taliban Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 όχι απαραίτητα γιατί το 8192 είναι 8Mb, πολύ μεγάλη τιμή για read ahead (σε arm cpu) και μάλλον θα έχει χειρότερη επίδραση με ζόρι στο cpu και πιθανότητα lag :) όχι, στην μεγαλύτερη τιμή από αυτές που ανάφερες......τώρα θα μου πεις ΄΄και γιατί ρε παλουκάρι δεν δοκιμάζεις ?? '' :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 για να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει το 4Mb άρα δεν μπορώ να σου πω τι επίδραση θα έχει, σίγουρα όμως η cpu το "αντέχει" μην ξεχνάς ότι θέλει και κάποιο χρόνο για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, σίγουρα όλα είναι θέμα ισορροπίας να μην χάσεις performance αλλά να έχεις και καλή μπαταρία Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εγω παιδια χρησιμοποιω 2048, fiops,gamma 1 χωρις τικ,και cpu governor interactive pro.. Οτι πιο γρηγορο εχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εγω παιδια χρησιμοποιω 2048, fiops,gamma 1 χωρις τικ,και cpu governor interactive pro.. Οτι πιο γρηγορο εχω δει. από μπαταρία ( πες και χρήση όμως ) ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ξεκίνησα θύελλα setups μου φαίνεται! Όσον αφορά το read ahead cache από εμπειρία και μόνο θα σας πω ότι αφορά στο πόσο γρήγορα πχ φορτώνει τις φωτογραφίες στην gallery. Θεωρητικά όσο μεγαλύτερη η τιμή του read ahead τόσο πιο γρήγορα τις φορτώνει. Σε πολλές άλλες λειτουργίες πχ στο πόσο γρήγορα ανοίγουν τα apps ποτέ δεν έβλεπα διαφορά. Νομίζω ότι το 2048kb είναι το πιο ισορροπημένο setup. Επίσης στις external sd cards (που δεν έχουμε εμείς) λέγεται ότι όσο μεγαλύτερη αυτή η τιμή τόσο μεγαλύτερο και το ρίσκο να τα κακαρωσει πιο γρήγορα η sd card. Governor στον ΑΚ βρίσκετε πιο γρήγορο τον ineractive_pro ή τον Ondemand_eps? Νομίζω ότι είναι σχεδόν οι ίδιοι. Ευχαριστώ και σορρυ αν κούρασε το μεγάλο post μου ☺ Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Επειδη η χρηση μου αυτες τις μερες ειναι μονο wifi και φως στη μεση χειροκινητα ισως να μην ειναι αντικειμενικο..Εχω χασει περιπου μια ωρα και κατι οθονη στο 24ωρο. Αντι για 6ω που εβγαζα ειμαι στις 4:45 περιπου αλλα μου αρκει.Ειναι αισθητα πιο γρηγορο και αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Επειδη η χρηση μου αυτες τις μερες ειναι μονο wifi και φως στη μεση χειροκινητα ισως να μην ειναι αντικειμενικο..Εχω χασει περιπου μια ωρα και κατι οθονη στο 24ωρο. Αντι για 6ω που εβγαζα ειμαι στις 4:45 περιπου αλλα μου αρκει.Ειναι αισθητα πιο γρηγορο και αξιζει. το γύρισα και εγώ στο pro για να δω πως και τι και αν έχει αισθητή προς τα κάτω μπαταρία πάω πάλι στο interactive σκέτο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 o interactive είναι πολύ παλιός governor υπόψιν και τρώει μπαταρία, ο interactive_pro είναι πιο σύγχρονος & λίγο πιο φιλικός στην μπαταρία δοκιμάστε slim :) Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Στον on demand eps τον οποιο δοκιμασα για 2 μερες φιλε danteGr ειχα τυχαια reboot,4 για την ακριβεια. Οποτε γυρισα σε interactive pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 o interactive είναι πολύ παλιός governor υπόψιν και τρώει μπαταρία, ο interactive_pro είναι πιο σύγχρονος & λίγο πιο φιλικός στην μπαταρία δοκιμάστε slim :) ένα ένα φίλε μου !!! Πλεονεκτήματα έναντι του pro ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εμενα μου φανηκε αργος..Δουλευε χαμηλα συνεχεια. Ο pro δουλευει κοφτες με το παραμικρο :) Βαλε να βλεπεις στη μπαρα πανω συχνοτητα να τσεκαρεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 ένα ένα φίλε μου !!! Πλεονεκτήματα έναντι του pro ? είναι πολύ επιθετικός στις αλλαγές συχνοτήτων του επεξεργαστή τον ανεβάζει γρήγορα αλλά και τον κατεβάζει ακαριαία + έχει πολλές σκάλες Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Eδω βλεπω δινονται μαθηματα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Αυτές είναι ωραίες κουβέντες, Επιτέλους! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Και μιας και λεμε για συχνοτητες μια και τις τσεκαρα αρκετα τις τελευταιες μερες να πω οτι ο μαμα κερνελ της slim βαριεται να ανεβασει,παιζει συνεχεια 300 ανεβαζει 1000κατι και σπανια ψηλα.Ετσι εξηγειται η τρομερη αυτονομια του. Με το τελευταιο Ακ update χασαμε το 2.88 να ξερετε αλλα εβαλε μιν 268. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Πλέον έβαλα και γω interactive pro. Ότι κατεβήκαμε σε συχνότητα το παρατήρησα και γω. Θα το αφήσω έτσι 1 μέρα ακόμα να δω τι διαφορά έχει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Στον on demand eps τον οποιο δοκιμασα για 2 μερες φιλε danteGr ειχα τυχαια reboot,4 για την ακριβεια. Οποτε γυρισα σε interactive pro. Στο παλιό ROM που είχα ο Ondemand_eps μου είχε φανεί πιο λιγάκι πιο γρήγορος από τον interactive_pro αλλά είχα reboots συνέχεια και με τους δύο οπότε δεν ήταν κριτήριο αυτό. Θα βάλω και με την slim τον eps να δω πως θα πάει. Thanks και πάλι! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Στον interactive pro εδω και 10 μερες κανενα reboot ποτε.Με slimkat ειμαι ;) Μη δοκιμασεις slim + eps,δοκιμασα και ειχα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Να πω οτι σαν θέμα το flux είναι το ποιο ομορφο με το μονο drawback δεν αναγνωριζει το ς (δε ξέρω αν αλλάξω γραμματοσειρά αν θα βοηθησει)επίσης απο icons το velur.ξέρει κανεις πως αλλάζει ενα εικονίδιο πχ της κάμερας? Για να αλλάξεις το εικονίδιο της κάμερας στην homescreen σε themes που δεν υποστηρίζουν την CM Camera κάνε το εξής: Κατέβασε 1) Την Google Gamera, της οποίας το εικονίδιο αλλάζουν τα themes. Δεν είναι απαραίτητο να τη χρησιμοποιήσεις, εγώ την έχω κρατήσει μόνο για photoshperes. 2) Την εφαρμογή desktop visualizer, η οποία δημιουργεί συντομεύσεις εφαρμογών στην homescreen με ό,τι όνομα ή εικονίδιο θέλεις. 3) Ανοίγεις το desktop visualizer και φτιάχνεις μια νέα συντόμευση με εικονίδιο της Google Camera η οποία θα ανοίγει τη CM Camera ;) α) Eπιλέξτε Εικονίδιο -> Εικονίδιο Εφαρμογής -> επιλέγεις την Google Camera. β) Επιλέξτε Ενέργεια -> Εκκίνηση Εφαρμογής -> επιλέγεις την CM Camera To desktop visualizer μπορεί να κάνει και backup το εικονίδιο στον αποθηκευτικό χώρο, οπότε αν δεν θέλεις να κρατήσεις την Google Camera, όταν κάνεις τη διαδικασία επιλέγεις το Backup Image, και μπορείς να την απεγκαταστήσεις. Θα χρειαστεί να την εγκαταστήσεις και πάλι όμως όταν αλλάξεις theme, αν βέβαια θέλεις να αλλάξεις το εικονίδιο, αλλιώς κρατάς το ίδιο. Είναι πραγματικά απίστευτη εφαρμογή, υπάρχει βέβαια και το Xsuite xposed module που αλλάζει ονόματα και εικονίδια σε όλο το σύστημα και όχι μόνο στην homescreen, αλλά θέλει root και δουλεύει μόνο με αρχεία εικόνας, δε μπορεί να πάρει εικονίδιο κατευθείαν από την εφαρμογή. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Στον interactive pro εδω και 10 μερες κανενα reboot ποτε.Με slimkat ειμαι ;) Μη δοκιμασεις slim + eps,δοκιμασα και ειχα reboot. Ok ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Για να αλλάξεις το εικονίδιο της κάμερας στην homescreen σε themes που δεν υποστηρίζουν την CM Camera κάνε το εξής: Κατέβασε 1) Την Google Gamera, της οποίας το εικονίδιο αλλάζουν τα themes. Δεν είναι απαραίτητο να τη χρησιμοποιήσεις, εγώ την έχω κρατήσει μόνο για photoshperes. 2) Την εφαρμογή desktop visualizer, η οποία δημιουργεί συντομεύσεις εφαρμογών στην homescreen με ό,τι όνομα ή εικονίδιο θέλεις. 3) Ανοίγεις το desktop visualizer και φτιάχνεις μια νέα συντόμευση με εικονίδιο της Google Camera η οποία θα ανοίγει τη CM Camera ;) α) Eπιλέξτε Εικονίδιο -> Εικονίδιο Εφαρμογής -> επιλέγεις την Google Camera. β) Επιλέξτε Ενέργεια -> Εκκίνηση Εφαρμογής -> επιλέγεις την CM Camera To desktop visualizer μπορεί να κάνει και backup το εικονίδιο στον αποθηκευτικό χώρο, οπότε αν δεν θέλεις να κρατήσεις την Google Camera, όταν κάνεις τη διαδικασία επιλέγεις το Backup Image, και μπορείς να την απεγκαταστήσεις. Θα χρειαστεί να την εγκαταστήσεις και πάλι όμως όταν αλλάξεις theme, αν βέβαια θέλεις να αλλάξεις το εικονίδιο, αλλιώς κρατάς το ίδιο. Είναι πραγματικά απίστευτη εφαρμογή, υπάρχει βέβαια και το Xsuite xposed module που αλλάζει ονόματα και εικονίδια σε όλο το σύστημα και όχι μόνο στην homescreen, αλλά θέλει root και δουλεύει μόνο με αρχεία εικόνας, δε μπορεί να πάρει εικονίδιο κατευθείαν από την εφαρμογή. tnx θα το δοκιμασω! Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Με ondemand eps,παρατήρησα και εγω καλύτερη ταχύτητα αλλα ειχα 1-2 reboots με ak 71,με τον 74 δεν εχω δοκιμασει ακομα, και vanir,προς το παρον ειμαι με interactive και τα δοκιμασμενα fiops,2048,κτλ Edited November 5, 2014 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ενώ φορτιζε το κινητό με slim gov είχα ένα reboot. Το είχα underclocked βέβαια στα 1,7ghz αλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Πριν λίγο πάλι reboot με interactive_pro gov και ενώ ήμουν στο lockscreen.. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την περίπτωση μου Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ποια ρομ φορας; Ειμαι καιρο με pro χωρις κανενα reboot και λιωσιμο το τηλεφωνο.Δεν το λυπαμαι καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts