Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά απλά επιτρέπει τη στιγμή που έχεις wifi αν αυτό πέσει /χάσεις σήμα να γυρίσει αυτόματα στα data ενώ μέχρι τώρα αυτό δεν γινόταν.
Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικά απλά επιτρέπει τη στιγμή που έχεις wifi αν αυτό πέσει /χάσεις σήμα να γυρίσει αυτόματα στα data ενώ μέχρι τώρα αυτό δεν γινόταν.

που δεν γινόταν ?

στην slim 4.4.4 εγώ έχω On συνέχεια και data και wifi και αν δεν είναι σε σύνδεση με wifi συνδεεται αυτόματα σε data

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν νομίζω να εννοεί αυτό. Άλλωστε έτσι δουλεύει και μένα που έχω πάντα ανοιχτά δεδομένα και ασύρματο. Όταν δεν πιάνει σήμα γυρίζει. Το θέμα είναι όταν δεν έχεις ανοιχτά δεδομένα αν στα ανοίγει..

Δημήτρης

Δεν νομίζω να εννοεί αυτό. Άλλωστε έτσι δουλεύει και μένα που έχω πάντα ανοιχτά δεδομένα και ασύρματο. Όταν δεν πιάνει σήμα γυρίζει. Το θέμα είναι όταν δεν έχεις ανοιχτά δεδομένα αν στα ανοίγει..

Τι ???? Καλά αν γίνεται αυτό είναι θέμα μεγάλο ! Μένω στη 4.4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι ???? Καλά αν γίνεται αυτό είναι θέμα μεγάλο ! Μένω στη 4.4

Κοίτα Εγώ δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο αν γίνεται. Βέβαια με τόσα Mb που έχω δεν με πειράζει. Αν γίνεται όμως είναι πολύ χοντρό..

Δημήτρης

Εε αν έχεις απενεργοποιημενα τα data δεν νομίζω να στα ανοίγει από μόνο του.. Αποκλείεται

Ούτε εγώ κατάλαβα διαβάζοντας το άρθρο κάτι τέτοιο......

Προφανώς και δεν θα τα ανοίξει αν είναι κλειστά. Αν είναι ανοικτά όμως θα συνεχίσει εκεί αν τυχόν χαθεί η σύνδεση με το wifi. Προσωπικά υπήρχε περίοδος που έπεφτε συχνά η σύνδεση σπίτι και αν δεν έκλεινα χειροκίνητα το wifi από το κινητό δεν μπορούσα να συνεχίσω πχ το σερφάρισμα μέσω data, πράγμα πολύ εκνευριστικό.
Shit Happens!!!

Μα αυτό δεν είναι κακό , το αντίθετο θα έλεγα και δεν είναι Φυσικά future τoυ γλυφιτζουριου

Μαλιστα,οντως αυτό το εικονίδιο εβγαζε,οποτε προφανως το wifi εκει εχανε το internet και αυτο γυρναγε σε 4G και μου εξαφανισε 100mb μιας και κατεβαζα εφαρμογες και μια ρομ!

Οποτε οσοι δεν εχετε μεγαλο data plan το νου σας,κλεινετε το data οταν ειστε σε wifi.

Μα αυτό δεν είναι κακό , το αντίθετο θα έλεγα και δεν είναι Φυσικά future τoυ γλυφιτζουριου

Αυτό που είχα διαβάσει σε άρθρο στο G+ σχετικά με το τι καινούριο φέρνει η Lollipop πριν αυτή ακόμη δοθεί στο κοινό, ήταν ότι ΑΝ το WiFi έχει ασθενές σήμα τότε λειτουργεί παράλληλα και το data plan σου. Γι' αυτό και υπάρχουν ταυτόχρονα και το σύμβολο του WiFi αλλά και του δικτύου στην status bar.

Αν όντως γίνεται αυτό, που εγώ έτσι έχω καταλάβει πως λειτουργεί και από το Nexus αλλά και από το OnePlus, φυσικά και είναι καινούριο feature της Lollipop, μιας και ποτέ δεν χρησιμοποιούσε το κινητό το data plan σου σε KitKat, JellyBean και ICS, παρά μόνο όταν χανόταν τελείως η σύνδεση με το wireless router.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Καλημερα σε ολους.

Πανε λιγες μερες που απλα εκλεισα το κινητο την νυχτα,δεν το χα ξανακανει σχεδον ποτε,παντα ανοιχτο το ειχα.Απο το επομενο πρωινο που το λειτουργησα παλι,εχω θεμα με το wifi.Aργει πολυ να κλειδωσει,μιλαμε μπορει να του παρει ενα 5λεπτο να κλειδωσει ενα ρουτερ που ειναι στα 10μ....τι διαολο μπορει να παιζει?ξερει κανεις?

Oneplus One to rule them all!

Αυτό που είχα διαβάσει σε άρθρο στο G+ σχετικά με το τι καινούριο φέρνει η Lollipop πριν αυτή ακόμη δοθεί στο κοινό, ήταν ότι ΑΝ το WiFi έχει ασθενές σήμα τότε λειτουργεί παράλληλα και το data plan σου. Γι' αυτό και υπάρχουν ταυτόχρονα και το σύμβολο του WiFi αλλά και του δικτύου στην status bar.

Αν όντως γίνεται αυτό, που εγώ έτσι έχω καταλάβει πως λειτουργεί και από το Nexus αλλά και από το OnePlus, φυσικά και είναι καινούριο feature της Lollipop, μιας και ποτέ δεν χρησιμοποιούσε το κινητό το data plan σου σε KitKat, JellyBean και ICS, παρά μόνο όταν χανόταν τελείως η σύνδεση με το wireless router.

Δεν είναι κακό αυτό που γίνεται πάντως για μένα. Σίγουρα θέλει προσοχή με όσους δεν έχουν δεδομένα. Αλλά όταν δεν έχεις πολλά δεδομένα πάντα πρόσεχες.. Πάμε σε ένα παράδειγμα που έγινε χτες σε μένα. Ήμουνα σε ψησταριά που αφού συνδεθηκα στο WiFi δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ. Δεν ξέρω γιατί. Τεσπα είχα και δεδομένα ανοιχτά παράλληλα οπότε η πλοήγηση Μου έγινε από κει. Εάν δεν είχα δεδομένα ανοιχτά θα έπρεπε να έκλεινα το WiFi και μετά θα ειχα ίντερνετ. Άρα εμένα με βολεύει. Η πλάκα είναι ότι το s5 του φίλου μου είχε πρόσβαση κανονικά με το ασύρματο. Ξεφτιλιστηκα :D

Δημήτρης

Δεν είναι κακό αυτό που γίνεται πάντως για μένα. Σίγουρα θέλει προσοχή με όσους δεν έχουν δεδομένα. Αλλά όταν δεν έχεις πολλά δεδομένα πάντα πρόσεχες.. Πάμε σε ένα παράδειγμα που έγινε χτες σε μένα. Ήμουνα σε ψησταριά που αφού συνδεθηκα στο WiFi δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ. Δεν ξέρω γιατί. Τεσπα είχα και δεδομένα ανοιχτά παράλληλα οπότε η πλοήγηση Μου έγινε από κει. Εάν δεν είχα δεδομένα ανοιχτά θα έπρεπε να έκλεινα το WiFi και μετά θα ειχα ίντερνετ. Άρα εμένα με βολεύει. Η πλάκα είναι ότι το s5 του φίλου μου είχε πρόσβαση κανονικά με το ασύρματο. Ξεφτιλιστηκα :D

Έχει τύχει να είμαι στον ίδιο χώρο με άλλο 1+1, εγώ να έχω μπει στο γουί-φι κανονικά κι ο άλλος γιοκ... :wacko:

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Έχει τύχει να είμαι στον ίδιο χώρο με άλλο 1+1, εγώ να έχω μπει στο γουί-φι κανονικά κι ο άλλος γιοκ... :wacko:

Εγώ βέβαια πιστεύω ότι φταίει η ρομ που έχω μιας και δεν είναι σταθερή ακόμα . Δεν νομίζω να είχα θέμα 4.4.4

Δημήτρης

Εγώ βέβαια πιστεύω ότι φταίει η ρομ που έχω μιας και δεν είναι σταθερή ακόμα . Δεν νομίζω να είχα θέμα 4.4.4

Τέτοιου είδους προβλήματα είχα και συνεχίζω να έχω με wireless routers από μαγαζιά, και με το Nexus και με το OnePlus.

Εγώ πιστεύω πως κυρίως φταίει το router που εκείνη την ώρα πρέπει να δώσει πρόσβαση σε πολλά κινητά.

Φυσικά έχει συμβεί κα το αντίθετο, να συνδέομαι εγώ κανονικά και των φίλων μου τα Galaxy ή του αδερφού μου το Z1 να μη συνδέεται.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εχω πρόβλημα με της κλήσεις στην καινούργια euphoria που έβαλα. Η κληση κόβεται απότομα και στους δύο.

Το προβλημα αυτό το εχω με κάθε Lollipop που εχω δοκιμάσει. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο mods που να διορθώνει το πρόβλημα?

Εχω πρόβλημα με της κλήσεις στην καινούργια euphoria που έβαλα. Η κληση κόβεται απότομα και στους δύο.

Το προβλημα αυτό το εχω με κάθε Lollipop που εχω δοκιμάσει. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο mods που να διορθώνει το πρόβλημα?

Εγώ το είχα στις άλλες ρομ 5. Στην euphoria ευτυχώς δεν το έχω δει ακόμα

Δημήτρης

Εγώ πάλι δεν το είχα σε καμία 5 ούτε στις πολύ αρχικές
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Σε κατάσταση αναμονής, χωρίς παιχνίδια κτλ, καθαρό το τηλέφωνο, τι θερμοκρασία έχετε στη cpu (clean master)?

Μαμα ρομ 44s.

Μου εκανε ενα περίεργο ζέσταμα σήμερα και ψάχνω να βρω τι φταίει....

:)

Έχοντας δοκιμάσει τις unofficial CM12 roms του daleski, την Euphoria, και πλέον την unofficial CM12 του Temasek, έχω να πω πως η τελευταία είναι μακράν η καλύτερη. Θα την πρότεινα σε σχέση με τις άλλες σε κάποιον που δεν κρατιέται να δοκιμάσει lollipop.
Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks