sniperbill Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε παρακαλώ να το δοκιμάσει να κάνει αναζήτηση στις επαφές του ως άνω για να ξέρω αν είναι bug της cyanogen ή απλώς δικό μου λάθος. Ευχαριστώ Εδω δουλεύουν όλα άψογα. Με μικρά κεφαλαία και τους συνδυασμούς τους. Μιλάω για την έκδοση πριν το update γιατί αναγκάστηκα να παω πίσω λόγω του double tap... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dannyder Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εδω δουλεύουν όλα άψογα. Με μικρά κεφαλαία και τους συνδυασμούς τους. Μιλάω για την έκδοση πριν το update γιατί αναγκάστηκα να παω πίσω λόγω του double tap... Σε ευχαριστώ, μάλλον bug μου κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Update σχετικά με την 05q. Αρχικά την είχα περάσει με ota πάνω από την 44 και είχε τα γνωστά θέματα (μπαταρία, double tap, lock screen stop responding κλπ) Χθες γύρισα με toolkit σε στοκ κλειδωμένη 44, έκανα factory reset, μετα 05q ota,ξανά factory reset και στήσιμο όλων από την αρχή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, και η μπαταρία δείχνει να είναι σαν την 44 (25% χρήση απο το πρωι με 75 λεπτά κλήσεις και 72 λεπτά οθόνη , όλα σε 3g, όχι wifi). Τουλάχιστον η lollipop ελπίζω να κάτσει σε πιο σταθερά θεμέλια. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Στη Lollipop να δεις ποσο θα θες clean install (αν ηθελες εδω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Στη Lollipop να δεις ποσο θα θες clean install (αν ηθελες εδω) Υπολογισμενα τα έχω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Το πρόβλημα είναι ότι όλοι έχετε μεγάλες προσδοκίες από την λολιποπ και θα σας απογοητεύσει, εντάξει πιο γρήγορη είναι, καινούργιο interface έχει αλλά μόλις κοπασει ο αρχικός ενθουσιασμός θα γεμίσει το νήμα παράπονα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Update σχετικά με την 05q. Αρχικά την είχα περάσει με ota πάνω από την 44 και είχε τα γνωστά θέματα (μπαταρία, double tap, lock screen stop responding κλπ) Χθες γύρισα με toolkit σε στοκ κλειδωμένη 44, έκανα factory reset, μετα 05q ota,ξανά factory reset και στήσιμο όλων από την αρχή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, και η μπαταρία δείχνει να είναι σαν την 44 (25% χρήση απο το πρωι με 75 λεπτά κλήσεις και 72 λεπτά οθόνη , όλα σε 3g, όχι wifi). Τουλάχιστον η lollipop ελπίζω να κάτσει σε πιο σταθερά θεμέλια. .. Ολες οι ρομς καθονται καλυτερα οταν γινεται μετα απο καθε update factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Νομίζω ότι, δεν έχει τότε διαφορά με την καθαρή εγκατάσταση,η οποία κατ'εμέ, είναι καλύτερη της επαναφοράς.Φυσικά ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Κάθε μέρα update... Κάθε μέρα φλασαρετε ωρε παιδιά? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Εε κοίτα αν δεν φλασαρουμε ρομ, ενα kernel τουλάχιστον φλασαρουμε σίγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλησπερα παιδια, ειμαι σε xenonhd L και εχω θεματακι με το bluetooth.Συνανταει κανεις αλλος προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Σε κάθε νήμα ρομ θα συναντήσεις και από έναν που παραπονιεται για το Bluetooth Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλησπερα παιδια, ειμαι σε xenonhd L και εχω θεματακι με το bluetooth.Συνανταει κανεις αλλος προβλημα? Δεν δουλεύω ποτέ Bluetooth, το δοκίμασα με νέξους 5 και έκανε σύζευξη κανονικά.Προσπάθησα να στείλω αρχείο και αδυνατούσε, έστειλα προς εμένα και ήρθε κανονικά.Εννοείται με xenonHD έκδοση 18/02. Εάν κάνεις συχνή χρήση διαμοιρασμού αρχείων, θα σου συνιστούσα τον es file explorer, μέσω του οποίου έχει την επιλογή διαμοιρασμού μέσω W LAN , αρκεί να έχει και ο άλλος το πρόγραμμα ανοιχτό και να είναι φυσικά στην ίδια σύνδεση. Υπάρχουν πάντως εναλλακτικές τις οποίες δεν έχω ψάξει, δουλεύω το telegram όταν θέλω να στείλω μεγάλα αρχεία, στέλνει μέχρι και έναμισο γιγαμπάιτ!! Μήπως μέσω nfc; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Δεν δουλεύω ποτέ Bluetooth, το δοκίμασα με νέξους 5 και έκανε σύζευξη κανονικά.Προσπάθησα να στείλω αρχείο και αδυνατούσε, έστειλα προς εμένα και ήρθε κανονικά.Εννοείται με xenonHD έκδοση 18/02. Εάν κάνεις συχνή χρήση διαμοιρασμού αρχείων, θα σου συνιστούσα τον es file explorer, μέσω του οποίου έχει την επιλογή διαμοιρασμού μέσω W LAN , αρκεί να έχει και ο άλλος το πρόγραμμα ανοιχτό και να είναι φυσικά στην ίδια σύνδεση. Υπάρχουν πάντως εναλλακτικές τις οποίες δεν έχω ψάξει, δουλεύω το telegram όταν θέλω να στείλω μεγάλα αρχεία, στέλνει μέχρι και έναμισο γιγαμπάιτ!! Μήπως μέσω nfc; Να σου πω την αμαρτια μου ουτε εγω πολυ δουλευω bluetooth απλα το παρατηρησα τυχαια σημερα και ειπα να δω τι παιζει. Για την χρηση που κανω θα δοκιμασω τον ES που μου προτεινες, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω Και εγώ κάτι; Έχω πρόβλημα με όλες τις εφαρμογές sms,8 sms κλπ, στην σωστή αποστολή αλλά και λήψη των ελληνικών χαρακτήρων με αυτή την ρομ.Παλιότερα με κιτ κατ, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, εσύ πως τα πας σε αυτόν τον τομέα; Τα μυνήματα δηλαδή έρχονται με έλλειψη κάποιων γραμμάτων, με κατά συνέπεια, να μην βγάζω άκρη...Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited February 27, 2015 by sikuonas δαίμονας του τυπογραφείου Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω Και εγώ κάτι; Έχω πρόβλημα με όλες τις εφαρμογές sms,8 sms κλπ, στην σωστή αποστολή αλλά και λήψη των ελληνικών χαρακτήρων με αυτή την ρομ.Παλιότερα με κιτ κατ, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, εσύ πως τα πας σε αυτόν τον τομέα; Τα μυνήματα δηλαδή έρχονται με έλλειψη κάποιων γραμμάτων, με κατά συνέπεια, να μην βγάζω άκρη...Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θέλεις να δοκιμάσεις την επίσημη εφαρμογή της Google; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Με validus Κανένα πρόβλημα, έκανα ζεύξη με tablet Samsung και όλα οκ στην μεταφορά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Για μεταφορά αρχείων και αρκετών MB δοκιμαστε της lenovo μεσω wifi το share it. Είναι απιστευτη πολύ γρήγορη και στέλνει πανευκολα και αρχεία apk χωρίς να ψαχνεις να την βρεις Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Θέλεις να δοκιμάσεις την επίσημη εφαρμογή της Google; Υπέρ ευχαριστώ φίλε, με αυτή είμαι τώρα, αφού ούτως η άλλως οι άλλες δεν κάνουν αυτό το παραπάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για μεταφορά αρχείων και αρκετών MB δοκιμαστε της lenovo μεσω wifi το share it. Είναι απιστευτη πολύ γρήγορη και στέλνει πανευκολα και αρχεία apk χωρίς να ψαχνεις να την βρεις Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία, βγήκε λαβράκι! Ρίξε και εσύ μια ματιά με τον es file explorer, πιστεύω κάνει το ίδιο, εννοείται ότι θα την κατεβάσω τώρα την εφαρμογή που προτείνεις. Πρόσθεση: Είναι μια καταπληκτική εφαρμογή, ειδικά και μόνο για διαμοιρασμό, πάρα μα πάρα πολύ ωραία! Ειδικά για αυτούς που δεν ασχολούνται και θέλουν μόνο να κάνουν γρήγορα και απλά την δουλειά τους, είναι η τέλεια εφαρμογή. Edited February 27, 2015 by sikuonas πρόσθεση καινούργια πληροφορίας. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Με validus Κανένα πρόβλημα, έκανα ζεύξη με tablet Samsung και όλα οκ στην μεταφορά Ευχαριστούμε για την πληροφορία, ίσως να υπήρχε πρόβλημα από νέξους μεριά, μόλις είχα περάσει μια ρομ, μόλις του πέρασα την resorruction remix, φρέσκια, φρέσκια.Αύριο θα ξέρω περισσότερα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ wifi direct για διαμοιρασμό αρχείων... Καμια σχέση με bluetooth, πολύ πιο γρήγορο. Βρίσκεται σε όλα τα σχετικώς νεα android απλα σε pure android είναι κρυμμενη η ρύθμιση και χρειαζεσαι 3rd party app. (Ενω στα samsung πχ είναι ενσωματωμένο στη stock rom) Χρησιμοποιώ το superbeam, απίστευτη εφαρμογή, και στέλνω μέχρι και ταινίες αρκετών gb γρήγορα! Η εφαρμογή σου δίνει πολλους τρόπους για διαμοιρασμό με wifi direct, η αγαπημένη μου είναι που σκαναρεις τον κωδικό με barcode scanner και ξεκινάει αυτόματα το download. Δεν την αλλαζω με τίποτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boutsk Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Είμαι εδώ κ μέρες με την xnph05q. Μετα από ενα factory reset δείχνει να τρέχει καλυτερα. Φτανει μονο να δω πως παει απο μπαταρία. Σε περιπτωση που θέλω να ξαναπερασω την 44s με custom recovery, μπορω παρακαλώ να έχω ενα link με το αρχείο που πρεπει να κατεβασω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ποιά εφαρμογή βάζετε για wifi direct χωρίς να χρειάζεται να μπλέξετε με hotspot κτλ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Παρατηρώ με την XNPH05Q ότι πολλές φορές που πατάω στην οθόνη double tap για ανοίξει δεν το παίρνει με την πρώτη φορά......και θέλει κι άλλες!!!! Είναι φυσιολογικό; Με την 44s δεν μου το έκανε ποτέ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Δεν διαβάζει κανείς τις τελευταίες 5 σελίδες έτσι;κανείς όμως Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts