nickvog Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Η 44 stock πως τα πάει με μπαταρία ??? Κανά σχόλιο παιδιά μέχρι τώρα ??? :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsiout77 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το zoom in/zoom out σε όλες τις εφαρμογές. Μήπως ξέρει κανείς σε τι οφείλετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Είδα και απόειδα να ξεσυνηθίσω το Sense (προερχόμενος από One, HOX+, Sensation, DHD ... HTC Universal, fanboy γενικά) και έρχεται μετά αυτός εδώ και θέλει να μας πασάρει το Sense 6 στο OPO! Βρε λέτε να δούμε κάτι τέτοιο κάποια στιγμή; Όχι ότι ενθουσιάστηκα κιόλας μιας και ήδη μου αρέσει περισσότερο το stock look αλλά ακόμα και σαν proof of concept φαίνεται ενδιαφέρον. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) για όσους θέλουν το νεο modem χωρις να αλλάξουν ρομ https://cloud.mail.ru/public/9a94953d8694/cm-bacon-ac1ccf7921-to-5fa8c79c0b-signed.zip έχω κάνει edit to updater.script για να περάσει μόνο το modem μπορείτε φυσικά και με fastboot fastboot flash rpm rpm.mbn fastboot reboot-bootloader fastboot flash modem NON-HLOS.bin fastboot reboot-bootloader fastboot flash oppostanvbk static_nvbk.bin fastboot reboot-bootloader fastboot flash sbl1 sbl1.mbn fastboot reboot Οι εντολες fastboot reboot-bootloader είναι απαραίτητες αναμεσα στα φλασαρισματα ή τις κάνουμε για είμαστε on the safe side? Τις προτείνεις και για όταν φλασαρουμε όλο το factory image , δηλαδή system, userdata κτλ? Edited November 8, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Οι εντολες fastboot reboot-bootloader είναι απαραίτητες αναμεσα στα φλασαρισματα ή τις κάνουμε για είμαστε on the safe side? Τις προτείνεις και για όταν φλασαρουμε όλο το factory image , δηλαδή system, userdata κτλ? Just in case ;) Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 ΟΤΑ την στοκ 44, 8 ώρες αναμονή το βράδυ με greenify και μόνο τα data ανοιχτά σε 2g, η μπαταρία μείον 8%. :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 ΟΤΑ την στοκ 44, 8 ώρες αναμονή το βράδυ με greenify και μόνο τα data ανοιχτά σε 2g, η μπαταρία μείον 8%. :-( Επειδή είχες data ανοιχτά δεν μου κάνει τόσο αρνητική εντύπωση το 1% την ώρα.. Δες μήπως έτρεχε και τπτ που δεν το είχες κάνει hibernate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Με τη 38 πάντως και ίδιο setup είχα 2%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Το περιμένω μέσα στην εβδομάδα και θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει ελληνικός οδηγός για root. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Το περιμένω μέσα στην εβδομάδα και θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει ελληνικός οδηγός για root. Η πρώτη σελίδα έχει τα πάντα όλα. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Πάντως εμένα έχει σοβαρό πρόβλημα με το Gmail κυρίως, αλλά και τα push γενικότερα. Μου βγάζει ότι έχω 1 και καινούριο mail αλλά δεν το παίρνει με τίποτα. Ανοίγω ένα S3 mini που έχει τον ίδιο λογαριασμό και το παίρνει αμέσως! Μπορείτε να μου πρότεινε κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Πάντως εμένα έχει σοβαρό πρόβλημα με το Gmail κυρίως, αλλά και τα push γενικότερα. Μου βγάζει ότι έχω 1 και καινούριο mail αλλά δεν το παίρνει με τίποτα. Ανοίγω ένα S3 mini που έχει τον ίδιο λογαριασμό και το παίρνει αμέσως! Μπορείτε να μου πρότεινε κάποια λύση; Δοκίμασε MailWise mail client. Μου έλυσε όλα τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Και το mymail είναι καλό. Αυτό χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Βοηθήστε με λίγο τι είναι αυτά; Mail clients αντί για τον Gmail client ? Δηλαδή το πρόβλημα το έχει ο τελευταίος και όχι τα push του opo; Σε θέματα συγχρονισμόυ/διαγραφής e-mail από το λογαριασμό μου πώς λειτουργεί; Edited November 9, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ναι Mail clients είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Βοηθήστε με λίγο τι είναι αυτά; Mail clients αντί για τον Gmail client ? Δηλαδή το πρόβλημα το έχει ο τελευταίος και όχι τα push του opo; Σε θέματα συγχρονισμόυ/διαγραφής e-mail από το λογαριασμό μου πώς λειτουργεί; Εγώ πάντως με το "μαμά" Gmail τα πάω μια χαρά χρόνια τώρα. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Μα και έγω με Samsung Galaxy S3 δεν είχα πρόβλημα. Στο opo μέχρι πρότινος αργούσαν να έρθουν τα Mail λίγο στη συσκευή αλλά τα έπαιρνα. Τώρα ανάβει ένας αριθμός για πόσα Mail έχω και περιμένω περιμένω... Θα δοκιμάσω τον stock Mail client του opo και βλέπουμε. Edit και ερώτηση : Ο default mail client του opo δεν έχει ρύθμιση για push; Λέει έλεγχος νέων mail από ποτέ, μετά πάει ανά 5 λεπτά και στο τέλος ημερησίως. Εκανα δοκιμή και μου έστειλαν από Gmail και το πήρα αμέσως. Δεν ξέρω αν έχει σχέση που settara τον mail client ή ο αποστολέας. Πάντως ακόμα και με τον συγχρονισμό στο ποτέ, βλέπει νομίζω τα e-mail. Προφανώς δεν έχει κανένας άλλος αντίστοιχο θέμα γιατί δε βλέπω αντίστοιχα posts... Edited November 9, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ερώτηση πως ξέρω αν η ROM που πέρασα είναι aosp η cm; έχω mahdi 2.9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) εφτιαξα ενα bootlogo για τους Slim reboot recovery > flash zip > slim-logo.zip https://drive.google.com/open?id=0B_OEqrPMrqQlZnAzWmhQejVUM1E&authuser=0 https://www.dropbox.com/s/8sa877mz1hgpmy5/slim-logo.zip?dl=0 Edited November 9, 2014 by martinoff Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Πολύ καλό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ερώτηση πως ξέρω αν η ROM που πέρασα είναι aosp η cm; έχω mahdi 2.9 cm11s λεγεται η ρομ της cyanogen.Οτιδηποτε αλλο ειναι aosp εφτιαξα ενα bootlogo για τους Slim reboot recovery > flash zip > slim-logo.zip https://drive.google.com/open?id=0B_OEqrPMrqQlZnAzWmhQejVUM1E&authuser=0 Ωραιο! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Εύγε martinoff, πολύ ωραίο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 εφτιαξα ενα bootlogo για τους Slim reboot recovery > flash zip > slim-logo.zip https://drive.google.com/open?id=0B_OEqrPMrqQlZnAzWmhQejVUM1E&authuser=0 Εξαιρετικό! Downloading now ☺ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εφτιαξα ενα bootlogo για τους Slim reboot recovery > flash zip > slim-logo.zip https://drive.google.com/open?id=0B_OEqrPMrqQlZnAzWmhQejVUM1E&authuser=0 Δεν μου βγάζει το zip όμως. Μου βγάζει τα περιεχόμενα του μόνο (νομίζω) Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ctrl + s για να το κατεβάσετε Θα το ανεβάσω και αλλού γιατί το drive είναι λίγο περίπλοκο :D Εδώ https://www.dropbox.com/s/8sa877mz1hgpmy5/slim-logo.zip?dl=0 Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ctrl + s για να το κατεβάσετε Θα το ανεβάσω και αλλού γιατί το drive είναι λίγο περίπλοκο :D Εδώ https://www.dropbox.com/s/8sa877mz1hgpmy5/slim-logo.zip?dl=0 Ευχαριστούμε φίλε μου! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω και κάτι. Στην Slim πως μπορώ να βγάλω το μικρό εικονίδιο του καιρού και του Gmail που εμφανίζεται δίπλα στην ώρα στο lockscreen?? Δεν βρήκα πουθενά κάτι να αναφέρεται. Παρεπιπτοντως @martinoff το splash screen τα σπάει εύγε φίλε! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts