maximos Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Στην αρχή τις περνούσα κι εγώ με dirty flash, αλλά μια φορά έπεσε σε bootloop και από τότε αναβάθμιζα μόνο με clean wipe και restore με titanium... Με διαφορετικούς kernels είχατε soft reboots ? Εγώ με clean flash και ακ kernel είχα πάλι reboot. Η SlimROM δεν πατάει σε CM γιαυτό την είχα αλλά πάλι είχε reboot. Όπως και η carbon είδα στο xda έχει reboot. Είναι γενικό το κακό. Εκτός εάν όλοι τους πατάνε πάνω σε CM και μας κοροϊδεύουν. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Εγώ με clean flash και ακ kernel είχα πάλι reboot. Η SlimROM δεν πατάει σε CM γιαυτό την είχα αλλά πάλι είχε reboot. Όπως και η carbon είδα στο xda έχει reboot. Είναι γενικό το κακό. Εκτός εάν όλοι τους πατάνε πάνω σε CM και μας κοροϊδεύουν. Δεν πατάνε αλλά κάνουν cherry pick ένα σωρό commits απ'το main git της CM. Αυτή που ούτε πατάει σε CM ούτε περνει commits της CM είναι η oxygen. Πάντως με clean flash την ROM του sultan δεν έχω ούτε ένα reboot και μάλιστα με το κολπάκι με τα location services με xposed και με Greenify η μπαταρία μου έχει κρατήσει ήδη 3 μέρες και έχω άλλο ένα 25% με νορμάλ χρήση και WiFi, data συνέχεια ανοιχτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Δεν πατάνε αλλά κάνουν cherry pick ένα σωρό commits απ'το main git της CM. Αυτή που ούτε πατάει σε CM ούτε περνει commits της CM είναι η oxygen. Πάντως με clean flash την ROM του sultan δεν έχω ούτε ένα reboot και μάλιστα με το κολπάκι με τα location services με xposed και με Greenify η μπαταρία μου έχει κρατήσει ήδη 3 μέρες και έχω άλλο ένα 25% με νορμάλ χρήση και WiFi, data συνέχεια ανοιχτά... Που να διαβάσουμε για αυτό το κολπακι; όσο για την τελευταια του sultan είναι τέλεια ,σταθερή χωρίς reboot και μπαταρία άψογη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis1 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Πάντως η rom του sultan είναι η μόνη από όσες έχω δοκιμάσει (exodus,euforia κλπ) στην οποία λειτουργεί σωστά το γυροσκόπιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Που να διαβάσουμε για αυτό το κολπακι; όσο για την τελευταια του sultan είναι τέλεια ,σταθερή χωρίς reboot και μπαταρία άψογη . 2 σελίδες πίσω. Δες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ένα link για την Sultan. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Ένα link για την Sultan. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3120259 Και απο google gaps βαλτε τα nano. Edited September 8, 2015 by stefanidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3120259 Και απο google gaps βαλτε τα nano. Γιατί αν βάλεις τα mini τί θα γίνει; Θα έχεις απλά κάποιες εφαρμογές επιπλέον. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Μετα απο πολλες μερες χρησης της cm12.1, δεν λες οτι εχει και καμια τρελη βελτιωση η μπαταρια. Μην σας πω οτι μου φαινεται κ ιδια η καταναλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μετα απο πολλες μερες χρησης της cm12.1, δεν λες οτι εχει και καμια τρελη βελτιωση η μπαταρια. Μην σας πω οτι μου φαινεται κ ιδια η καταναλωση. Εμένα μου φαίνεται πάντως χειρότερη..Καλύτερη με τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Γιατί αν βάλεις τα mini τί θα γίνει; Θα έχεις απλά κάποιες εφαρμογές επιπλέον. Γιατί θα εχεις τύπου google now launcher και hangouts ενω οτι χρειαζεσαι το κατεβαζεις μόνος σου. Αποψη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Εμένα μου φαίνεται πάντως χειρότερη..Καλύτερη με τίποτα.. Θα συμφωνησω μαζι σου. Για καλυτερη παντως, δεν παιζει αυτο το σεναριο. Για χειροτερη, ανετα. Σε 20 λεπτα χρησης ιντερνετ με wifi απο 100% πηγε στο 90%. Συγκεκριμενα, σημερα το πρωι που το εβγαλα απο την φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Θα συμφωνησω μαζι σου. Για καλυτερη παντως, δεν παιζει αυτο το σεναριο. Για χειροτερη, ανετα. Σε 20 λεπτα χρησης ιντερνετ με wifi απο 100% πηγε στο 90%. Συγκεκριμενα, σημερα το πρωι που το εβγαλα απο την φορτιση. Μια απο τα ίδια φίλε μου. Σε μια ωρα ίντερνετ με wifi με πέφτει 20%-25%. Αν δεν ανοιξω το wifi παει καλά η μπαταρία αλλά αν το ανοιξω το γμν πέφτει αμεσως. Το θέμα του wifi είναι που μου την σπανει. Και δεν ξέρω αν γίνεται κάτι. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μια απο τα ίδια φίλε μου. Σε μια ωρα ίντερνετ με wifi με πέφτει 20%-25%. Αν δεν ανοιξω το wifi παει καλά η μπαταρία αλλά αν το ανοιξω το γμν πέφτει αμεσως. Το θέμα του wifi είναι που μου την σπανει. Και δεν ξέρω αν γίνεται κάτι. Οσο για ιντερνετ με data, απλα κλαις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Αφού σκέφτομαι να γυρίσω πίσω σε 4.4.4. Τι λες θα είναι καλύτερα? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Αφού σκέφτομαι να γυρίσω πίσω σε 4.4.4. Τι λες θα είναι καλύτερα? Σιγουρα θα βρεις την ησυχια σου με την 4.4.4, αλλα ρε συ, δεν μου παει να γυρισω πισω προσωπικα. Το κινητο πηρε αλλον αερα με την 5.1.1. Ελπιζω σε καποιο update απο την cm, γιατι κακα τα ψεματα, εχει καποια θεματακια η cm12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ακόμα ισχύει ότι πρέπει να φλασαρω το ζιπ και δεν θα με αφήσει να κάνω update αν έχω περασμένο twrp?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ακόμα ισχύει ότι πρέπει να φλασαρω το ζιπ και δεν θα με αφήσει να κάνω update αν έχω περασμένο twrp?? Ναι φίλε ακριβώς. Αν έχεις TWRP φλάσαρε το ζιπάκι από εκεί. Καλό είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Αφού σκέφτομαι να γυρίσω πίσω σε 4.4.4. Τι λες θα είναι καλύτερα? Εγώ θα γύριζα άνετα σε 4.4.4 αλλά δεν υπάρχει το fix για την οθόνη στην κιτ κατ..και είχα προβλήματα σε εκείνη την έκδοση..μετά τη lollipop το touch έχει πάει σε άλλη διάσταση, με μόνο μελανό σημείο την μπαταρία..η οποία και πάλι σε σχέση με αλλά επώνυμα κινητά είναι αρκετά καλή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Σαν να αργησε να βγει η oxygen 5.1.1 νομιζω. Την περιμενω για να δω τι θα λεει κι αυτη σε θεματα μπαταριας κτλ. Αληθεια, στα νεξους ειναι χαλια η μπαταρια παλι με την 5.1.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Σιγουρα θα βρεις την ησυχια σου με την 4.4.4, αλλα ρε συ, δεν μου παει να γυρισω πισω προσωπικα. Το κινητο πηρε αλλον αερα με την 5.1.1. Ελπιζω σε καποιο update απο την cm, γιατι κακα τα ψεματα, εχει καποια θεματακια η cm12.1 Θεματάκια δεν θα το έλεγα..αλλά σε σχέση με την 12, 4000 μονάδες λιγότερες στο antutu και λίγο χειρότερη μπαταρία, δεν το λες και αναβάθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Θεματάκια δεν θα το έλεγα..αλλά σε σχέση με την 12, 4000 μονάδες λιγότερες στο antutu και λίγο χειρότερη μπαταρία, δεν το λες και αναβάθμιση.. Εγω με την 12, εβγαζε 48k και με την 12.1 ποτε 49k ποτε 50k. Οσο για την μπαταρια, δεν εγινε καμια βελτιωση, οντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Εγω με την 12, εβγαζε 48k και με την 12.1 ποτε 49k ποτε 50k. Οσο για την μπαταρια, δεν εγινε καμια βελτιωση, οντως. Το δικό μου από 50000 πήγε στις 46000..γι' αυτό το ανέφερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ναι φίλε ακριβώς. Αν έχεις TWRP φλάσαρε το ζιπάκι από εκεί. Καλό είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Μα καλά τι λακαμάδες είναι. Υποτίθεται είναι συσκευή για χακερς και δεν σου αφήνουν να περάσεις αναβάθμιση αμα έχεις custom recovery.. Ό,τι να ΄ναι! Γιατί δεν το φτιάχνουν;;; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδες SOS Μου ηρθε invite για 1+2 Πως το αγοραζουμε τωρα με paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts