Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το έκανε και το δικό μου(στη 33) και προτάθηκε ως λύση να περάσω το θέμα Holo και μετά να επαναφέρω τα custom.

Έστρωσε μετά η συσκευή σου;

129026.png?1640591734

Εγώ όπως έχω ξαναγράψει έσβησα παραπανήσια άχρηστα θέματα, έκανα clear τη μνήμη του SwiftKey και έστρωσε.

Αφού πέρασα μια φορά τα default κατέληξα με flux white theme και DCikonZ.

Mε χει φαει σημερα να φλασαρω μιας και ειμαι καιρο με την ιδια και ειναι και αργια κιολας!Λεω να παω σε κατι πιο νεο σε vanir με AK kernel
Δημήτρης

Mε χει φαει σημερα να φλασαρω μιας και ειμαι καιρο με την ιδια και ειναι και αργια κιολας!Λεω να παω σε κατι πιο νεο σε vanir με AK kernel

Ρίξε μια slimkat με ΑΚ να γουστάρεις σβέλτα δα και σταθερότητά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ρίξε μια slimkat με ΑΚ να γουστάρεις σβέλτα δα και σταθερότητά

Eλα φιλε,χρονια πολλα! :) Εχει ενημερωση καινουρια?απο features πως παει?

Δημήτρης

το πρόβλημα του touch μάλλον από τι φαίνεται δεν θα φτιάξει ποτέ (αφού είναι hardware)

η CM τους καινούριους driver που έβαλε αφορούν την wintek το νέο digitizer που θα βάλει η opo από τι φαίνεται στο δεύτερο μοντέλο

κατά τα άλλα μόνο μερικοί βλέπαμε το πρόβλημα :lol:

https://github.com/CyanogenMod/android_kernel_oneplus_msm8974/commit/c928a4a9df58ea98519a692004c3dd7974101ce6

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

το πρόβλημα του touch μάλλον από τι φαίνεται δεν θα φτιάξει ποτέ (αφού είναι hardware)

η CM τους καινούριους driver που έβαλε αφορούν την wintek το νέο digitizer που θα βάλει η opo από τι φαίνεται στο δεύτερο μοντέλο

κατά τα άλλα μόνο μερικοί βλέπαμε το πρόβλημα :lol:

https://github.com/CyanogenMod/android_kernel_oneplus_msm8974/commit/c928a4a9df58ea98519a692004c3dd7974101ce6

Μολις το διαβασα στο xda!Βλακεια τους μεγαλη παντως..Με αυτο που εκαναν κανεις δεν προκειται να τους εμπιστευτει στο νεο κινητο που θα βγαλουν!Τουλαχιστον εγω δεν το βλεπω να πηγαινω.Το καλο ειναι οτι τελευταια δεν ειχα προβληματα αλλα δεν παυει να ειναι προβλημα της εταιριας

Δημήτρης

Eλα φιλε,χρονια πολλα! :) Εχει ενημερωση καινουρια?απο features πως παει?

Επίσης :)

Σήμερα θα βγει update. Είναι γεμάτη, δεν της λείπει κάτι, γυρνα το σε art και όλα κομπλέ.

Με ΑΚ πολύ καλή μπαταρία και σφαίρα το μηχάνημα.

Με τον φωτισμό των hard τελικά τι έκανες ; παρέμεινε το θέμα;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σήμερα θα βγει update. Είναι γεμάτη, δεν της λείπει κάτι, γυρνα το σε art και όλα κομπλέ.

Ηδη την κατεβασα,τραβηξα και ενα backup και ξεκιναω!Με το κουμπι δυστυχως εχει καει το led:mad: Δεν πειραζει που να το στελνεις Κινα!Εβγαλα το φωτισμο τελειως και ξεμπερδεψα,αλλωστε ξερω που βρισκονται!Θα σε χρειαστω για ρυθμισεις στον ΑΚ ,ή τον αφηνω ετσι?

Δημήτρης

τα themes :p

αλλα εχει TRDS FTW :D

*για όσους θέλουν να βάλουν AK πρέπει να βάλουν και UKM + synapse μιας και στο τελευταίο build ξέχασε/έβαλε πάλι τον cpu στο max

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

τα themes :p

αλλα εχει TRDS FTW :D

*για όσους θέλουν να βάλουν AK πρέπει να βάλουν και UKM + synapse μιας και στο τελευταίο build ξέχασε/έβαλε πάλι τον cpu στο max

Τι ειναι αυτο?

Δημήτρης

Τι ειναι αυτο?

The Real Dark Slim (TRDS)

το επιλέγεις από settings (πρέπει να έχεις και latest beta gapps για ομοιομορφία παντού)

The Real Dark Slim (TRDS)

το επιλέγεις από settings (πρέπει να έχεις και latest beta gapps για ομοιομορφία παντού)

Περασα ΑΚ και εβαλα τις 2 ρυθμισεις που ειχες προτεινει κατι σελιδες πιο πισω.Κατεβασα χρονισμο στα 2265 και εκανα λιγο undervolt.Τωρα γυριζει σε art.Να κανω τπτ αλλο?η να το αφησω λες?

Δημήτρης

Περασα ΑΚ και εβαλα τις 2 ρυθμισεις που ειχες προτεινει κατι σελιδες πιο πισω.Κατεβασα χρονισμο στα 2265 και εκανα λιγο undervolt.Τωρα γυριζει σε art.Να κανω τπτ αλλο?η να το αφησω λες?

Μπα, σκάλισε και δες μόνο σου ιδικά τα undervolt είναι σε κάθε συσκευή

Έχω δώσει link για thread στο xda με ρυθμίσεις ιδικά για ak

Περνά μετά και κάτι ρυθμισεις για τα χρώματα, είναι δύο τρεις σελίδες πίσω, σε δικό μου ποστ.πολύ καλά για το δικό μου μάτι τουλάχιστον

Μπα, σκάλισε και δες μόνο σου ιδικά τα undervolt είναι σε κάθε συσκευή

Έχω δώσει link για thread στο xda με ρυθμίσεις ιδικά για ak

Kατι ειδα,προς το παρον το αφηνω ετσι να δω πως παει

Περνά μετά και κάτι ρυθμισεις για τα χρώματα, είναι δύο τρεις σελίδες πίσω, σε δικό μου ποστ.πολύ καλά για το δικό μου μάτι τουλάχιστον

Θα τα δω αν και μαρεσουν οπως ηρθαν. Σας μενουν οι ρυθμισεις σε reboot?ή αργει να τα περασει λιγο?

Παντως σε πρωτη φαση η αποκριση ειναι πολυ καλυτερη!Καμμια σχεση,οπως ειχε αναφερει ενα παιδι δεν χρειαζεται να πατας ακριβως οπως με φρανκο.Πιανει με την μια τα πατηματα!

Δημήτρης

Οι ρυθμίσεις παραμένουν μετά από reboot

Εμενα προσωπικά μετα απο reboot οι ρυθμίσεις κανουν περιπου ενα λεπτο να εφαρμοστούν και γιαυτό το κάνω χειροκίνητα .. Πάντως ο ak είναι πολύ πιο αμέσως απο κάθε άλλο. Στου Φράνκο το menu button μου εκανε μια μικρή καθυστεριση αλλά τώρα καμια καθυστεριση. Επίσης η μπαταρία είναι σε πολύ καλά επίπεδα!

τα settings παραμένουν μέχρι να τα αλλάξεις και πάλι, δλδ και να ξηλώσεις το synapse o kernel θυμάται αυτές που του έβαλες δεν γυρνάει σε default γιατί γράφονται στο zimage, για να φύγουν πρέπει να βγάλεις το ukm οπότε όχι μόνο παραμένουν αλλά κάνει boot με αυτά

το synapse ανάλογα τα pripority του image μπορεί να κάνει πιο αργά load

για το touch ο ak είναι από τους developers που πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι hardware γιαυτό και ρίχνει μεγάλη προσοχή εκεί, μερικα post του που είχα διαβάσει πριν έρθει το τηλ στα χέρια μου έδειχναν σε πόσο βάθος το είχε ψάξει, αυτό με έκανε να βάλω το δικό του κερνελ με το που άνοιξα την συσκευή

άλλος πάρα πολύ καλός κερνελ είναι ο κερνελ της slimrom

τα settings παραμένουν μέχρι να τα αλλάξεις και πάλι, δλδ και να ξηλώσεις το synapse o kernel θυμάται αυτές που του έβαλες δεν γυρνάει σε default γιατί γράφονται στο zimage, για να φύγουν πρέπει να βγάλεις το ukm οπότε όχι μόνο παραμένουν αλλά κάνει boot με αυτά

το synapse ανάλογα τα pripority του image μπορεί να κάνει πιο αργά load

για το touch ο ak είναι από τους developers που πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι hardware γιαυτό και ρίχνει μεγάλη προσοχή εκεί, μερικα post του που είχα διαβάσει πριν έρθει το τηλ στα χέρια μου έδειχναν σε πόσο βάθος το είχε ψάξει, αυτό με έκανε να βάλω το δικό του κερνελ με το που άνοιξα την συσκευή

άλλος πάρα πολύ καλός κερνελ είναι ο κερνελ της slimrom

Nαι τελικα παραμενουν και μενα. Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου σε ευχαριστω ;) Ομολογω περι ΑΚ δεν ξερω τπτ. Το touch οντως ειναι hardware αλλά και software οπου εκει εχουν κανει πολυ καλα βηματα μεχρι ωρας.

Δημήτρης

..... Το touch οντως ειναι hardware αλλά και software οπου εκει εχουν κανει πολυ καλα βηματα μεχρι ωρας.

εάν η opo όντως αλλάξει digitizer τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα της καίγεται καρφί της synaptic να κάνει development στο driver;

εδώ δεν ασχολείται τώρα θα ασχοληθεί μετά :mad:

το τι κάνει η CM και οι devs των κερνελ είναι όλα workaround

εάν η opo όντως αλλάξει digitizer τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα της καίγεται καρφί της synaptic να κάνει development στο driver;

εδώ δεν ασχολείται τώρα θα ασχοληθεί μετά :mad:

το τι κάνει η CM και οι devs των κερνελ είναι όλα workaround

Ναι αυτο λεω οτι ειναι πολυ κακο αυτο που κανει.Και απομακρυνει τυχον νεους μελλοντικους πελατες αλλα και παλιους πελατες της.Απλα οτι εχουν κανει οι dev μεχρι τωρα ευτυχως ειναι σε πολυ καλο επιπεδο :)

Δημήτρης

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks