι beta, απλά επειδή βγαίνουν κάθε μέρα υπάρχει περίπτωση κάτι να 'χάλασε' στο τελευταίο build και να δημιουργήσει προβλήματα στους χρήστες της. Σ' αυτή την περίπτωση, και επειδή η Nightly έχει ήδη δοκιμαστεί από πολλούς χρήστες και έχει εντοπιστεί πρόβλημα, πολύ απλά την επόμενη μέρα δεν πρόκειται να δούμε release της CMxxS. Όπως και να 'χει, όπως οι CM11 Nighlties είχαν την ίδια συμπεριφορά σε θέμα μπαταρίας (και όχι μόνο) με την CM11S, έτσι είμαι σίγουρος ότι οι χρήστες που θα αναβαθμιστούν σε CM12S δεν θα με ΤΙΠΟΤΑ καλύτερη συμπεριφορά στη συσκευή τους από εμένα που είμαι με Nighlty. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Όχι φίλε είμαι λιγότερο έξυπνος από εσένα και μιας και είσαι τόσο γνώστης μπες στο site της cm και πες μου που λέει beta για τις nightlys πουθενά;;;;; το ξερα Δεν ανεφερα πουθενα εξυπναδα αλλα λιγοτερο γνωστης απο μενα εισαι αδιαμφισβητητα. 1) Oι nightlies ειναι test releases. 2) Stable πλεον ειναι ΜΟΝΟ οι milestone. 3) Ξερεις τη διαφορά μεταξυ cm11 και cm11s; Μεταξυ official και custom; Oταν εμπεδωσεις/απαντησεις στα παραπανω, να ξαναγραψεις στο θεμα για αυτα τα πραγματα. Μεχρι τοτε απλα παραπληροφορεις και κανεις ανουσια ποστ. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γνωρίζω ότι την ημέρα που βγαίνει το update για την πχ. CM11S, έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια commits με αυτά που είχε η Nightly της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ημέρας. Μπορεις, με απλα Ελληνικα, να μου περιγραψεις τι διαφορα εχει η nighlty "της προηγουμενης μερας", απο μια τυχαια nighlty ενος μηνα πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Φίλε μου δεν θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης μαζί σου από την στιγμή που η συνδρομή σου εδώ στο νήμα είναι να είσαι εριστικος και παράλληλα να αμφιβάλλω αν έχεις τις στοιχειώδης γνώσεις ώστε να σταθεις σε ένα νήμα με τροποποιησεις και αναβαθμίσεις και επειδή ρώτησες... Όχι δεν έχω ιδέα τι είναι όλα αυτά που ανέφερες παρεπιπτοντος στο site της cm οι nightlys αναφέρονται ως OFFICIAL Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μπορεις, με απλα Ελληνικα, να μου περιγραψεις τι διαφορα εχει η nighlty "της προηγουμενης μερας", απο μια τυχαια nighlty ενος μηνα πριν; Οι διαφορές φαίνονται στα κάθε changelog. Μπορεί να αφορούν σημαντικές αλλαγές στο kernel, απλά την προθήκη κάποιου feature που δεν υπήρχε, όχι στην Nightly ενός μήνα πριν αλλά της προηγούμενης μέρας, ή όπως έχω ήδη γράψει το fix κάποιου bug που προέκυψε. Μπορεί και να έχει απλά την αλλαγή των font ή του bootanimation, που για πολλούς δεν είναι σημαντικός λόγος να καθήσουν και να flashάρουν. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Φίλε μου δεν θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης μαζί σου από την στιγμή που η συνδρομή σου εδώ στο νήμα είναι να είσαι εριστικος και παράλληλα να αμφιβάλλω αν έχεις τις στοιχειώδης γνώσεις ώστε να σταθεις σε ένα νήμα με τροποποιησεις και αναβαθμίσεις και επειδή ρώτησες... Όχι δεν έχω ιδέα τι είναι όλα αυτά που ανέφερες παρεπιπτοντος στο site της cm οι nightlys αναφέρονται ως OFFICIAL Δεν μπορω να μιλησω πιο ευγενικα οταν μου λες οτι θα παρουμε τις nighlties σαν ota. Με λιγα λογια, για να τελειωνουμε: 1) ΟΤΑΝ γινουν stable οι nighlties, TOTE θα βγει snapshot. Tα τελευταια nighlties θα ειναι σχεδον stable (οπως ειπε και ο φιλος) 2) Ημουν πολυ σαφης οταν εγραφα για custom (που ειναι οι απλες cm) και για official cm12s 3) Οι nighlties ειναι TEST RELEASES και ΔΕΝ ειναι ΤΩΡΑ stable. Μπορει να ειναι κατα 80-85-90% κλπ αλλα ΔΕΝ ειναι stable γιατι αν ηταν, θα εβγαζαν SNAPSHOT. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι διαφορές φαίνονται στα κάθε changelog. Μπορεί να αφορούν σημαντικές αλλαγές στο kernel, απλά την προθήκη κάποιου feature που δεν υπήρχε, όχι στην Nightly ενός μήνα πριν αλλά της προηγούμενης μέρας, ή όπως έχω ήδη γράψει το fix κάποιου bug που προέκυψε. Μπορεί και να έχει απλά την αλλαγή των font ή του bootanimation, που για πολλούς δεν είναι σημαντικός λόγος να καθήσουν και να flashάρουν. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Το αυτονοτητο λες, που λεω και εγω. Οτι η nighlty του προηγουμενου μηνα/βδομαδας, ΔΕΝ ειναι stable και μπορει να εχει διαφορα προβληματα, οπως και η μεγαλυτερη καταναλωση στην μπαταρια. Αυτο εγραψα στην αρχη, καθηστε να παρουμε την official (για cm12s μιλαγα αλλα τεσπα) και βλεπουμε τι αλλαγες θα υπαρχουν μεχρι τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Και εγώ αυτό που έγραψα είναι ότι μια ημέρα των ημερών μια Nightly θα βσπτισθει stable και θα δοθεί ota η μικρή μου πείρα αυτό μου λέει και φυσικά οι nightlys έχουν κάποιες bug και κάποιες είναι smooth κάποιες είχα battery drain και κάποιες όχι το οποιοδήποτε όμως τέτοιο drain δεν έχει να κάνει με τη lollipop που η μπαταρία της δεν είναι στα επίπεδα που είχαμε συνηθίσει με την κιτ κατ αυτό που είπα είναι ότι η μπαταρία θα είναι αρκετά χειρότερη στη λολιποπ και η cm δεν θα κάνει θαύματα ούτε και οι aosp based roms έχουν καλή μπαταρία στην Ll όσο για την ευγένεια νομίζω ότι γενικά δεν την γνωρίζεις Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Και εγώ αυτό που έγραψα είναι ότι μια ημέρα των ημερών μια Nightly θα βσπτισθει stable και θα δοθεί ota η μικρή μου πείρα αυτό μου λέει και φυσικά οι nightlys έχουν κάποιες bug και κάποιες είναι smooth κάποιες είχα battery drain και κάποιες όχι το οποιοδήποτε όμως τέτοιο drain δεν έχει να κάνει με τη lollipop που η μπαταρία της δεν είναι στα επίπεδα που είχαμε συνηθίσει με την κιτ κατ αυτό που είπα είναι ότι η μπαταρία θα είναι αρκετά χειρότερη στη λολιποπ και η cm δεν θα κάνει θαύματα ούτε και οι aosp based roms έχουν καλή μπαταρία στην Ll όσο για την ευγένεια νομίζω ότι γενικά δεν την γνωρίζεις Ερχεται και η 5.1 οπου ναναι, περιμενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 παιδιά, να ρωτήσω κάτι: έχει τύχει και σε κάποιον άλλο (με stock44s) όταν κατά την διάρκεια τησ κλήσης, πατάς το κουμπί για να τερματίσεις την κλήση, να κατεβαίνει η notification bar με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τερματίσεις την κλήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 παιδιά, να ρωτήσω κάτι: έχει τύχει και σε κάποιον άλλο (με stock44s) όταν κατά την διάρκεια τησ κλήσης, πατάς το κουμπί για να τερματίσεις την κλήση, να κατεβαίνει η notification bar με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τερματίσεις την κλήση? Ναι. Σε μένα και σε πολλους αλλους. Κάθε φορά. Στο τελευταιο update δεν έχω παρατηρήσει ακόμη αν συνεχίζει να συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Κατεβαινει γιατι δεν προλαβαινει ο αισθητηρας να κλεισει, και ακουμπαει στο αυτι και την κατεβαζει πολυ λιγο απο πανω. Συμβαινει και σε εμενα, ανεξαρτητα της εκδοσης. Edited February 20, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Από περιέργεια δοκίμασα το antutu στην τελευταία XenonHD και έβγαλε πολύ καλά νούμερα. Χωρίς να έχω πειράξει κάτι. [ATTACH]57246[/ATTACH] [ATTACH]57247[/ATTACH] Edited February 21, 2015 by nikkkkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Eχει dark ui ή ειναι στοκ; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περιμενω πως και πως το L update, μπας και δουμε και προκοπη στην καμερα, που δεν το βλεπω (no ois - no party) To 930 απλα ντροπιαζει το 1+1 σε αυτον τον τομεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Είναι στοκ αλλά παίζουν πολλά layers (νέο χαρακτηριστικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Είναι στοκ αλλά παίζουν πολλά layers (νέο χαρακτηριστικό) Εχεις info τι εστι layers? Κανα link να δουμε και εμεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Εχεις info τι εστι layers? Κανα link να δουμε και εμεις;[/quote Αλλάζεις χρώματα και διάφορα http://forum.xda-developers.com/android/themes/0-themes-official-mega-rro-themes-t3011075] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Εναλλακτικη εφαρμογή τής cm theme engine πιο ελαφριά χωρίς bug βασίζεται στο rro πατέντα της Sony Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Εναλλακτικη εφαρμογή τής cm theme engine πιο ελαφριά χωρίς bug βασίζεται στο rro πατέντα της Sony αυτό είναι ? http://repo.xposed.info/module/dev.avs.themeengine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Φέρνει αρκετές και σημαντικές αλλαγές η 5.1. http://androidadvices.com/latest-android-51-os-top-10-changed/ Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 αυτό είναι ? http://repo.xposed.info/module/dev.avs.themeengine Οχι φιλέ μου αυτό που εβαλες είναι το xposed αυτό που λέω εγώ είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3011075 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Οχι φιλέ μου αυτό που εβαλες είναι το xposed αυτό που λέω εγώ είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3011075 αα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Γιατι αργει αληθεια η cyanogen να βγαλει την λολλιποπ, οταν σχεδον ολες οι εταιριες ηδη ξεκινησαν και αλλες την εχουν βγαλει ηδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Η cyanogen έχει βγάλει λολιποπ φιλέ εδώ και καιρό το γιατι δεν την έχεις επίσημα στο τηλέφωνο σου φαντάζομαι ρωτας Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts