Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν διαβαζω και τα καλυτερα για το update 12.1

Μαλλον, γι'αυτο σταματησε...προς το παρων, δεν περναω τιποτα κ περιμενω...

Φώτη σε μένα τουλάχιστον, το κινητό πετάει χωρίς υπερβολή, το touch ακόμα καλυτερο, και η μπαταρία χωρίς greenify και amplify βγάζει 5 ωρι shot άνετα.

Ο dialer προσωπικά μου αρέσει στο μάτι και χρηστικά, δεν μπορω να καταλάβω γιατί τόση γκρίνια γι αυτό.

Φυσικά και εκανα clean install.

Τώρα γιατί έγινε roll back 2 είναι τα πιθανά σενάρια που ακούγονται.. ή είχαν κάποιοι θέμα με το network όπως διάβασα, ή έχει να κανει με την κυκλοφορία του oxygen, και την ξαναδωσουν επίσημα μετα πο το καινούργιο της update.

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φώτη σε μένα τουλάχιστον, το κινητό πετάει χωρίς υπερβολή, το touch ακόμα καλυτερο, και η μπαταρία χωρίς greenify και amplify βγάζει 5 ωρι shot άνετα.

Ο dialer προσωπικά μου αρέσει στο μάτι και χρηστικά, δεν μπορω να καταλάβω γιατί τόση γκρίνια γι αυτό.

Φυσικά και εκανα clean install.

Τώρα γιατί έγινε roll back 2 είναι τα πιθανά σενάρια που ακούγονται.. ή είχαν κάποιοι θέμα με το network όπως διάβασα, ή έχει να κανει με την κυκλοφορία του oxygen, και την ξαναδωσουν επίσημα μετα πο το καινούργιο της update.

Κατι τετοια διαβασα κι εγω, περι δικτυο κινητης κτλ. Βεβαια, εχω την εντυπωση πως η oxygenos, θα φτασει σε επιπεδο πολυ καλυτερο απο cm, οπως την βλεπω. Και κακα τα ψεματα, σε δικια τους συσκευη, σιγουρα θα εχει καλυτερη υποστηριξη σε ενημερωσεις η oxygen. Πολυ σημαντικο κατι τετοιο οταν σταματησει το support απο την cm.

Ξεκινησε παλι η διαθεση του update:)

Και με αλλαγες λογικα, καθως το πρωτο Incremental που δοθηκε ηταν "7c535cd450" και τωρα ειναι "7be76f9310". :)

Και επισημα, εδω.

http://cyanogen-ota-bacon.somee.com/

Πιο κατεβαζω για να κανω clean install ? (να κανω wipe τα παντα)

Θα σου προτεινα να περιμενεις μεχρι την Κυριακη μηπως και αλλαξει παλι τιποτα. Ετσι τουλαχιστον θα κανω εγω.

Τωρα αν θελεις να την περασεις αμεσα, εννοειται θα κατεβασεις αυτην που εδωσαν τωρα που ειναι και η πιο προσφατη καθως εχει αλλαγμενο incremental.

Εισαι ο αγαπημενος μου χρηστης εδω μεσα. Πριν καν δω τι εχεις γραψει, ξερω πως θα ειναι κατι πολυ καλο. :p

Οσο για την εκδοση, αυριο μετα την δουλεια.

Είναι το καινούργιο το update το official?

Εγώ έχω stock 5.0.2 cyanogen 12.0 OS μπορω να την περάσω και πως?

εβαλε κανεις την σημερινή imcremental με twrp? 300 mb κάπου εκεί... εμενα δεν μπαίνει πανω απο την χθεσινή imcremental

IPhone 15 Pro 

εβαλε κανεις την σημερινή imcremental με twrp? 300 mb κάπου εκεί... εμενα δεν μπαίνει πανω απο την χθεσινή imcremental

Λογικό. Γιατί η εκδοση incremental της χθεσινης 5.1.1 δεν συμβαδίζει για την αναβαθμιση στο σημερινο Update.

Από "30bd462d41" (5.0.2) πηγες σε "7c535cd450" (5.1.1 χθεσινη incremental).

Οποτε, όπως θα δεις και στο Link παρακατω, απο "7c535cd450" που εχεις τωρα, δεν συμβαδίζει για να πας στην σημερινη αναβαθμιση "7be76f9310", παρα μονο οσοι τρεχουν "30bd462d41" (5.0.2) incremental.

Μονο αμα κατεβασεις ολη την εκδοση και την περασεις clean.

Edited by FoT1s

Λογικό. Γιατί η εκδοση incremental της χθεσινης 5.1.1 δεν συμβαδίζει για την αναβαθμιση στο σημερινο Update.

Από "30bd462d41" (5.0.2) πηγες σε "7c535cd450" (5.1.1 χθεσινη incremental).

Οποτε, όπως θα δεις και στο Link παρακατω, απο "7c535cd450" που εχεις τωρα, δεν συμβαδίζει για να πας στην σημερινη αναβαθμιση "7be76f9310", παρα μονο οσοι τρεχουν "30bd462d41" (5.0.2) incremental.

Μονο αμα κατεβασεις ολη την εκδοση και την περασεις clean.

αμα κατεβασω ολη την εκδοση ξανα λες να ειναι η 310?

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

αμα κατεβασω ολη την εκδοση ξανα λες να ειναι η 310?

Γυρνα στην "30bd462d41" (5.0.2) και μετα περνα την ΟΤΑ απο recovery που κυκλοφορησε σημερα. Αν και η γνωμη μου οπως ειπα παραπανω, ειναι να περιμενουμε καποιες μερες ακομα μηπως και γινει παλι τιποτα.

Γυρνα στην "30bd462d41" (5.0.2) και μετα περνα την ΟΤΑ απο recovery που κυκλοφορησε σημερα. Αν και η γνωμη μου οπως ειπα παραπανω, ειναι να περιμενουμε καποιες μερες ακομα μηπως και γινει παλι τιποτα.

οχι δεν μπορώ να γυρίσω πίσω κ εχω twrp recovery.... που θα βρούμε ολοκληρη την ρομ με τον σημερινο καινούργιο κερνελ??? ξανακατεβασε κανεις απο καπου?

IPhone 15 Pro 

http://builds.cyngn.com/cyanogen-os/bacon/12.1-YOG4PAS1N0-bacon/7be76f9310/cm-12.1-YOG4PAS1N0-bacon-signed.zip ολα καλα απο μενα ξανακατεβασα την ρομ με τον 310 το καινούργιο εκανα ενα wipe dalvik cache κ ολα καλα :p

IPhone 15 Pro 

http://builds.cyngn.com/cyanogen-os/bacon/12.1-YOG4PAS1N0-bacon/7be76f9310/cm-12.1-YOG4PAS1N0-bacon-signed.zip ολα καλα απο μενα ξανακατεβασα την ρομ με τον 310 το καινούργιο εκανα ενα wipe dalvik cache κ ολα καλα :p

Τοτε, ολα ενταξει.

Περιμενουμε εντυπωσεις...

Οσο για το rollout, προχωρησε στο 5%.

Τοτε, ολα ενταξει.

Περιμενουμε εντυπωσεις...

Οσο για το rollout, προχωρησε στο 5%.

μεχρι στιγμής ολα καλά κ τα επιπρόσθετα μου αρεσαν!!καλυτερη αποκριση κ ταχύτητα... μπαταρία δεν μπορω να καταλαβω ακομη... μια χαρα η καινούργια εφαρμογη επαφών!!! εσυ γιατι παλι περιμένεις κ δεν την βάζεις?

IPhone 15 Pro 

Βρεθηκε λυση για τον νεο dialer που εχει η 12.1.

Φλασαρετε το zip μεσω TWRP. Επισης, μπορειτε να σβησετε και τα InCallUI + Truecaller service apks.

Thanks for the guy that posted the Google Dialer flashable zip, it worked flawlessly and I got rid of the ugly COS dialer. I also deleted the InCallUI and Truecaller service apks, since Google Dialer seems to be coming with its own InCallUI - not the ugly one from COS.

https://forums.oneplus.net/threads/new-12-1-update-dialer-changed.349979/page-4#post-12795700

Αν εχω χρονο το απογευμα, θα περασω και εγω το update.

Edited by Viper

μεχρι στιγμής ολα καλά κ τα επιπρόσθετα μου αρεσαν!!καλυτερη αποκριση κ ταχύτητα... μπαταρία δεν μπορω να καταλαβω ακομη... μια χαρα η καινούργια εφαρμογη επαφών!!! εσυ γιατι παλι περιμένεις κ δεν την βάζεις?

Λογω δουλειας, δεν εχω χρονο μεχρι το Σαββατο. Ισως το σκ.

Λογω δουλειας, δεν εχω χρονο μεχρι το Σαββατο. Ισως το σκ.

αντε καντο να ευχαριστηθεις

IPhone 15 Pro 

Εχω εντοπισει ενα μικρο bug στην CM 12.1, στον dialer στα προσφατα οταν παω στις λεπτομερειες η λιστα ειναι λευκη(δεν φαινονται τα γραμματα), προφανως καποιο λαθος στο UI. Edited by gorksubaru

Εχω εντοπισει ενα μικρο bug στην CM 12.1, στον dialer στα προσφατα οταν παω στις λεπτομερειες η λιστα ειναι λευκη(δεν φαινονται τα γραμματα), προφανως καποιο λαθος στο UI.

Δεν το λες μικρο bug αυτο το πραγμα.

Εχω εντοπισει ενα μικρο bug στην CM 12.1, στον dialer στα προσφατα οταν παω στις λεπτομερειες η λιστα ειναι λευκη(δεν φαινονται τα γραμματα), προφανως καποιο λαθος στο UI.

Aπο οτι διαβαζω μονο στα αγγλικα φενονται κανονικα οι λεπτομεριες το εχουν αρκετοι το προβλημα , επειδη προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου ο dialer που ειχε περασα το google dialer, απο το βραδυ που ειδα το flashable zip για τον google dialer το δοκιμασα ως τωρα δουλευι αψογα

Aπο οτι διαβαζω μονο στα αγγλικα φενονται κανονικα οι λεπτομεριες το εχουν αρκετοι το προβλημα , επειδη προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου ο dialer που ειχε περασα το google dialer, απο το βραδυ που ειδα το flashable zip για τον google dialer το δοκιμασα ως τωρα δουλευι αψογα

Αυτο ομως μονο οσοι ειναι root μπορουν να το αλλαξουν η εχουν custom recovery, λογικα. Οσοι δεν εχουν τιποτα απο αυτα, τρωνε την σαβουρα τους.

Αυτο ομως μονο οσοι ειναι root μπορουν να το αλλαξουν η εχουν custom recovery, λογικα. Οσοι δεν εχουν τιποτα απο αυτα, τρωνε την σαβουρα τους.

γιατι δεν το κανεις κ εσυ(root,twrp recovery) ειναι πανεύκολο ... ετσι κιαλλιως πως θα δοκιμάσεις κ oxygen που ήθελες........

IPhone 15 Pro 

Εγώ έχω τον ExDialer που είναι δυνατός, αν και δεν αλλάζει την οθόνη κατά την κλήση.

Έλεγα να κάνω την ενημέρωση αλλά τώρα που βρήκατε κι άλλο bug ίσως να περιμένω.

Edited by Davout

ψαχνω τον dialer κ δεν μπορω να καταλαβω ακομα κ απο την εικονα που το ειδες αυτο το πρόβλημα... την 310 έχεις?

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks