Bayern7 Δημοσιεύτηκε October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 5, 2004 Έχω ένα forum σε phpbb και θέλω να μεταφέρω τη database με τα posts/threads καθώς και τoυς χρήστες στο νέο forum που είναι σε vbulletin 3.0.3. Είναι εφικτό; :eek: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Είναι λίγο tricky αλλά κοίτα εδώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 thanx. Παλουκάκι είναι αλλά το παλεύω. Στο forum που δωσες βρίσκω απαντήσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mystic Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Ξέρετε κάποιο site με free styles για vBulletin 3.0.6 ; Αν όχι, πως μπορώ να φτιάξω κάποιο δικό μου ; Υπάρχει κανένα tutorial ; Μήπως ζητάω πολλά ; :X :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 ya xara pedia!exi kanis na protinei kapio kalo portal ya vbulletin?free mono!thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 http://www.phpbb2.de/ http://www.project-minerva.org/ Kai ta dyo stirizontai panw se phpbb oti ues epikoinwnise mazi moy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Το παιδί ζητάει portal για vbulletin και εσύ του δίνεις portal για phpBB. aGka8l δοκίμασε mkportal.it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Op exeis dikaio file ! Sorry alla as dei kai ayta mipws den exei parei adeia gia vbulletin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Να ρωτήσω και εγώ κάτι παιδιά. Στήνω ενα forum σε vbulettin 3.0.8. Έχω κολλήσει στο εξής: Η βασική εμφάνιση του forum πως γίνεται να είναι στα Ελληνικά; Δηλαδή στην πρώτη σελίδα πχ να μπορώ να γράψω Ενεργοί χρήστες ... (...μέλη και ... επισκέπτες) αντί: Currently Active Users: 1 (1 members and 0 guests). Υπάρχει πουθενά εξελληνισμένο περιβάλλον εργασίας; Σας ευχαριστώ πολύ Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 file gianni kapou exw tin elliniki ekdosi ya 3.06 sinergazete ke me tin 3.0.8 8a psaxsw ke 8a stin stilw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Thanks, θα περιμένω. Σε ευχαριστώ πολύ Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 ya xara pedia!exi kanis na protinei kapio kalo portal ya vbulletin?free mono!thnx! Για ρίξε μια ματιά σε αυτό. Η βασική εμφάνιση του forum πως γίνεται να είναι στα Ελληνικά; Δηλαδή στην πρώτη σελίδα πχ να μπορώ να γράψω Ενεργοί χρήστες ... (...μέλη και ... επισκέπτες) αντί: Currently Active Users: 1 (1 members and 0 guests). Υπάρχει πουθενά εξελληνισμένο περιβάλλον εργασίας; Από τον πίνακα ελέγχου μπορείς να το μεταφράσεις μόνος σου! ;) (Aν δε βαριέσαι φυσικά!) Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής. Αν βρω το vBulletin κάπου (πχ από τορεντ ή οτιδήποτε), μπορώ να το σηκώσω σε site? Θα είμαι παράνομος (και αν ναι, τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό) ή απλώς δε θα μπορώ να έχω υποστήριξη από την Jelsoft? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής. Αν βρω το vBulletin κάπου (πχ από τορεντ ή οτιδήποτε), μπορώ να το σηκώσω σε site? ναι Θα είμαι παράνομος (και αν ναι, τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό) ναι θα εισαι, επιπτωσεις; πολλες και διαφορες, οτι μπορει να υποστει ενας πειρατης. ή απλώς δε θα μπορώ να έχω υποστήριξη από την Jelsoft? γι'αυτο να εισαι σιγουρος Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Κατάλαβα. Τον π****! Οκ, thanks για την απάντηση!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Θα είμαι παράνομος (και αν ναι, τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό) ή απλώς δε θα μπορώ να έχω υποστήριξη από την Jelsoft? ... ή απλά μία ωραία πρωϊα να το δείς κατευασμένο από το web hosting σου... :shifty: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Καλύτερο πορταλ: vBAdvanced. (Το επισημο CMS της Jelsoft αργεί ακόμη) Και φυσικά, διατίθεται δωρεάν. Γιάννη: Για την εκδοση 3.0.6, το ADSLGR.com και οι διαχεiριστές τους, μοιράστηκαν με τους Ελληνες χρήστες του vBulletin, ενα ελληνικό lang file. Αν είσαι verified customer, μπορείς να το κατεβάσεις απο το http://www.vbulletin.com/forum στην κατηγορια vBulletin 3.0 και στο subforum language packs. Φυσικα, αν κατα την εγκατασταση αγνοήσετε τον ελεγχο εκδοσης, το λανγκ φαηλ (.xml αρχείο) συνεργάζεται και με τις επομενες εκδοσεις, απλά, ισως, ίσως καποιες γραμμές να απουσιάζουνε. Τελος, τελευταία stable εκδοση ειναι η 3.0.9 (η 3.5, μακράν καλύτερη στον τομέα hacking -οπου hacking, βλ. modifications- θελει ακόμη καποιες ημέρες μεχρι να βγεί η gold εκδοση.) Οσο για τις συνέπειες: Αν φτιάχνετε κατι καπως πιο επισημο, το λογισμικο για μονιμη αδεια χρήσης κοστίζει μολις 120 ευρω (με ενα χρονο υποστήριξης, updates, πρόσβασης σε hacks και αλλα). Μπορεί να μην σας εντοπισουν ποτέ, αν ομως κατι τετοιο συμβεί, τοτε, η jelsoft μπορεί να κινηθει νομικά για διαφυγοντα κερδη, παρανομη χρηση λογισμικου, κ.λπ κ.λπ βαση των διεθνων νομων, και βάση των νόμων που ισχυουν στην χώρα που εδρευει ως εταιρεία. (με καθε επιφυλαξη ολα αυτα). καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Ερώτηση: αν στο domain registration + στην εταιρια του web-hosting δεν εχεις δώσει αληθινά στοιχεία, πως μπορούν να ξέρουν ποιος είσαι και να κινηθούν νομικά εναντίων σου; :worry: :O :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Καλύτερο πορταλ: vBAdvanced. (Το επισημο CMS της Jelsoft αργεί ακόμη) Και φυσικά, διατίθεται δωρεάν. Γιάννη: Για την εκδοση 3.0.6, το ADSLGR.com και οι διαχεiριστές τους, μοιράστηκαν με τους Ελληνες χρήστες του vBulletin, ενα ελληνικό lang file. Αν είσαι verified customer, μπορείς να το κατεβάσεις απο το http://www.vbulletin.com/forum στην κατηγορια vBulletin 3.0 και στο subforum language packs. Φυσικα, αν κατα την εγκατασταση αγνοήσετε τον ελεγχο εκδοσης, το λανγκ φαηλ (.xml αρχείο) συνεργάζεται και με τις επομενες εκδοσεις, απλά, ισως, ίσως καποιες γραμμές να απουσιάζουνε. Τελος, τελευταία stable εκδοση ειναι η 3.0.9 (η 3.5, μακράν καλύτερη στον τομέα hacking -οπου hacking, βλ. modifications- θελει ακόμη καποιες ημέρες μεχρι να βγεί η gold εκδοση.) Οσο για τις συνέπειες: Αν φτιάχνετε κατι καπως πιο επισημο, το λογισμικο για μονιμη αδεια χρήσης κοστίζει μολις 120 ευρω (με ενα χρονο υποστήριξης, updates, πρόσβασης σε hacks και αλλα). Μπορεί να μην σας εντοπισουν ποτέ, αν ομως κατι τετοιο συμβεί, τοτε, η jelsoft μπορεί να κινηθει νομικά για διαφυγοντα κερδη, παρανομη χρηση λογισμικου, κ.λπ κ.λπ βαση των διεθνων νομων, και βάση των νόμων που ισχυουν στην χώρα που εδρευει ως εταιρεία. (με καθε επιφυλαξη ολα αυτα). καλημέρα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Την vbulettin την έχω αγοράσει. Βρήκα τελικά στο support forum τους το αρχείο με τα Ελληνικά. Ενα δημόσιο ευχαριστώ στα παιδιά του adslgr.com που όχι μόνο έφτιαξαν, αλλά και μοιράστηκαν μαζί μας το αρχείο. Μια ερώτηση: Για να προσθέσω στο forum ενα section που θα μπορεί να γίνεται ανέβασμα αρχείων κάτι δηλαδή σαν το myfiles του myphone τι ακριβώς θα πρέπει να κάνω; Σας ευχαριστώ και πάλι Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Γιάννη, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω ποιο hack ειναι. Αν το πετυχεις, λετ μι νοου, πλιζ. (καινουριος επισης στο vB.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 pezei na plirwseis ke 10 fores oso exei to vbull ama se piasune alla ya na se piasune kapio filaraki su prepei na tus ipodixsi tin kali dulia p exis kanei sto site su , koinws na se roufianepsei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω μια Owned License για το vBulletin και έχω κάποιες ερωτήσεις: 1) Μπορώ να έχω το vBulletin σε έναν server και να χρησιμοποιώ 2 domain που θα "δείχνουν" στο ίδιο Board; 2) Μπορώ, εκτός από το Server που θα το βάλω, να το βάλω και στο δικό μου PC (Apache Server) για δοκιμαστικούς και μόνο σκοπούς νόμιμα; Αν ναι, τι μέτρα πρέπει να πάρω για να μην μπορεί κάποιος να "μπει" στον κατάλογο που έχω το vB; 3) Μπορώ να ανανεώσω την άδεια μου (αυτήν με τα $30 που είναι για updates) όποτε θέλω; Πχ αν περάσει 1 χρόνος και δεν πληρώσω και αργότερα βγει κάποιο σημαντικό update, μπορώ να την ανανεώσω τότε; Αυτά για την ώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 1. Yποθέτω πως ναι. 2. Το ιδιο, plus, αν δεν κάνω λαθος, δικαιούσε και ένα live test board στον server. 3. Nαι. (There's always the forum for «Presales questions») Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 1. Yποθέτω πως ναι. 2. Το ιδιο, plus, αν δεν κάνω λαθος, δικαιούσε και ένα live test board στον server. 3. Nαι. (There's always the forum for «Presales questions») Έχω ρωτήσει κι εκεί, απλά ρωτάω κι εδώ για μια πιο γρήγορη απάντηση! :O Επίσης είδα τώρα ότι πρέπει να προστατέψω το φάκελο του δοκιμαστικού vb με password. Πώς γίνεται αυτό; Από τον apache θα το κάνω ή από τα Windows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lipdim Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 paidia kalispera. 8a h8ela na rotiso mia aporia poy exo sxetika me kryfa arxeia se forum. otan anebazoyme ena arxeio se ena forum kai 8eloyme na einai kryfo mexri na apanthsh o allos,ti kodiko prepei na baloyme gia na mhn fenete ? exo dei ayto to pragma se forum poy einai apo thn vBulletin. den eimai sigoyros an ginete se olla ta forum. an 8elete peite moy an gnorizete. eyxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Υποθέτω ότι μιλάς για κρυμμένους συνδέσμους. Σε όλα μπορεί να γίνει, με τον απαραίτητο κώδικα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts