FoT1s Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Το να κάνεις μετά δεν έχει κανένα νόημα αν κάνεις πριν. Πέρνα από πάνω και αν δεις ότι έχεις θέματα τότε κάνε. Δεν ισχυει που λενε οτι πριν και μετα την ενημερωση, ειναι καλυτερα να κανεις factory για να "κατσουν" ολα καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Δεν ισχυει που λενε οτι πριν και μετα την ενημερωση, ειναι καλυτερα να κανεις factory για να "κατσουν" ολα καλα? Έτσι έλεγαν. Έχεις μείνει νομίζω στην εποχή του S2 :). Εγώ προσωπικά όσο καιρό έχω το nexus δεν πέρασα update OTA πάντα περνούσα το factory image που σβήνει τα πάντα γιατί δεν μπορούσα να περιμένω. Κάποια παιδιά που περίμεναν να πάρουν το update OTA δεν έκαναν factory reset και δεν είχαν πρόβλημα. Πέρασε το από πάνω και αν έχεις θέματα τραβάς ένα factory reset και είσαι κομπλέ. Αν πάλι δε βαριέσαι κάνε factory reset κακό δεν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Η ΟΤΑ από όσο ξέρω, δέν θέλει τίποτα.Όμως, μέχρι τώρα η 4.4 δέν είναι χωρίς ρούτ; Από όσο θυμάμαι, έλεγαν οτι η ogynen, για να περαστεί θα πρέπει το κινητό να είναι ρούτ και δέν ξέρω εάν θα πρέπει να έχει και custom recovery.Αυτό σημαίνει, οτι για να πάρει κανείς την καινούργια ρομ, θα πρέπει να κάνεις όλα τα παραπάνω, να βάλεις στοκ ρομ ρούτ, για να πάρεις την ΟΤΑ.Δέν ξέρω εάν κάνω, διορθώστε με παιδιά.Εγώ που είμαι ήδη ρούτ και με άλλη ρομ, ούτως η άλλως θα την περάσω καθαρή αλλά και στοκ να ήμουν, πάντα κοιτάω το νήμα, μερικές ρομ, πράγματι χρειάζονται κάτι παραπάνω,η με το χέρι σβήσιμο cache& dalvik cache για παράδειγμα ή επανεκκίνηση και άμεση επανεκκίνηση στην recovery για φλασάρισμα των gapps κλπ. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Από όσο θυμάμαι, έλεγαν οτι η ogynen, για να περαστεί θα πρέπει το κινητό να είναι ρούτ και δέν ξέρω εάν θα πρέπει να έχει και custom recovery. Αυτός ρωτάει για την cm, και όχι για oxygen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Αυτός ρωτάει για την cm, και όχι για oxygen. Oké δέν το είδα ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Η ΟΤΑ από όσο ξέρω, δέν θέλει τίποτα.Όμως, μέχρι τώρα η 4.4 δέν είναι χωρίς ρούτ; Από όσο θυμάμαι, έλεγαν οτι η ogynen, για να περαστεί θα πρέπει το κινητό να είναι ρούτ και δέν ξέρω εάν θα πρέπει να έχει και custom recovery.Αυτό σημαίνει, οτι για να πάρει κανείς την καινούργια ρομ, θα πρέπει να κάνεις όλα τα παραπάνω, να βάλεις στοκ ρομ ρούτ, για να πάρεις την ΟΤΑ.Δέν ξέρω εάν κάνω, διορθώστε με παιδιά.Εγώ που είμαι ήδη ρούτ και με άλλη ρομ, ούτως η άλλως θα την περάσω καθαρή αλλά και στοκ να ήμουν, πάντα κοιτάω το νήμα, μερικές ρομ, πράγματι χρειάζονται κάτι παραπάνω,η με το χέρι σβήσιμο cache& dalvik cache για παράδειγμα ή επανεκκίνηση και άμεση επανεκκίνηση στην recovery για φλασάρισμα των gapps κλπ. Δεν μου φαίνεται λογικό ότι πρέπει να είσαι root. Απλά θα πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader και λογικά να έχεις περάσει μια custom recovery. Το root, από τη μικρή μου εμπειρία με τα android, έχει την έννοια του να έχεις πλήρη πρόσβαση σε διάφορους φακέλους του OS που έχεις εγκαταστήσει. Οπότε δεν χρειάζεται να είσαι root πριν εγκαταστήσεις το OS. Αφού το εγκαταστήσεις μπορείς να επιλέξεις να το rootάρεις κιόλας. Ελπίζω να μην γράφω ανακρίβειες... Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 εχεις απολυτο δικιο,εγω δεν το εγραψα καλα,βασικα μονο τον bootloader πρεπει να ξεκλειδωσεις και να περασεις recovery.Νομιζω ομως,οτι ειχα διαβασει σε μια ανακοινωση τους,οτι πρεπει να ρουταρεις,γι'αυτο και το εγραψα.Φυσικα,ενας που εχει κανει τα παραπανω,δεν θα μεινει αρουταριστος,βεβαιως βεβαιως ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Τρέχω το build του crazy 5.1 απο χθές,δεν είναι καθόλου άσχημο,smooth γρήγορο χωρις f.c μέχρι στιγμής Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Τρέχω το build του crazy 5.1 απο χθές,δεν είναι καθόλου άσχημο,smooth γρήγορο χωρις f.c μέχρι στιγμής Την έβαλα και εγώ χθες alex αλλά μετα απο ενα restart που έκανα δεν είχα wifi όσο και αν προσπάθησα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Την έβαλα και εγώ χθες alex αλλά μετα απο ενα restart που έκανα δεν είχα wifi όσο και αν προσπάθησα τίποτα Και από παραμετροποιήσεις πως πάει η ρομ παιδιά; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ελπιζω η cm lollipop να ειναι καλυτερη απο την oxygen γιατι βαριεμαι το φλασαρισμα κτλ. Ασε που νομιζω πως θα ειναι μιας κ ειναι παλια καραβανα η cm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 αύριο αναμένουμε την oxygen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 αύριο αναμένουμε την oxygen? Ναι και μεχρι τελος του μηνα την cm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ναι και μεχρι τελος του μηνα την cm. ξέρουμε ώρα μήπως Φώτη? λέω μήπως με την αλλαγή της ημέρας να την έχουν προς διάθεση? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ειχα διαβάσει ενα post στο xda που αναφερε προβλημα με το wifi,εχω κάνει καμια 10 reboot δεν είχα πρόβλημα,παντα με το νεο build 25/3,η ρομ φαίνεται πολυ δυνατή,δοκίμασα και με ak1.37 αλλα προτίμησα stock kernel δουλέυει καλύτερα.Παραμετροποίηση τα βασικά των nightlies,οχι παρα πολλά όπως πχ bliss Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ειχα διαβάσει ενα post στο xda που αναφερε προβλημα με το wifi,εχω κάνει καμια 10 reboot δεν είχα πρόβλημα,παντα με το νεο build 25/3,η ρομ φαίνεται πολυ δυνατή,δοκίμασα και με ak1.37 αλλα προτίμησα stock kernel δουλέυει καλύτερα.Παραμετροποίηση τα βασικά των nightlies,οχι παρα πολλά όπως πχ bliss alex δώσε ένα λινκ από την ρομ. ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 ξέρουμε ώρα μήπως Φώτη? λέω μήπως με την αλλαγή της ημέρας να την έχουν προς διάθεση? :) τσεκαρε το countdown... :p http://www.oneplusgreece.com/oxygen-os/ Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 τσεκαρε το countdown... :p http://www.oneplusgreece.com/oxygen-os/ α καλά για τις 28 το βλέπω. έχουμε μέλλον ακόμα :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 α καλά για τις 28 το βλέπω. έχουμε μέλλον ακόμα :lol::p Αυριο 23:30 θα ειναι ετοιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 alex δώσε ένα λινκ από την ρομ. ευχαριστώ :) http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/wip-cyanogenmod-12-1-t3063266 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/wip-cyanogenmod-12-1-t3063266 Λέτε να λύσει και το πρόβλημα με το yellow tint; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Λέτε να λύσει και το πρόβλημα με το yellow tint; Όχι αυτό είναι hardware θέμα. Άμα είναι το άσπρο το ψυχρό να στο θερμανουν κι άλλο για να μην φαίνεται δεν λέει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Βασικά μια καλή απροβλημάτιστη ρομ είναι το δικό μου ζητούμενο.Προτιμώ την paranoid λόγο των περισσότερων παραμετροποιήσεων Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά κανένα λινκ για την επίσημη cm12 στο xda γιατί έχω μπερδευτεί λίγο και επίσης ποια gaps περνάμε με την επίσημη cm12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά κανένα λινκ για την επίσημη cm12 στο xda γιατί έχω μπερδευτεί λίγο και επίσης ποια gaps περνάμε με την επίσημη cm12. Λινκ για την CM12, για Gapps δεν εχω κατι προχειρο: http://download.cyanogenmod.org/?device=bacon Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts