kostakis7 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Αν και όλα υπάρχουν στους οδηγούς στην πρώτη σελίδα, ότι θες εδώ είμαστε! Ευχαριστω,οταν ειμαι ετοιμος θα ρωτησω μηπως παιζει καμια προσκληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ευχαριστω,οταν ειμαι ετοιμος θα ρωτησω μηπως παιζει καμια προσκληση. Επειδή άλλοτε βρέχει προσκλήσεις και άλλοτε έχει ξηρασία, για να μην πέσεις στο δεύτερο,αν βρεις πρόσκληση χρησιμοποίησε την,βάλε το ΟΡΟ στο καλάθι και μετά όταν είσαι έτοιμος κάνε την αγορά.Την συσκευή μπορείς (απ'ότι ξέρω) να την κρατήσεις ένα διάστημα αλλά δεν ξέρω ακριβώς πόσο και αν συνεχίζει αυτό να ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haraman Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Καλησπέρα! Ερώτηση: Πόσο είναι τα έξοδα αποστολής του oneplus της international έκδοσης. Edited December 27, 2014 by haraman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλησπέρα! Ερώτηση: Πόσο είναι τα έξοδα αποστολής του oneplus? Από το oneplus. net γίνεται η παραγγελία? Αν υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας να διαβάσω για να μπορέσω να παραγγείλω το κινητό γιατί με ενδιαφέρει παρακαλώ να μου στείλετε ένα link γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι. Ευχαριστώ!! Δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλησπέρα! Ερώτηση: Πόσο είναι τα έξοδα αποστολής του oneplus της international έκδοσης. Ριξε μια ματια στο 1ο ποστ του νήματος... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quirkiee Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλησπέρα, τι προτείνετε να κάνω... να περιμένω για την κυκλοφορία του power bank και να κάνω την αγορά του opo ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλησπέρα! Ερώτηση: Πόσο είναι τα έξοδα αποστολής του oneplus της international έκδοσης. Τον Οκτώβριο που έκανα παραγγελία εγώ οι τιμές ήταν : Συσκευή 299 ευρώ Αποστολή από Αγγλία (αποθήκη της Oneplus) σε Γερμανία (Mailboxde) 10 ευρώ.Τώρα πρέπει να πήγε 20 Από Mailboxde σε Ελλάδα με Ups σύνολο 20,58 ευρώ (16,98 η UPS + 2,80 με βάσει το βάρος δέματος + μια μικρή προμήθεια του Mailboxde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis7 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Επειδή άλλοτε βρέχει προσκλήσεις και άλλοτε έχει ξηρασία, για να μην πέσεις στο δεύτερο,αν βρεις πρόσκληση χρησιμοποίησε την,βάλε το ΟΡΟ στο καλάθι και μετά όταν είσαι έτοιμος κάνε την αγορά.Την συσκευή μπορείς (απ'ότι ξέρω) να την κρατήσεις ένα διάστημα αλλά δεν ξέρω ακριβώς πόσο και αν συνεχίζει αυτό να ισχύει. Δεν μενει αλλα φευγει μετα απο τις 24h που σου δινει και ας το εχεις στο καλαθι, τωρα περιμενω να τα εχω ολα ετοιμα επειδη προχτες που βρηκα μια προσκληση αυτο επαθα.Οποτε δεν εχει νοημα μεχρι να τα ετοιμασω ολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλησπέρα, τι προτείνετε να κάνω... να περιμένω για την κυκλοφορία του power bank και να κάνω την αγορά του opo ή όχι? Αν δε βιάζεσαι και τα θέλεις και τα δύο, το μεταφορικό κόστος λέει να τα πάρεις πακέτο! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkakoulidis Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Έχει μείνει μία. Έφυγαν όλες, Καλή Χρόνια! Παράθεση m365.gr Το φόρουμ των xiaomi scooters στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 υπαρχει μια διαθεσιμη αν την θελει καποιος ας γραψει τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Παίζουν ακόμη οι προσκλήσεις μου. Λόγω ότι κάποιος δεν έκανε claim έχω ακόμη 4. PM και τις παίρνετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manpil Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) 2 προσκλήσεις και από μένα. Καλορίζικο σε όποιον τις πάρει. https://account.oneplus.net/invite/claim/GLPV-RQHR-PBOH-NAX8 https://account.oneplus.net/invite/claim/GLOM-IPZG-5SHK-OFRO Edited December 28, 2014 by manpil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Mia και από εμένα https://account.oneplus.net/invite/claim/GLZF-DVTS-TV5B-MJV7 Edited December 28, 2014 by nikkkkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Βροχή από προσκλήσεις! Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την ανιδιοτελή προσφορά τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOON1 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με καποια προβληματα στην οθονη αφης και την καμερα αν εχουν λυθει απο οσα παιδια το εχουν παραλαβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με καποια προβληματα στην οθονη αφης και την καμερα αν εχουν λυθει απο οσα παιδια το εχουν παραλαβει το χρησιμοποιω 2 μηνες σχεδον,δεν εχω κανενα θεμα. μια που ειμαστε εδω... παρτε και ενα invite απλα οποιος το παρει να πει ενα ευχαριστω :lol: https://account.oneplus.net/invite/claim/GLPS-FNJC-XA1K-TJDB χρονια πολλα! ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 το tracking number το παιρνεις οταν το κινιτο παει στο mailboxde? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 το tracking number το παιρνεις οταν το κινιτο παει στο mailboxde? ένα t.n από UK >>DE και μετά άλλο από DE>>GR. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 αυτο απο uk>>de ποτε το παιρνεις????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Όταν το στείλουν. Συνήθως 2-3 μέρες αφού πληρώσεις. Σε μερικούς έχει πάει και λίγο παραπάνω. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Όταν το στείλουν. Συνήθως 2-3 μέρες αφού πληρώσεις. Σε μερικούς έχει πάει και λίγο παραπάνω.[/quote αα οκ..γτ εμενα μου γραφει Processing..θα μου ερθει λογικα και εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ναι θα σου έρθει! Πότε έκανες παραγγελία? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 στις 23!εχω πεσει στις αργιες μεσα γι αυτο μαλλον θα αργησε..ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ε ναι. Λογικά Δευτέρα θα το στείλουν! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts