alexniko4 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Είναι καθαρά το καλώδιο, αγόρασε άλλο. Δεν ξέρω για το καλώδιο γιατί το καλώδιο σε άλλον φορτιστη λειτουργει κανονικά ενω πανω στον 1+1 όχι!όπως λειτουργεί και αν το βάλω στον υπολογιστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Τί γίνεται ρε παιδιά με το θέμα Google Play Services. Διαβάζω ότι αρκετοί έχετε battery drain από το Android OS, αλλά σ' εμένα ενώ υπάρχει στη λίστα δεν είναι τόσο ψηλά σ' αυτή. Αντίθετα έχω μεγάλο drain από το Google Play Services και το κυριότερο μού καταναλώνει πολλά από τα Mb του data plan μου το οποίο δεν είναι απεριόριστο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 νέο update του infinityplus στην color os camera!!!!Τέλειο new menu!!!! http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/coloros-camera-port-t3034148 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 νέο update του infinityplus στην color os camera!!!!Τέλειο new menu!!!! http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/coloros-camera-port-t3034148 Τρέχοντας το flashable zip, η εφαρμογή δεν εγκαθίσταται καν. Δεν υπάρχει μέσα στο App Drawer. Κάνοντας εγκατάσταση το apk, όταν τρέχω την εφαρμογή μού δίνει FC. Με προηγούμενη version δεν είχα πρόβλημα, ήταν η βασική μου εφαρμογή για φωτογραφίες. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Τρέχοντας το flashable zip, η εφαρμογή δεν εγκαθίσταται καν. Δεν υπάρχει μέσα στο App Drawer. Κάνοντας εγκατάσταση το apk, όταν τρέχω την εφαρμογή μού δίνει FC. Με προηγούμενη version δεν είχα πρόβλημα, ήταν η βασική μου εφαρμογή για φωτογραφίες. φλασαρε το zip απο twrp Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 ήμουν με 12.1 nightly από 15 Μάη (5.1.1) κι είχε στρώσει η μπαταρία.. μάλιστα με πολύ χρήση, μου κρατούσε 1,5 μέρα και κάτι 7-8ωρα οθόνης.. εδώ και μια βδομάδα, χωρίς να αλλάξω ΤΙΠΟΤΑ, έχει ανέβει πάλι η χρήση του system και μου κρατά το κινητό με το ζόρι μια μέρα και το system έπιασε χθες 32%... ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ;; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ χωρίς να πειράξω εγώ κάτι;;; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 ήμουν με 12.1 nightly από 15 Μάη (5.1.1) κι είχε στρώσει η μπαταρία.. μάλιστα με πολύ χρήση, μου κρατούσε 1,5 μέρα και κάτι 7-8ωρα οθόνης.. εδώ και μια βδομάδα, χωρίς να αλλάξω ΤΙΠΟΤΑ, έχει ανέβει πάλι η χρήση του system και μου κρατά το κινητό με το ζόρι μια μέρα και το system έπιασε χθες 32%... ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ;; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ χωρίς να πειράξω εγώ κάτι;;; Μια απο τα ιδια ειχα κι εγω, αλλα μεχρι 12% ειχε παει. Του εκανα factory reset + ολα τα wipes και πλεον το πολυ μεχρι 5% πηγαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 νέο update του infinityplus στην color os camera!!!!Τέλειο new menu!!!! http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/coloros-camera-port-t3034148 Πάρα πολύ καλή! Χρησιμοποιούσα αυτήν ως τώρα, αλλά δεν ήταν ούτε τόσο ομαλή στη λειτουργία, ούτε είχε τόσες ρυθμίσεις. Επίσης αυτή που πρότεινες έχει όλα τα Plug ins μέσα στο zip και εγκαθίστανται αυτόματα, σε αυτήν που είχα εγώ, έπρεπε να τα εγκαταστήσω όλα ένα ένα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 φλασαρε το zip απο twrp Αυτό έγραψα. Είναι το πρώτο πράγμα που έκανα, αλλά η εφαρμογή είναι λες και δεν έχει εγκατασταθεί. Δεν υπάρχει μέσα στο app drawer. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 (edited) Αυτό έγραψα. Είναι το πρώτο πράγμα που έκανα, αλλά η εφαρμογή είναι λες και δεν έχει εγκατασταθεί. Δεν υπάρχει μέσα στο app drawer. για κανε update στο νεότερο twrp και ξαναδοκιμασε κ μετα βλέπουμε μηπως φταίει η nightly που εχεις... εγω με στοκ μου φλασαρε κομπλέ το zip..... εχω παρατηρησει κ εγω μερικά fc της κάμερας ιδιως αν την αφηνεις ανοιχτή στο παρασκήνιο..... δεν ειναι τίποτα σίγουρα θα εχουμε φιξ στην παρα πολυ ωραία δουλειά του Edited July 1, 2015 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 για κανε update στο νεότερο twrp και ξαναδοκιμασε κ μετα βλέπουμε μηπως φταίει η nightly που εχεις... εγω με στοκ μου φλασαρε κομπλέ το zip..... εχω παρατηρησει κ εγω μερικά fc της κάμερας ιδιως αν την αφηνεις ανοιχτή στο παρασκήνιο..... δεν ειναι τίποτα σίγουρα θα εχουμε φιξ στην παρα πολυ ωραία δουλειά του Μπορεί τo TWRP να φταίει. ;) Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 νέο update του infinityplus στην color os camera!!!!Τέλειο new menu!!!! http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/coloros-camera-port-t3034148 Το update είναι το βασικό αρχείο και το περνάς από πάνω; Γιατί είχα βάλει την εφαρμογή με όσα plug-ins είχε πριν 2 εβδομάδες περίπου. Τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Το update είναι το βασικό αρχείο και το περνάς από πάνω; Γιατί είχα βάλει την εφαρμογή με όσα plug-ins είχε πριν 2 εβδομάδες περίπου. Τι κάνω; θα σου συνιστουσα να σβησεις την προηγούμενη εκδοση κ να περασεις με εγκατασταση καθαρα την καινούργια Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Δεν 'περνάει' η κάμερα στο κινητό μου ούτε με flashάρισμα του .zip με το τελευταίο TWRP. Θα περιμένω μάλλον την επόμενη έκδοση. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Δεν 'περνάει' η κάμερα στο κινητό μου ούτε με flashάρισμα του .zip με το τελευταίο TWRP. Θα περιμένω μάλλον την επόμενη έκδοση. βγαλε boeflla και ξαναπροσπαθησε Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Παιδιά να βάλω την cm12s official η την 12.1 nightly για καλύτερη μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 νέο update του infinityplus στην color os camera!!!!Τέλειο new menu!!!! http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/coloros-camera-port-t3034148 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει το 50MP photo plugin για αυτήν την κάμερα; Στην προηγούμενο εφαρμογή (που ήταν πάλι port από την κάμερα του Oppo) είχα αυτήν τη δυνατότητα και το έλεγαν pro photo, expert ή κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει το 50MP photo plugin για αυτήν την κάμερα; Στην προηγούμενο εφαρμογή (που ήταν πάλι port από την κάμερα του Oppo) είχα αυτήν τη δυνατότητα και το έλεγαν pro photo, expert ή κάτι τέτοιο. ναι υπάρχει και λέγεται HD picture :p Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 (edited) ναι υπάρχει και λέγεται HD picture :p Λειτουργεί με αυτήν την έκδοση της camera που έβαλες στο Link; Το έψαξα λίγο παραπάνω και είδα ότι το .apk υπάρχει μέσα στο .zip που περιλαμβάνει όλα τα plugins, αλλά δεν μου εγκαθίσταται μαζί με τα υπόλοιπα. Δοκίμασα να το εγκαταστήσω και μόνο του, ως .apk, δείχνει να εγκαταστάθηκε, αλλά δεν το βλέπω μέσα στα Plugins της κάμερας. Edit: Εντάξει, χρειάστηκε να κάνω clear cache την camera app. Edited July 5, 2015 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Κανένα νέο για την 5.1 έχουμε γιατί δεν αντεχω άλλο με την 5.0.2!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Κανένα νέο για την 5.1 έχουμε γιατί δεν αντεχω άλλο με την 5.0.2!!!! Λογικα, μετα της 27 του μηνα θα κυκλοφορησει. Επειδη τοτε θα εχει βγει κ η oxygenos 5.1.1 λογο ανακοινωσης του oneplus 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Λογικα, μετα της 27 του μηνα θα κυκλοφορησει. Επειδη τοτε θα εχει βγει κ η oxygenos 5.1.1 λογο ανακοινωσης του oneplus 2. φτάνει μας κουρασαν 5.1.1 εδω κ τώρα!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Γιατί τέτοια αγωνία βρε παίδες για αναβάθμιση? Τι κακό έχει η 5.0.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Γιατί τέτοια αγωνία βρε παίδες για αναβάθμιση? Τι κακό έχει η 5.0.2? καλύτερη διαχείριση μπαταρίας Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 καλύτερη διαχείριση μπαταρίας Αν κρινω απο το s6 που την πηρε, δεν θα το ελεγα. Βεβαια, σιγουρα δεν συγκρινεται το os της samsung που ειναι σαβουρα με την cm που θα την παρει, αλλα κραταω μικρο καλαθι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts