Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι καθαρά το καλώδιο, αγόρασε άλλο.

Δεν ξέρω για το καλώδιο γιατί το καλώδιο σε άλλον φορτιστη λειτουργει κανονικά ενω πανω στον 1+1 όχι!όπως λειτουργεί και αν το βάλω στον υπολογιστη!

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τί γίνεται ρε παιδιά με το θέμα Google Play Services. Διαβάζω ότι αρκετοί έχετε battery drain από το Android OS, αλλά σ' εμένα ενώ υπάρχει στη λίστα δεν είναι τόσο ψηλά σ' αυτή.

Αντίθετα έχω μεγάλο drain από το Google Play Services και το κυριότερο μού καταναλώνει πολλά από τα Mb του data plan μου το οποίο δεν είναι απεριόριστο.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

νέο update του infinityplus στην color os camera!!!!Τέλειο new menu!!!! http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/coloros-camera-port-t3034148

IPhone 15 Pro 

νέο update του infinityplus στην color os camera!!!!Τέλειο new menu!!!! http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/coloros-camera-port-t3034148

Τρέχοντας το flashable zip, η εφαρμογή δεν εγκαθίσταται καν. Δεν υπάρχει μέσα στο App Drawer.

Κάνοντας εγκατάσταση το apk, όταν τρέχω την εφαρμογή μού δίνει FC.

Με προηγούμενη version δεν είχα πρόβλημα, ήταν η βασική μου εφαρμογή για φωτογραφίες.

Τρέχοντας το flashable zip, η εφαρμογή δεν εγκαθίσταται καν. Δεν υπάρχει μέσα στο App Drawer.

Κάνοντας εγκατάσταση το apk, όταν τρέχω την εφαρμογή μού δίνει FC.

Με προηγούμενη version δεν είχα πρόβλημα, ήταν η βασική μου εφαρμογή για φωτογραφίες.

φλασαρε το zip απο twrp

IPhone 15 Pro 

ήμουν με 12.1 nightly από 15 Μάη (5.1.1) κι είχε στρώσει η μπαταρία.. μάλιστα με πολύ χρήση, μου κρατούσε 1,5 μέρα και κάτι 7-8ωρα οθόνης..

εδώ και μια βδομάδα, χωρίς να αλλάξω ΤΙΠΟΤΑ, έχει ανέβει πάλι η χρήση του system και μου κρατά το κινητό με το ζόρι μια μέρα και το system έπιασε χθες 32%...

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ;; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ χωρίς να πειράξω εγώ κάτι;;;

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

ήμουν με 12.1 nightly από 15 Μάη (5.1.1) κι είχε στρώσει η μπαταρία.. μάλιστα με πολύ χρήση, μου κρατούσε 1,5 μέρα και κάτι 7-8ωρα οθόνης..

εδώ και μια βδομάδα, χωρίς να αλλάξω ΤΙΠΟΤΑ, έχει ανέβει πάλι η χρήση του system και μου κρατά το κινητό με το ζόρι μια μέρα και το system έπιασε χθες 32%...

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ;; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ χωρίς να πειράξω εγώ κάτι;;;

Μια απο τα ιδια ειχα κι εγω, αλλα μεχρι 12% ειχε παει.

Του εκανα factory reset + ολα τα wipes και πλεον το πολυ μεχρι 5% πηγαινει.

Πάρα πολύ καλή! Χρησιμοποιούσα αυτήν ως τώρα, αλλά δεν ήταν ούτε τόσο ομαλή στη λειτουργία, ούτε είχε τόσες ρυθμίσεις. Επίσης αυτή που πρότεινες έχει όλα τα Plug ins μέσα στο zip και εγκαθίστανται αυτόματα, σε αυτήν που είχα εγώ, έπρεπε να τα εγκαταστήσω όλα ένα ένα. Ευχαριστώ!

φλασαρε το zip απο twrp

Αυτό έγραψα. Είναι το πρώτο πράγμα που έκανα, αλλά η εφαρμογή είναι λες και δεν έχει εγκατασταθεί. Δεν υπάρχει μέσα στο app drawer.

Αυτό έγραψα. Είναι το πρώτο πράγμα που έκανα, αλλά η εφαρμογή είναι λες και δεν έχει εγκατασταθεί. Δεν υπάρχει μέσα στο app drawer.

για κανε update στο νεότερο twrp και ξαναδοκιμασε κ μετα βλέπουμε μηπως φταίει η nightly που εχεις... εγω με στοκ μου φλασαρε κομπλέ το zip..... εχω παρατηρησει κ εγω μερικά fc της κάμερας ιδιως αν την αφηνεις ανοιχτή στο παρασκήνιο..... δεν ειναι τίποτα σίγουρα θα εχουμε φιξ στην παρα πολυ ωραία δουλειά του

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

για κανε update στο νεότερο twrp και ξαναδοκιμασε κ μετα βλέπουμε μηπως φταίει η nightly που εχεις... εγω με στοκ μου φλασαρε κομπλέ το zip..... εχω παρατηρησει κ εγω μερικά fc της κάμερας ιδιως αν την αφηνεις ανοιχτή στο παρασκήνιο..... δεν ειναι τίποτα σίγουρα θα εχουμε φιξ στην παρα πολυ ωραία δουλειά του

Μπορεί τo TWRP να φταίει. ;)

Θα το δοκιμάσω.

Το update είναι το βασικό αρχείο και το περνάς από πάνω; Γιατί είχα βάλει την εφαρμογή με όσα plug-ins είχε πριν 2 εβδομάδες περίπου. Τι κάνω;

Το update είναι το βασικό αρχείο και το περνάς από πάνω; Γιατί είχα βάλει την εφαρμογή με όσα plug-ins είχε πριν 2 εβδομάδες περίπου. Τι κάνω;

θα σου συνιστουσα να σβησεις την προηγούμενη εκδοση κ να περασεις με εγκατασταση καθαρα την καινούργια

IPhone 15 Pro 

Δεν 'περνάει' η κάμερα στο κινητό μου ούτε με flashάρισμα του .zip με το τελευταίο TWRP.

Θα περιμένω μάλλον την επόμενη έκδοση.

Δεν 'περνάει' η κάμερα στο κινητό μου ούτε με flashάρισμα του .zip με το τελευταίο TWRP.

Θα περιμένω μάλλον την επόμενη έκδοση.

βγαλε boeflla και ξαναπροσπαθησε

IPhone 15 Pro 

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει το 50MP photo plugin για αυτήν την κάμερα; Στην προηγούμενο εφαρμογή (που ήταν πάλι port από την κάμερα του Oppo) είχα αυτήν τη δυνατότητα και το έλεγαν pro photo, expert ή κάτι τέτοιο.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει το 50MP photo plugin για αυτήν την κάμερα; Στην προηγούμενο εφαρμογή (που ήταν πάλι port από την κάμερα του Oppo) είχα αυτήν τη δυνατότητα και το έλεγαν pro photo, expert ή κάτι τέτοιο.

ναι υπάρχει και λέγεται HD picture :p

IPhone 15 Pro 

ναι υπάρχει και λέγεται HD picture :p

Λειτουργεί με αυτήν την έκδοση της camera που έβαλες στο Link; Το έψαξα λίγο παραπάνω και είδα ότι το .apk υπάρχει μέσα στο .zip που περιλαμβάνει όλα τα plugins, αλλά δεν μου εγκαθίσταται μαζί με τα υπόλοιπα. Δοκίμασα να το εγκαταστήσω και μόνο του, ως .apk, δείχνει να εγκαταστάθηκε, αλλά δεν το βλέπω μέσα στα Plugins της κάμερας.

Edit: Εντάξει, χρειάστηκε να κάνω clear cache την camera app.

Edited by Voodooman

Κανένα νέο για την 5.1 έχουμε γιατί δεν αντεχω άλλο με την 5.0.2!!!!

Λογικα, μετα της 27 του μηνα θα κυκλοφορησει. Επειδη τοτε θα εχει βγει κ η oxygenos 5.1.1 λογο ανακοινωσης του oneplus 2.

Λογικα, μετα της 27 του μηνα θα κυκλοφορησει. Επειδη τοτε θα εχει βγει κ η oxygenos 5.1.1 λογο ανακοινωσης του oneplus 2.

φτάνει μας κουρασαν 5.1.1 εδω κ τώρα!!!!

IPhone 15 Pro 

Γιατί τέτοια αγωνία βρε παίδες για αναβάθμιση? Τι κακό έχει η 5.0.2?

καλύτερη διαχείριση μπαταρίας

IPhone 15 Pro 

καλύτερη διαχείριση μπαταρίας

Αν κρινω απο το s6 που την πηρε, δεν θα το ελεγα. Βεβαια, σιγουρα δεν συγκρινεται το os της samsung που ειναι σαβουρα με την cm που θα την παρει, αλλα κραταω μικρο καλαθι.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks