Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως και σ εμένα από deep sleep, το double tap 2 wake με το update έγινε six-eight tap 2 wake:lol:

Όλα τα άλλα μια χαρά.

Ωωωχ, αυτό ακριβως φοβόμουν. Διαβάζω οτι το έχουν πάθει πολύ. Κρίμα.. Για μένα είναι σημαντικό θέμα, θα το σκεφτώ πολύ αν θα την περάσω την αναβάθμιση.

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου :)

ουτε εγώ έχω θέμα με το double tap to wake up, μια χαρά δουλεύει.

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Απορω τι κανουν εκει στην cm...απορω γιατι το update δεν το παιρνουμε ολοι μαζι αλλα επιλεγμενα καπως. Ακομα τιποτα και σημερα εγω ..

Απορω τι κανουν εκει στην cm...απορω γιατι το update δεν το παιρνουμε ολοι μαζι αλλα επιλεγμενα καπως. Ακομα τιποτα και σημερα εγω ..

Εσύ θα το πάρεις τελευταίος να ξέρεις γτ είσαι στη γκρίνια

Ολες οι εταιρίες έτσι κανουν ρε φίλε άραξε λίγο

Δημήτρης

Δεν το κάνει αυτό "επιλεγμένα" ΜΟΝΟ η Cyanogen.

Όλες οι εταιρίες δίνουν τα updates τους κατά κύμματα, έτσι ώστε να μη πέσουν οι server τους από τον φόρτο.

Μπες να δεις τί γίνεται στο Moto G (2014) που οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει ακόμη OTA την επίσημη Lollipop.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Το double tap εμενα δουλευει jet. Κανενα προβλημα.

Αυτο με τον ηχο το εντοπισε κανεις που ρωτησα πιο πισω?

Το double tap εμενα δουλευει jet. Κανενα προβλημα.

Αυτο με τον ηχο το εντοπισε κανεις που ρωτησα πιο πισω?

τι πρόβλημα έχεις με τον ήχο;

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Μετά το double tap ανοίγει η συσκευή ΑΛΛΑ μου αποσυνδέτε το WiFi. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

Μάλιστα. Μου το κάνει κι εμένα από προχτές στην CM12 και νόμισα πως είναι πρόβλημα του boeffla kernel. Μόλις έκανα εγκατάσταση τη χθεσινή Nightly χωρίς να περάσω custom kernel, όμως τώρα παρατήρησα ότι και πάλι μού το κάνει!

Μόλις ξεκλειδώσω το κινητό χάνεται στο σύμβολο του WiFi από την status bar, βλέπω το H από το data plan μου και δευτερόλεπτα μετά το WiFi ξανά-συνδέεται στο router.

Με τι rom είσαι εσύ;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εμένα δεν ξανά συνδέετε. Είμαι με stock rom, δεν την εχω πειραξει. Σημερα περασα την αναβαθμιση σε 11.0-XNPH05Q και από εκείνη την ώρα... πρόβλημα Edited by jsiout77

Μάλιστα. Μου το κάνει κι εμένα από προχτές στην CM12 και νόμισα πως είναι πρόβλημα του boeffla kernel. Μόλις έκανα εγκατάσταση τη χθεσινή Nightly χωρίς να περάσω custom kernel, όμως τώρα παρατήρησα ότι και πάλι μού το κάνει!

Μόλις ξεκλειδώσω το κινητό χάνεται στο σύμβολο του WiFi από την status bar, βλέπω το H από το data plan μου και δευτερόλεπτα μετά το WiFi ξανά-συνδέεται στο router.

Με τι rom είσαι εσύ;

Για βάλε άλλη custom η παλαιότερη Nightly να δεις αν το κάνει

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Θετικά τα νέα εάν αληθεύει, ότι η Oneplus συνεργάζεται με προγραμματιστές της paranoid rom.Σταθερές, γρήγορες, πολλά καλούδια συνεχείς ενημερώσεις.

http://www.androidauthority.com/oneplus-paranoid-android-team-587101/

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Γίνεται χαμός στο reddit και το forum της OnePlus σχετικά με bugs που έφερε η νέα αναβάθμιση. Το να κολλάει το double tap είναι πολύ 'βαρύ' όμως... δεν θα το βάλω όταν έρθει αν δεν πείτε κι άλλοι εδώ μέσα ότι δουλεύει καλά, χαχα. Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Από cm θα πάμε σε Pa cool...

Συμφωνώ φίλε Στέφανε, μου αρέσει πιο πολύ η pa από την cyanogen, έχει περισσότερες παραμετροποιήσεις.

Άντε, ανεβαίνει η ομάδα, όχι ότι τώρα δηλαδή δεν έχουμε ρομ να κάνουμε δουλειά μας :-)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Βασικά δεν με ενδιαφέρει τι ρομ θα είναι η επίσημη όσο υπάρχουν custom ας έχουν ότι θέλουν ειδικά στο opo και στο nexus που έχω είναι κρίμα αυτά τα τηλέφωνα να μένουν στοκ
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Δεν διαφωνώ καθόλου αλλά μια καλή συνεργασία της εταιρείας, είναι μόνο θετικό, και στοκ από την άλλη, δεν μπορείς να την πεις, για να την εγκαταστήσεις θέλεις ρουτ σύμφωνα με την OneplusΤι καλύτερο όμως να έχεις όπως λες και εσύ, πολλές ρομ να παίζεις; Τέλειο!

Παιδιά είμαι με daily nightlies 5.0.2 cyanogen και σκέφτομαι να δοκιμάσω coloros τελευταία έκδοση beta που είναι 4.4.4 θα έχω πρόβλημα άμα φλασαρω?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά είμαι με daily nightlies 5.0.2 cyanogen και σκέφτομαι να δοκιμάσω coloros τελευταία έκδοση beta που είναι 4.4.4 θα έχω πρόβλημα άμα φλασαρω?

Εχετε κολλήσει με color OS. Πιο χαλια δεν υπάρχει. Θα εχεις πρόβλημα αν δεν φλασαρεις τα firmware τα παλιά . μη φλασαρεις έτσι

Δημήτρης

Μόλις έλαβα 5q.Ημουν και unlocked και ειχα έναν φόβο αλλά όλα πήγαν καλά.

Θα δούμε πως παίζει τώρα.

Από την 44s δεν είχα το παραμικρό παράπονο.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks