Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επιτέλους μετά από 20 μέρες και αφού φλασαρα ότι ρομ υπήρχε, βρήκα το πρόβλημα που καταναλωνε την μπαταρία και έμεινα στην slimrom που είναι από τις ποιο ελαφρυες και συχνά ενημερωμενες ρομ. Μέχρι στιγμής και με ελάχιστη χρήση είμαι στο 91% μπαταρία μετά από 24ωρες...

Επιτέλους μετά από 20 μέρες και αφού φλασαρα ότι ρομ υπήρχε, βρήκα το πρόβλημα που καταναλωνε την μπαταρία και έμεινα στην slimrom που είναι από τις ποιο ελαφρυες και συχνά ενημερωμενες ρομ. Μέχρι στιγμής και με ελάχιστη χρήση είμαι στο 91% μπαταρία μετά από 24ωρες...

δε μας λες και ποιο ήταν?

μάγκες ερώτηση...είχα κάνει όλη την διαδικασία για το root αλλά ξαναπέρασα την cm11 και χάθηκε..τώρα πρέπει να τα κάνω απ την αρχή ή κάνω απλά install το supersu?

Edited by splanis

Εντυπώσεις;;

Καλή είναι έχει τα γνωστά bugs όλων τών custom lolipop θά τεσταρω καί μπαταρία καί βλέπουμε άν θά τη κρατήσω

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

δε μας λες και ποιο ήταν?

μάγκες ερώτηση...είχα κάνει όλη την διαδικασία για το root αλλά ξαναπέρασα την cm11 και χάθηκε..τώρα πρέπει να τα κάνω απ την αρχή ή κάνω απλά install το supersu?

Απλα φλασαρεις το supersu.

Για τσεκαρε μηπως εχει επιλογη ρουτ στις επιλογες προγραμματιστή.

Μια ερώτηση, ενώ έχω ενεργοποιήση με΄σω vodafone το 4g και μολις βάζω το τηλέφωνο σε LTE (recommended) χάνω τελείως το σήμα ?

τι παίζει ?

Καλησπέρα,

αυτο που (συνήθως) παίζει σε VF είναι οτι δεν εχεις LTE κοντά σου, ή εχει πολύ λιγο σήμα. Αυτο συμβαίνει σε μένα, σε περιοχές Ν. Ιωνια, Ν. Ηρακλειο, Μεταμορφωση (Αττικη). Με το που έρχεται εισερχόμενη κλήση το τηλ. πεφτει αυτόματα σε 3G και η κλήση περνάει. Φυσικά αν πας π.χ. κέντρο, το 4G πρέπει να παιζει μια χαρα (σε μένα δουλεύει κανονικά). Γενικά το LTE θελει μικρή απόσταση σε κεραιες για να έχει κάλυψη και φυσικά αυτό έχει δημιουργήσει πρόβλημα στις εταιρίες λόγω _μηνύσεων_ απο πολυκατοικίες που βλέπουν "μανιταρακια" να ξεφυτρώνουν γυρω τους...

Γενικα το 4G μου δουλευει κανονικα και στο εξωτερικό, δοκίμασα Γερμανία & Ιρλανδία πρόσφατα.

Με εχει κουρασει κατι σε slimrom το οποιο ομως το ειχα και σε αλλες ρομ και δεν μπορω να το λυσω.

Οταν παταω να δω ενα βιντεο πχ με ρωταει με ποια εφαρμογη.Επιλεγω youtube πχ και ΠΑΝΤΑ.

Ε την επομενη φορα με ξαναρωταει..

Εχει βρει κανεις λυση;

παιδια καλησπερα

η μπαταρια του θηριου μας ειναι απιστευτη!!!!!! ειναι στο 45%

σημερα ομως μου καταναλωνει σε ποσοστο:

1. τον weather & clock widget (ασχετα αν το εχω κανει αναγκαστικη διακοπη)

2. ετοιμοτητα κυψελης (δεν ξερω τι ειναι αυτο, ισως επειδη δεν εχω καθολου σημα εδω στο σπιτι??)

εσεις τι λετε??

ευχαριστω πολυ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Τα τελευταια beta βαλε..

Gthom η ετοιμοτητα κυψελης ειναι επειδη δεν ειχες σημα και χαλασε πολυ μπαταρια να ψαχνει.

Το αλλο για το καιρο μαλλον θα το χεις βαλει να παιρνει σημα απο gps και προφανως εκει που εισαι δεν πιανει με τιποτα και ολο ψαχνει.

Εγω το'χω χειροκινητα στη τοποθεσια που θελω.

παιδια καλησπερα

η μπαταρια του θηριου μας ειναι απιστευτη!!!!!! ειναι στο 45%

σημερα ομως μου καταναλωνει σε ποσοστο:

1. τον weather & clock widget (ασχετα αν το εχω κανει αναγκαστικη διακοπη)

2. ετοιμοτητα κυψελης (δεν ξερω τι ειναι αυτο, ισως επειδη δεν εχω καθολου σημα εδω στο σπιτι??)

εσεις τι λετε??

ευχαριστω πολυ

Το πρώτο εγώ θα το έκανα απεγκατασταση.. Το δεύτερο αυτό που λες είναι.. Ψάχνει να βρει συνέχεια σήμα.. Αν το βάλεις στο 2g ίσως δει διαφορά.

Το πρώτο εγώ θα το έκανα απεγκατασταση.. Το δεύτερο αυτό που λες είναι.. Ψάχνει να βρει συνέχεια σήμα.. Αν το βάλεις στο 2g ίσως δει διαφορά.

Da_rudakos

Xander

σας ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις..

φιλε Xander ποιο προγραμμα για καιρο χρησιμοποιεις που να ειναι αξιοπιστο?

και παλι ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Da_rudakos

Xander

σας ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις..

φιλε Xander ποιο προγραμμα για καιρο χρησιμοποιεις που να ειναι αξιοπιστο?

και παλι ευχαριστω

Του Google now χρησιμοποιώ εγώ..

Τα τελευταια beta βαλε..

Gthom η ετοιμοτητα κυψελης ειναι επειδη δεν ειχες σημα και χαλασε πολυ μπαταρια να ψαχνει.

Το αλλο για το καιρο μαλλον θα το χεις βαλει να παιρνει σημα απο gps και προφανως εκει που εισαι δεν πιανει με τιποτα και ολο ψαχνει.

Εγω το'χω χειροκινητα στη τοποθεσια που θελω.

στο site που κοιταξα δεν ειχε καμια beta για τα gapps

Host

γίνεται να βάλω άλλη εφαρμογή για αυτόματη διόρθωση λέξεων γιατί μου φαίνεται ότι έχει πολλές ελλείψεις η stock και δυσκολεύει και το swype

στο site που κοιταξα δεν ειχε καμια beta για τα gapps

Εχεις δικιο τα βγαλανε απο'κει και βαλανε για lollipop.Εδω εισαι http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1150-addons4-4

γίνεται να βάλω άλλη εφαρμογή για αυτόματη διόρθωση λέξεων γιατί μου φαίνεται ότι έχει πολλές ελλείψεις η stock και δυσκολεύει και το swype

Swiftkey. Εγγύηση χρόνια τώρα.

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

Fleksy....

Εγώ έχω touch pal

Δημήτρης

Καλημέρα παιδία,

Μόλις χθες παρέλαβα το θηριάκη. Να ρωτήσω κάτι, προς το παρών είμαι stock (δεν σκέφτομαι άμεσα να το πηράξω) κ ερχόμενος από HTC One, θέλω να ρωτήσω για τις κλήσεις. Μπορώ να βάλω ταχεία κλήση ή θα πρέπει να περιμένω lolipop?

Καλημέρα παιδία,

Μόλις χθες παρέλαβα το θηριάκη. Να ρωτήσω κάτι, προς το παρών είμαι stock (δεν σκέφτομαι άμεσα να το πηράξω) κ ερχόμενος από HTC One, θέλω να ρωτήσω για τις κλήσεις. Μπορώ να βάλω ταχεία κλήση ή θα πρέπει να περιμένω lolipop?

Τι εννοείς ταχεία κλήση; Όλα τα android σου δίνουν δυνατότητα για shortcuts απευθείας κλήσης στο "desktop" σου, άσε που υπάρχουν και δεκάδες προγράμματα που μπορείς να δέσεις ταχείες κλήσεις στο dialpad σου, αλλά αυτό μου φαίνεται αστείο για ένα τηλέφωνο touch.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks