prioxxx Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Είσαι με Franco Kernel και όλα τα άλλα stock? Είμαι με Franco και droidkang. Κάθε εφαρμογή ανοίγει με συγκεκριμένο προφίλ επεξεργαστικης ισχύς. Κ φυσικα greenify experimental κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομίζω οτι είναι "κλειδωμένα" - δεν είμαι σίγουρος, πάντως οι έχοντες λογαριασμό στο 4pda τα κατεβάζουν ελευθερα! Στο λινκ που έδωσα (4pda.ru) παραπάνω, βλέπεις "δείγμα" στο κάθε θέμα, πατώντας спойлер (spoiler) Χρησιμοποιήστε και Google Translate για περαιτέρω... Μήπως είσαι με άλλον Launcher? Τα περισσότερα είναι 5-20Mb (και κάποια παραπάνω...) Με nova είμαι αλλά γτ να φταιει;έχω κατεβάσει κ άλλα απο αλλου κ δεν είχα θεμα . θα το ξαναδώ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited September 6, 2014 by athanaso77 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Εγώ εκανα mixed grill :lol: Στυλ απο άλλο, γραμματοσειρές απο άλλο, εικονίδια απο άλλο, ηχους απο άλλο και τέλος live wallpaper (koi) Thanks for sharing. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Εγώ στο default είμαι, δε με χαλάει να δοκιμάσω κανένα απλό και όμορφο, αρκεί να το έχει δοκιμάσει κανένας. Παίζουν θέματα ανάλυσης κλπ; Σίγουρα το site είμαι ασφαλές;;; Εσένα θα κυνηγάμε! :) Αυτά τα 3 που χεις βάλει ως καλύτερα είναι οκ ή φορτώνουν και τίποτε άλλο μαζί; :p Πώς να κάνω register όταν η εικόνα που πρέπει να αντιγράψω τον κώδικα είναι στα Ρώσικα; Μπορεί κάποιος να μου βρει το Flux White και το Mianogen; Edited September 6, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Τα δοκιμασα ολα..Το kk extreme μου αρεσε. Στα κατεβαζω σε 5' https://www.dropbox.com/s/yj8gem6gkntup86/com.fluxwhite.theme.fluxwhite.16.apk?dl=0 https://www.dropbox.com/s/f4fy9721xxn6zmg/com.tung91.mianogen.79.apk?dl=0 Ετοιμος! Edited September 6, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Μπορείς να βάλεις στο Dropbox σου το atomic μπλε revo γιατί από κινητό δυσκολεύομαι; Η αλλαγή πάει ως πακέτο θέματος, οπότε αν θέλω να γυρίσω στα αρχικά ξαναβάζω Hexo; Θέλω να έχω εύκολη επιστροφή. Ετοιμο, στο DropBox folder που έδωσα πριν... Πανευκολή αλλαγή - απλώς τσεκάρεις τις επιλογές του theme που θέλεις (Fonts, Wallpaper, Style, Notifications, κλπ) Εγώ στο default είμαι, δε με χαλάει να δοκιμάσω κανένα απλό και όμορφο, αρκεί να το έχει δοκιμάσει κανένας. Παίζουν θέματα ανάλυσης κλπ; Σίγουρα το site είμαι ασφαλές;;; Εσένα θα κυνηγάμε! :) Αυτά τα 3 που χεις βάλει ως καλύτερα είναι οκ ή φορτώνουν και τίποτε άλλο μαζί; :p Πώς να κάνω register όταν η εικόνα που πρέπει να αντιγράψω τον κώδικα είναι στα Ρώσικα; Μπορεί κάποιος να μου βρει το Flux White και το Mianogen; Το 4pda.ru? Σαν το XDA είναι... Ασφαλή είναι αλλα καναδυο ζητάνε access to dialer, που δεν με ενθουσιασε - τα περισσότερα δεν ζητάνε καν δικαιώματα (totally safe)... ο κώδικας για verification ειναι το ΑΘΡΟΙΣΜΑ των δυο αριθμών που δίνει...! (δεν ξέρω Ρώσικα - μην ψαρώνετε!) 2 themes @ DropBox folder που έδωσα πριν... To Flux White ειναι πολυ ωραίο (και μάλλον από Ελληνα - giannisgx89) αλλα θέλει άλλη γραμματοσειρά (το τελικό "Σ" έχει θέμα) Edited September 6, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Ευχαριστώ. Αν μπορεί να βάλει κάνεις και το ατομικό μπλε που ζήτησα. Έβαλα το flux White το οποίο είναι πολύ δυνατό με τη γραμματοσειρά του miaonogen και το SwiftKey τα παίξε, έδειχνε αραβικά. Τελικά εντόπισα το πρόβλημα στη γραμματοσειρά του miaonogen. Καλά φοβερό, αλλάζει όλο το τηλέφωνο με ένα κλικ! Προτείνετε μερικά καλά και καμιά καλή γραμματοσειρά να κατεβάσουμε! Edited September 6, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ευχαριστώ. Αν μπορεί να βάλει κάνεις και το ατομικό μπλε που ζήτησα.! Ανεβηκε πριν, με τα υπόλοιπα! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με τις αναβαθμίσεις με το κινητό και έχω μείνει στο 25R που το πέρασα manually διότι με πετούσε fail όταν το έκανα ΟΤΑ. Τώρα, αν κάνω έλεγχο για ενημέρωσεις και μου λέι πως έχω το πιο πρόσφατο. Έχει αντιμετωπίσει κανένας κάτι αντίστοιχο; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Πολλοί, περνά manual την 33, υπάρχει οδηγός στην πρώτη σελίδα. Τελικά κερδίζει το Flux White από τα θέματα; Κανένα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 αδερφέ, δεν μπορώ να περάσω την 30ΟR (η 33 διαβασα πως ακόμα δεν είναι καλή "τρώει μπαταρία και έχει αρκετά bugs") manually και μου πετά σφάλμα.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macaronas Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 αδερφέ, δεν μπορώ να περάσω την 30ΟR (η 33 διαβασα πως ακόμα δεν είναι καλή "τρώει μπαταρία και έχει αρκετά bugs") manually και μου πετά σφάλμα.. Η 30Ο ειναι 10 φορες χειροτερη με την μπαταρια....μην πιστευεις οτι διαβαζεις... εγω με 33r ειμαι τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) αδερφέ, δεν μπορώ να περάσω την 30ΟR (η 33 διαβασα πως ακόμα δεν είναι καλή "τρώει μπαταρία και έχει αρκετά bugs") manually και μου πετά σφάλμα.. Μην τα ξαναλέμε, 33R. Και το MIUI6 [#VIVEK] είναι καλό theme, αλλά και αυτού οι γραμματοσειρά έχει κάποια προβλήματα τουλάχιστον στο SwiftKey μου. Edited September 6, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μην τα ξαναλέμε, 33R. Και το MIUI6 [#VIVEK] είναι καλό theme, αλλά και αυτού οι γραμματοσειρά έχει κάποια προβλήματα τουλάχιστον στο SwiftKey μου. Τοτε να μην επιλέγεις να αλλάζει η γραμματοσειρα όταν βάζεις τα θέματα. Έχουν πρόβλημα πολλές γραμματοσειρες ιδίως με το SwiftKey keyboard . Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Voila Θα δούμε το βιντεο και θα φροντίσω να κατεβάσω οτι λείπει...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αυτό θα έλεγα καλύτερα https://m.youtube.com/watch?v=_zBWBnBtQZ4 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Αυτός ο χαζός στο πρώτο βίντεο έχει στο λεξιλόγιό του μόνο λέξεις όπως brilliant, great, phenomenal, bold, amazing, fantastic. Πόσο εκνευριστικό είναι να μην ξέρει κάποιος να μιλάει... Το δεύτερο βίντεο είναι όντως καλύτερο και πιο γουστόζικο. Αυτά τα θέματα δεν πωλούνται κανονικά; Edited September 7, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αυτά τα θέματα δεν πωλούνται κανονικά; Τα δυο "κορυφαία" Vue, Shift UI ναι, γι' αυτό και η έκδοση του 4pda.ru εγκαθίσταται αλλα δεν προχωράει... Το Vue, μόλις αγοράστηκε λοιπόν... για να δούμε! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Τα δυο "κορυφαία" Vue, Shift UI ναι, γι' αυτό και η έκδοση του 4pda.ru εγκαθίσταται αλλα δεν προχωράει... Το Vue, μόλις αγοράστηκε λοιπόν... για να δούμε! Κορυφαία για μένα τα Flux και White Flux. Κατέβασα και τα mono collection, neon kai fi για δοκιμή, δε με ενθουσίασαν. Μόνο αυτά τα 2 που λες είναι για αγορά; Τα υπόλοιπα θα ενημερώνονται (ειδικά τα Flux); Το κάνα το κινητό μύλο με δέκα θέματα... Edited September 6, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Υπάρχει τρόπος να βλέπει και να διαχειρίζεται το κινητό τις επαφές τις sim και όχι της google?? Όταν είσαι στα "άτομα" (επαφές) με επιλεγμένο πάνω το ένα ανθρωπάκι (μεσαίο), πάτα κάτω δεξιά στις τελίτσες και επίλεξε επαφές για προβολή. Εκεί διαλέγεις πχ αν θες να βλέπεις της sim. Δυστυχώς δεν γίνεται έτσι, εχει επιλογή για επαφές skype και viber... Κανονικά ήξερα ότι γίνεται από κει, επιλογή όμως για επαφές σιμ δεν έχει, τι να πω ισως φταίει το cyanogen για αυτό..... Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει Επίσης πως δημιουργούμε φάκελο εφαρμογών μέσα στο μενού??? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Δυστυχώς δεν γίνεται έτσι, εχει επιλογή για επαφές skype και viber... Κανονικά ήξερα ότι γίνεται από κει, επιλογή όμως για επαφές σιμ δεν έχει, τι να πω ισως φταίει το cyanogen για αυτό..... Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει Επίσης πως δημιουργούμε φάκελο εφαρμογών μέσα στο μενού??? Έχεις δίκιο και με συγχωρείς. Επειδή σου απάντησα λάθος (και εγώ πάντα έτσι ήξερα ότι γινόταν) έριξα μια ματιά και διάβασα στα γρήγορα ότι από το jelly bean και μετά δεν υποστηρίζονται sim contacts. Μπορείς όμως όταν είσαι στις επαφές να κάνεις import από την κάρτα sim (υπάρχει επιλογή), ενώ μια άλλη λύση που διάβασα ότι σου επιτρέπει να μπαίνεις στις επαφές της sim είναι αυτή (σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.needom.simcontacts&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZWVkb20uc2ltY29udGFjdHMiXQ Edited September 7, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καλησπέρα μια ερώτηση. Αφού περάσεις custom kernel, μετά πως επαναφέρεις τον official ; ευχαριστώ. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καλησπέρα μια ερώτηση. Αφού περάσεις custom kernel, μετά πως επαναφέρεις τον official ; ευχαριστώ. Κατέβασε το flashify πάρε μπακαπ κ μετά πέρνα οτι θες. Μετα το επαναφέρεις παλι απο την εφαρμογή Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Κατέβασε το flashify πάρε μπακαπ κ μετά πέρνα οτι θες. Μετα το επαναφέρεις παλι απο την εφαρμογή σε ευχαριστώ. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καλησπέρα μια ερώτηση. Αφού περάσεις custom kernel, μετά πως επαναφέρεις τον official ; ευχαριστώ. Θα γράψω το τι ισχύει γενικά, και όχι συγκεκριμένα με το OPO One επειδή δεν έχω ασχοληθεί με τι αρχεία υπάρχουν στο xda, ακόμη. Είτε υπάρχει κάπου το .zip αρχείο με τον stock kernel και τον flashάρεις μέσω recovery (συνήθως συνοδεύεται και από ένα 2ο .zip το οποίο μηδενίζει τις αλλαγές που έχει κάνει στο κινητό ο custom kernel), ή πιο απλά, flashάρεις το .zip της rom που ήδη τρέχει το κινητό. Αυτό που προτείνεται και είναι πιο ασφαλές, είναι το flashάρισμα της rom που ήδη τρέχεις. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Θα γράψω το τι ισχύει γενικά, και όχι συγκεκριμένα με το OPO One επειδή δεν έχω ασχοληθεί με τι αρχεία υπάρχουν στο xda, ακόμη. Είτε υπάρχει κάπου το .zip αρχείο με τον stock kernel και τον flashάρεις μέσω recovery (συνήθως συνοδεύεται και από ένα 2ο .zip το οποίο μηδενίζει τις αλλαγές που έχει κάνει στο κινητό ο custom kernel), ή πιο απλά, flashάρεις το .zip της rom που ήδη τρέχει το κινητό. Αυτό που προτείνεται και είναι πιο ασφαλές, είναι το flashάρισμα της rom που ήδη τρέχεις. Μπορείς πάντα και για να γλιτώνεις το στήσιμο ακόμα και μετά από dirty flash να κάνεις ένα extract το boot.img από την Rom που φοράς και να το flashαρεις μέσω flashify. Βέβαια η καλύτερη λύση είναι αυτή που πρότεινε ο Δημήτρης με backup κατευθείαν από flashify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts