vtag Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παιδιά εμέανα ήρθε σήμερα! Συνολικά 7 ημέρες! Είναι άψογοι,παρά πολύ γρήγοροι!!!! Όσο για το κινητό είναι άλλου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariw Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δυστυχως εχασα το pre-order οποτε αν εχει καποιος invite διαθεσιμο θα βοηθουσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis_o_vaflas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Μάλλον ήμουν απ' τους λίγους που τα καταφέρανε με την προπαραγγελία. Όλα εντάξει φαίνονται, το περιμένω πώς και πώς. Το μόνο θέμα που έχω κι εγώ όπως και ο φίλος πιο πάνω είναι ότι σύμφωνα με τα λεγομενά τους: "We anticipate that your order will be ready to ship in 2-3 weeks." Πράγμα που σημαίνει ότι επειδη το έχω στείλει Βέλγιο και ο άνθρωπός μου εκεί θα έρθει Ελλάδα στις 24Δεκ, δε ξέρω αν θα έχει φτάσει ως τότε. Κάποιος παλιός που να πήρε με το προηγούμενο preorder υπάρχει να δώσει τα φώτα του πόσες περίπου μέρες έκανε? Ευχαριστώ πολύ! Στην αναμονή τωρα... Παράθεση _____________________________________________________________________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariw Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Τελικα βρηκα invite απο reddit. Το θεμα ειναι οτι ενω το βαζω στο καλαθι οταν παω να επιλεξω μεθοδο αποστολης εχει δυο επιλογες Standard €19.99 και Express €23.99. Η παραγγελια γινεται κανονικα μεσω mailboxde. Kανω κατι λαθος ή αλλαξανε τις τιμες? Edited November 18, 2014 by xariw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Έχουν ακριβώσει τις τιμές για αποστολή. Ούτως ή άλλως παλι με DHL θα πάει στη Γερμανία. Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 καλησπερα φιλε μου εγω εχω να πω τα καλυτερα το παραγγειλα την 10/11/2014 στις 22:00 την 14/11/2014 στις 16:00 ηταν γερμανια. σημερα στις 15:30 εφυγε απο γερμανια για εδω πολυ γρηγορα μεχρι στιγμης γινανε ολα Φιλε μου καλως κανεις και λες τα καλυτερα...μιας και δεν ειχες καποιο προβλημα... Εγω απλα αναρωτιεμαι... η εως τωρα αντιμετωπιση δλδ 5 μερες χωρις απαντηση σε ενα απλο θεμα, δειχνει οτι ΑΝ χρειαστεις/ουμε κατι απο θεμα υποστηριξης/εγγυησης κτλ κτλ...απο το συγκεκριμενο cc, ειναι τουλαχιστον αμφιβολο για το αν πραγματικα σε βοηθησουν ή ποσο χρονο θα παρει αυτο... Υπ'οψιν δεν ειμαι πρωταρης σε αγορες μεσω ιντερνετ...ψωνιζω απο ιντερνετομαγαζα πανω απο μια 10ετια και ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζω τοσο σοβαρο προβλημα με την επικοινωνια τουλαχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 μία ερώτηση. πήγε κανενός ιταλία σάββατο να με πει πότε έφυγε από εκεί? μιας και το βλέπω να κάθετε εκεί από τις 14 και γράφει ότι επόμενο προγραμματισμένο συμβάν στις 19 ότι είναι. (δλδ εάν είναι λογικό από τις 14 που είναι ιταλία να βρεθεί ελλάδα -> αθήνα ή θεσσαλονίκη στις 19 με την μία) Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 μία ερώτηση. πήγε κανενός ιταλία σάββατο να με πει πότε έφυγε από εκεί? μιας και το βλέπω να κάθετε εκεί από τις 14 και γράφει ότι επόμενο προγραμματισμένο συμβάν στις 19 ότι είναι. (δλδ εάν είναι λογικό από τις 14 που είναι ιταλία να βρεθεί ελλάδα -> αθήνα ή θεσσαλονίκη στις 19 με την μία) 19 θα παραλάβεις.. από Ιταλία έρχεται οδικώς Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μπορει το κινητο να μην ξερω ποτε θα ερθει και ΑΝ θα ερθει... αλλα πηρα κατι ματ προστατευτικα οθονης απο ΕΒΑΥ για να υπαρχουν... http://www.ebay.co.uk/itm/5-in-1-Pack-Matte-Anti-Glare-Front-Screen-Protector-For-OnePlus-One-A0001-11m-/281454465180?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item4187fe509c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigian Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Κανένα invite ... για One Plus One, anyone ?? Θα ήμουν ευγνώμων.... Thank you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Φιλε μου καλως κανεις και λες τα καλυτερα...μιας και δεν ειχες καποιο προβλημα... Εγω απλα αναρωτιεμαι... η εως τωρα αντιμετωπιση δλδ 5 μερες χωρις απαντηση σε ενα απλο θεμα, δειχνει οτι ΑΝ χρειαστεις/ουμε κατι απο θεμα υποστηριξης/εγγυησης κτλ κτλ...απο το συγκεκριμενο cc, ειναι τουλαχιστον αμφιβολο για το αν πραγματικα σε βοηθησουν ή ποσο χρονο θα παρει αυτο... Υπ'οψιν δεν ειμαι πρωταρης σε αγορες μεσω ιντερνετ...ψωνιζω απο ιντερνετομαγαζα πανω απο μια 10ετια και ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζω τοσο σοβαρο προβλημα με την επικοινωνια τουλαχιστον... καλημερα εχεις απολυτο δικιο στο θεμα σου (υποστηριξη/εγγυηση) απλως εγω μαλλον ημουν τυχερος στην αποστολη στο θεμα υποστηριξης με προβληματισες.. σου ευχομαι γρηγορη λυση στο θεμα σου. και παλι καλη σου μερα Edited November 18, 2014 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 καλημερα εχεις απολυτο δικιο στο θεμα σου (υποστηριξη/εγγυηση) απλως εγω μαλλον ημουν τυχερος στην αποστολη στο θεμα υποστηριξης με προβληματισες.. σου ευχομαι γρηγορη λυση στο θεμα σου. και παλι καλη σου μερα Νεοτερα απο το μετωπο... μολις με πηρε ο φιλος απο Βελγιο και εχει το κινητο μου στα χερια του...:w00t::w00t: φυσικα στο συστημα τους ακομα φαινεται σαν processing... και φυσικα το cc ΔΕΝ εχει απαντησει σε κανενα απο τα πολλα email μου για το θεμα...δυστηχως... Οι ευχες σου πιανουν...δεν λες τιποτα και για κανα Joker...:lol::lol::lol: Αντε να περασει ο καιρος να ερθει στα χερια μου...!!!:):D καλη σου μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Νεοτερα απο το μετωπο... μολις με πηρε ο φιλος απο Βελγιο και εχει το κινητο μου στα χερια του...:w00t::w00t: φυσικα στο συστημα τους ακομα φαινεται σαν processing... και φυσικα το cc ΔΕΝ εχει απαντησει σε κανενα απο τα πολλα email μου για το θεμα...δυστηχως... Οι ευχες σου πιανουν...δεν λες τιποτα και για κανα Joker...:lol::lol::lol: Αντε να περασει ο καιρος να ερθει στα χερια μου...!!!:):D καλη σου μερα... χαχαχα καλυτερα ηταν ετσι...σου ρθε εκπληξη..οχι σα και μενα που καθομαι και κανω αναζητηση το Tracking number καθε μια ωρα...χαχαχ...με γεια φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariw Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μολις εκανα και εγω την παραγγελεια μου. Ολα ενταξει με paypal δεν ειχα καποιο προβλημα ή καθυστερηση, αμεσως εμφανιστηκε στην λιστα με τα orders. Οποτε το περιμενω και εγω απο εβδομαδα οπως το κοβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 χαχαχα καλυτερα ηταν ετσι...σου ρθε εκπληξη..οχι σα και μενα που καθομαι και κανω αναζητηση το Tracking number καθε μια ωρα...χαχαχ...με γεια φιλε! μια απο τα ιδια :) και εγω εχω συνεχεια ανοικτη την σελιδα της DHL και καθε τοσο παταω ανανεωση μηπως και γινει καμια αλλαγη..... :) ασε να πανε... θα τρελαθω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Νεοτερα απο το μετωπο... μολις με πηρε ο φιλος απο Βελγιο και εχει το κινητο μου στα χερια του...:w00t::w00t: φυσικα στο συστημα τους ακομα φαινεται σαν processing... και φυσικα το cc ΔΕΝ εχει απαντησει σε κανενα απο τα πολλα email μου για το θεμα...δυστηχως... Οι ευχες σου πιανουν...δεν λες τιποτα και για κανα Joker...:lol::lol::lol: Αντε να περασει ο καιρος να ερθει στα χερια μου...!!!:):D καλη σου μερα... καλοριζικο φιλε μου και γρηγορα στα χερια σου... Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis_o_vaflas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Νεοτερα απο το μετωπο... μολις με πηρε ο φιλος απο Βελγιο και εχει το κινητο μου στα χερια του...:w00t::w00t: φυσικα στο συστημα τους ακομα φαινεται σαν processing... και φυσικα το cc ΔΕΝ εχει απαντησει σε κανενα απο τα πολλα email μου για το θεμα...δυστηχως... Οι ευχες σου πιανουν...δεν λες τιποτα και για κανα Joker...:lol::lol::lol: Αντε να περασει ο καιρος να ερθει στα χερια μου...!!!:):D καλη σου μερα... Φίλε μου καλορίζικο, θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση.. Πόσες μέρες έκανε να πάει Βέλγιο από την ημέρα που έκανες την παραγγελία? Ευχαριστώ!! Παράθεση _____________________________________________________________________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Φίλε μου καλορίζικο, θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση.. Πόσες μέρες έκανε να πάει Βέλγιο από την ημέρα που έκανες την παραγγελία? Ευχαριστώ!! Η παραγγελια εγινε Δευτερα 10-11 μεσημερι Λογικα δεν πρεπει να εφυγε την ιδια μερα, και εφτασε καποια στιγμη σημερα 18-11 στο Βελγιο... ειχα πληρωσει standard delivery (οχι γρηγορη) αρα 5 εργασιμες... βεβαια συμφωνα με την εταιρια ειναι ακομα στις αποθηκες τους...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Μάλλον ήμουν απ' τους λίγους που τα καταφέρανε με την προπαραγγελία. Όλα εντάξει φαίνονται, το περιμένω πώς και πώς. Το μόνο θέμα που έχω κι εγώ όπως και ο φίλος πιο πάνω είναι ότι σύμφωνα με τα λεγομενά τους: "We anticipate that your order will be ready to ship in 2-3 weeks." Πράγμα που σημαίνει ότι επειδη το έχω στείλει Βέλγιο και ο άνθρωπός μου εκεί θα έρθει Ελλάδα στις 24Δεκ, δε ξέρω αν θα έχει φτάσει ως τότε. Κάποιος παλιός που να πήρε με το προηγούμενο preorder υπάρχει να δώσει τα φώτα του πόσες περίπου μέρες έκανε? Ευχαριστώ πολύ! Στην αναμονή τωρα...Εμένα μου είχε δώσει αρχικά 4-5 εβδομάδες κατά το pre-order (Δευτέρα), μετά μέσα στο λογαριασμό μου πήγε στις 2-3 εβδομάδες και τέλος εβδομάδας πήγε στις δύο. Την επόμενη εβδομάδα την Παρασκευή μου ήρθε Mail ότι είναι έτοιμο για αποστολή και η παραγγελία μου έγινε Processing, όπου και έμεινε έτσι μέχρι την Τετάρτη. Την Πέμπτη παραδόθηκε στο mailboxde και συνολικά πέρασαν 2,5 εβδομάδες από το preorder. Από εκεί και πέρα έκανε μια εβδομάδα ακόμα για Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpir Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Υπαρχει ενα invite οποιος το θελει πμ. Δωθηκε στον miketra. Edited November 18, 2014 by mpir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ret4rt Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Έχω ένα invite για όποιον το θέλει pm me. Edit: Δόθηκε στον @mikek Edited November 18, 2014 by ret4rt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beleaver Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω και εδώ τον mikegee για το invite που μου έδωσε. Το παράγγειλα και περιμένω με τη σειρά μου να βοηθήσω κιεγώ εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ευχαριστώ πολυ τον ret4rt για την πρόσκληση. Φυσικά οταν μου έρθει και εμένα εδω είμαστε... Τα φώτα σας παιδιά. Τωρα τι κάνουμε? Να μη παει χαμένη... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Υπαρχει ενα invite οποιος το θελει πμ. Δωθηκε στον miketra. Ευχαριστώ για την πρόσκληση!! ;) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Εδώ τι βάζουμε? :O καλά το πάω? http://i827.photobucket.com/albums/zz196/mikepart/Screenshot_2014-11-18-22-51-46_zpsbbyy7kod.png Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts