overpower Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ποτε ειπαμε αναμενεται η Lollipop? Google it! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 http://www.androidpolice.com/2014/11/03/google-pushing-android-5-0-lollipop-source-code-aosp-right-now Ήρθε Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Μήπως υπάρχει σχετικό section περί GPS ? Έλεος ! Το ότι μιλάτε 3 σελίδες για μία εγκατάσταση του Sygic που κρασάρει, δε σε πείραξε, είναι on-topic. Καλά που έχουμε και εσένα να επιβάλεις την τάξη, κύριε χωροφύλακα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Πρόβλημα με το τηλ υποτίθεται ότι είχε και έψαχνε λύση, Τώρα εσύ αν πιστεύεις ότι πρέπει να το κανιβαλισεις το θεματάκι οκ συνέχισε το Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Πρόβλημα με το τηλ υποτίθεται ότι είχε και έψαχνε λύση, Τώρα εσύ αν πιστεύεις ότι πρέπει να το κανιβαλισεις το θεματάκι οκ συνέχισε το Αδερφε ΑΕΚτζη,νομιζω λιγο ισως να αναφέρεται και στον τονο σου,οχι ότι εχεις αδικο για το θεμα του τοπικ φυσικα. Εεεερχομασται Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Καλά εγώ σβήνω όλο το φάκελο sygic άρα και τους 3 που έχει μέσα. Βγήκα τώρα έξω με data και gps ανοιχτά, το Google Maps να έχει κολλήσει στην τοποθεσία του σπιτιού μου. Κατέβασα το GPS test και έκανα clear και μετά update agps και τότε έπιασε σήμα! Φίλε, βρήκα κάτι ενδιαφέρον και είπα να το ανεβάσω εδώ από το xda: First thing you should do, as advised by Google, is following :* - 1°) set your localization to "Device only" and not to "High Precision" ;* - 2°) install "Google Maps" (even if you're not gonna use it...) - 3°) set your time zone manually (and not automatically...) - 4°) recalibrate your compass - 5°) go to an open space and launch "Maps" - 6°) wait for "Maps" to get a fix and then stay there with your phone for a while - 7°) launch your other navigation tools (Waze...)... This is what Google advised me to do. I did. Since then, almost ZERO GPS PROBLEMS...* Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Φίλε, βρήκα κάτι ενδιαφέρον και είπα να το ανεβάσω εδώ από το xda: First thing you should do, as advised by Google, is following :* - 1°) set your localization to "Device only" and not to "High Precision" ;* - 2°) install "Google Maps" (even if you're not gonna use it...) - 3°) set your time zone manually (and not automatically...) - 4°) recalibrate your compass - 5°) go to an open space and launch "Maps" - 6°) wait for "Maps" to get a fix and then stay there with your phone for a while - 7°) launch your other navigation tools (Waze...)... This is what Google advised me to do. I did. Since then, almost ZERO GPS PROBLEMS...* Ενδιαφέρον, καλά έκανες και το έβαλες για όποιον έχει πρόβλημα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 @overpower :down: κριμα τα clicks που εκανες Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Φίλε, βρήκα κάτι ενδιαφέρον και είπα να το ανεβάσω εδώ από το xda: First thing you should do, as advised by Google, is following :* - 1°) set your localization to "Device only" and not to "High Precision" ;* - 2°) install "Google Maps" (even if you're not gonna use it...) - 3°) set your time zone manually (and not automatically...) - 4°) recalibrate your compass - 5°) go to an open space and launch "Maps" - 6°) wait for "Maps" to get a fix and then stay there with your phone for a while - 7°) launch your other navigation tools (Waze...)... This is what Google advised me to do. I did. Since then, almost ZERO GPS PROBLEMS...* Την πυξίδα πού την κάνεις calibrate; Το open space δεν καταλαβαίνω τι είναι, αλλά πιστεύω πώς αρκεί να ανοίξεις τους χάρτες. Το "συσκευή μόνο" αρκεί γενικά δηλαδή; Αυτό ανοίγει αυτόματα όταν ανοίξεις οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί θέση. Σημειωτέον γενικά είχα/έχω θέμα με το GPS, τυχαία κόλλησε και το sygic εκείνη την περίοδο, γι'αυτό και τα posts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Το open space μάλλον το αναφέρει με την λογική να είσαι σε ανοικτό ουρανό ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο συνδυασμός της screen of με kernel που υποστηρίζει Καλά το tap2awake (ΑΚ στην περίπτωση μου) με έχει εξυπηρετήσει Πάρα πολύ στην λειτουργικότητα του τηλ μας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Την πυξίδα πού την κάνεις calibrate; Το open space δεν καταλαβαίνω τι είναι, αλλά πιστεύω πώς αρκεί να ανοίξεις τους χάρτες. Το "συσκευή μόνο" αρκεί γενικά δηλαδή; Αυτό ανοίγει αυτόματα όταν ανοίξεις οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί θέση. Σημειωτέον γενικά είχα/έχω θέμα με το GPS, τυχαία κόλλησε και το sygic εκείνη την περίοδο, γι'αυτό και τα posts. Εγώ απλά άνοιξα την πυξίδα που δεν την είχα ανοίξει ποτέ χεχε και αφού βρίσκεσαι σε ανοιχτό χώρο, εννοεί το open space.Έξω για να υπάρχει η απαραίτητη 'ορατότητα' συσκευής και δορυφόρων.Η πυξίδα, θα βοηθήσει και αυτήν με την σειρά της στο καλιμπράρισμα από μόνη της με το που κάνει δηλαδή το κινητό εξακρίβωση τρέχουσας θέσεως μέσω αυτής. Η βοήθεια είναι σημαντική, γιατί έρχεται και από την γοογλε, και εδώ που τα λέμε, μου ακούγεται λογικό.Θυμάμαι που και εσύ είχες το πρόβλημα συνεχώς με το gps.Είναι σπαστικό να χάνεις η να μην έχεις σήμα γι'αυτό και δεν σε ξέχασα χαχα αλλά εκτός αυτού ίσως και άλλοι φίλοι να το έχουν.Κρίμα για ένα τέτοιο κινητό, τι gps είναι πράγματα εργαλείο, βρίσκω. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Συγγνώμη που θα φανώ χαζός: η πυξίδα πού είναι; Υπάρχει εφαρμογή πυξίδα γιατί δε βρίσκω κάτι, εκτός αν μπω από άλλο πρόγραμμα τύπου "GPS test". :rolleyes:. Edit: Το δοκίμασα με την πυξίδα που είπα. Γενικά φαίνεται ότι το Google Maps παίρνει καλό σήμα και "συγχρονίζει" με την πυξίδα του τηλέφωνο. Το sygic αργεί λίγο από τη στιγμή που θα το ανοίξεις μέχρι να βρει θέση και κυρίως κατεύθυνση. Δηλαδή αν ήμουν σταματημένος δεν έδειχνε που κοίταζα. Edited November 5, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Να πω οτι σαν θέμα το flux είναι το ποιο ομορφο με το μονο drawback δεν αναγνωριζει το ς (δε ξέρω αν αλλάξω γραμματοσειρά αν θα βοηθησει)επίσης απο icons το velur.ξέρει κανεις πως αλλάζει ενα εικονίδιο πχ της κάμερας? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Να πω οτι σαν θέμα το flux είναι το ποιο ομορφο με το μονο drawback δεν αναγνωριζει το ς (δε ξέρω αν αλλάξω γραμματοσειρά αν θα βοηθησει)επίσης απο icons το velur.ξέρει κανεις πως αλλάζει ενα εικονίδιο πχ της κάμερας? Γραμματοσειρά άσε τη default γιατί πολλά θέματα έχουν πρόβλημα με χαρακτήρες όπως το "ς". Εγώ εικονίδια εφαρμογών μπορώ να αλλάξω από τότε που έβαλα Nova launcher και πατώντας παρατεταμένα πάνω σε αυτά. Δε νομίζω να γίνεται στο trebuchet (default launcher). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Οντως δεν γίνεται έβαλα την default και όλα οκ... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μετα απο μερικες μερες με slimkat και ak kernel μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστει με το τηλεφωνο πιο πολυ απο ποτε. Ειδικα ο governor "interactive pro" απλα δεν παιζεται. Βεβαια δουλευει με το παραμικρο 1.8 και σε ανοιγμα εφαρμογης ακαριαια 2.8 για οσο χρειαζεται,με οτι συνεπαγεται στη μπαταρια. (4ω οθονης αντι 6 τη μερα με δικη μου χρηση) Τον χρησιμοποιω μονιμα,ουτε reboot ουτε τιποτα. Οποιος δεν ενοχλειται απο μπαταρια ας δοκιμασει :) Προσοχη λιγο στην εκδοση που θα φλασαρετε καθως εδωσε update που θελει ρομ compiled μετα τη 01/11 αλλιως βαζετε τον 74. Με Slimkat και ΑΚ και γω από χθες και ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Ο βασικός λόγος που άλλαξα ΡΟΜ ήταν τα random reboots και μέχρι τώρα φαίνεται οκ το παραπάνω setup με τους καινούργιους wifi drivers. Μιας και είσαι πολύ πιο παλιός σε Slim και ΑΚ θα μπορούσες να μου πεις το ιδανικό setup κατά την άποψή σου για το καλύτερο δυνατό Performance αλλά φυσικά όχι με Performance gov? Εννοείται ότι αν μπορεί να συνεισφέρει και κάποιος άλλος ευπρόσδεκτος! Ευχαριστώ εκ των προτέρων ☺ Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Με Slimkat και ΑΚ και γω από χθες και ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Ο βασικός λόγος που άλλαξα ΡΟΜ ήταν τα random reboots και μέχρι τώρα φαίνεται οκ το παραπάνω setup με τους καινούργιους wifi drivers. Μιας και είσαι πολύ πιο παλιός σε Slim και ΑΚ θα μπορούσες να μου πεις το ιδανικό setup κατά την άποψή σου για το καλύτερο δυνατό Performance αλλά φυσικά όχι με Performance gov? Εννοείται ότι αν μπορεί να συνεισφέρει και κάποιος άλλος ευπρόσδεκτος! Ευχαριστώ εκ των προτέρων ☺ ας πω και εγώ το δικό μου σετ Art από synapse στην καρτέλα I/O το read-ahead size στο 2048 από κάτω στο i/p scheduler το βάζω στο fiops (μην μου ρωτήσεις τι κάνουν, ένα συμφορουμίτης το πρότεινε :) ) στην καρτέλα gamma τικάρουμε τα 3 tik και το gamma selection το βάζουμε στο 1 ( μου αρέσουν πολύ τα χρώματα με αυτή την ρύθμιση ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 ας πω και εγώ το δικό μου σετ Art από synapse στην καρτέλα I/O το read-ahead size στο 2048 από κάτω στο i/p scheduler το βάζω στο fiops (μην μου ρωτήσεις τι κάνουν, ένα συμφορουμίτης το πρότεινε :) ) στην καρτέλα gamma τικάρουμε τα 3 tik και το gamma selection το βάζουμε στο 1 ( μου αρέσουν πολύ τα χρώματα με αυτή την ρύθμιση ) Aκριβως τα ιδια και εδω μιας και αντεγραψα :lol: Παντως με τις 2 τελευταιες εκδοσεις η μπαταρια δεν μας τα λεει καλα.Ειμαι παλι κλασικα οπως πριν . Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Aκριβως τα ιδια και εδω μιας και αντεγραψα :lol: Παντως με τις 2 τελευταιες εκδοσεις η μπαταρια δεν μας τα λεει καλα.Ειμαι παλι κλασικα οπως πριν . Κλέφτη :) Εγώ πάντως ήμουν και είμαι 5:30 με 6 ώρες οθόνη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 θα κάνω μόλις βρω χρόνο ένα παραδειγμα με settings στα γρήγορα το read ahead όσο μεγαλώνει κάνει πιο γρήγορο το τηλ αλλά τρώει μπαταρία (512 για καλή μπαταρία ) τιμές που πρέπει να μπουν είναι 512,1024,2048,4096 το fiops δεν έχει αντίκτυπο στην μπαταρία με το v75 όντως έχει αυξηθεί λίγο το drain αλλά δεν έχω κάνει ακόμα δυο κύκλους αποφορτίσης από την αλλαγή ρομ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- α και governor για παιχνίδια slim αλλά και φιλικό στην μπαταρία Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Κλέφτη :) Εγώ πάντως ήμουν και είμαι 5:30 με 6 ώρες οθόνη Τόσο έχω και τώρα. Με την 72 είχα περίπου μια ώρα ακόμα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 θα κάνω μόλις βρω χρόνο ένα παραδειγμα με settings στα γρήγορα το read ahead όσο μεγαλώνει κάνει πιο γρήγορο το τηλ αλλά τρώει μπαταρία (512 για καλή μπαταρία ) τιμές που πρέπει να μπουν είναι 512,1024,2048,4096 το fiops δεν έχει αντίκτυπο στην μπαταρία με το v75 όντως έχει αυξηθεί λίγο το drain αλλά δεν έχω κάνει ακόμα δυο κύκλους αποφορτίσης από την αλλαγή ρομ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- α και governor για παιχνίδια slim αλλά και φιλικό στην μπαταρία ώπα αδερφέ, ένα repeat για το read ahead..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 αυτό που είπα, το 2048 είναι πολύ καλή τιμή για να δώσει μεγάλη ώθηση στο performance με μικρο αντίκτυπο στην μπαταρία εαν βαλεις 512 με deadline πχ θα έχεις λίγο κέρδος στην μπαταρία με αντίκτυπο σε αυτό που λες τώρα ότι φυσάει :p Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 αυτό που είπα, το 2048 είναι πολύ καλή τιμή για να δώσει μεγάλη ώθηση στο performance με μικρο αντίκτυπο στην μπαταρία εαν βαλεις 512 με deadline πχ θα έχεις λίγο κέρδος στην μπαταρία με αντίκτυπο σε αυτό που λες τώρα ότι φυσάει :p άρα αν το πάμε στην ανώτερη τιμή θα έχουμε ακόμα καλύτερη επίδοση αλλά πολύ χειρότερη μπαταρία ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 όχι απαραίτητα γιατί το 8192 είναι 8Mb, πολύ μεγάλη τιμή για read ahead (σε arm cpu) και μάλλον θα έχει χειρότερη επίδραση με ζόρι στο cpu και πιθανότητα lag :) Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts