ShevaGR Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Λοιπόν το πήρα απόφαση, κικ το nexus s. Θέλω κινητό.... Υπάρχει κανένα invitation για το 64αρι;;;;.... Αν το θέλετε θα το δώσω πίσω μετά. Αν όχι θα τα μοιράσω στο forum. Ευχαριστώ.... Αν βρω αλλού πάντως θα ενημερώσω και θα δώσω αυτά που θα πάρω εδώ.... Edited September 2, 2014 by ShevaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highfidelity Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Φτάσαμε μιλάνο... Άντε, ένα τσιγάρο δρόμος είναι η Ιταλία! :lol: Παράθεση Ένα κι Ένα --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 αμ δε! απο την Παρασκευη ειναι Ιταλια το δικο μου... :worry: με UPS Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highfidelity Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ποια μέρα σου έδωσε εσένα παράδοση η UPS; Εμένα μου έχει βγάλει αυτή την Παρασκευή. :ninja: Παράθεση Ένα κι Ένα --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πεμπτη 4/9 Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πεμπτη 4/9 Ειδικά για UPS, επειδή έχω πάρει διάφορα πράγματα από Amazon με priority express, το site της συχνά δίνει διαφορετική ημερομηνία από την πραγματική ημέρα παράδοσης. Πχ κάτι που φεύγει από αγγλικό Amazon σήμερα με priority express αύριο το έχεις στα χέρια σου (Αθήνα) . Αν τσεκάρεις το site τους μπορεί να λένε εκτιμώμενη ημέρα παράδοσης 3-4 εργάσιμες από σήμερα (τελείως off) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Για να είμαστε σίγουροι πότε μπορεί να το έχουμε, μάλλον θα πρέπει να μας πει κάποιος που αγόρασε μέσω Mailboxde, πόσες μέρες έκανε να παραλάβει από τη στιγμή που έφτασε το πακέτο στο Μιλάνο. Πήγε μετά και Ρώμη, ή απευθείας Αθήνα; Btw, και το δικό μου βρίσκεται από τις 15:00 στο Μιλάνο, οπότε highfidelity τα κινητά μας βρίσκονται στην ίδια αποστολή, μιας και έφυγαν και την ίδια μέρα από Mailboxde. Άντε να το πάρεις στα χέρια σου εσύ που είσαι Αττική, να παίρνω κι εγώ σειρά. :p Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Το δικο μου δεν περασε απο Μιλανο, βρισκεται στη Μπολονια Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπερα! Ειχα κανει παραγγελια απο τη προηγουμενη τριτη στο Oneplusone/de και σημερα μου εγινε shipped απο το mailbox.de Αυτο που με απασχολει ειναι οτι ενω παρηγγειλα tempered glass απο ebay μου στειλαν μηνυμα οτι θα κανει 40+ μερες μεχρι να ερθει. Εχω ομως παραγγειλει και την official μεμβρανη του ΟPO οποτε τι λετε να κανω; Να αφησω γυμνο το κινητο; Να βολευτω με την official του OPO; Να περιμενω να ερθουν tempered + TPU και να μην κανω καν unbox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπερα! Ειχα κανει παραγγελια απο τη προηγουμενη τριτη στο Oneplusone/de και σημερα μου εγινε shipped απο το mailbox.de Αυτο που με απασχολει ειναι οτι ενω παρηγγειλα tempered glass απο ebay μου στειλαν μηνυμα οτι θα κανει 40+ μερες μεχρι να ερθει. Εχω ομως παραγγειλει και την official μεμβρανη του ΟPO οποτε τι λετε να κανω; Να αφησω γυμνο το κινητο; Να βολευτω με την official του OPO; Να περιμενω να ερθουν tempered + TPU και να μην κανω καν unbox; Κάνεις unbox και κατευθείαν βάζεις την official (φυσικά αν έχει ερθει). Για γυμνό θέλει αρκετή προσοχή να μην σου γρατσουνιστει. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ALiExpress λευκο δεν εχει...? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankidem Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά καλησπέρα το πήρα και εγω το κινητο απο coolicool europe και περιμένω.Ξέρετε καπου εκτός απο Aliexpress που μπορω να προμηθευτώ το black back case γιατι το πήρα σε ασπρο?Επίσης κανένα καλο Site Ευρωπη να έχει θήκες και screen protectors για oneplus γιατι θα έρθει και θα ειναι γυμνό?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anothersunnyday Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Μου περισσεύει ένα invitation οποίος το θέλει ας μου στείλει ένα pm Δόθηκε! Edited September 2, 2014 by anothersunnyday Παράθεση Φιλικά : Κωστής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Όποιος θέλει tempered glass screen protector εχω εναν διαθεσιμο Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Οκ πήρα κιεγώ το ινβιτέσιον γιε πολλά ευχαριστώ στον anothersunnyday. Να ρωτήσω, επειδή έχω καταλάβει ότι το πακέτο δεν περιλαμβάνει ακουστικά. Που μπορώ να βρω ακουστικά; Στα accessories δεν έχει. Έχει μόνο screen protector.... Btw υπόσχομαι αν πάρω invites να τα δώσω εδώ, γιατί από εδώ τα βρήκα και όχι από το forum τους.... Edited September 2, 2014 by ShevaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Οκ πήρα κιεγώ το ινβιτέσιον γιε πολλά ευχαριστώ στον anothersunnyday. Να ρωτήσω, επειδή έχω καταλάβει ότι το πακέτο δεν περιλαμβάνει ακουστικά. Που μπορώ να βρω ακουστικά; Στα accessories δεν έχει. Έχει μόνο screen protector.... Btw υπόσχομαι αν πάρω invites να τα δώσω εδώ, γιατί από εδώ τα βρήκα και όχι από το forum τους.... Αν εχουμε invitation μπορουμε να παραγγειλουμε απο το original site της oneplus και ερχεται απο Ευρωπη μεσα σε 5-7 μερες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) γιατι τα δωρα πρεπει να επιστρεφουν, οποιος ειναι ενεργο μελος και παλιο ας μου στειλει πμ για 1 invitation που εχω *Δωθηκε* Edited September 3, 2014 by DoctorM Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marten91 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ανυπομωνώ να βρω πρόσκληση! Έχω τρελαθεί με την κινητάρα! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Να ρωτήσω, επειδή έχω καταλάβει ότι το πακέτο δεν περιλαμβάνει ακουστικά. Που μπορώ να βρω ακουστικά; Σε λογικό κόστος (κάτω από 20€) να πάρεις τα Xiaomi Piston v2 (από κινεζομάγαζο) - best VFM Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Αν εχουμε invitation μπορουμε να παραγγειλουμε απο το original site της oneplus και ερχεται απο Ευρωπη μεσα σε 5-7 μερες?? Ναι, τώρα για τις μέρες θα σε γελάσω. Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που το έχει πάρει και ξέρει.... Εγώ θα το παραγγείλω σήμερα γιατί η πρόσκληση ήρθε ουρανοκατέβατη και δεν πρόλαβα να βάλω λεφτά στην κάρτα, γιατί χτες πήρα απόφαση να αγοράσω το κινητό.... Πάντως στο φόρουμ τους πέφτουν προσκλήσεις βροχή. Αν είσαι τυχερός μπορείς να πάρεις.... Βέβαια ψάχνει κόσμος αρκετός, αλλά υπάρχουν πολλοί που πήραν στην πρώτη ή και τη δεύτερη μέρα τους εκεί.... Σε λογικό κόστος (κάτω από 20€) να πάρεις τα Xiaomi Piston v2 (από κινεζομάγαζο) - best VFM Έγινε ευχαριστώ. Για screen protector θα πάρω αυτό που δίνουν, υπάρχει κάτι καλύτερο;;;;.... Επίσης για θήκες ποιο σάιτ προτείνετε;;;;... Κάπου είχε πέσει το μάτι μου σε μια ωραία κόκκινη εδώ στο φόρουμ, ασορτί με το usb.... Αλλά δε θυμάμαι σε ποιο topic την είδα.... Edited September 3, 2014 by ShevaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Ξεκίνησε και το δικό μου, τώρα Νυρεμβέργη. Η ταχύτητα των τύπων στο mailboxde δεν παίζεται. Παρέλαβαν το πρωί, μου έστειλαν μαιλ αμέσως, έφτιαξαν την παραγγελία και την ίδια μέρα το μεσημέρι το έστειλαν κιόλας (UPS). Εκτιμώμενη ημερομηνία 08/09. Πάντως δεν ξέρω από τη δική σας εμπειρία, αλλά σε μένα ότι έχω παραγγείλει από UPS έρχεται ακριβώς, μα ακριβώς τη μέρα που λέει από την αρχή. Τώρα υπομονή λοιπόν :worry: Παρεμπιπτόντως, όποιος είναι fan των θηκών στυλ πουγγί, σαν καλύτερη λύση έχω βρει αυτή: FitBAG. Μαλακό εξωτερικό γνήσιο alcantara (σαν suede δερμα) και Microfiber εσωτερικό, γερμανικές καλής ποιότητας, λίγο τσουχτερές. Έχει και χρώματα. Αν έχει κάποιος άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη! @ShevaGR καλορίζικο! Μήπως μιλάς για αυτή; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5585649#post5585649 Edited September 3, 2014 by Nikos Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Ξεκίνησε και το δικό μου, τώρα Νυρεμβέργη. Η ταχύτητα των τύπων στο mailboxde δεν παίζεται. Παρέλαβαν το πρωί, μου έστειλαν μαιλ αμέσως, έφτιαξαν την παραγγελία και την ίδια μέρα το μεσημέρι το έστειλαν κιόλας (UPS). Εκτιμώμενη ημερομηνία 08/09. Πάντως δεν ξέρω από τη δική σας εμπειρία, αλλά σε μένα ότι έχω παραγγείλει από UPS έρχεται ακριβώς, μα ακριβώς τη μέρα που λέει από την αρχή. Τώρα υπομονή λοιπόν :worry: Παρεμπιπτόντως, όποιος είναι fan των θηκών στυλ πουγγί, σαν καλύτερη λύση έχω βρει αυτή: FitBAG. Μαλακό εξωτερικό γνήσιο alcantara (σαν suede δερμα) και Microfiber εσωτερικό, γερμανικές καλής ποιότητας, λίγο τσουχτερές. Έχει και χρώματα. Αν έχει κάποιος άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη! @ShevaGR καλορίζικο! Μήπως μιλάς για αυτή; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5585649#post5585649 Ναιιιι ειναι φακιν οσομ.... Οι φιτμπαγκ καλές φαίνονται, αλλά 30 ευρώ για θήκη δεν είναι πολλά;;;;.... Εδώ μου 'φαγε ο σκύλος το πορτοφόλι 30 ευρώ για θήκη μου φαίνονται κάπως.... Τη βρήκα.... Νάτη λονγκ λιβ γκούκλ ιματζ ριβερς σερτς https://tpu-cases.com/index.php?main_page=product_info&cPath=104_105&products_id=407 Εντιτ 3 δε θυμάμαι. Δεν στέλνουν Ελλάδα μας έχουν στα εξκλουντ Edited September 3, 2014 by ShevaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Για screen protector θα πάρω αυτό που δίνουν, υπάρχει κάτι καλύτερο;;;;.... Εννοείται: Tempered Glass - κάποιος σε ένα από τα τρια νήματα έχει ένα σημερα extra προς πώληση, συνήθως πωλούνται γύρω στα 8-13 ευρώ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Αν έχει κάποιος Invitation και δε το θέλει ας μου το στείλει.. Και εννοείται αν το χρειάζεται το στέλνω πάλι με το που παραλάβω Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ξεκίνησε και το δικό μου, τώρα Νυρεμβέργη. Η ταχύτητα των τύπων στο mailboxde δεν παίζεται. Παρέλαβαν το πρωί, μου έστειλαν μαιλ αμέσως, έφτιαξαν την παραγγελία και την ίδια μέρα το μεσημέρι το έστειλαν κιόλας (UPS). Εκτιμώμενη ημερομηνία 08/09. Πάντως δεν ξέρω από τη δική σας εμπειρία, αλλά σε μένα ότι έχω παραγγείλει από UPS έρχεται ακριβώς, μα ακριβώς τη μέρα που λέει από την αρχή. Τώρα υπομονή λοιπόν :worry: Πότε σου το έστειλαν; Χτες; Και έχεις ίδια ημερομηνία παραλαβής μ' εμένα που έφυγε τη Δευτέρα; Ας ελπίσουμε ότι οι ημερομηνίες που δίνουν είναι λάθος και να έρθει νωρίτερα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts