Viper Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εχουμε ΟΤΑ:p Δεν ειναι 5.1.1 Τhis update provides fixes for the following items: * Touchscreen sensitivity * Bluetooth connectivity with several in-car systems * MMS sending on several carriers http://www.androidpolice.com/2015/06/17/new-cyanogen-os-12-build-for-the-oneplus-one-fixes-touchscreen-and-bluetooth-issues/ https://forums.oneplus.net/threads/yng1tas2i3-ota-released.316865/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εχουμε ΟΤΑ:p Δεν ειναι 5.1.1 http://www.androidpolice.com/2015/06/17/new-cyanogen-os-12-build-for-the-oneplus-one-fixes-touchscreen-and-bluetooth-issues/ https://forums.oneplus.net/threads/yng1tas2i3-ota-released.316865/ Δεν μου ηρθε ΟΤΑ εμενα ακομα. :p Αρα, οσοι δεν εχουν θεμα με την οθονη, θα εχουν καλυτερο touch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Εχουμε ΟΤΑ:p Δεν ειναι 5.1.1 http://www.androidpolice.com/2015/06/17/new-cyanogen-os-12-build-for-the-oneplus-one-fixes-touchscreen-and-bluetooth-issues/ https://forums.oneplus.net/threads/yng1tas2i3-ota-released.316865/ Δέχομαι να κάνω το πειραματόζωο και πέρασα ήδη το icremental μέσω recovery (ούτε wipe cache δεν έκανα :p ). Όσοι έχετε τυχόν προβλήματα στην εγκατάσταση διαβάστε το δεύτερο λινκ του Viper στη 2η-4η σελίδα. Ορίστε και το rollout percentage: http://cyanogen-ota-bacon.somee.com/ Πρώτη γρήγορη (και όχι τόσο αξιόπιστη) εντύπωση: αισθητή βελτίωση της ανταπόκρισης του touch και smoothness. Edited June 18, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Οσοι εχουν θεμα με την οθονη, ας μας πουν αν εχει διορθωθει το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 μολις βρω ιντερνετ κατεβαζω ολο το zip γιατι ειμαι με twrp ;) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Τελικά παιδιά το θέμα με το OPO το οποίο, ύστερα από τόσο ψάξιμο που έκανα τόσες μέρες κατάλαβα ότι είναι γενικό, είναι ότι κάποιες φορές σε κάποια σημεία η οθόνη δεν είναι τόσο ευαίσθητη. Πρέπει ή να πατήσεις με δύναμη ή να πατήσεις 3-4 φορές για να δεχτεί το πάτημα. Κι όλο αυτό προέκυψε μετά την Lollipop και πιθανώς φταίνε οι drivers της Synaptics. Για παράδειγμα, πιο πριν ήθελα να γράψω ένα Ο στο πληκτρολόγιο και αναγκάστηκα να το πατήσω 5 ή 6 φορές μέχρι να το δεχθεί. Το ίδιο παθαίνω συχνά και με το backspace. Άλλο σύμπτωμα επίσης είναι να θες να κάνεις scroll και να κάνει tap αντ' αυτού. Και μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης. Όχι μόνο στο κάτω μέρος πχ πληκτρολόγιο. Ghost touches, τυχαία swipes και καθόλου ανταπόκριση της οθόνης δεν έχω. Είναι ξεκάθαρα θέμα ευαισθησίας της οθόνης. Και μακάρι όντως να διορθώθηκε με το σημερινό update μιας και λέει "touch sensitivity". Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Τελικά παιδιά το θέμα με το OPO το οποίο, ύστερα από τόσο ψάξιμο που έκανα τόσες μέρες κατάλαβα ότι είναι γενικό, είναι ότι κάποιες φορές σε κάποια σημεία η οθόνη δεν είναι τόσο ευαίσθητη. Πρέπει ή να πατήσεις με δύναμη ή να πατήσεις 3-4 φορές για να δεχτεί το πάτημα. Κι όλο αυτό προέκυψε μετά την Lollipop και πιθανώς φταίνε οι drivers της Synaptics. Για παράδειγμα, πιο πριν ήθελα να γράψω ένα Ο στο πληκτρολόγιο και αναγκάστηκα να το πατήσω 5 ή 6 φορές μέχρι να το δεχθεί. Το ίδιο παθαίνω συχνά και με το backspace. Άλλο σύμπτωμα επίσης είναι να θες να κάνεις scroll και να κάνει tap αντ' αυτού. Και μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης. Όχι μόνο στο κάτω μέρος πχ πληκτρολόγιο. Ghost touches, τυχαία swipes και καθόλου ανταπόκριση της οθόνης δεν έχω. Είναι ξεκάθαρα θέμα ευαισθησίας της οθόνης. Και μακάρι όντως να διορθώθηκε με το σημερινό update μιας και λέει "touch sensitivity". με την euphoria ομως δεν το είχες αυτο σωστά? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Εγώ θα πρότεινα να μην αρχίζουμε τις ίδιες συζητήσεις. Βγήκε patch με βελτιώσεις για το touchscreen. Γιατί να μη το βάλει κάποιος; Εγώ μέχρι στιγμής βλέπω σαφή βελτίωση. Edited June 18, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εγώ θα πρότεινα να μην αρχίζουμε τις ίδιες συζητήσεις. Βγήκε patch με βελτιώσεις για το touchscreen. Γιατί να μη το βάλει κάποιος; Εγώ μέχρι στιγμής βλέπω βελτίωση. οχι ενταξει φιλε απλα ειδα την υπογραφή του....το θεμα θεωρείται λήξης..... εγω με v3 και ολα καλα...δεν χρειάζεται ουτε ολη την ωρα για Ota να μιλαμε ουτε για touch Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εγώ σας προτρέπω να δοκιμάσετε το patch που φαίνεται τουλάχιστον στο screenlag και στα mistypes να έχει αποτέλεσμα. Σημειωτέον βέβαια ότι χτες είχε ενημέρωση και το SwiftKey. V3 ποια λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 με την euphoria ομως δεν το είχες αυτο σωστά? Με Euphoria το έχω. Εδώ και 6 μέρες που τη φοράω. Συμβαίνει κάθε 40-50 tap ξέρω γω που κάνω πάνω στην οθόνη. Πρέπει ή να διορθωθεί ή να συνηθίσω να πατάω στην οθόνη με περισσότερη δύναμη. Η οθόνη του Nexus 5 ήταν πολύ πιο ευαίσθητη και τέλεια στην αφή. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/kernel-t3110660 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ρε παιδιά όλοι εσείς που τόσο καιρό είχατε θέμα με το touch, έστω ως lag, δεν έχετε βάλει το patch να πείτε εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εμενα με ενδιαφερει, οσοι δεν εχουν θεμα, τι αλλαγη θα κανει? Ακομα καλυτερο touch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εμενα με ενδιαφερει, οσοι δεν εχουν θεμα, τι αλλαγη θα κανει? Ακομα καλυτερο touch? Αυτό δεν το ξέρει κανείς Φώτη πάρα μόνο αν κάποιος το δοκιμάσει. "Κανονικά" δε θα έχει καμία τρομερή μεταβολή στο touch γι αυτούς. Θα μπορούσαν να έχουν όφελος από τα άλλα fixes, αν είχαν πρόβλημα. Εγώ γενικά κάνω πάντα όλα τα updates, αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή. Δεν ξέρω αν η επόμενη ενημέρωση θα απαιτεί να έχεις ήδη αυτό το μικρό fix. Πολλοί όμως που είχαν θέμα θα έπρεπε να το βάλουν. Εμένα πάει πολύ καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εμενα με ενδιαφερει, οσοι δεν εχουν θεμα, τι αλλαγη θα κανει? Ακομα καλυτερο touch? Εγω δεν εχω θεμα με το touch. Εβαλα την νεα ΟΤΑ αλλα δεν ειδα καμια διαφορα, δηλαδη καλυτερο touch. Οπως ηταν πριν την ΟΤΑ, το ιδιο ειναι και μετα την ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) εβαλα το update πολυ ωραιο touch χωρίς πρόβλημα ολα καλα... σαν τις εκδόσεις V το touch κ ισως καλύτερα τα πραγματα στην θερμοκρασία.....+ μ'αρέσει που τσιμπησαν λιγο το χρωματακι σαν amoled:p Edited June 18, 2015 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Αρα στην 12.1, δεν θα εχει καποιο FIX για το touch λογικα, αφου το δινουν τωρα σε ξεχωριστο update Και οχι ενσωματωμενο σε νεα ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Αρα στην 12.1, δεν θα εχει καποιο FIX για το touch λογικα, αφου το δινουν τωρα σε ξεχωριστο update Και οχι ενσωματωμενο σε νεα ROM. Προφανώς θα είναι ενσωματωμένο και στη full έκδοση της κάθε νέας rom. Για κάποιον χωρίς πρόβλημα πολύ άγχος έχεις για το θέμα. :cool: Edited June 18, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εγω δεν εχω θεμα με το touch. Εβαλα την νεα ΟΤΑ αλλα δεν ειδα καμια διαφορα, δηλαδη καλυτερο touch. Οπως ηταν πριν την ΟΤΑ, το ιδιο ειναι και μετα την ΟΤΑ. Επειδη την πέρασες χειροκίνητα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Μετα απο το update της νεας OTA μέσω recovery δε μπορω να συνδεθω στο WiFi (βγαιζει το θαυμαστικό δίπλα απο το σήμα του.) wtf? Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Μετα απο το update της νεας OTA μέσω recovery δε μπορω να συνδεθω στο WiFi (βγαιζει το θαυμαστικό δίπλα απο το σήμα του.) wtf? Δοκιμασες να κανεις ρεσταρτ το Modem? Επισης, wipe cache partision, εκανες μετά το flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ναι, wipe πριν και μετα. Το router είναι του ξενοδοχείου. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ναι, wipe πριν και μετα. Το router είναι του ξενοδοχείου. Δοκιμασε αν μπορεις, σε καποιο αλλο modem. Πολλές φορές νομίζουμε πως φταιει η συσκευη μας που δεν συνδέεται με καποιο Modem (το εχει κανει και σε εμενα), αλλα μετα το restart του Modem, όλα είναι comple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Problem solved, δοκίμασα στο modem του bar. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts