alex_n80 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Γιατι βαζετε τα gapps 4.4.Χ αντι για τα 5.? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Σοβαρά μιλάς;καλά δεν μπορούν να γράφουν στην αρχική σελίδα τι να κατεβάσουμε;τι μλκς είναι Το έχει τελευταία σελίδα στο νήμα και ποιός είπε ότι βάζουμε 4.4 gapps; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Το έχει τελευταία σελίδα στο νήμα και ποιός είπε ότι βάζουμε 4.4 gapps; Εχεις δίκιο Στεφανε. Θα το στησω παλι απο τημ αρχή να δοκιμασω και κάτι αλλά gapps Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Βάλε τα καινούρια PA gapps 5.0.1 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Σοβαρά μιλάς;καλά δεν μπορούν να γράφουν στην αρχική σελίδα τι να κατεβάσουμε;τι μλκς είναι Αν έψαχνες θα έβλεπες ποια είναι η latest.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Βάλε τα καινούρια PA gapps 5.0.1 Αυτά έβαλα . τρομερή η Ρομ!καμια σχέση με euphoria Αν έψαχνες θα έβλεπες ποια είναι η latest.... Πρεπει να χεις τα ματια ορθανοιχτα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αυτά έβαλα . τρομερή η Ρομ!καμια σχέση με euphoria δωσε ενα λινκ για κατεβασμα. πες εντυπωσεις ... :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλυτερο σκρολ ,περισσοτερες ρυθμίσεις ,πιο άμεσο το κινητό και πιο γρήγορο! Ακόμα έχει στο μενού να πειραξεις cpu κλπ. Τώρα μπαταρία είναι νωρίς ακόμα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλυτερο σκρολ ,περισσοτερες ρυθμίσεις ,πιο άμεσο το κινητό και πιο γρήγορο! Ακόμα έχει στο μενού να πειραξεις cpu κλπ. Τώρα μπαταρία είναι νωρίς ακόμα απο gapps ποια εβαλες τελικα?? δωσε ενα λινκ να τα κατεβασω και εγω γιατι μαλλον αυτα ΔΕΝ τα εβαλες ε?? Bliss_gapps.4.4.4 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 απο gapps ποια εβαλες τελικα?? δωσε ενα λινκ να τα κατεβασω και εγω γιατι μαλλον αυτα ΔΕΝ τα εβαλες ε?? Bliss_gapps.4.4.4 Όχι μην τα βάλεις! Πήγαινε αρχική σελίδα και πήγαινε πιο κάτω που δίνει την rev 1 έκδοση. Εκεί κάπου λέει για gapps 5.01 banks λέγονται κάπως έτσι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Εδώ δες. Ψάξε το ποστ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Όχι μην τα βάλεις! Πήγαινε αρχική σελίδα και πήγαινε πιο κάτω που δίνει την rev 1 έκδοση. Εκεί κάπου λέει για gapps 5.01 banks λέγονται κάπως έτσι αυτα ειναι?? ειναι 68,38mb http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=banks&device=gapps ok με την φωτο το ειδα.. χιλια ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 μάγκες έχει κανείς θέμα με το gps? εκτός ότι κάνει "μισή ώρα" να εντοπίσει τοποθεσία, πολλές φορές την εντοπίζει λάθος και ενώ προχωράς κιόλα δεν μετακινείτε... στο google maps πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospetr Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εμένα στην πλοήγηση με google maps είναι ακριβές και όλα οκ. Το μόνο θέμα είναι στο αρχικό κλείδωμα του GPS που θέλει data ανοιχτά αλλά και πάλι δεν το λες στιγμιαίο (αφού κλειδώσει μπορώ να κλείσω data και να έχω καλή πλοήγηση). Χωρίς data απλά χαζολογάει με τους δορυφόρους και δεν κλειδώνει. Καμιά ιδέα για γρήγορο κλείδωμα και αν είναι δυνατόν χωρίς data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Το έχω γράψει πολύ καιρό το θέμα του gps. Τον τελευταίο καιρό παρόλα αυτά λειτουργεί καλά. Δοκιμάστε καμιά επανεκκίνηση μέχρι να στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 παιδια θα σας πω ενα τρελο που μου συμβαινει και αν εχει τυχει σε κανενα σας... (δεν το ευχομαι). Προχθες πηγα να καθαρισω την ζελατινα της οθονης με ενα ειδικο υγρο που εχω (σβηστει η οθονη) και ξαφνικα αρχισε να παιζει μουσικη απο τα τραγουδια που εχω μεσα. το σταματησα και μετα απο λιγο αρχισε παλι να παιζει. Χθες δεν το εκανε ξανα το ιδιο. Σημερα καθομουν στο σαλονι, το τηλεφωνο πανω στο τραπεζι και ξαφνικα δια μαγειας αρχισε να παιζει μουσικη μονο του. Το σταματησα και ολα καλα. Το απογευμα πηγα για καφε και ενω το τηλεφωνο ηταν πανω στο τραπεζακι αρχισε παλι να παιζει μουσικη μονο του. Το εκανα επανεκκινηση μηπως και κατι τρεχει. Τωρα το βραδυ το αφησα στο τραπεζι και παλι ξαφνικα αρχισε να παιζει. Τι να πω.. :) ξερεις κανεις κατι η μπηκε κανενα φαντασμα μεσα του και κανει τα τρελα :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Πήγαινε το την Κυριακή σε μια εκκλησία να κοινωνισει Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Πήγαινε το την Κυριακή σε μια εκκλησία να κοινωνισει πες το ψεματα... :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Το παθαινα συχνά και γω στο note 3 αυτό με την μουσική αλλά δεν βρήκα άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Εχω πρόβλημα με της κλήσεις στην καινούργια euphoria που έβαλα. Η κληση κόβεται απότομα και στους δύο. Το προβλημα αυτό το εχω με κάθε Lollipop που εχω δοκιμάσει. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο mods που να διορθώνει το πρόβλημα? Επανέρχομαι για να πω ότι το πρόβλημα αυτό δημιουργήθηκε σε μένα όταν έβαζα οποιαδήποτε lollipop και το κινητό ζητούσε επαναφορά εφαρμογών και ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Αυτό το τηλέφωνο το ζητούσε μέσω titanium ; πως ακριβώς έκανες επαναφορά; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Αυτό το τηλέφωνο το ζητούσε μέσω titanium ; πως ακριβώς έκανες επαναφορά; Άπλα το έστησα από την αρχή, όλες οι εφαρμογές από το play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 παιδια θα σας πω ενα τρελο που μου συμβαινει και αν εχει τυχει σε κανενα σας... (δεν το ευχομαι). Προχθες πηγα να καθαρισω την ζελατινα της οθονης με ενα ειδικο υγρο που εχω (σβηστει η οθονη) και ξαφνικα αρχισε να παιζει μουσικη απο τα τραγουδια που εχω μεσα. το σταματησα και μετα απο λιγο αρχισε παλι να παιζει. Χθες δεν το εκανε ξανα το ιδιο. Σημερα καθομουν στο σαλονι, το τηλεφωνο πανω στο τραπεζι και ξαφνικα δια μαγειας αρχισε να παιζει μουσικη μονο του. Το σταματησα και ολα καλα. Το απογευμα πηγα για καφε και ενω το τηλεφωνο ηταν πανω στο τραπεζακι αρχισε παλι να παιζει μουσικη μονο του. Το εκανα επανεκκινηση μηπως και κατι τρεχει. Τωρα το βραδυ το αφησα στο τραπεζι και παλι ξαφνικα αρχισε να παιζει. Τι να πω.. :) ξερεις κανεις κατι η μπηκε κανενα φαντασμα μεσα του και κανει τα τρελα :) Πήγαινε στις ρυθμίσεις χειρονομίες και κοίταξε μήπως εχεις τικαρισμενο το κουτάκι της μουσικης....μάλλον αυτό θα είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις χειρονομίες και κοίταξε μήπως εχεις τικαρισμενο το κουτάκι της μουσικης....μάλλον αυτό θα είναι.... καλησπερα εισαι αρχοντας... :) οντως αυτο ηταν.. με τρελανε γμτ.. ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 καλησπερα εισαι αρχοντας... :) οντως αυτο ηταν.. με τρελανε γμτ.. ευχαριστω Τιποτα φιλέ μου γιαυτό ειμαστε εδώ...ο ένας βοηθάει τον αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts