gorksubaru Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Καλησπέρα παίδες, έχω βρει και εγώ την υγεία μου με xenonhd πολύ σταθερή ρομ και με ότι ακριβώς θέλω, την συστήνω ανεπιφύλακτα αλλά έχω ένα θέματακι με τα ακουστικά, μετά από κάνα δεκαλεπτο χρήσης μειώνεται αυτόματα η ένταση,να σημειώσω ότι αυτό συμβαίνει με ότι ζευγάρι ακουστικά και αν χρησιμοποιήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Παιδιά το oneplus πουλήθηκε .τρομερό τηλέφωνο με απίστευτη υποστήριξη. Θα τα λέμε και από δω μιας και θα βοηθάω όπου μπορώ. Είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο και να σταματήσω λίγο το modding :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Παιδιά το oneplus πουλήθηκε .τρομερό τηλέφωνο με απίστευτη υποστήριξη. Θα τα λέμε και από δω μιας και θα βοηθάω όπου μπορώ. Είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο και να σταματήσω λίγο το modding :) Πάντως δεν σου πάει αυτο το Avatar, χάλια! Καλορίζικο το εργαλείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Πάντως δεν σου πάει αυτο το Avatar, χάλια! Καλορίζικο το εργαλείο. To λες και κολοτουμπα :lol: θελει συνηθεια το αβαταρ οντως! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Παιδιά το oneplus πουλήθηκε .τρομερό τηλέφωνο με απίστευτη υποστήριξη. Θα τα λέμε και από δω μιας και θα βοηθάω όπου μπορώ. Είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο και να σταματήσω λίγο το modding :) ΙΕΡΟΣΥΛΕ .....ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗΗΗ !!!! ΟΥ ΟΥ ΟΥ 666 !!!!!!! ( Καλορίζικο :) ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 ΙΕΡΟΣΥΛΕ .....ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗΗΗ !!!! ΟΥ ΟΥ ΟΥ 666 !!!!!!! ( Καλορίζικο :) ) χαχα ευχαριστω ρε :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Να μας πεις αν αξίζει το Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 παιδιά δοκιμάστε το παρακάτω mod, πολλές ρυθμίσεις και πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα και στην φωτό και στο video http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/app-cameranext-modded-t2999275/page115#post59285122 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Παιδιά το oneplus πουλήθηκε .τρομερό τηλέφωνο με απίστευτη υποστήριξη. Θα τα λέμε και από δω μιας και θα βοηθάω όπου μπορώ. Είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο και να σταματήσω λίγο το modding :) Δημητρη παλι εδω θα τα λεμε στο oneplus 2 οσοι αλλαξοπιστησαμε παλι εδω θα ξαναρθουμε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Να μας πεις αν αξίζει το Samsung. Αξίζει φίλε Δημητρη παλι εδω θα τα λεμε στο oneplus 2 οσοι αλλαξοπιστησαμε παλι εδω θα ξαναρθουμε Κάπως έτσι θα γίνει φίλε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 παιδιά δοκιμάστε το παρακάτω mod, πολλές ρυθμίσεις και πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα και στην φωτό και στο video http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/app-cameranext-modded-t2999275/page115#post59285122 Μια απο τα ιδια, λιιιιγο καλυτερα αλλα και παλι μια χρυση μετριοτητα η καμερα του Oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Προσοχή στη σημερινή nightly. Πάρτε πρώτα ένα backup. Σε εμένα έκανε συνέχεια restart. Ευτυχώς είχα backup!!!! Το νου σας ... :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Παιδιά το oneplus πουλήθηκε .τρομερό τηλέφωνο με απίστευτη υποστήριξη. Θα τα λέμε και από δω μιας και θα βοηθάω όπου μπορώ. Είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο και να σταματήσω λίγο το modding :) Καλοριζικο φιλέ μου. Αν σε χρειαστούμε θα σε ρωτησουμε μην ανησυχεις :) :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Προσοχή στη σημερινή nightly. Πάρτε πρώτα ένα backup. Σε εμένα έκανε συνέχεια restart. Ευτυχώς είχα backup!!!! Το νου σας ... :) Κατι ακουγόταν οτι επειδή δεν έβγαλε 4 μέρες, θα έβγαζε 5.1,δεν νομίζω ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Τι να σου πω.... Δε ξέρω. Περισσότερο το έγραψα για να πάρετε ένα backup πριν φλασαρετε. Ίσως δε κατέβηκε σωστά. Δε ξέρω. Θα ξανά δοκιμάσω το απόγευμα :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Εγώ είμαι κομπλε δεν έχω κανένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Δοκίμασα ξανά αλλά δεν!!!! Πάει να ανοίξει, και μόλις φτάνει στο σημείο να δώσουμε pin, κάνει restart.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Κατι ακουγόταν οτι επειδή δεν έβγαλε 4 μέρες, θα έβγαζε 5.1,δεν νομίζω ε; Όχι, καμία σχέση. Ήταν φήμες που έβγαιναν προς τα έξω επειδή έβλεπαν ότι δεν υπάρχουν καινούρια builds. Υπήρχε πρόβλημα με τους servers της Cyanogen, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να δημιουργηθούν νέες Nightlies. Δεν υπήρχε πρόβλημα μόνο στο OnePlus, διάβασα σχετικές ερωτήσεις με το τι γίνεται και δεν έχουμε builds και στα της Samsung, στο community της Cyanogen στο Google+. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Δοκίμασα ξανά αλλά δεν!!!! Πάει να ανοίξει, και μόλις φτάνει στο σημείο να δώσουμε pin, κάνει restart.... Έχει θέμα το theme engine. Stock theme αν θέλετε να bootαρετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) Έχει θέμα το theme engine. Stock theme αν θέλετε να bootαρετε Αυτό σκεφτόμουν τώρα. Να αλλάξω από launcher 3 σε Google και να δοκιμάσω ξανά.... Σωστά τα λέω? Edit. Δοκίμασα και στοκ (εικόνα 2) αλλά πάλι τα ίδια. Ήρθε η ώρα για back to stock και αναμονή της official... Edited March 8, 2015 by mike_k Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ένα bug που έχω τώρα τελευταία είναι να μη σβήνει η οθόνη μετά τα δεκαπέντε δευτερόλεπτα που έχω ορίσει. Το έχει κανένας άλλος; Είμαι στοκ kernel, 05Q root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 καλησπέρα, είμαι με την 11.0-ΧΝPH05Q και έβαλα τον kernel r35 του Franco , πως μπορώ και που μπορώ, να βρω τον stock kernel.. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Flashαρε πάλι την rom ή ψάξε στα αρχεία του boeffla kernel για να βρεις μόνο το kernel και να τον flashαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 έχει δοκιμάσει κάποιο παιδί την BlissPop και αν είχε θέμα με crash στην camera.?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Δεν έχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts