Da_rudakos Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Αμα εχεις custom recovery τα ota θα περιμενεις;; Βγαινει γρηγοροτερα σε zip μορφη ετοιμη για φλασαρισμα. Edited September 25, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Ναι δοκίμασα κ πέρασα και μέσω fastboot (με script :flash all φυσικά) την τελευταία έκδοση. Είχα πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του TWRP ,δεν έκανε mount το data κ επειδή δεν είχα πάρει ακόμα backup,αναγκάστηκα κ την πέρασα μέσω fastboot. Έχει αναφερθεί και στο forum του opo παρόμοιο πρόβλημα με την τελευταία TWRP και για αυτό πέρασα μια προηγούμενη τροποποιημένη έκδοση. ποια εκδοση του TWRP έχει θέμα ?? η 2.8.0.1 ?? ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αμα εχεις custom recovery τα ota θα περιμενεις;; Βγαινει γρηγοροτερα σε zip μορφη ετοιμη για φλασαρισμα. Ρωταω γιατι το κινητο ενδεχεται να το παρει καποιος που δεν ξερει απο αυτά.Γα να μπορει να παιρνει updates χωρις να ασχολειται. Και γιατι το google services μου καταναλωνει τοσο πολύ ?? 25 % ειναι τωρα. Ειμαι με στοκ ρομ κερνελ οχι ρουτ. Υπάρχει τρόπος για ενδειξη της μπαταριας με αριθμο ή με άλλο εικονιδιο? Στην παλιότερη εκδοση γινόταν. EDIT : Το βρήκα αυτό. Και το quick boot τελικα τρωει μπαταρία ?? Το έλεγξε κανεις? Edited September 25, 2014 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 @geornirv Για μια παλιότερη έκδοση το ανέφερα.Όχι για την 2.8.0.1 Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Επειδή εχω περασει custom recovery δεν θα παίρνω ΟΤΑ ? Επίσης αν περάσω το αρχειακι mixer paths, μετα πως το βγαζω για να περναω ΟΤΑ ? Και κατι αλλο...οταν μου ερχονται μνμ και βρισκεται σε ανμονη το κινητο, δεν αναβει η οθονη για να μου δειξει ότι κατι ηρθε οπως πχ. σε άλλα κινητά?? Ξερει μηπως κανεις να μου απαντησει στο 2 και 3ο ερωτημα?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ξερει μηπως κανεις να μου απαντησει στο 2 και 3ο ερωτημα?? Για το 2 απλα κρατας ένα backup το αρχικό mixer αρχείο. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Για το 2 απλα κρατας ένα backup το αρχικό mixer αρχείο. Ευχαριστώ. Για το 3ο , σε εσενα αναβει η οθονη ή δικο μου ειναι το θεμα ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ευχαριστώ. Για το 3ο , σε εσενα αναβει η οθονη ή δικο μου ειναι το θεμα ? Sorry ξεχασα να στο απαντησω.Οχι δεν αναβει.Μονο το led αναβοσβηνει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 παιδια sos!!!!ειμαι σε fastboot mode και ακολουθω τον οδηγο αναβαθμισης σε 33.ομως εκει που βαζω fastboot μου βγαζει μυνημα οτι δεν το αναγνωριζει ως internal or external command!!!!τι κανω?????συμβαινει τωρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 παιδια sos!!!!ειμαι σε fastboot mode και ακολουθω τον οδηγο αναβαθμισης σε 33.ομως εκει που βαζω fastboot μου βγαζει μυνημα οτι δεν το αναγνωριζει ως internal or external command!!!!τι κανω?????συμβαινει τωρα!! Googlαρέ το αδερφέ... Μέχρι να απαντήσει κάποιος... Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 παιδια sos!!!!ειμαι σε fastboot mode και ακολουθω τον οδηγο αναβαθμισης σε 33.ομως εκει που βαζω fastboot μου βγαζει μυνημα οτι δεν το αναγνωριζει ως internal or external command!!!!τι κανω?????συμβαινει τωρα!! Πρέπει να είσαι στο συγκεκριμένο φάκελο για να τρέξει το fastboot. 5. Ανοίξτε την κονσόλα εντολών (command prompt) πηγαίνοντας στο Start -> Run και πληκτρολογώντας cmd.exe . Στα Windows 8 πατήστε το πλήκτρο του παραθύρου+R και εκεί πληκτρολογείστε cmd.exe . Στη συνέχεια πληκτρολογείτε: cd C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 το εκανα και ανοιξα με dir τον φακελο και ειναι αυτος.μπηκα και google kai εφτιαξα και κατι path στο συστημα.αλλα τιποτα....τι κανω λαθος??????:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 το εκανα και ανοιξα με dir τον φακελο και ειναι αυτος.μπηκα και google kai εφτιαξα και κατι path στο συστημα.αλλα τιποτα....τι κανω λαθος??????:mad: Το path χρειαζεται για να μην αναγκαζεσαι καθε φορα στο cmd να πηγαινεις στη συγκεκριμενη διαδρομη.Εχεις κανει ολα τα unzip που πρεπει; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Λάθος. Παρακαλώ να σβηστεί Edited September 25, 2014 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Το path χρειαζεται για να μην αναγκαζεσαι καθε φορα στο cmd να πηγαινεις στη συγκεκριμενη διαδρομη.Εχεις κανει ολα τα unzip που πρεπει; ναι εκανα unzip το αρχειο που κατεβασα με την 33 στον φακελο που λεει ο οδηγος και μετα ελεγξα τον φακελο και ειναι οπως στην φωτο που επισυναπτεται στον οδηγο.τι αλλο να ειναι?εκανα μολις install kai τον νεο java να ειμαι καλυμμενος και απο κει.καμια αλλη ιδεα???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 ναι εκανα unzip το αρχειο που κατεβασα με την 33 στον φακελο που λεει ο οδηγος και μετα ελεγξα τον φακελο και ειναι οπως στην φωτο που επισυναπτεται στον οδηγο.τι αλλο να ειναι?εκανα μολις install kai τον νεο java να ειμαι καλυμμενος και απο κει.καμια αλλη ιδεα???:( απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά του nexus toolkit και αν δεν δουλέψει και τότε δοκιμή σε άλλον υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Και ίσως αλλαγή Usb θύρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Κατά τη διάρκεια της φόρτισης της μπαταρίας, έχω παρατηρήσει κάποιες φορές (όχι όλες) να σβήνει το led και ξανα-ανάβει μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Σ' αυτό το διάστημα φυσικά, ανοίγοντας την οθόνη βλέπω ότι η φόρτιση σταματάει. Σε μία φόρτιση από ~25% έως και το 100% μπορεί να το κάνει 1-2 φορές. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο πράγμα; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Κατά τη διάρκεια της φόρτισης της μπαταρίας, έχω παρατηρήσει κάποιες φορές (όχι όλες) να σβήνει το led και ξανα-ανάβει μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Σ' αυτό το διάστημα φυσικά, ανοίγοντας την οθόνη βλέπω ότι η φόρτιση σταματάει. Σε μία φόρτιση από ~25% έως και το 100% μπορεί να το κάνει 1-2 φορές. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο πράγμα; Εγώ όχι δεν έχω παρατηρήσει κάποιο τέτοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Προσπαθώ να κάνω Clean install (format) στην έκδοση Cyanogen 33R με τον οδηγό στην πρώτη σελίδα και με το που γράφω την πρώτη εντολή μου βγάζει failed device not unlocked cannot flash or erase. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Προσπαθώ να κάνω Clean install (format) στην έκδοση Cyanogen 33R με τον οδηγό στην πρώτη σελίδα και με το που γράφω την πρώτη εντολή μου βγάζει failed device not unlocked cannot flash or erase. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω: Είτε έχεις πρόβλημα με τους drivers είτε έχεις με κάποια λάθος εντολή (πχ έσβησε το recovery) μπρικάρει το OPO. Στην εντολή fastboot devices βγάζει στοιχεία της συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Προσπαθώ να κάνω Clean install (format) στην έκδοση Cyanogen 33R με τον οδηγό στην πρώτη σελίδα και με το που γράφω την πρώτη εντολή μου βγάζει failed device not unlocked cannot flash or erase. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω: Εχεις κανει unlock τον bootloader? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788632 Unlock bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Για καθαρή εγκατάσταση, δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα o bootloader. Το opo έχει την δικιά του recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Για καθαρή εγκατάσταση, δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα o bootloader. Το opo έχει την δικιά του recovery. Εισαι σιγουρος για αυτο;Δηλαδη φλασαρεις μεσω fastboot τη ρομ και δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα ο bootloader? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ρε παιδια να ρωτήσω κάτι. Χθες έκανα unlock bootloader μετά πέρασα TWRP custom recovery και μετά έκανα την clean install 33 του davaout. Τώρα που πήγα να μπω στο recovery με vol down kai power δεν μου βγαζει την TWRP αλλα thn CM recovery. Γιατί ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts