Stef08 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Με την τελευταία 2.9 εδώ και 30 ημέρες περίπου κανένα απολύτως πρόβλημα εκτός από τον Chrome που τον βγάζει σε floating window αλλά και γιαυτό υπάρχει λύση κατά την γνώμη μου η κορυφαία μαζί με την slim rom για την συσκευη μας νομίζω δεν θα μετανιώσεις Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 έκανα μια επανεκκίνηση και φαίνεται να μειώνεται πιο νορμάλ η μπαταρία..θα πω με σιγουριά αύριο να το φορτίσω πάλι στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μην τα λες αυτά έτσι "αέρα" Γιατί ο prioχχ θα φλασαρει όλοι το βράδυ :-) Χαχα γυρίζω σήμερα σε slim! Δοκιμες τέλος μέχρι να έρθει το lollipop! Η Mahdi έχει μια μικρή κατανάλωση παραπάνω γμτ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Με την τελευταία 2.9 εδώ και 30 ημέρες περίπου κανένα απολύτως πρόβλημα εκτός από τον Chrome που τον βγάζει σε floating window αλλά και γιαυτό υπάρχει λύση κατά την γνώμη μου η κορυφαία μαζί με την slim rom για την συσκευη μας νομίζω δεν θα μετανιώσεις Καλημερα,το floating window του ειναι του ιδιου του chrome,οχι της ρομ,το ειχα και εγω.Βαλε η μια πιο παλια εδκοση του η την beta που λειτουργω εγω και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Και τελικα φλασαρα και εγω την mahdi rom προχτες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Ουτε reboot ουτε κατι αλλο περιεργο και φυσικα με τον δικο της kernel. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Γιαυτό είπα ότι υπάρχει λύση και για αυτό και εγώ τη beta χρησιμοποιώ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 υπάρχει apk για να έχουμε την stock camera σε custom rom ?? συγκεκριμένα με νοιάζει για slimkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 υπάρχει apk για να έχουμε την stock camera σε custom rom ?? συγκεκριμένα με νοιάζει για slimkat Υπάρχει, δες λίγο στο xda στο section για τις εφαρμογές. Εγώ αυτή έχω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 thanks την πέρασα και δουλέυει καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Βλέπω η σλιμ έχει τελευταία ημερομηνία 2014-08-05 . Γιατί δεν έχει γίνει κάποια αναβάθμιση ως τώρα; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Βλέπω η σλιμ έχει τελευταία ημερομηνία 2014-08-05 . Γιατί δεν έχει γίνει κάποια αναβάθμιση ως τώρα; Για κάποιο άλλο τηλ βλέπεις σίγουρα....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris7 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Βλέπω η σλιμ έχει τελευταία ημερομηνία 2014-08-05 . Γιατί δεν έχει γίνει κάποια αναβάθμιση ως τώρα; Αυτη που βλεπεις ειναι η stable, Οι περισσοτεροι εδω χρησιμοποιουμε τη weekly που ενημερωνεται συνεχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Αυτη που βλεπεις ειναι η stable, Οι περισσοτεροι εδω χρησιμοποιουμε τη weekly που ενημερωνεται συνεχεια.. Όντως την stable έβλεπα. Μήπως γιαυτό είχα και το battery drain? Επειδή είχα βάλει αυτή την παλιά; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Όντως την stable έβλεπα. Μήπως γιαυτό είχα και το battery drain? Επειδή είχα βάλει αυτή την παλιά; Προχώρησε στην τελευτΑία weekly μόνο με wipe cashe και dalvik Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Είναι η πρώτη φορά που περνάω benchmark στο κινητό αλλά επειδη με τσιγκλισε φίλος με note 3. Το αποτέλεσμα ήταν να αρπαξω γερή φαπα. Τις πταιει αραγες.. Το οτι φοράω theme κόβει πολυ; Στοκ ρομ με 31 franco kernel Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Φταίει το ότι ασχολείσαι με benchmark φίλε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Φταίει το ότι ασχολείσαι με benchmark φίλε Και γω αυτής της άποψης είμαι - το έγραψα, πρώτη φορά περνάω τέτοιο πράγμα - αλλά θέλω να τον κάνω να το βουλώσει!! :lol::lol: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Και γω αυτής της άποψης είμαι - το έγραψα, πρώτη φορά περνάω τέτοιο πράγμα - αλλά θέλω να τον κάνω να το βουλώσει!! :lol::lol: Ανοίξτε ταυτόχρονα καμιά gallery και την εφαρμογή για τηλέφωνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Αφού του αρέσουν τα νούμερα, (αν και δεν έχουν νόημα) βάλε μαμά 44S για να του κάνεις πλάκα. :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Είναι η πρώτη φορά που περνάω benchmark στο κινητό αλλά επειδη με τσιγκλισε φίλος με note 3. Το αποτέλεσμα ήταν να αρπαξω γερή φαπα. Τις πταιει αραγες.. Το οτι φοράω theme κόβει πολυ; Στοκ ρομ με 31 franco kernel και εγω ειπα να το δοκιμασω τωρα με ενα φιλο που εχει και αυτος το nοτε 3 (για να κερασει το καφε που πινουμε τωρα :) ) και εφαγε τα αυτια του... εμενα ολα στοκ και μονο root Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Και γω στοκ είμαι ρε σεις, τι εγινε να πούμε.. Χμμμμμμ ξαναδοκιμάζω!! Λέτε ο κερνελ να κανει λακαμιες;; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Και γω στοκ είμαι ρε σεις, τι εγινε να πούμε.. Χμμμμμμ ξαναδοκιμάζω!! Λέτε ο κερνελ να κανει λακαμιες;; Με Φράνκο δεν κάνεις τέτοια τεστ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Όντως!! Πίσω στον στοκ κ στρωσαμε.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Όντως!! Πίσω στον στοκ κ στρωσαμε.. καλως ηρθες πισω...... :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 O άλλος δεν το πιστεύει λέμε!! Λέει οτι κατέβασα φωτό και του δείχνω άλλων συσκευών τα σκορ :lol::lol::lol: ΚινητουμπάρααααααααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααα :love::love::love: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 47.912 εδω,δεν θυμαμαι με τι setup ηταν,αλλαζω συχνα :p Νομιζω vanir + Ak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts