prioxxx Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Την πέρασα και γω την official cm . τρομερή παιδιά . αναλυτικά αλλη στιγμή Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Τέλος πάντων δεν μπορω για κάποιο λογο να ανεβασω Φωτό Cm 12 oficial και kernel boeffla 7ωρες και 35 λεπτα οθόνη 2.5 ώρες 4g και 5 wifi full facebook insragram chrome ενα παιχνίδι και youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Έχει την παραμετροποίηση που έχει η blisspop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλημέρα παιδιά. Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και στις Ιωάννες. Πάλι στην μπριζα μας βάζετε. :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Έχει την παραμετροποίηση που έχει η blisspop? Οχι φιλέ μου είναι πολύ άδεια ακόμα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Τέλος πάντων δεν μπορω για κάποιο λογο να ανεβασω Φωτό Cm 12 oficial και kernel boeffla 7ωρες και 35 λεπτα οθόνη 2.5 ώρες 4g και 5 wifi full facebook insragram chrome ενα παιχνίδι και youtube Τέτοια νούμερα δεν μπορώ να πιάσω με τίποτα. Μάλλον κάνουμε τελείως διαφορετική χρήση, ή για κάποιο λόγο το κινητό μου 'τρώει' περισσότερο την μπαταρία απ' ότι το δικό σου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Τέτοια νούμερα δεν μπορώ να πιάσω με τίποτα. Μάλλον κάνουμε τελείως διαφορετική χρήση, ή για κάποιο λόγο το κινητό μου 'τρώει' περισσότερο την μπαταρία απ' ότι το δικό σου. Τέτοια νούμερα εγώ πιστεύω θα δω.απο τις 5.30 ώρες όμως που έπιανα θα μια ωρα επανω με την cm Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kirkchania Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά, μιας και δεν το κατέχω πολύ το θέμα, αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει να καταλάβω γιατί να αλλάξω kernel, και τι παραπάνω κερδίζω στην συσκευή μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά, μιας και δεν το κατέχω πολύ το θέμα, αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει να καταλάβω γιατί να αλλάξω kernel, και τι παραπάνω κερδίζω στην συσκευή μου! Βασικά και να μην αλλάξεις δεν σημαίνει ότι χάνεις κάτι εξαιρετικό. Ειδικά στη περίπτωση που δεν είσαι "καμένος" με το να λειτουργεί γρήγορα και με την όσο το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση το κινητό. Αυτά βασικά είναι τα δυο πιο βασικά που μπορεί να προσφέρει η αλλαγή kernel. Επίσης μπορεί να αλλάξεις διάφορες παραμέτρους του πως λειτουργεί το κινητό σε επίπεδο "hardware" με σκοπό πάλι να αυξήσεις την ταχύτητα του, ή να μειώσεις την κατανάλωση ενέργειας, ή και άλλης μικρότερης σημασίας αλλαγές. Όλα αυτά βεβαίως αν είσαι rooted και περάσεις το κατάλληλο πρόγραμμα διαχείρισης. Αυτά βασικά. Πάντως και το stock kernel μια χαρά είναι αν δεν ενδιαφέρεσαι να το ψάξεις πολύ το θέμα. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Οχι φιλέ μου είναι πολύ άδεια ακόμα Οκ οπότε δεν την αλλάζω ακόμα την bliss.. Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kirkchania Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Βασικά και να μην αλλάξεις δεν σημαίνει ότι χάνεις κάτι εξαιρετικό. Ειδικά στη περίπτωση που δεν είσαι "καμένος" με το να λειτουργεί γρήγορα και με την όσο το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση το κινητό. Αυτά βασικά είναι τα δυο πιο βασικά που μπορεί να προσφέρει η αλλαγή kernel. Επίσης μπορεί να αλλάξεις διάφορες παραμέτρους του πως λειτουργεί το κινητό σε επίπεδο "hardware" με σκοπό πάλι να αυξήσεις την ταχύτητα του, ή να μειώσεις την κατανάλωση ενέργειας, ή και άλλης μικρότερης σημασίας αλλαγές. Όλα αυτά βεβαίως αν είσαι rooted και περάσεις το κατάλληλο πρόγραμμα διαχείρισης. Αυτά βασικά. Πάντως και το stock kernel μια χαρά είναι αν δεν ενδιαφέρεσαι να το ψάξεις πολύ το θέμα. Ευχαριστώ για την απάντηση, πάνω κάτω κατάλαβα... Πάντως αν η αλλάγη kernel βοηθάει αισθητά την κατανάλωση ενέργειας, να το ψάξω λίγο το θέμα και να τον αλλάξω. Απο θέμα ταχύτητας για τη χρήση που κάνω εγώ είμαι υπερκαλυμένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Μην το ψάξεις, μεινε με μαμα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garat Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 καλησπέρα παιδιά...έχω και γω ένα oneplus one...και μου βγάζει ειδοποίηση για αναβάθμιση.....πατώ να γίνει και με βγάζει στο boot menu της συσκευης....μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? και να στείλει και κάποιος ένα λινκ για το 4,4,4 αν υπάρχει παιδιά...ευχαριστώ πολύ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εγώ την είχα περάσει με το Bacon root toolkit του Wugfresh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Στην lollipop οι custom kernels δημιουργούν πιο πολλά προβλήματα απο αυτά που λύνουν κατα τη γνώμη μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 καλησπέρα παιδιά...έχω και γω ένα oneplus one...και μου βγάζει ειδοποίηση για αναβάθμιση.....πατώ να γίνει και με βγάζει στο boot menu της συσκευης....μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? και να στείλει και κάποιος ένα λινκ για το 4,4,4 αν υπάρχει παιδιά...ευχαριστώ πολύ.! Μαλλον θες clean install. Στη πρώτη σελίδα του θέματος στον οδηγό του davout θα βρεις τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 γεια σας παιδια μια ερωτηση στην blissPop και Nightly και Official μου αναβει στα καλα καθουμενα η οθονη και μετα απο 1-2 δευτ σβηνει ξερει κανεις γιατι το κανει?? κατι τρεχει απο πισω αλλα τι.. ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Αυτό το antutu αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό...??? Υπόψιν είμαι αμπαλος και δεν ςχω πειράξει απόλυτος τίποτα στο κιν μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Αυτό το antutu αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό...??? Υπόψιν είμαι αμπαλος και δεν ςχω πειράξει απόλυτος τίποτα στο κιν μου... πανω κατω τοσο βγαζει και σε μενα 48139 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 γεια σας παιδια μια ερωτηση στην blissPop και Nightly και Official μου αναβει στα καλα καθουμενα η οθονη και μετα απο 1-2 δευτ σβηνει ξερει κανεις γιατι το κανει?? κατι τρεχει απο πισω αλλα τι.. ευχαριστω Στα καλά καθουμενα η όταν εχεις κάποια ειδοποίηση ; σε κάθε περίπτωση αν δεν το θέλεις απενεργοποίησε απο τις ρυθμίσεις το ambient display Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Στα καλά καθουμενα η όταν εχεις κάποια ειδοποίηση ; σε κάθε περίπτωση αν δεν το θέλεις απενεργοποίησε απο τις ρυθμίσεις το ambient display στα καλα καθουμενα φιλε μου αναβει αν το απενεργοποιησω, οταν θα ερχετε μνμ η χαμενη κληση δεν θα αναβει?? ευχαριστω πολυ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 γεια σας παιδια μια ερωτηση στην blissPop και Nightly και Official μου αναβει στα καλα καθουμενα η οθονη και μετα απο 1-2 δευτ σβηνει ξερει κανεις γιατι το κανει?? κατι τρεχει απο πισω αλλα τι.. ευχαριστω Σ' εμενα (με στοκ 44 ρομ) όταν έκανε κάτι παρόμοιο, ήταν το greenify που μετά από αναβάθμιση προσπαθούσε να πάρει ξανά δικαιώματα ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Σ' εμενα (με στοκ 44 ρομ) όταν έκανε κάτι παρόμοιο, ήταν το greenify που μετά από αναβάθμιση προσπαθούσε να πάρει ξανά δικαιώματα ρουτ. ισως το κανει καποιο αλλο προγραμμα μου, γιατι το greenify δεν το εχω περασει ακομη. ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 στα καλα καθουμενα φιλε μου αναβει αν το απενεργοποιησω, οταν θα ερχετε μνμ η χαμενη κληση δεν θα αναβει?? ευχαριστω πολυ Να υποθέσω οτι εχεις περάσει το modem alpha: Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλημέρα. Ναι το πέρασα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts