Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες, έχω βρει και εγώ την υγεία μου με xenonhd πολύ σταθερή ρομ και με ότι ακριβώς θέλω, την συστήνω ανεπιφύλακτα αλλά έχω ένα θέματακι με τα ακουστικά, μετά από κάνα δεκαλεπτο χρήσης μειώνεται αυτόματα η ένταση,να σημειώσω ότι αυτό συμβαίνει με ότι ζευγάρι ακουστικά και αν χρησιμοποιήσω

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά το oneplus πουλήθηκε .τρομερό τηλέφωνο με απίστευτη υποστήριξη. Θα τα λέμε και από δω μιας και θα βοηθάω όπου μπορώ. Είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο και να σταματήσω λίγο το modding :)
Δημήτρης

Παιδιά το oneplus πουλήθηκε .τρομερό τηλέφωνο με απίστευτη υποστήριξη. Θα τα λέμε και από δω μιας και θα βοηθάω όπου μπορώ. Είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο και να σταματήσω λίγο το modding :)

Πάντως δεν σου πάει αυτο το Avatar, χάλια!

Καλορίζικο το εργαλείο.

Πάντως δεν σου πάει αυτο το Avatar, χάλια!

Καλορίζικο το εργαλείο.

To λες και κολοτουμπα :lol: θελει συνηθεια το αβαταρ οντως!

Δημήτρης

ΙΕΡΟΣΥΛΕ .....ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗΗΗ !!!! ΟΥ ΟΥ ΟΥ 666 !!!!!!!

( Καλορίζικο :) )

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

παιδιά δοκιμάστε το παρακάτω mod, πολλές ρυθμίσεις και πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα και στην φωτό και στο video

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/app-cameranext-modded-t2999275/page115#post59285122

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημητρη παλι εδω θα τα λεμε στο oneplus 2 οσοι αλλαξοπιστησαμε παλι εδω θα ξαναρθουμε

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Να μας πεις αν αξίζει το Samsung.

Αξίζει φίλε

Δημητρη παλι εδω θα τα λεμε στο oneplus 2 οσοι αλλαξοπιστησαμε παλι εδω θα ξαναρθουμε

Κάπως έτσι θα γίνει φίλε

Δημήτρης

παιδιά δοκιμάστε το παρακάτω mod, πολλές ρυθμίσεις και πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα και στην φωτό και στο video

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/app-cameranext-modded-t2999275/page115#post59285122

Μια απο τα ιδια, λιιιιγο καλυτερα αλλα και παλι μια χρυση μετριοτητα η καμερα του Oneplus.

Καλοριζικο φιλέ μου. Αν σε χρειαστούμε θα σε ρωτησουμε μην ανησυχεις :) :)

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Προσοχή στη σημερινή nightly.

Πάρτε πρώτα ένα backup.

Σε εμένα έκανε συνέχεια restart.

Ευτυχώς είχα backup!!!!

Το νου σας ... :)

Κατι ακουγόταν οτι επειδή δεν έβγαλε 4 μέρες, θα έβγαζε 5.1,δεν νομίζω ε;

Τι να σου πω.... Δε ξέρω.

Περισσότερο το έγραψα για να πάρετε ένα backup πριν φλασαρετε.

Ίσως δε κατέβηκε σωστά. Δε ξέρω. Θα ξανά δοκιμάσω το απόγευμα :)

:)

Κατι ακουγόταν οτι επειδή δεν έβγαλε 4 μέρες, θα έβγαζε 5.1,δεν νομίζω ε;

Όχι, καμία σχέση.

Ήταν φήμες που έβγαιναν προς τα έξω επειδή έβλεπαν ότι δεν υπάρχουν καινούρια builds.

Υπήρχε πρόβλημα με τους servers της Cyanogen, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να δημιουργηθούν νέες Nightlies.

Δεν υπήρχε πρόβλημα μόνο στο OnePlus, διάβασα σχετικές ερωτήσεις με το τι γίνεται και δεν έχουμε builds και στα της Samsung, στο community της Cyanogen στο Google+.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δοκίμασα ξανά αλλά δεν!!!!

Πάει να ανοίξει, και μόλις φτάνει στο σημείο να δώσουμε pin, κάνει restart....

Έχει θέμα το theme engine. Stock theme αν θέλετε να bootαρετε

Έχει θέμα το theme engine. Stock theme αν θέλετε να bootαρετε

Αυτό σκεφτόμουν τώρα.

Να αλλάξω από launcher 3 σε Google και να δοκιμάσω ξανά....

Σωστά τα λέω?

Edit. Δοκίμασα και στοκ (εικόνα 2) αλλά πάλι τα ίδια.

Ήρθε η ώρα για back to stock και αναμονή της official...

Edited by mike_k
:)

Ένα bug που έχω τώρα τελευταία είναι να μη σβήνει η οθόνη μετά τα δεκαπέντε δευτερόλεπτα που έχω ορίσει. Το έχει κανένας άλλος; Είμαι στοκ kernel, 05Q root.

καλησπέρα, είμαι με την 11.0-ΧΝPH05Q και έβαλα τον kernel r35 του Franco , πως μπορώ και που μπορώ, να βρω τον stock kernel.. ?

Flashαρε πάλι την rom ή ψάξε στα αρχεία του boeffla kernel για να βρεις μόνο το kernel και να τον flashαρεις.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks