kdami4 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δώστε εντυπώσεις όσοι βαλατε cos13 γιατί δε βλέπω να κραταω τη resurrection.. Εαν είναι να φλασαρω αύριο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Το incremental update (από COS 12.1 / -2K1 σε COS 13), 484Mb, πειραγμένο από τους Ρώσους του 4pda για να περαστεί με TWRP 3.0.2.0 Τώρα το κατεβάζω και γώ για δοκιμή - ΔΕΝ χανονται δεδομένα.- Καλού-κακού, κρατήστε ένα nandroid backup @ TWRP! Clear Dalvic Cache στο τέλος μην ξεχάσετε! ΥΓ Το τηλέφωνο μου εχει unlocked bootloader και είναι rooted ------ Update: Σε μένα δεν έπαιξε - κολλάει στην επανεκκίνηση (1+ logo), έκανα restore... ---------- Update 2: Ολοκλήρωσα το πέρασμα σε COS 13 με επιτυχία. Κατέβασα την FULL έκδοση που κάποιος ανέβασε στο xda, έκανα FULL wipes (Data, dalvik and cache) - οχι storage φυσικά! - και πέρασα εύκολα με TWRP, χωρίς παρατράγουδα. Στην επανεκκίνηση, με το που δήλωσα λογαριασμό google, έκανε επανεγκατάσταση όλα τα apps μου χώρις πρόβλημα, λίγα πράγματα χρειάστηκαν από την αρχή (πχ boxer email) Ισως είναι και καλύτερα αφού μιλάμε για τελείως διαφορετική έκδοση Android (5 με 6)... Αφού ολοκλήρωσα το στήσιμο, πήρα nandroid backup ξανα και έκανα επιτυχώς Root με supersu 2.71 beta (flash from TWRP) Θετικές εντυπώσεις καταρχήν, περισσότερα προσεχώς. DO NOT DOWNLOAD-cm-13-ZNH0EAS26M-bacon-build1.zip Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 DO NOT DOWNLOAD-cm-13-ZNH0EAS26M-bacon-build1.zip Εκανε μια μικρή δίορθωση απ ότι διαβάζω εδώ Το νεώτερο λοιπόν αρχείο Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Έβαλε κάνεις την cm 13? Εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Έβαλε κάνεις την cm 13? Εντυπώσεις? Την έβαλα χθες βράδυ, οπότε δε μπορώ να σου πω και πολλά. Το Bug στα sms με το unicode εμφανίζεται και εδώ, οπότε δε φταίει η Resurrection Remix μάλλον.. Από μπαταρία δε μπορώ να σου πω γιατί συνέχεια κάτι σκαλίζω.. Γενικά δεν έχει μεγάλες διαφορές με πριν. Κάποια προγράμματα που χρησιμοποιούσα πριν με COS 12.1 δε δουλεύουν στη 13 και μου την ψιλοσπάει.. Όπως ας πούμε μου τη σπάει ο προεγκατεστημένος True Dialer, ψάχνω τρόπο να περάσω τον vanilla της google αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.. Το sygic που είχα κατεβάσει στην RR μου κράσαρε κάθε πέντε λεπτά, θέλω να το δοκιμάσω σε COS13. Τα υπόλοιπα που έχω ψάξει δουλεύουν μέχρι στιγμής. Ωραία προσθήκη αυτό που ανέφερε και φίλος πιο πάνω, ότι με το που την εγκαθιστάς και την τρέχεις αναγνωρίζει ποιες εφαρμογές είχες εγκατεστημένες στο κινητό την τελευταία φορά και στις περνάει χωρίς κόπο. Αυτά για την ώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Μου αρέσει που κάποιοι το τελευταίο 2μηνο περίμεναν/ρωτούσαν εναγωνίως για Android 6 (MM) και τώρα εξαφανίστηκαν... Anyway To Sygic παίζει απροβλημάτιστα Εγω στα SMS (Default App) δεν έχω θέμα (εννοείται οτι επιλέγουμε Strip unicode για 160 χαρακτήρες) Τον TrueDialer τον συνήθισα εδω και 3-4 μήνες, οπότε δεν με χαλάει Στο AdAway είχα θέμα χτες αλλα με το build2 λυθηκε σήμερα Από τις 170 περιπου εφαρμογές, δεν βρήκα ΚΑΜΙΑ που να μην παίζει πάντως (ειμαι όμως "συντηρητικός", είναι όλες είτε free είτε αγορασμένες) H μπαταρια φαίνεται να παίζει μια χαρά - και γω πάντως στο "πείραγμα" είμαι συνέχεια, οπότε ξεκάθαρα συμπεράσματα δεν βγαίνουν... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. Είμαι με την RR και σκέφτομαι αν θα πάω σε cm 13 ή cos 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Παιδιά, η RR έκανε update στις 6 του μηνός (5.6.7) και δεν υπάρχει πλέον ίχνος lag ακόμη και με xposed. Όλο το lag το προκαλούσε η δυνατότητα να φαίνονται τα δευτερόλεπτα στη status bar γιατί ακόμη και απενεργοποιημένο να ήταν έκανε συνέχεια ανανεώσεις και επιβάρυνε το SystemUI. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Μου αρέσει που κάποιοι το τελευταίο 2μηνο περίμεναν/ρωτούσαν εναγωνίως για Android 6 (MM) και τώρα εξαφανίστηκαν... Anyway To Sygic παίζει απροβλημάτιστα Εγω στα SMS (Default App) δεν έχω θέμα (εννοείται οτι επιλέγουμε Strip unicode για 160 χαρακτήρες) Τον TrueDialer τον συνήθισα εδω και 3-4 μήνες, οπότε δεν με χαλάει Στο AdAway είχα θέμα χτες αλλα με το build2 λυθηκε σήμερα Από τις 170 περιπου εφαρμογές, δεν βρήκα ΚΑΜΙΑ που να μην παίζει πάντως (ειμαι όμως "συντηρητικός", είναι όλες είτε free είτε αγορασμένες) H μπαταρια φαίνεται να παίζει μια χαρά - και γω πάντως στο "πείραγμα" είμαι συνέχεια, οπότε ξεκάθαρα συμπεράσματα δεν βγαίνουν... Εμένα το SMS γιατί δε κάνει strip Unicode? Σε πηγάδι κατ....σα;! Και το adaway χθες δε δούλεψε. Και έβαλα κατευθείαν το build 2 εγώ. Επισης ενω οι εφαρμογες που τσεκαρουν εαν είμαι root μου λένε οτι είμαι, όταν πάω να χρησιμοποίησε εφαρμογή που χρειάζεται root, μου γράφει οτι δεν έχω root permission. Δε καταλαβαίνω τι γινεται.. Δε ξέρω τι να πω... Με βλέπω να ξαναφλασαρω αύριο CM13.. Flashαρα και τη τελευταία snapshot απο CM13.. Έχω γίνει flash junkie, 3 flashαρισματα σε 3 μέρες.. Νορμάλ δουλεύουν όλα, εκτός από το ρημάδι το Strip Unicode στα SMS. Δε ξέρω τι γίνεται. Πάντως το full zip της COS13 του manudroid19 από ότι διαβάζω στο xda έχει βγάλει αρκετά προβλήματα σε πολλούς, ειδικά με το root. Όποιος επιλέξει να το περάσει να το κάνει με το TWRP του TugaPower μπας και γλιτώσει κανένα από τα προβλήματα.. BTW η κάμερα της cm13 απλά τραγική... Όσο για το Strip Unicode έβαλα TEXTRA που είναι και κλάσεις ανώτερο και καθάρισα... Edited April 13, 2016 by kdami4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Δεν βλέπω καμία συζήτηση σχετικά με την mm..και δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό..χεχε..εγώ πάντως περιμένω την mm στην oxygen..ααααν έρθει ποτέ..δεν έχω δει καμία ανακοίνωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 H μπαταρία πάντως στη CM13 που κράτησα εγώ τελικά θυμίζει εποχές παλιάς καλής Kitkat.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Η μπαταρία στην oxygen είναι πολύ καλή και στην lollipop..φαντάσου στην mm ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 H μπαταρία πάντως στη CM13 που κράτησα εγώ τελικά θυμίζει εποχές παλιάς καλής Kitkat.. CM η COS? εχει αρκετες διαφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 CM. Τις δοκίμασα όλες (CM, COS, RR). Κράτησα CM. Δεν ξέρω από μπαταρία γιατί τις υπόλοιπες δε τις κράτησα πολύ, αλλά δεν είδα πάντως τρομερές διαφορές μεταξύ τους γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsot Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Εμένα το SMS γιατί δε κάνει strip Unicode? Σε πηγάδι κατ....σα;! Και το adaway χθες δε δούλεψε. Και έβαλα κατευθείαν το build 2 εγώ. Επισης ενω οι εφαρμογες που τσεκαρουν εαν είμαι root μου λένε οτι είμαι, όταν πάω να χρησιμοποίησε εφαρμογή που χρειάζεται root, μου γράφει οτι δεν έχω root permission. Δε καταλαβαίνω τι γινεται.. Δε ξέρω τι να πω... Με βλέπω να ξαναφλασαρω αύριο CM13.. Flashαρα και τη τελευταία snapshot απο CM13.. Έχω γίνει flash junkie, 3 flashαρισματα σε 3 μέρες.. Νορμάλ δουλεύουν όλα, εκτός από το ρημάδι το Strip Unicode στα SMS. Δε ξέρω τι γίνεται. Πάντως το full zip της COS13 του manudroid19 από ότι διαβάζω στο xda έχει βγάλει αρκετά προβλήματα σε πολλούς, ειδικά με το root. Όποιος επιλέξει να το περάσει να το κάνει με το TWRP του TugaPower μπας και γλιτώσει κανένα από τα προβλήματα.. BTW η κάμερα της cm13 απλά τραγική... Όσο για το Strip Unicode έβαλα TEXTRA που είναι και κλάσεις ανώτερο και καθάρισα... Και εγώ έχω το ίδιο θέμα με τα SMS και τους χαρακτήρες unicode. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Και εγώ έχω το ίδιο θέμα με τα SMS και τους χαρακτήρες unicode. Καμιά ιδέα? Βάλε TEXTRA SMS και καθάρισες. Μην ασχοληθείς άλλο με το buggy messenger της google... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Δεν εχει και λιγα θεματακια η cos13, απο αυτα που διαβαζω στο forum της Oneplus. *Αν δεν κανω λαθος, χαθηκε η επιλογη wipe cache partition απο recovery. Εχει μονο επιλογη factory reset. Edited April 17, 2016 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Περιμενω εδω και καιρο το update για mm αλλα δεν εχει ερθει..ξερουμε ποτε;ή απλα περιμενουμε;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Χωρις να εχω διαβασει κατι, νομιζω οτι εχει σταματησει / παγωσει το update. Τοσες μερες και ακομα δεν εχουν βγαλει ουτε τα fastboot αρχεια ουτε το signed zip για φλασαρισμα μεσω TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karmitsos Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 κατεβαστε απο το play store την εφαρμογη cyanogen update tracker. κανει αυτοματη αναζητηση εαν ειστε αναβαθμισμενοι στο τελευταιο updateκαι εαν οχι σας κατεβαζει την τελευταια εκδοση. οσοι ειστε σε stock να πατε στις ρυθμισεις και να πατησετε την επιλογη incremental update. οσοι θελετε να το περασετε μεσω twrp θα κατεβασετε το full zip. αφου κατεβει το αρχειο το φλασαρετε μεσω recovery. το μενου εχει αλλαξει στην νεα recovery και το wipe cache partition βρισκεται μεσα στο factory reset menu. εγω εχω mm μια εβδομαδα τωρα χωρις να εχω προβληματα και εχω δει αρκετα μεγαλη διαφορα στην μπαταρια. περιμενω και απο εσας εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Χωρις να εχω διαβασει κατι, νομιζω οτι εχει σταματησει / παγωσει το update. Τοσες μερες και ακομα δεν εχουν βγαλει ουτε τα fastboot αρχεια ουτε το signed zip για φλασαρισμα μεσω TWRP. Για να βγουν αυτα τα αρχεια, πρεπει να ολοκληρωθει το rollout. Γνωριζει κανεις τι ακριβως κανει αυτη η επιλογη που μου εβγαλε? http://i68.tinypic.com/rssm4j.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 ...εγω εχω mm μια εβδομαδα τωρα χωρις να εχω προβληματα και εχω δει αρκετα μεγαλη διαφορα στην μπαταρια. περιμενω και απο εσας εντυπωσεις. Το επιβεβαιώνω, σταθερότατη, χωρίς κανένα θέμα ως τώρα. Και η μπαταρία μου φαίνεται πολύ καλή, σαν ΚΚ ένα πράγμα...! Πέρασα την full έκδοση (build 4 πλεόν) από το xda (έχω δώσει λίνκ μερικά ποστ πριν), αφού επίσημη δεν κυκλοφόρησε ακόμη (αλλα και να βγεί, για μας με root / twrp πάλι θέλει πείραγμα...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Για να βγουν αυτα τα αρχεια, πρεπει να ολοκληρωθει το rollout. Αυτα τα δινουν οταν σιγουρευτουν οτι δεν υπαρχουν bugs και συνηθως μετα το 50% της ΟΤΑ. Επισης, σε ερωτηση στις 9 Απριλιου (1 μερα μετα την διαθεση του update), γιατι δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση για την COS13, απανταει ο Kondik: We generally don't make an official announcement until a few days after the rollout starts and we're confident that something didn't go horribly wrong., Μεχρι και σημερα δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση, για αυτο πιστευω οτι μαλλον σταματησαν το rollout ή το δινουν με το σταγονομετρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Αυτα τα δινουν οταν σιγουρευτουν οτι δεν υπαρχουν bugs και συνηθως μετα το 50% της ΟΤΑ. Επισης, σε ερωτηση στις 9 Απριλιου (1 μερα μετα την διαθεση του update), γιατι δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση για την COS13, απανταει ο Kondik: Μεχρι και σημερα δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση, για αυτο πιστευω οτι μαλλον σταματησαν το rollout ή το δινουν με το σταγονομετρο. Οτι εχει καποια bugs, τα εχει. Πχ αναφορα σε sms, edit απο συλλογη σε φωτογραφιες, ξεκλειδωμα οθονης αφου δωσεις το πιν χωρις να πατησεις οκ και σιγα σιγα βρισκω κι αλλα. Οσοι παντως εβαλαν την ρομ, θα βγει αναλογο incremental οπως και οσοι δεν την περασαν αναλογο επισης, πιστευω. Μηπως γνωριζεις στην φωτο που ποσταρα παραπανω, τι ακριβως κανει η καινουργια επιλογη που μπηκε στα δικτυα κινητης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δυστυχως δεν γνωριζω τι κανει αυτη η επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts