Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε παρακαλώ να το δοκιμάσει να κάνει αναζήτηση στις επαφές του ως άνω για να ξέρω αν είναι bug της cyanogen ή απλώς δικό μου λάθος.

Ευχαριστώ

Εδω δουλεύουν όλα άψογα. Με μικρά κεφαλαία και τους συνδυασμούς τους. Μιλάω για την έκδοση πριν το update γιατί αναγκάστηκα να παω πίσω λόγω του double tap...

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εδω δουλεύουν όλα άψογα. Με μικρά κεφαλαία και τους συνδυασμούς τους. Μιλάω για την έκδοση πριν το update γιατί αναγκάστηκα να παω πίσω λόγω του double tap...

Σε ευχαριστώ, μάλλον bug μου κάνει...

Update σχετικά με την 05q.

Αρχικά την είχα περάσει με ota πάνω από την 44 και είχε τα γνωστά θέματα (μπαταρία, double tap, lock screen stop responding κλπ)

Χθες γύρισα με toolkit σε στοκ κλειδωμένη 44, έκανα factory reset, μετα 05q ota,ξανά factory reset και στήσιμο όλων από την αρχή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, και η μπαταρία δείχνει να είναι σαν την 44 (25% χρήση απο το πρωι με 75 λεπτά κλήσεις και 72 λεπτά οθόνη , όλα σε 3g, όχι wifi).

Τουλάχιστον η lollipop ελπίζω να κάτσει σε πιο σταθερά θεμέλια. ..

Το πρόβλημα είναι ότι όλοι έχετε μεγάλες προσδοκίες από την λολιποπ και θα σας απογοητεύσει, εντάξει πιο γρήγορη είναι, καινούργιο interface έχει αλλά μόλις κοπασει ο αρχικός ενθουσιασμός θα γεμίσει το νήμα παράπονα
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Update σχετικά με την 05q.

Αρχικά την είχα περάσει με ota πάνω από την 44 και είχε τα γνωστά θέματα (μπαταρία, double tap, lock screen stop responding κλπ)

Χθες γύρισα με toolkit σε στοκ κλειδωμένη 44, έκανα factory reset, μετα 05q ota,ξανά factory reset και στήσιμο όλων από την αρχή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, και η μπαταρία δείχνει να είναι σαν την 44 (25% χρήση απο το πρωι με 75 λεπτά κλήσεις και 72 λεπτά οθόνη , όλα σε 3g, όχι wifi).

Τουλάχιστον η lollipop ελπίζω να κάτσει σε πιο σταθερά θεμέλια. ..

Ολες οι ρομς καθονται καλυτερα οταν γινεται μετα απο καθε update factory reset.

Νομίζω ότι, δεν έχει τότε διαφορά με την καθαρή εγκατάσταση,η οποία κατ'εμέ, είναι καλύτερη της επαναφοράς.Φυσικά ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Σε κάθε νήμα ρομ θα συναντήσεις και από έναν που παραπονιεται για το Bluetooth
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλησπερα παιδια, ειμαι σε xenonhd L και εχω θεματακι με το bluetooth.Συνανταει κανεις αλλος προβλημα?

Δεν δουλεύω ποτέ Bluetooth, το δοκίμασα με νέξους 5 και έκανε σύζευξη κανονικά.Προσπάθησα να στείλω αρχείο και αδυνατούσε, έστειλα προς εμένα και ήρθε κανονικά.Εννοείται με xenonHD έκδοση 18/02.

Εάν κάνεις συχνή χρήση διαμοιρασμού αρχείων, θα σου συνιστούσα τον es file explorer, μέσω του οποίου έχει την επιλογή διαμοιρασμού μέσω W LAN , αρκεί να έχει και ο άλλος το πρόγραμμα ανοιχτό και να είναι φυσικά στην ίδια σύνδεση.

Υπάρχουν πάντως εναλλακτικές τις οποίες δεν έχω ψάξει, δουλεύω το telegram όταν θέλω να στείλω μεγάλα αρχεία, στέλνει μέχρι και έναμισο γιγαμπάιτ!! Μήπως μέσω nfc;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Δεν δουλεύω ποτέ Bluetooth, το δοκίμασα με νέξους 5 και έκανε σύζευξη κανονικά.Προσπάθησα να στείλω αρχείο και αδυνατούσε, έστειλα προς εμένα και ήρθε κανονικά.Εννοείται με xenonHD έκδοση 18/02.

Εάν κάνεις συχνή χρήση διαμοιρασμού αρχείων, θα σου συνιστούσα τον es file explorer, μέσω του οποίου έχει την επιλογή διαμοιρασμού μέσω W LAN , αρκεί να έχει και ο άλλος το πρόγραμμα ανοιχτό και να είναι φυσικά στην ίδια σύνδεση.

Υπάρχουν πάντως εναλλακτικές τις οποίες δεν έχω ψάξει, δουλεύω το telegram όταν θέλω να στείλω μεγάλα αρχεία, στέλνει μέχρι και έναμισο γιγαμπάιτ!! Μήπως μέσω nfc;

Να σου πω την αμαρτια μου ουτε εγω πολυ δουλευω bluetooth απλα το παρατηρησα τυχαια σημερα και ειπα να δω τι παιζει. Για την χρηση που κανω θα δοκιμασω τον ES που μου προτεινες, ευχαριστω.

Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω Και εγώ κάτι; Έχω πρόβλημα με όλες τις εφαρμογές sms,8 sms κλπ, στην σωστή αποστολή αλλά και λήψη των ελληνικών χαρακτήρων με αυτή την ρομ.Παλιότερα με κιτ κατ, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, εσύ πως τα πας σε αυτόν τον τομέα; Τα μυνήματα δηλαδή έρχονται με έλλειψη κάποιων γραμμάτων, με κατά συνέπεια, να μην βγάζω άκρη...Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited by sikuonas
δαίμονας του τυπογραφείου

Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω Και εγώ κάτι; Έχω πρόβλημα με όλες τις εφαρμογές sms,8 sms κλπ, στην σωστή αποστολή αλλά και λήψη των ελληνικών χαρακτήρων με αυτή την ρομ.Παλιότερα με κιτ κατ, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, εσύ πως τα πας σε αυτόν τον τομέα; Τα μυνήματα δηλαδή έρχονται με έλλειψη κάποιων γραμμάτων, με κατά συνέπεια, να μην βγάζω άκρη...Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θέλεις να δοκιμάσεις την επίσημη εφαρμογή της Google; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging

Με validus Κανένα πρόβλημα, έκανα ζεύξη με tablet Samsung και όλα οκ στην μεταφορά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για μεταφορά αρχείων και αρκετών MB δοκιμαστε της lenovo μεσω wifi το share it. Είναι απιστευτη πολύ γρήγορη και στέλνει πανευκολα και αρχεία apk χωρίς να ψαχνεις να την βρεις
Δημήτρης

Θέλεις να δοκιμάσεις την επίσημη εφαρμογή της Google;

Υπέρ ευχαριστώ φίλε, με αυτή είμαι τώρα, αφού ούτως η άλλως οι άλλες δεν κάνουν αυτό το παραπάνω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για μεταφορά αρχείων και αρκετών MB δοκιμαστε της lenovo μεσω wifi το share it. Είναι απιστευτη πολύ γρήγορη και στέλνει πανευκολα και αρχεία apk χωρίς να ψαχνεις να την βρεις

Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία, βγήκε λαβράκι! Ρίξε και εσύ μια ματιά με τον es file explorer, πιστεύω κάνει το ίδιο, εννοείται ότι θα την κατεβάσω τώρα την εφαρμογή που προτείνεις.

Πρόσθεση: Είναι μια καταπληκτική εφαρμογή, ειδικά και μόνο για διαμοιρασμό, πάρα μα πάρα πολύ ωραία!

Ειδικά για αυτούς που δεν ασχολούνται και θέλουν μόνο να κάνουν γρήγορα και απλά την δουλειά τους, είναι η τέλεια εφαρμογή.

Edited by sikuonas
πρόσθεση καινούργια πληροφορίας.

Με validus Κανένα πρόβλημα, έκανα ζεύξη με tablet Samsung και όλα οκ στην μεταφορά

Ευχαριστούμε για την πληροφορία, ίσως να υπήρχε πρόβλημα από νέξους μεριά, μόλις είχα περάσει μια ρομ, μόλις του πέρασα την resorruction remix, φρέσκια, φρέσκια.Αύριο θα ξέρω περισσότερα.

Εγώ χρησιμοποιώ wifi direct για διαμοιρασμό αρχείων... Καμια σχέση με bluetooth, πολύ πιο γρήγορο. Βρίσκεται σε όλα τα σχετικώς νεα android απλα σε pure android είναι κρυμμενη η ρύθμιση και χρειαζεσαι 3rd party app. (Ενω στα samsung πχ είναι ενσωματωμένο στη stock rom) Χρησιμοποιώ το superbeam, απίστευτη εφαρμογή, και στέλνω μέχρι και ταινίες αρκετών gb γρήγορα! Η εφαρμογή σου δίνει πολλους τρόπους για διαμοιρασμό με wifi direct, η αγαπημένη μου είναι που σκαναρεις τον κωδικό με barcode scanner και ξεκινάει αυτόματα το download. Δεν την αλλαζω με τίποτα :)

Είμαι εδώ κ μέρες με την xnph05q. Μετα από ενα factory reset δείχνει να τρέχει καλυτερα. Φτανει μονο να δω πως παει απο μπαταρία. Σε περιπτωση που θέλω να ξαναπερασω την 44s με custom recovery, μπορω παρακαλώ να έχω ενα link με το αρχείο που πρεπει να κατεβασω? Ευχαριστώ.

Ποιά εφαρμογή βάζετε για wifi direct χωρίς να χρειάζεται να μπλέξετε με hotspot κτλ?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Παρατηρώ με την XNPH05Q ότι πολλές φορές που πατάω στην οθόνη double tap για ανοίξει δεν το παίρνει με την πρώτη φορά......και θέλει κι άλλες!!!! Είναι φυσιολογικό; Με την 44s δεν μου το έκανε ποτέ!!!!!!

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks