mike_k Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Μια χαρά είναι. Κανένα θέμα! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πάντως και σ εμένα από deep sleep, το double tap 2 wake με το update έγινε six-eight tap 2 wake:lol: Όλα τα άλλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πάντως και σ εμένα από deep sleep, το double tap 2 wake με το update έγινε six-eight tap 2 wake:lol: Όλα τα άλλα μια χαρά. Ωωωχ, αυτό ακριβως φοβόμουν. Διαβάζω οτι το έχουν πάθει πολύ. Κρίμα.. Για μένα είναι σημαντικό θέμα, θα το σκεφτώ πολύ αν θα την περάσω την αναβάθμιση. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 ουτε εγώ έχω θέμα με το double tap to wake up, μια χαρά δουλεύει. Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Απορω τι κανουν εκει στην cm...απορω γιατι το update δεν το παιρνουμε ολοι μαζι αλλα επιλεγμενα καπως. Ακομα τιποτα και σημερα εγω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Απορω τι κανουν εκει στην cm...απορω γιατι το update δεν το παιρνουμε ολοι μαζι αλλα επιλεγμενα καπως. Ακομα τιποτα και σημερα εγω .. Εσύ θα το πάρεις τελευταίος να ξέρεις γτ είσαι στη γκρίνια Ολες οι εταιρίες έτσι κανουν ρε φίλε άραξε λίγο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Απορω τι κανουν εκει στην cm...απορω γιατι το update δεν το παιρνουμε ολοι μαζι αλλα επιλεγμενα καπως. Ακομα τιποτα και σημερα εγω .. Δεν το κάνει αυτό "επιλεγμένα" ΜΟΝΟ η Cyanogen. Όλες οι εταιρίες δίνουν τα updates τους κατά κύμματα, έτσι ώστε να μη πέσουν οι server τους από τον φόρτο. Μπες να δεις τί γίνεται στο Moto G (2014) που οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει ακόμη OTA την επίσημη Lollipop. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Το double tap εμενα δουλευει jet. Κανενα προβλημα. Αυτο με τον ηχο το εντοπισε κανεις που ρωτησα πιο πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Το double tap εμενα δουλευει jet. Κανενα προβλημα. Αυτο με τον ηχο το εντοπισε κανεις που ρωτησα πιο πισω? τι πρόβλημα έχεις με τον ήχο; Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsiout77 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Μετά το double tap ανοίγει η συσκευή ΑΛΛΑ μου αποσυνδέτε το WiFi. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 τι πρόβλημα έχεις με τον ήχο; Kανενα προβλημα, απλα μου φαινεται πιο δυνατος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Μετά το double tap ανοίγει η συσκευή ΑΛΛΑ μου αποσυνδέτε το WiFi. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Μάλιστα. Μου το κάνει κι εμένα από προχτές στην CM12 και νόμισα πως είναι πρόβλημα του boeffla kernel. Μόλις έκανα εγκατάσταση τη χθεσινή Nightly χωρίς να περάσω custom kernel, όμως τώρα παρατήρησα ότι και πάλι μού το κάνει! Μόλις ξεκλειδώσω το κινητό χάνεται στο σύμβολο του WiFi από την status bar, βλέπω το H από το data plan μου και δευτερόλεπτα μετά το WiFi ξανά-συνδέεται στο router. Με τι rom είσαι εσύ; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsiout77 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Εμένα δεν ξανά συνδέετε. Είμαι με stock rom, δεν την εχω πειραξει. Σημερα περασα την αναβαθμιση σε 11.0-XNPH05Q και από εκείνη την ώρα... πρόβλημα Edited February 12, 2015 by jsiout77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Μάλιστα. Μου το κάνει κι εμένα από προχτές στην CM12 και νόμισα πως είναι πρόβλημα του boeffla kernel. Μόλις έκανα εγκατάσταση τη χθεσινή Nightly χωρίς να περάσω custom kernel, όμως τώρα παρατήρησα ότι και πάλι μού το κάνει! Μόλις ξεκλειδώσω το κινητό χάνεται στο σύμβολο του WiFi από την status bar, βλέπω το H από το data plan μου και δευτερόλεπτα μετά το WiFi ξανά-συνδέεται στο router. Με τι rom είσαι εσύ; Για βάλε άλλη custom η παλαιότερη Nightly να δεις αν το κάνει Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Θετικά τα νέα εάν αληθεύει, ότι η Oneplus συνεργάζεται με προγραμματιστές της paranoid rom.Σταθερές, γρήγορες, πολλά καλούδια συνεχείς ενημερώσεις. http://www.androidauthority.com/oneplus-paranoid-android-team-587101/ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Από cm θα πάμε σε Pa cool... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Έχει παρατηρήσει κανένας σας αυξημένη κατανάλωση με την XNPH05Q σε σχέση με την προηγούμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Γίνεται χαμός στο reddit και το forum της OnePlus σχετικά με bugs που έφερε η νέα αναβάθμιση. Το να κολλάει το double tap είναι πολύ 'βαρύ' όμως... δεν θα το βάλω όταν έρθει αν δεν πείτε κι άλλοι εδώ μέσα ότι δουλεύει καλά, χαχα. Edited February 12, 2015 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Από cm θα πάμε σε Pa cool... Συμφωνώ φίλε Στέφανε, μου αρέσει πιο πολύ η pa από την cyanogen, έχει περισσότερες παραμετροποιήσεις. Άντε, ανεβαίνει η ομάδα, όχι ότι τώρα δηλαδή δεν έχουμε ρομ να κάνουμε δουλειά μας :-) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Βασικά δεν με ενδιαφέρει τι ρομ θα είναι η επίσημη όσο υπάρχουν custom ας έχουν ότι θέλουν ειδικά στο opo και στο nexus που έχω είναι κρίμα αυτά τα τηλέφωνα να μένουν στοκ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Δεν διαφωνώ καθόλου αλλά μια καλή συνεργασία της εταιρείας, είναι μόνο θετικό, και στοκ από την άλλη, δεν μπορείς να την πεις, για να την εγκαταστήσεις θέλεις ρουτ σύμφωνα με την OneplusΤι καλύτερο όμως να έχεις όπως λες και εσύ, πολλές ρομ να παίζεις; Τέλειο! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Παιδιά είμαι με daily nightlies 5.0.2 cyanogen και σκέφτομαι να δοκιμάσω coloros τελευταία έκδοση beta που είναι 4.4.4 θα έχω πρόβλημα άμα φλασαρω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Παιδιά είμαι με daily nightlies 5.0.2 cyanogen και σκέφτομαι να δοκιμάσω coloros τελευταία έκδοση beta που είναι 4.4.4 θα έχω πρόβλημα άμα φλασαρω? Εχετε κολλήσει με color OS. Πιο χαλια δεν υπάρχει. Θα εχεις πρόβλημα αν δεν φλασαρεις τα firmware τα παλιά . μη φλασαρεις έτσι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ενα τακ πιο γρηγορη η νεα αναβαθμιση προσεξα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Μόλις έλαβα 5q.Ημουν και unlocked και ειχα έναν φόβο αλλά όλα πήγαν καλά. Θα δούμε πως παίζει τώρα. Από την 44s δεν είχα το παραμικρό παράπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts