Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια στις 10:30 ελαβα μηνυμα απο OnePlus οτι ολοκληρωθηκε και πηγαινει για mailboxde και στις 12:30 ελαβα μηνυμα απο mailboxde οτι εφτασε!!!

Οποτε τωρα επιλεγω Ups ετσι?? Σε ποσο καιρο θα μου ερθει Αθηνα???

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

"our order cannot be completed at this time as there is no shipping methods available for it. Please make neccessary changes in your shipping address."

Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει, εχω βαλει τα στοιχεια ακριβως οπως το post #1581 . Billing address αυτη του paypal και shipping οπως στο ποστ. Δεν εχω tunnelbear, απ'οτι καταλαβα οι τελευταιες παραγγελιες που εγιναν δεν το χρειαζονταν...Καποια βοηθεια?

Edit: Τελικα βρηκα ακρη, απ'οτι φαινεται ειναι βασικο να επιλεξεις σαν χωρα τη Γερμανια κατω δεξια...

Edited by kosleo116
problem fixed!

Τελικα εχω 2 προσκλησεις για το 64αρι. Η μια πρεπει να γινει claim μεχρι τις 17:30 και η αλλη μεχρι τις 20:30 .

Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ.

Μην πανε χαμενες. Εγω το εχω το κινητο απο Ιουλιο απο κινα.

"our order cannot be completed at this time as there is no shipping methods available for it. Please make neccessary changes in your shipping address."

Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει, εχω βαλει τα στοιχεια ακριβως οπως το post #1581 . Billing address αυτη του paypal και shipping οπως στο ποστ. Δεν εχω tunnelbear, απ'οτι καταλαβα οι τελευταιες παραγγελιες που εγιναν δεν το χρειαζονταν...Καποια βοηθεια?

Screenshot please...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Άλλες 4 προσκλήσεις στα γρήγορα οποίος προλάβει η τις παίρνει για αγορά τηλεφώνου η τις βάζει αγγελία να τις πουλήσει :lol

ΥΓ:σε αυτόν που μου έστειλε μήνυμα για να μην χε...με άγρια είναι δικές μου και γουστάρω να τις κάνω ότι θέλω, αλλά και πάλι δεν γουστάρω να το παίζω Σαμαρείτης, οπότε όλες εδώ χύμα και τέρμα και οποίος προλάβει πρόλαβε.

https://account.oneplus.net/invite/claim/D6UA-SHXX-3UZL-R69B

https://account.oneplus.net/invite/claim/9C40-EBXO-UETW-MN0U

https://account.oneplus.net/invite/claim/A4MU-RSMX-NDJX-S1AE

https://account.oneplus.net/invite/claim/XTMT-3UOO-UKC0-BR6Y

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Καλησπερα

Αλλη μια ερωτηση για το mailboxde κατω κατω εχει ενα κουτακι και απο κατω γραφει Sender,Tracking Nr.

(or Zip Code):4P,UK και κατι αλλα τι συμπωρωνω εκει?

Παιδια,οποιος ας μου προσφερει μια προκληση για oneplus one 64GB...:)

Τρία ποστ πιο πάνω έχει τρεις προσκλήσεις διαθέσιμες...

Μα δεν προλαμβαινα γιατι τις προλαβαν οι αλλοι

OK, πιο πίσω έχει κι άλλες, ρίξε μια ματιά, γενικώς υπάρχει υπερπροσφορά τις τελευταίες μέρες...

ρε παιδιά τι γίνεται; με τόσες προσκλήσεις που ζητάν η μισή Ελλάδα πρέπει να έχει ή να θέλει 1+1

κοιταξτε τι βρήκα...

http://news247.gr/advertorial/trasport-to-greece_kanei_paixnidaki_tis_metafores_paketwn_apo_thn_eyrwph_sthn_ellada.2907422.html

http://transport-to-greece.gr/gr/parcel-service-2/price-example.html

μπορει να χρησιμοποιηθεί αντί του mailboxde αποτι βλεπω και ειναι Ελληνικη εταιρεια

Edited by panosmaria2011
NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

Μια λίγο περίεργη ερώτηση, για όσους έχουν παραλάβει. Χρειάζεται να είμαι ο ίδιος σπίτι όταν έρθει ο κούριερ (θέλει δηλαδή υπογραφή/ταυτότητα κ.λπ.) ή μπορεί να παραλάβει όποιος είναι σπίτι εκείνη τη στιγμή;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Edit: Τελικα βρηκα ακρη, απ'οτι φαινεται ειναι βασικο να επιλεξεις σαν χωρα τη Γερμανια κατω δεξια...

Έμενα που η billing address και η shipping είναι ίδια (mailbox.de) τελικά πειράζει ;

Μου εχει μεινει η μια απο τις 2 προσκλησεις για το 64αρι η οποια πρεπει να γινει claim μεχρι τις 8:30. Επειδη δεν θα εχω προσβαση στο internet για το επομενο 3ωρο την βγαζω εδω για οποιον θελει και προλαβει.

https://account.oneplus.net/invite/claim/CXDF-OPBY-USAR-ZUSU

Μία πρόσκληση για One+1 64 GB Sandstone Black που ληγει σήμερα το βράδυ 8/10/2014.

Θα τη δώσω σε κάποιον που δεν έχει πάρει άλλη πρόσκληση ή κινητό.

Στείλτε PM.

Δόθηκε στον YanniZ

Edited by aristarhos

Μία πρόσκληση για One+1 64 GB Sandstone Black που ληγει σήμερα το βράδυ 8/10/2014.

Θα τη δώσω σε κάποιον που δεν έχει πάρει άλλη πρόσκληση ή κινητό.

Στείλτε PM.

Δόθηκε στον YanniZ

Ευχαριστώ πολύ!

Εχω παραγγειλει το κινητο απο την επισημη ιστοσελιδα το σαββατο πρωι. Πηγε σε κατασταση processing την δευτερα και εφτασε στο mailboxde σημερα, Τεταρτη. Εκανα την πληρωμη, επελεξα UPS και ολα καλα. Στην σελιδα της ups, στο tracking γραφει "Σε διακινηση:εγκαιρως" και λεει οτι θα παραδωθει την Τριτη 14 Οκτωβριου. Κατα ποσο ισχυει η ημερομηνια αυτη? Ευελπιστουσα να το παραλαβω την Παρασκευη (ειμαι υπερβολικα ανυπομονος, το γνωριζω).

Επισης, προς απαντηση στον djvaga, λενε οτι η billing adress πρεπει να ειναι η δικη σου διευθυνση ενω shipping αυτη του mailboxde. Δεν ξερω εαν γινει κατι αμα το βαλεις διαφορετικα ομως (εννοειται πως shipping adress πρεπει να μπει παντα αυτη του mailboxde η γενικα μια διευθυνση οπου μπορουν να στο στειλουν).

Εαν δεν ειμαι σπιτι οταν ερθει το πακετο, τι γινεται? Παει στην γενικη ταχυδρομικη ή το παιρνουν και δοκιμαζουν αλλη μερα? Εαν οχι, υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Edited by gregory4312

Εχω παραγγειλει το κινητο απο την επισημη ιστοσελιδα το σαββατο πρωι. Πηγε σε κατασταση processing την δευτερα και εφτασε στο mailboxde σημερα, Τεταρτη. Εκανα την πληρωμη, επελεξα UPS και ολα καλα. Στην σελιδα της ups, στο tracking γραφει "Σε διακινηση:εγκαιρως" και λεει οτι θα παραδωθει την Τριτη 14 Οκτωβριου. Κατα ποσο ισχυει η ημερομηνια αυτη? Ευελπιστουσα να το παραλαβω την Παρασκευη (ειμαι υπερβολικα ανυπομονος, το γνωριζω).

Επισης, προς απαντηση στον djvaga, λενε οτι η billing adress πρεπει να ειναι η δικη σου διευθυνση ενω shipping αυτη του mailboxde. Δεν ξερω εαν γινει κατι αμα το βαλεις διαφορετικα ομως (εννοειται πως shipping adress πρεπει να μπει παντα αυτη του mailboxde η γενικα μια διευθυνση οπου μπορουν να στο στειλουν).

Εαν δεν ειμαι σπιτι οταν ερθει το πακετο, τι γινεται? Παει στην γενικη ταχυδρομικη ή το παιρνουν και δοκιμαζουν αλλη μερα? Εαν οχι, υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω? Ευχαριστω εκ των προτερων.

το πηρα μια μερα πριν την ημερομηνια που μου ειχανε δωσει.επειδη ηθελα να αλλαξω και εγω το σημειο παραδοσης ενημερωσα τηλ. την ups και μου το φερανε εκει που ηθελα.

NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

Παιδιά καλησπέρα. Μιας και φτιάχνω λογαριασμό στο oneplus.de να ρωτήσω κάτι. Shipping address βάζουμε αυτή του mailbox.de χωρίς να γράψουμε κάπου mailboxde.com e.k. και το ID που μας έδωσαν ή συμπληρώνουμε και αυτά τα στοιχεία στην μάσκα του store της OP;

Παιδιά καλησπέρα. Μιας και φτιάχνω λογαριασμό στο oneplus.de να ρωτήσω κάτι. Shipping address βάζουμε αυτή του mailbox.de χωρίς να γράψουμε κάπου mailboxde.com e.k. και το ID που μας έδωσαν ή συμπληρώνουμε και αυτά τα στοιχεία στην μάσκα του store της OP;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5625955#post5625955

οπως το ειπε ο asot:)

Edited by panosmaria2011

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ