Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τέλος πάντων δεν μπορω για κάποιο λογο να ανεβασω Φωτό

Cm 12 oficial και kernel boeffla 7ωρες και 35 λεπτα οθόνη 2.5 ώρες 4g και 5 wifi full facebook insragram chrome ενα παιχνίδι και youtube

Καλημέρα παιδιά. Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και στις Ιωάννες. Πάλι στην μπριζα μας βάζετε. :)
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Έχει την παραμετροποίηση που έχει η blisspop?

Οχι φιλέ μου είναι πολύ άδεια ακόμα

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Τέλος πάντων δεν μπορω για κάποιο λογο να ανεβασω Φωτό

Cm 12 oficial και kernel boeffla 7ωρες και 35 λεπτα οθόνη 2.5 ώρες 4g και 5 wifi full facebook insragram chrome ενα παιχνίδι και youtube

Τέτοια νούμερα δεν μπορώ να πιάσω με τίποτα.

Μάλλον κάνουμε τελείως διαφορετική χρήση, ή για κάποιο λόγο το κινητό μου 'τρώει' περισσότερο την μπαταρία απ' ότι το δικό σου.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Τέτοια νούμερα δεν μπορώ να πιάσω με τίποτα.

Μάλλον κάνουμε τελείως διαφορετική χρήση, ή για κάποιο λόγο το κινητό μου 'τρώει' περισσότερο την μπαταρία απ' ότι το δικό σου.

Τέτοια νούμερα εγώ πιστεύω θα δω.απο τις 5.30 ώρες όμως που έπιανα θα μια ωρα επανω με την cm

Δημήτρης

Καλησπέρα και καλή χρονιά, μιας και δεν το κατέχω πολύ το θέμα, αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει να καταλάβω γιατί να αλλάξω kernel, και τι παραπάνω κερδίζω στην συσκευή μου!

Καλησπέρα και καλή χρονιά, μιας και δεν το κατέχω πολύ το θέμα, αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει να καταλάβω γιατί να αλλάξω kernel, και τι παραπάνω κερδίζω στην συσκευή μου!

Βασικά και να μην αλλάξεις δεν σημαίνει ότι χάνεις κάτι εξαιρετικό. Ειδικά στη περίπτωση που δεν είσαι "καμένος" με το να λειτουργεί γρήγορα και με την όσο το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση το κινητό. Αυτά βασικά είναι τα δυο πιο βασικά που μπορεί να προσφέρει η αλλαγή kernel. Επίσης μπορεί να αλλάξεις διάφορες παραμέτρους του πως λειτουργεί το κινητό σε επίπεδο "hardware" με σκοπό πάλι να αυξήσεις την ταχύτητα του, ή να μειώσεις την κατανάλωση ενέργειας, ή και άλλης μικρότερης σημασίας αλλαγές. Όλα αυτά βεβαίως αν είσαι rooted και περάσεις το κατάλληλο πρόγραμμα διαχείρισης.

Αυτά βασικά. Πάντως και το stock kernel μια χαρά είναι αν δεν ενδιαφέρεσαι να το ψάξεις πολύ το θέμα.

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Βασικά και να μην αλλάξεις δεν σημαίνει ότι χάνεις κάτι εξαιρετικό. Ειδικά στη περίπτωση που δεν είσαι "καμένος" με το να λειτουργεί γρήγορα και με την όσο το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση το κινητό. Αυτά βασικά είναι τα δυο πιο βασικά που μπορεί να προσφέρει η αλλαγή kernel. Επίσης μπορεί να αλλάξεις διάφορες παραμέτρους του πως λειτουργεί το κινητό σε επίπεδο "hardware" με σκοπό πάλι να αυξήσεις την ταχύτητα του, ή να μειώσεις την κατανάλωση ενέργειας, ή και άλλης μικρότερης σημασίας αλλαγές. Όλα αυτά βεβαίως αν είσαι rooted και περάσεις το κατάλληλο πρόγραμμα διαχείρισης.

Αυτά βασικά. Πάντως και το stock kernel μια χαρά είναι αν δεν ενδιαφέρεσαι να το ψάξεις πολύ το θέμα.

Ευχαριστώ για την απάντηση, πάνω κάτω κατάλαβα...

Πάντως αν η αλλάγη kernel βοηθάει αισθητά την κατανάλωση ενέργειας, να το ψάξω λίγο το θέμα και να τον αλλάξω. Απο θέμα ταχύτητας για τη χρήση που κάνω εγώ είμαι υπερκαλυμένος!

καλησπέρα παιδιά...έχω και γω ένα oneplus one...και μου βγάζει ειδοποίηση για αναβάθμιση.....πατώ να γίνει και με βγάζει στο boot menu της συσκευης....μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? και να στείλει και κάποιος ένα λινκ για το 4,4,4 αν υπάρχει παιδιά...ευχαριστώ πολύ.!

Στην lollipop οι custom kernels δημιουργούν πιο πολλά προβλήματα απο αυτά που λύνουν κατα τη γνώμη μου

καλησπέρα παιδιά...έχω και γω ένα oneplus one...και μου βγάζει ειδοποίηση για αναβάθμιση.....πατώ να γίνει και με βγάζει στο boot menu της συσκευης....μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? και να στείλει και κάποιος ένα λινκ για το 4,4,4 αν υπάρχει παιδιά...ευχαριστώ πολύ.!

Μαλλον θες clean install. Στη πρώτη σελίδα του θέματος στον οδηγό του davout θα βρεις τα πάντα

γεια σας παιδια

μια ερωτηση

στην blissPop και Nightly και Official μου αναβει στα καλα καθουμενα η οθονη και μετα απο 1-2 δευτ σβηνει

ξερει κανεις γιατι το κανει?? κατι τρεχει απο πισω αλλα τι..

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Αυτό το antutu αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό...???

Υπόψιν είμαι αμπαλος και δεν ςχω πειράξει απόλυτος τίποτα στο κιν μου...

Αυτό το antutu αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό...???

Υπόψιν είμαι αμπαλος και δεν ςχω πειράξει απόλυτος τίποτα στο κιν μου...

πανω κατω τοσο βγαζει και σε μενα 48139

γεια σας παιδια

μια ερωτηση

στην blissPop και Nightly και Official μου αναβει στα καλα καθουμενα η οθονη και μετα απο 1-2 δευτ σβηνει

ευχαριστω

Στα καλά καθουμενα η όταν εχεις κάποια ειδοποίηση ; σε κάθε περίπτωση αν δεν το θέλεις απενεργοποίησε απο τις ρυθμίσεις το ambient display

Στα καλά καθουμενα η όταν εχεις κάποια ειδοποίηση ; σε κάθε περίπτωση αν δεν το θέλεις απενεργοποίησε απο τις ρυθμίσεις το ambient display

στα καλα καθουμενα φιλε μου αναβει

αν το απενεργοποιησω, οταν θα ερχετε μνμ η χαμενη κληση δεν θα αναβει??

ευχαριστω πολυ

γεια σας παιδια

μια ερωτηση

ευχαριστω

Σ' εμενα (με στοκ 44 ρομ) όταν έκανε κάτι παρόμοιο, ήταν το greenify που μετά από αναβάθμιση προσπαθούσε να πάρει ξανά δικαιώματα ρουτ.

Σ' εμενα (με στοκ 44 ρομ) όταν έκανε κάτι παρόμοιο, ήταν το greenify που μετά από αναβάθμιση προσπαθούσε να πάρει ξανά δικαιώματα ρουτ.

ισως το κανει καποιο αλλο προγραμμα μου, γιατι το greenify δεν το εχω περασει ακομη.

ευχαριστω

στα καλα καθουμενα φιλε μου αναβει

αν το απενεργοποιησω, οταν θα ερχετε μνμ η χαμενη κληση δεν θα αναβει??

ευχαριστω πολυ

Να υποθέσω οτι εχεις περάσει το modem alpha:

Καλημέρα. Ναι το πέρασα

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks