sikuonas Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Official ή unofficial είναι σταθερές η nightly δεν είναι σταθερή.Official Rom είναι η ρομ η οποία φτιάχνεται άσοι την ομάδα που την βγάζει επίσημα και unofficial είναι η ρομ που βγαίνει από άλλους προγραμματιστές/ομάδες, οι οποίοι χρησιμοποιούν και άλλοι τον κώδικα των επισήμων ρομ,ή βασίζονται σε αυτές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι σταθερές.Και εκεί χωρίζονται σε σταθερές και nightly. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ποια έκδοση βάζουμε από όλες για πάνω από όλα σταθερή lollipop? Official η nightly? Aυτη τη στιγμη δεν υπαρχει official lollipop για μας. Ολες ειναι nightly beta και alpha. Εχουμε γραψει ποιες βαζουμε χωρις προβληματα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Aυτη τη στιγμη δεν υπαρχει official lollipop για μας. Ολες ειναι nightly beta και alpha. Εχουμε γραψει ποιες βαζουμε χωρις προβληματα. Από την bliss εννοούσα βρε. Στο site τους έχει τις official(stable θα εννοεί μάλλον) και τις nightly. Ποια από όλες βάζουμε (bliss παντα) Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Edited January 4, 2015 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Από την blind εννοούσα βρε. Στο site τους έχει τις official(stable θα εννοεί μάλλον) και τις nightly. Ποια από όλες βάζουμε (bliss παντα) Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-bliss-stalk-team-bliss-bacon-10-28-t2921057/post57931546#post57931546 Αυτή θα βάλεις δεν έχει official και μη.. Και δεν υπάρχει stable ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-bliss-stalk-team-bliss-bacon-10-28-t2921057/post57931546#post57931546 Αυτή θα βάλεις δεν έχει official και μη.. Και δεν υπάρχει stable ακόμα.. Αυτα ελεγα http://blissroms.com/index.php?page=Devices&keep_session=849778248 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπέρα έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω πως αλλάζουμε launcher στην bliz μπορεί κάποιος να βοηθήσει θέλω να αλλάξω σε Google launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Από την blind εννοούσα βρε. Στο site τους έχει τις official(stable θα εννοεί μάλλον) και τις nightly. Ποια από όλες βάζουμε (bliss παντα) Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. α νομιζες οτι ελεγες επισημα.Οπως σου απαντησαν βαζεις nightly! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Καλησπέρα έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω πως αλλάζουμε launcher στην bliz μπορεί κάποιος να βοηθήσει θέλω να αλλάξω σε Google launcher Τι εννοείς δεν μπορείς να αλλαξεις launcher ; πατά το home button και θα σου βγάλει τους launcher που εχεις εγκατεστημένους Edited January 4, 2015 by athanaso77 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Στην bliss μπορείς να διαλέξεις μεταξύ on screen και h/w Keys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Στην bliss μπορείς να διαλέξεις μεταξύ on screen και h/w Keys? Ναι κανονικα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yhadjistasi Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλημερα , Ειμαι ενας χρήστης του ONEPLUS ONE . Εχω για γλωσσα του κινητου την αγγλικη αλλα οπου υπαρχουν ελληνικα (οχι ολα τα γραμματα συνυθως στο ''ς'' και ''ι'') μου τα αντικαθιστα με το ερωτηματικο. Περιμενω τι βοηθεια / γνωμη σας. Καλη Χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλημερα , Ειμαι ενας χρήστης του ONEPLUS ONE . Εχω για γλωσσα του κινητου την αγγλικη αλλα οπου υπαρχουν ελληνικα (οχι ολα τα γραμματα συνυθως στο ''ς'' και ''ι'') μου τα αντικαθιστα με το ερωτηματικο. Περιμενω τι βοηθεια / γνωμη σας. Καλη Χρονια Ρυθμίσεις- θέματα-γραμματοσειρές-επιλέγεις hexo ή holo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ρε παιδιά δοκίμασα κιαυτη τη euphoria γιατί άκουγα καλά λόγια. Δεν μπόρεσα όμως να κάνω επαναφορά τα apps απτο titanium backup. Τι παίζει? Σε σας γίνονται κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλημέρα σας, Διαβάζοντας τα threads που αφορούν το 1+1, ειδικά το συγκεκριμένο, χαίρομαι ακόμα περισσότερο για την επιλογή μου. Την Παρασκευή που μας πέρασε έκανα την παραγγελία μου στην oneplus, προερχόμενος από το htc desire HD ( αρχικά έτρεχε 2.3.7 και τώρα 4.4.4 ) συνήθισα το customizing. Εδώ λοιπόν και με τη βοήθεια του xda θα βρούμε πολλές λύσεις σε τυχόν απορίες μας. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yhadjistasi Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ρυθμίσεις- θέματα-γραμματοσειρές-επιλέγεις hexo ή holo Σας ευχαριστω παρα πολυ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ρε παιδιά δοκίμασα κιαυτη τη euphoria γιατί άκουγα καλά λόγια. Δεν μπόρεσα όμως να κάνω επαναφορά τα apps απτο titanium backup. Τι παίζει? Σε σας γίνονται κανονικά? Ναι. Δοκιμασε να δηλωσεις χειροκιονητα τον φακελο του backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ρε παιδιά δοκίμασα κιαυτη τη euphoria γιατί άκουγα καλά λόγια. Δεν μπόρεσα όμως να κάνω επαναφορά τα apps απτο titanium backup. Τι παίζει? Σε σας γίνονται κανονικά? Η lollipop θέλει το νεο titanium, δοκίμασε αυτό. https://www.dropbox.com/s/qmslniqoxtrtzma/TitaBak_Pro_v6_2_0_2_Patched_apkgalaxy_com.apk?dl=0 Επίσης, πρέπει να βάλεις supersu απο playstore και οχι να αφήσεις το μαμα. Reboot και θα δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Η lollipop θέλει το νεο titanium, δοκίμασε αυτό. https://www.dropbox.com/s/qmslniqoxtrtzma/TitaBak_Pro_v6_2_0_2_Patched_apkgalaxy_com.apk?dl=0 Επίσης, πρέπει να βάλεις supersu απο playstore και οχι να αφήσεις το μαμα. Reboot και θα δουλεψει. Με το 6.2.0.3 δοκίμασα patched με lucky patcher modaco version. Και είχα βάλει SuperSu 2.40 από TWRP. Και είχα κάνει και reboot. Περίεργα πράματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Δεν έπαιξε ακόμα; Τι σου κάνει ακριβως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Να το αγοράσεις, έλεος που θες και βοήθειά για cracked λογισμικό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλημέρα σας, Διαβάζοντας τα threads που αφορούν το 1+1, ειδικά το συγκεκριμένο, χαίρομαι ακόμα περισσότερο για την επιλογή μου. Την Παρασκευή που μας πέρασε έκανα την παραγγελία μου στην oneplus, προερχόμενος από το htc desire HD ( αρχικά έτρεχε 2.3.7 και τώρα 4.4.4 ) συνήθισα το customizing. Εδώ λοιπόν και με τη βοήθεια του xda θα βρούμε πολλές λύσεις σε τυχόν απορίες μας. Θρυλικο κινητο!Καλη διαμονη να εχεις ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μια ερώτηση. Έκανα ρεστορ από τιτανιουμ και δεν μου επανέφερε τα μυνηματα από το whatsapp. Έπρεπε να κάνω κάτι που δεν έκανα; επίσης είδα ότι θέλει άλλο τιτανιουμ για λολιποπ. Δεν το έχουν δώσει σε αναβάθμιση; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μια ερώτηση. Έκανα ρεστορ από τιτανιουμ και δεν μου επανέφερε τα μυνηματα από το whatsapp. Έπρεπε να κάνω κάτι που δεν έκανα; επίσης είδα ότι θέλει άλλο τιτανιουμ για λολιποπ. Δεν το έχουν δώσει σε αναβάθμιση; Πηγαινε λιγο πιο πισω θα δεις απαντηση φιλε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πηγαινε λιγο πιο πισω θα δεις απαντηση φιλε Για το whatsapp δεν βρηκα κάτι... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Στο whatsapp την ωρα που ανοιγει η εφαρμογη για πρώτη φορα σε ρωτάει, αν θες να κάνεις επαναφορά μηνυμάτων. Είμαι βέβαιος, εχω φλασαρει 30 φορες ευκολα τελευταία και πάντα υπήρχε η ερώτηση αυτή. Σκέψου εχω ακόμα ιστορικό απο το καλοκαίρι κοντά που επαναφερετε καθε φορα με αυτο το τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts