morpheusgr Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 εχω κανει pre-order και κατα λαθος εκανα για 2 συσκευες αλλα ακυρωσα την μια....και μολις απεκτησα και ενα invite .... Τι να προτιμησω????? Δηλωσε το invite και πηδα την ουρα αναμονης απο το preorder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparotsis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλησπερα σε ολους.Απο χθες το μεσημερι βρισκεται και το δικο μου κινητο στην mailboxde σε κατασταση ready to send.H επιλογη που ειχα βαλει ηταν Deutsche Post Weltpaket - Priority, Insurance up to 500 EUR.Ξερει κανεις να μου πει ποσες μερες κανουν να το στειλουν οι γερμανοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλησπερα σε ολους.Απο χθες το μεσημερι βρισκεται και το δικο μου κινητο στην mailboxde σε κατασταση ready to send.H επιλογη που ειχα βαλει ηταν Deutsche Post Weltpaket - Priority, Insurance up to 500 EUR.Ξερει κανεις να μου πει ποσες μερες κανουν να το στειλουν οι γερμανοι? φιλε μου στην ιδια φαση ειμαστε απλα εγω εχω επιλεξει Ups...αν δεις στο σαιτ του Mailbox σημερα ειναι αργια στην Γερμανια...γιαυτο δεν εφυγε...λογικα απο αυριο θα ερχεται ελλαδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparotsis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) φιλε μου στην ιδια φαση ειμαστε απλα εγω εχω επιλεξει Ups...αν δεις στο σαιτ του Mailbox σημερα ειναι αργια στην Γερμανια...γιαυτο δεν εφυγε...λογικα απο αυριο θα ερχεται ελλαδα! Αν φυγει αυριο μαλλον απο βδομαδα θα το εχουμε ετσι?Οχι τιποτα αλλο,δεν περνανε και οι μερες:( Edited November 19, 2014 by mparotsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 με το ιnvite σου ερχεται λιγοτερο απο το να το παρεις απο καποιο κινεζικο site τυπου coolicool,to2c,geekbying κτλ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariw Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καποια καλη θηκη flip ή για προστασια εχει να προτεινει κανεις? Με βολευει το amazon.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Όποιος ψάχνει για πρόσκληση τα παιδιά στο one plus greece στο Google+ έχουν 3 διαθέσιμες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelmaras Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Καλησπέρα. Αν υπάρχει καμια πρόσκληση θα το εκτιμουσα ιδιαίτερα. Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων. Ευχαριστώ πολυ τον φίλο taliban για την πληροφορία των 3 προσκλησεων απο google+. Πριν απο λίγο παρέλαβα 1 πρόσκληση Edited November 19, 2014 by stelmaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Αν καποιος εχει μια προσκληση που δεν την χρειαζεται και μπορει να την παρεχει,θα το εκτιμουσα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ερώτηση ιςως χαζή αλλα θα ρωτήσω... Βλέπω σε up boxing video στο YouTube όπως το παρακάτω οτι ο φορτιστής έρχεται σε δεύτερο πακέτο εκτος της κανονικής συσκευασίας του κινητού... Το παλικαρι που παρέλαβε το δικό μου δεν εχει παραλάβει δεύτερο πακετακι σαν αυτο...τι γίνεται...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Στον πολύ καλο οδηγό του asot κατω κατω ανάφερει χρέωση απο UK>DE για standard shipping 10 ευρώ. Εχθές το βράδυ που εκανα παραγγελία με standard method μου χρέωσαν 19,99. Μηπως άλλαξαν παλι και πρέπει να το διορθώσουμε? Το 64αρι. .... Οποτε 299 + 19,99 (standard method) = 318,99 Βαλε και ενα 20 ρικο το maildox = ~340 ευρω. αλλαξανε πολυ προσφατα (νομιζω καπου στο πρωτο pre-order) το κοστος του standard shipping Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ερώτηση ιςως χαζή αλλα θα ρωτήσω... Βλέπω σε up boxing video στο YouTube όπως το παρακάτω οτι ο φορτιστής έρχεται σε δεύτερο πακέτο εκτος της κανονικής συσκευασίας του κινητού... Το παλικαρι που παρέλαβε το δικό μου δεν εχει παραλάβει δεύτερο πακετακι σαν αυτο...τι γίνεται...? ειναι μεσα στην σακουλιτσα το μικρο πακετακι του φορτιστη... ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoXfOxFoX Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Έχω ένα invite διαθέσιμο για λίγες ώρες ακόμα, όποιος θέλει και στείλει p.m. ... Παράθεση F1fan.gr Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Απομένουν 3 προσκλησούλες ακόμα! ΠΜ EDIT: Έφυγαν... Edited November 20, 2014 by Nikos Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Απομένουν 3 προσκλησούλες ακόμα! ΠΜ Ευχαριστώ και δημόσια τον Νίκο για την πρόσκληση! Όταν έρθουν οι δικές μου προσκλήσεις, θα τις δώσω και εγώ εδώ στο φόρουμ. Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Πέμπτη, Νοέμβριος 20, 2014 at 06:30 Περιοχή προέλευσης: LONDON - HEATHROW - Southall - UK Προορισμός Αποστολής: DRESDEN - 02763 Zittau - GERMANY είμαστε σε καλό δρόμο? :O απο όσα έχω καταλάβει μένει να το παραλάβει το mailbox και στη συνέχεια να μου έρθει mail απο Γερμανία , να πληρώσω με paypal για την αποστολή στην Ελλάδα? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εχω τρεις ακομη προσκλησεις :) .Οσοι θελουν πμ με το mail τους.Οταν τις λαβουν το ανακοινωνουν στο φορουμ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariw Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Το δικο μου εφυγε απο GATWICK σημερα τα ξημερωματα αντι για HEATHROW οπως του mike πιο πανω. Πιστευω σημερα μεχρι το βραδυ τουλαχιστον να ειναι Γερμανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Το δικο μου εφυγε απο GATWICK σημερα τα ξημερωματα αντι για HEATHROW οπως του mike πιο πανω. Πιστευω σημερα μεχρι το βραδυ τουλαχιστον να ειναι Γερμανια και εμένα γράφει κάτι για GATWICK - UK . μάλλον μαζί θα είναι :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparotsis Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Εμενα απο τις 18 εχει κολλησει στο mailboxde.Μαλλον ουτε και σημερα θα το στειλουν:mad:Ξερει κανεις να μου πει οταν το στειλουν αν θα μου δωσουν Tracking No και αν στο στατους μου στην σελιδα τους θα ειναι στο sent? Edited November 20, 2014 by mparotsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microntech Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εχω τρεις ακομη προσκλησεις :) .Οσοι θελουν πμ με το mail τους.Οταν τις λαβουν το ανακοινωνουν στο φορουμ.:) Ευχαρισώ δημόσια τον dr. για την πρόσκληση που μου έστειλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) καλημερα παιδια Δωστε τα φωτα σας γιατι θα ΣΚΑΣΩ :( Το τηλεφωνο εφτασε στη Γερμανια σε 3 μερρες και απο εκει εφυγε στις 17/11 και μετα μου γραφει αυτο στο DHL........ Product / service International Parcel (Greece) Status from Tue, 18.11.2014 03:45 The international shipment has been processed in the export parcel center Next step The international shipment is being prepared for forwarding to the destination country Show detailed recipient information: Detailed progress of your shipment Date/time City Status Mon, 17.11.2014 18:47 h -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically Mon, 17.11.2014 19:46 h Ottendorf-Okrilla, Germany The international shipment has been processed in the parcel center of origin Tue, 18.11.2014 03:45 h Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx) Tue, 18.11.2014 03:45 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center επισης αν κανω αναζητηση στα ΕΛΤΑ μου γραφει αυτο.... Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : .................. Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-11-2014 19:48 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 18-11-2014 03:45 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Καταλαβαινετε κατι??? Edited November 20, 2014 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εδωσα τις τρεις προσκλησεις στους igna200 , microntech , babkon21. Οταν θα ξαναστειλουν παλι εδω.Στα παιδια που δεν πηραν ακομη μικρη υπομονη και σιγουρα θα λαβουν και αυτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 καλημερα παιδια Δωστε τα φωτα σας γιατι θα ΣΚΑΣΩ :( Το τηλεφωνο εφτασε στη Γερμανια σε 3 μερρες και απο εκει εφυγε στις 17/11 και μετα μου γραφει αυτο στο DHL........ Product / service International Parcel (Greece) Status from Tue, 18.11.2014 03:45 The international shipment has been processed in the export parcel center Next step The international shipment is being prepared for forwarding to the destination country Show detailed recipient information: Detailed progress of your shipment Date/time City Status Mon, 17.11.2014 18:47 h -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically Mon, 17.11.2014 19:46 h Ottendorf-Okrilla, Germany The international shipment has been processed in the parcel center of origin Tue, 18.11.2014 03:45 h Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx) Tue, 18.11.2014 03:45 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center επισης αν κανω αναζητηση στα ΕΛΤΑ μου γραφει αυτο.... Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : .................. Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-11-2014 19:48 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 18-11-2014 03:45 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Καταλαβαινετε κατι??? αν εχεις τον αριθμο αποστολης παρε ενα τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ... Στην Ελλαδα γενικα δεν το εχουν με τις ανανεωσεις στα site.... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 αν εχεις τον αριθμο αποστολης παρε ενα τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ... Στην Ελλαδα γενικα δεν το εχουν με τις ανανεωσεις στα site.... ευχαριστω φιλε μου να παρω λες ασχετα αν λεει " ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 18-11-2014 03:45 ΓΕΡΜΑΝΙΑ" Θα σκασωωωωωω :( :( Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts