akpe Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 γνωριζουμε το ποσο χρονικο διαστημα παιρνει για να μπει ελλαδα οταν εχει φυγει απο μπολονια?ευχαριστω. Κάπου σου γράφει προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσης. Αν είσαι Αθήνα και έφυγε από Μπολόνια χτες τα ξημερώματα (Τετάρτη 04:00) τότε αύριο θα το έχεις. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 γνωριζουμε το ποσο χρονικο διαστημα παιρνει για να μπει ελλαδα οταν εχει φυγει απο μπολονια?ευχαριστω. Φίλε δεν ξέρω ακριβώς είμαστε 2 που τα περιμένουμε από Bologna από χθές το μεσημέρι. Τα κινητά λογικά απόψε θα σκαναριστούν Σπάτα, για Αθήνα θα φύγουν για διανομή το πρωΐ και για επαρχία η μετάβαση σε ελληνικό δίκτυο (π.χ. Speedex) θα πάρει 1-2 μέρες ακόμα δλδ Τρίτη. Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 λίγο offtopic αλλά είναι σημαντικό ίσως γνωρίζει κάποιος. κάτι αντίστοιχο του mailboxde για Ελβετία γνωρίζει κανείς γιατί θέλω να πάρω κάτι από εκεί?? Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 λίγο offtopic αλλά είναι σημαντικό ίσως γνωρίζει κάποιος. κάτι αντίστοιχο του mailboxde για Ελβετία γνωρίζει κανείς γιατί θέλω να πάρω κάτι από εκεί?? Ελβετία δεν στέλει Ελλάδα; Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 δινεται μια προσκληση οποιος την θελει πμ περιμενω τις δικες μου ακομα.μολις παρω θα σου στειλω ευχαριστω πολυ με καλυψε ο dragonmaster. φυσικα αν παραλαβω κ αλλες προσκλησεις απο την oneplus θα τις διαθεσω στο forum μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 ευχαριστω πολυ με καλυψε ο dragonmaster. φυσικα αν παραλαβω κ αλλες προσκλησεις απο την oneplus θα τις διαθεσω στο forum μας. παλι καλα.με τοσες προσκλησεις που εδωσες βρεθηκες να ψαχνεις για προσκληση:) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elnino072004 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδια ψαχνω κι εγω προσκληση αν διαθετει καποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδια ψαχνω κι εγω προσκληση αν διαθετει καποιος... Εχεις πμ... Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ρε παιδιά, τώρα πραγματικά δεν ξέρω τί να υποθέσω... πήρα το κινητό με (δική μου ως μέλος του opo.net forum) πρόσκληση τέλη Αυγούστου (το τονίζω αυτό) και... ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΙΛ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ..... Ισχύει ότι κρατάει τόσο πολύ να σου στείλουν προσκλήσεις ???? :confused: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ρε παιδιά, τώρα πραγματικά δεν ξέρω τί να υποθέσω... πήρα το κινητό με (δική μου ως μέλος του opo.net forum) πρόσκληση τέλη Αυγούστου (το τονίζω αυτό) και... ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΙΛ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ..... Ισχύει ότι κρατάει τόσο πολύ να σου στείλουν προσκλήσεις ???? :confused: Εγώ το παρέλαβα τέλη Ιουλίου και πρόσκληση μου ήρθε προχτές Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Εχω πρόσκληση για όποιον θέλει, ας μου στειλει μυνημα Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ρε παιδιά, τώρα πραγματικά δεν ξέρω τί να υποθέσω... πήρα το κινητό με (δική μου ως μέλος του opo.net forum) πρόσκληση τέλη Αυγούστου (το τονίζω αυτό) και... ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΙΛ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ..... Ισχύει ότι κρατάει τόσο πολύ να σου στείλουν προσκλήσεις ???? :confused: 20κάτι Αυγούστου το πήρα και εγώ και τίποτα ακόμα. Αλλά απότι φαίνεται στο Twitter τους όπου να 'ναι μπαίνει το preorder... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλά, απίστευτο. Δεν ξέρω αν το έκανε έτσι η UPS ή αν απλά έτυχε... Τρεις μέρες πριν παραγγείλω το κινητό, είχα παραγγείλει μια θήκη, από Ηνωμένες Πολιτείες (δεν την έβρισκα πουθενά αλλού). Παρά το ότι τα δύο πακέτα ακολούθησαν εντελώς διαφορετική διαδρομή (USA -> Dusseldorf -> Frankfurt η θήκη και UK -> Zittau -> Bautzen -> Nurnberg το κινητό), έφτασαν Bologna την ίδια ώρα (07.10.2014, 18:30)! Λογικά θα μου έρθουν στο ίδιο πακέτο, η ημερομηνία και στα δύο είναι 10/10/2014! Ούτε συννενοημένοι να ήταν :P καλημερα,παρελαβες;ολα κομπλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλημέρες geo, όχι ακόμα, έφυγε 9:30 από UPS για delivery και το περιμένω πως και πως :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλημέρες geo, όχι ακόμα, έφυγε 9:30 από UPS για delivery και το περιμένω πως και πως :) αντε με το καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ρε παιδιά, τώρα πραγματικά δεν ξέρω τί να υποθέσω... πήρα το κινητό με (δική μου ως μέλος του opo.net forum) πρόσκληση τέλη Αυγούστου (το τονίζω αυτό) και... ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΙΛ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ..... Ισχύει ότι κρατάει τόσο πολύ να σου στείλουν προσκλήσεις ???? :confused: Μέχρι και σήμερα εγώ έχω πάρει 8 σύνολο ::D http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/ScreenShot2014-10-10at102507AM_zpsf49969f1.png Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihios Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Eχω 2 invitation για One Plus sandstone black 64gb Οι 2 πρώτοι που θα στέιλει το e-mail τους με pm τις πηρανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_1989 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Παιδιά προσκλήσεις όποιος θέλει... 64αρι μαύρο https://account.oneplus.net/invite/claim/NBM8-7PJ3-UZZI-URQX https://account.oneplus.net/invite/claim/ZTIF-B1D2-CZHO-N7SP https://account.oneplus.net/invite/claim/077Z-LAJC-KC0U-BRN0 Παράθεση Current: Xiaomi Redmi Note 2 Previous: Xiaomi RedMi Note, Xiaomi Hongmi 1, Nokia N9 :love: Sony ericsson X8, Sony ericsson C902, Sony ericsson W850, Samsung S3650 Corby, Sony ericsson K750, Siemens CX65, Sony Ericsson T310, Nokia 3510, Nokia 3330 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 γεια σας, Εχω και εγω μια προσκληση και την δινω δωρεαν εξυπακούεται σε φιλο/η του φορουμ.Επειδή είναι η τελευταια ημερα για την χρηση της προσκλησης και για να μην χαθει,την εχω τοποθετησει και αλλου. Οποιος δηλαδή είναι πρωτος,ας κανει χρηση.Είναι κριμα να χαθει... Εδώ ο συνδεσμος: https://account.oneplus.net/invite/claim/T07J-NYG5-KCQC-FPX4 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 σφραγισμένο, από Γερμανία αν θέλει κάποιος ας μου πει με τα αξεσουάρ. πήγε να μου κάνει εκπληξη η γυναίκα μου και βρήκε και αυτή πρόσκληση! αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει! Δευτέρα το περιμένω και σήμερα πήρα αυτό που είχα παραγγείλει εγώ! όποιος θέλει ας στείλει pm! αναμονή μηδέν και είναι και ευρωπαικό! θα δωθούν όλα τα χαρτιά κτλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 σφραγισμένο, από Γερμανία αν θέλει κάποιος ας μου πει με τα αξεσουάρ. πήγε να μου κάνει εκπληξη η γυναίκα μου και βρήκε και αυτή πρόσκληση! αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει! Δευτέρα το περιμένω και σήμερα πήρα αυτό που είχα παραγγείλει εγώ! όποιος θέλει ας στείλει pm! αναμονή μηδέν και είναι και ευρωπαικό! θα δωθούν όλα τα χαρτιά κτλ! παρτιδα φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 παρτιδα φιλε μου? Υπάρχει κάποιο θέμα με παρτίδες; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Υπάρχει κάποιο θέμα με παρτίδες; ημερομηνια παραγωγης εννοουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Πως βλέπουμε ημερομηνία παραγωγής; το build time στο about? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Πως βλέπουμε ημερομηνία παραγωγής; το build time στο about? το αναγραφει πισω απο την συσκευασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts