Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Official ή unofficial είναι σταθερές η nightly δεν είναι σταθερή.Official Rom είναι η ρομ η οποία φτιάχνεται άσοι την ομάδα που την βγάζει επίσημα και unofficial είναι η ρομ που βγαίνει από άλλους προγραμματιστές/ομάδες, οι οποίοι χρησιμοποιούν και άλλοι τον κώδικα των επισήμων ρομ,ή βασίζονται σε αυτές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι σταθερές.Και εκεί χωρίζονται σε σταθερές και nightly.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποια έκδοση βάζουμε από όλες για πάνω από όλα σταθερή lollipop?

Official η nightly?

Aυτη τη στιγμη δεν υπαρχει official lollipop για μας. Ολες ειναι nightly beta και alpha. Εχουμε γραψει ποιες βαζουμε χωρις προβληματα.

Δημήτρης

Aυτη τη στιγμη δεν υπαρχει official lollipop για μας. Ολες ειναι nightly beta και alpha. Εχουμε γραψει ποιες βαζουμε χωρις προβληματα.

Από την bliss εννοούσα βρε.

Στο site τους έχει τις official(stable θα εννοεί μάλλον) και τις nightly.

Ποια από όλες βάζουμε (bliss παντα)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Edited by vadergr

Από την blind εννοούσα βρε.

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-bliss-stalk-team-bliss-bacon-10-28-t2921057/post57931546#post57931546

Αυτή θα βάλεις δεν έχει official και μη.. Και δεν υπάρχει stable ακόμα..

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-bliss-stalk-team-bliss-bacon-10-28-t2921057/post57931546#post57931546

Αυτή θα βάλεις δεν έχει official και μη.. Και δεν υπάρχει stable ακόμα..

Αυτα ελεγα

http://blissroms.com/index.php?page=Devices&keep_session=849778248

Καλησπέρα έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω πως αλλάζουμε launcher στην bliz μπορεί κάποιος να βοηθήσει θέλω να αλλάξω σε Google launcher

Από την blind εννοούσα βρε.

α νομιζες οτι ελεγες επισημα.Οπως σου απαντησαν βαζεις nightly!

Δημήτρης

Καλησπέρα έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω πως αλλάζουμε launcher στην bliz μπορεί κάποιος να βοηθήσει θέλω να αλλάξω σε Google launcher

Τι εννοείς δεν μπορείς να αλλαξεις launcher ; πατά το home button και θα σου βγάλει τους launcher που εχεις εγκατεστημένους

Edited by athanaso77
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλημερα ,

Ειμαι ενας χρήστης του ONEPLUS ONE . Εχω για γλωσσα του κινητου την αγγλικη αλλα οπου υπαρχουν ελληνικα (οχι ολα τα γραμματα συνυθως στο ''ς'' και ''ι'') μου τα αντικαθιστα με το ερωτηματικο.

Περιμενω τι βοηθεια / γνωμη σας.

Καλη Χρονια

Καλημερα ,

Ειμαι ενας χρήστης του ONEPLUS ONE . Εχω για γλωσσα του κινητου την αγγλικη αλλα οπου υπαρχουν ελληνικα (οχι ολα τα γραμματα συνυθως στο ''ς'' και ''ι'') μου τα αντικαθιστα με το ερωτηματικο.

Περιμενω τι βοηθεια / γνωμη σας.

Καλη Χρονια

Ρυθμίσεις- θέματα-γραμματοσειρές-επιλέγεις hexo ή holo

Ρε παιδιά δοκίμασα κιαυτη τη euphoria γιατί άκουγα καλά λόγια. Δεν μπόρεσα όμως να κάνω επαναφορά τα apps απτο titanium backup. Τι παίζει? Σε σας γίνονται κανονικά?

Καλημέρα σας,

Διαβάζοντας τα threads που αφορούν το 1+1, ειδικά το συγκεκριμένο, χαίρομαι ακόμα περισσότερο για την επιλογή μου.

Την Παρασκευή που μας πέρασε έκανα την παραγγελία μου στην oneplus, προερχόμενος από το htc desire HD ( αρχικά έτρεχε 2.3.7 και τώρα 4.4.4 ) συνήθισα το customizing.

Εδώ λοιπόν και με τη βοήθεια του xda θα βρούμε πολλές λύσεις σε τυχόν απορίες μας.

Sent it From outer Space.

Ρε παιδιά δοκίμασα κιαυτη τη euphoria γιατί άκουγα καλά λόγια. Δεν μπόρεσα όμως να κάνω επαναφορά τα apps απτο titanium backup. Τι παίζει? Σε σας γίνονται κανονικά?

Ναι. Δοκιμασε να δηλωσεις χειροκιονητα τον φακελο του backup.

Η lollipop θέλει το νεο titanium, δοκίμασε αυτό.

https://www.dropbox.com/s/qmslniqoxtrtzma/TitaBak_Pro_v6_2_0_2_Patched_apkgalaxy_com.apk?dl=0

Επίσης, πρέπει να βάλεις supersu απο playstore και οχι να αφήσεις το μαμα.

Reboot και θα δουλεψει.

Η lollipop θέλει το νεο titanium, δοκίμασε αυτό.

https://www.dropbox.com/s/qmslniqoxtrtzma/TitaBak_Pro_v6_2_0_2_Patched_apkgalaxy_com.apk?dl=0

Επίσης, πρέπει να βάλεις supersu απο playstore και οχι να αφήσεις το μαμα.

Reboot και θα δουλεψει.

Με το 6.2.0.3 δοκίμασα patched με lucky patcher modaco version. Και είχα βάλει SuperSu 2.40 από TWRP. Και είχα κάνει και reboot. Περίεργα πράματα...

Καλημέρα σας,

Διαβάζοντας τα threads που αφορούν το 1+1, ειδικά το συγκεκριμένο, χαίρομαι ακόμα περισσότερο για την επιλογή μου.

Την Παρασκευή που μας πέρασε έκανα την παραγγελία μου στην oneplus, προερχόμενος από το htc desire HD ( αρχικά έτρεχε 2.3.7 και τώρα 4.4.4 ) συνήθισα το customizing.

Εδώ λοιπόν και με τη βοήθεια του xda θα βρούμε πολλές λύσεις σε τυχόν απορίες μας.

Θρυλικο κινητο!Καλη διαμονη να εχεις !

Δημήτρης

Μια ερώτηση. Έκανα ρεστορ από τιτανιουμ και δεν μου επανέφερε τα μυνηματα από το whatsapp. Έπρεπε να κάνω κάτι που δεν έκανα; επίσης είδα ότι θέλει άλλο τιτανιουμ για λολιποπ. Δεν το έχουν δώσει σε αναβάθμιση;

Μια ερώτηση. Έκανα ρεστορ από τιτανιουμ και δεν μου επανέφερε τα μυνηματα από το whatsapp. Έπρεπε να κάνω κάτι που δεν έκανα; επίσης είδα ότι θέλει άλλο τιτανιουμ για λολιποπ. Δεν το έχουν δώσει σε αναβάθμιση;

Πηγαινε λιγο πιο πισω θα δεις απαντηση φιλε

Δημήτρης

Πηγαινε λιγο πιο πισω θα δεις απαντηση φιλε

Για το whatsapp δεν βρηκα κάτι...

Στο whatsapp την ωρα που ανοιγει η εφαρμογη για πρώτη φορα σε ρωτάει, αν θες να κάνεις επαναφορά μηνυμάτων.

Είμαι βέβαιος, εχω φλασαρει 30 φορες ευκολα τελευταία και πάντα υπήρχε η ερώτηση αυτή.

Σκέψου εχω ακόμα ιστορικό απο το καλοκαίρι κοντά που επαναφερετε καθε φορα με αυτο το τροπο.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks